-
DEN XERO POSOI APO ESAS TO GNORIZETE,ALLA TO FAINOMENO TIS PARAKOLOUTHISIS EXOTERIKON KAI ESOTERIKON DIMOSION XORON ME KAMERES ERXETAI KAI STIN ELLADA.EXO ANATRIXIASEI ME AFTA POU EIXA DEI SE MIA TROMERI EKPOMPI PALIOTERA TOU LOULOGLOU STO REPORTAZ HORIS SINORA AN DEN KANO LATHOS,H OPOIA HTAN AFIEROMENI SE AFTO TO THEMA.O KOULOGLOU EIXE EPISKEFTEI TH MEGALH VRETANIA KAI AFTO POU EIDA EKEI PRAGMATIKA DEN PERIGRAFETAI!!!!DIAVAZO KAI VRETANIKA PERIODIKA AFTOKINHTOU KAI EIHA IPOPSI MOU TIS KAMERES THS TROXAIAS (GATSO CAMERAS),ALLA AFTO EKEI HTAN PRAGMATIKOS EFIALTIS!!!!!!!!KAI HDH ERXODAI STHN ELLADA!!!!H ARXH EGINE ME KAPOIES KAMERES STOUS LEOFOREIODROMOUS KAI PLITHAINOUN SINEXOS!!!!TI NA KANOUME?DE GINETAI NA SINEXISTEI AFTO!PREPEI NA ORGANOTHOUME,ZITONTAS THN ELEFTHERIA MAS!KAI MIN AKOUSO DIKAIOLOGIES TOU TYPOU 'EINAI STO PLAISIO TOU PROGRAMMATOS MEIOSHS TON TROXAION' GIATI OLOI XEROUN KALA TIN KATASTASI TON DROMON STIN ELLADA KAI STIS SIGINONIES GENIKOTERA.EINAI LISI DILADI ME TO ZORI NA PAME ME 100 XLM STIN ETHNIKI GIA NA MEIOTHOUN TA TROXAIA???EPEIDH AFTH EINAI H EFKOLI LYSH KAI VARIOUNTAI NA DOULEPSOUN OUSIASTIKA STO PROVLIMA?E LOIPON OXI!DEN TO DEXOMASTE!KAI EGO DILONO IPEFTHINA OTI THA XRISIMOPOIHSO OPOIADIPOTE METHODO GIA NA KATASTREPSO TIS KAMERES AFTES I TOULAXISTO NA MIN BOROUN NA ME FOTOGRAFIZOUN ME EIDIKES EPISTROSEIS STIN PINAKIDA!PREPEI A ORGANOTHOUME!!!!!XIPNISTE REEEEEEEEEEEEE MAS PARAKOLOUTHOUN KAI ERXONTAI KAI XEIROTERA!!!!!
-
DEN XERO POSOI APO ESAS TO GNORIZETE,ALLA TO FAINOMENO TIS PARAKOLOUTHISIS EXOTERIKON KAI ESOTERIKON DIMOSION XORON ME KAMERES ERXETAI KAI STIN ELLADA.EXO ANATRIXIASEI ME AFTA POU EIXA DEI SE MIA TROMERI EKPOMPI PALIOTERA TOU LOULOGLOU STO REPORTAZ HORIS SINORA AN DEN KANO LATHOS,H OPOIA HTAN AFIEROMENI SE AFTO TO THEMA.O KOULOGLOU EIXE EPISKEFTEI TH MEGALH VRETANIA KAI AFTO POU EIDA EKEI PRAGMATIKA DEN PERIGRAFETAI!!!!DIAVAZO KAI VRETANIKA PERIODIKA AFTOKINHTOU KAI EIHA IPOPSI MOU TIS KAMERES THS TROXAIAS (GATSO CAMERAS),ALLA AFTO EKEI HTAN PRAGMATIKOS EFIALTIS!!!!!!!!KAI HDH ERXODAI STHN ELLADA!!!!H ARXH EGINE ME KAPOIES KAMERES STOUS LEOFOREIODROMOUS KAI PLITHAINOUN SINEXOS!!!!TI NA KANOUME?DE GINETAI NA SINEXISTEI AFTO!PREPEI NA ORGANOTHOUME,ZITONTAS THN ELEFTHERIA MAS!KAI MIN AKOUSO DIKAIOLOGIES TOU TYPOU 'EINAI STO PLAISIO TOU PROGRAMMATOS MEIOSHS TON TROXAION' GIATI OLOI XEROUN KALA TIN KATASTASI TON DROMON STIN ELLADA KAI STIS SIGINONIES GENIKOTERA.EINAI LISI DILADI ME TO ZORI NA PAME ME 100 XLM STIN ETHNIKI GIA NA MEIOTHOUN TA TROXAIA???EPEIDH AFTH EINAI H EFKOLI LYSH KAI VARIOUNTAI NA DOULEPSOUN OUSIASTIKA STO PROVLIMA?E LOIPON OXI!DEN TO DEXOMASTE!KAI EGO DILONO IPEFTHINA OTI THA XRISIMOPOIHSO OPOIADIPOTE METHODO GIA NA KATASTREPSO TIS KAMERES AFTES I TOULAXISTO NA MIN BOROUN NA ME FOTOGRAFIZOUN ME EIDIKES EPISTROSEIS STIN PINAKIDA!PREPEI A ORGANOTHOUME!!!!!XIPNISTE REEEEEEEEEEEEE MAS PARAKOLOUTHOUN KAI ERXONTAI KAI XEIROTERA!!!!!
-
-
Καλα εισαι φιλε μου...Πληρωνουμε 14 (αν δεν κανω λαθος) φορους για να παρουμε ενα αμαξι, πληρωνουμε τελη, ασφαλειες και τωρα θα πρεπει να πηγαινεις (συμφωνα με αυτους παντα) με 120 maximum ειτε εχεις Lada Niva ειτε Ferrari Enzo. Υποτιθεται οτι το πολιτευμα στο οποιο ζουμε προαγει τα δικαιωματα των μειονοτητων και στο ονομα αυτων των δικαιωματων καταστραφηκε η Σερβια... ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 120 ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ 'ΤΡΕΧΟΥΝ';;; Απλα οταν θα παραγινει το κακο με τις κλησεις ισως καποιοι να ξυπνησουν και να καταστρεψουν καμερες κτλ...Εγω δεν εχω πεσει (ακομα) θυμα κανενος εισπρακτορος του κρατους που ενω σου κανει (με το αναλογο υφακι) κηρυγμα γιατι ετρεχες με..135, σε περναει μετα με 180+ με το Octavia που φυσικα δεν πληρωνει απο την τσεπη του ετσι για 'να ακουει το turbo'. Για να ξυπναμε σιγα-σιγα...
-
Συμφωνώ μαζί σας. Και να πω για άλλη μια φορά το οτι να βάλεις όρια στους δρόμους δε θα σώσει την κατάσταση.Αυτούς που πάνε με 60 στην αριστερή λωρίδα ποιός θα τους γράψει; Αυτούς που κανουνε προσπερασματα σφήνες στην εθνική ποιός θα τους γράψει; Αυτούς που σταματάνε όπου τους καπνίσει ποιός θα τους γράψει; Αυτούς που προσπερνάνε στα τυφλά ενω έρχεται στροφή ποιός θα τους γράψει;
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα που οι αρμόδιοι τα αγνοούν και λένε απλά έτρεχε.Μπορέις να πηγαίνεις και με 50 και να σκοτώσεις όλο τον κόσμο ενω μπορείς να πηγαίνεις με 150 και να είσαι εντελώς ακίνδυνος.
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να μην ψάχνουμε το πραγματικό προβλημα αλλά να αρκούμαστε με πρόχειρες λύσεις.
Έτσι αντί να κοιτάξουν να εκπαιδεύσουν τους οδηγούς σωστά,να φτιάξουν δωρεάν πίστες για να εκτονώνονται οι νέοι και να μαθαίνουν καλύτερα να οδηγούν να φτιάξουν σωστούς δρόμους ,βάζουν τα φασιστικά αυτά όρια και αφήνουν όλα τα άλλα στη μοίρα τους. Αυτά τα ολίγα. -
Μια στιγμη. Ειστε σιγουροι οτι αυτες οι καμερες ειναι και ρανταρ ταχυτητας κατα την ιδια στιγμη?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μια στιγμη. Ειστε σιγουροι οτι αυτες οι καμερες ειναι και ρανταρ ταχυτητας κατα την ιδια στιγμη?DEN EIPAME OTI EINAI APARAITHTA KAI RADARS ALLA EGO MILAO KAI GIA TIS KAMERES KAI GIA TA RADARS KAI GENIKOTERA GIA TIN PARAKOLOUTHISI
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μια στιγμη. Ειστε σιγουροι οτι αυτες οι καμερες ειναι και ρανταρ ταχυτητας κατα την ιδια στιγμη?
DEN EIPAME OTI EINAI APARAITHTA KAI RADARS ALLA EGO MILAO KAI GIA TIS KAMERES KAI GIA TA RADARS KAI GENIKOTERA GIA TIN PARAKOLOUTHISI
Δεν βλεπω τιποτε το κακο με την παρακολουθηση, τα ρανταρ και τις καμερες. Εαν δεν εισαι παρανομος, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε. Ετσι?
-
Δεν βλεπω τιποτε το κακο με την παρακολουθηση, τα ρανταρ και τις καμερες. Εαν δεν εισαι παρανομος, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε. Ετσι?To θέμα είναι πότε είσαι παράνομος???
Στο βωμό της ασφάλειας, της τρομοκρατίας και δεν ξερω γώ τι άλλο θα εφευρέσουν, περνάνε νόμους που παραβιάζουν τα δικαιώματα του πολίτη. Η συζήτηση αυτή είναι τεράστια. Το μόνο που προτείνω είναι να διαβάσετε τα αρκετά αρθρα του ΚΚ στους 4Τ αλλά και το βιβλίο Ανατρεπτική Τεχνολογία του Σήφη Φιτσανάκη. Ανεφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και στο τέλος προτείνει κάποιες εφικτές λύσεις. -
DEN EIPAME OTI EINAI APARAITHTA KAI RADARS ALLA EGO MILAO KAI GIA TIS KAMERES KAI GIA TA RADARS KAI GENIKOTERA GIA TIN PARAKOLOUTHISI
Δεν βλεπω τιποτε το κακο με την παρακολουθηση, τα ρανταρ και τις καμερες. Εαν δεν εισαι παρανομος, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε. Ετσι?
Κανείς δεν θέλει να είναι παράμονος. Όταν όμως διατηρούν τα αστεία όρια ταχύτητας (π.χ. 80 σε τρεις λωρίδες δρόμο με μπαριέρα), που αντιστοιχούν σε καρόδρομους και αυτοκίνητα του '50 , αν τα τηρείς πιστά δεν πρόκειται να φτάσεις σε 'πραγματικό χρόνο' στον προορισμό σου. Άσε που η πολύ αργή οδήγηση στην ευθεία κοιμίζει.Αν στο παραπάνω παράδειγμα είχαν όριο 120, ναι να το σεβαστώ. Και επιπλέον, τους νόμους στην Ελλάδα τους εφαρμόζουν επιλεκτικά και αυτό είναι το χειρότερο.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Κανείς δεν θέλει να είναι παράμονος. Όταν όμως διατηρούν τα αστεία όρια ταχύτητας (π.χ. 80 σε τρεις λωρίδες δρόμο με μπαριέρα), που αντιστοιχούν σε καρόδρομους και αυτοκίνητα του '50 , αν τα τηρείς πιστά δεν πρόκειται να φτάσεις σε 'πραγματικό χρόνο' στον προορισμό σου. Άσε που η πολύ αργή οδήγηση στην ευθεία κοιμίζει.Αν στο παραπάνω παράδειγμα είχαν όριο 120, ναι να το σεβαστώ. Και επιπλέον, τους νόμους στην Ελλάδα τους εφαρμόζουν επιλεκτικά και αυτό είναι το χειρότερο.
Και δεν θελω να περνω το μερος της κυβερνησης και της τροχαιας γενικα αλλα...
Το οριο ταχυτητας δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλος ή κακος ειναι ο δρομος αλλα και απο αλλες παραμετρους. Οπως εαν υπαρχουν κατοικιες και μαγαζια στις ακρες, εαν υπαρχει πεζοδρομιο, εαν υπαρχουν καθετοι δρομοι και εαν για αυτους υπαρχουν φαναρια, κτλ.
-
Και δεν θελω να περνω το μερος της κυβερνησης και της τροχαιας γενικα αλλα...
Το οριο ταχυτητας δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλος ή κακος ειναι ο δρομος αλλα και απο αλλες παραμετρους. Οπως εαν υπαρχουν κατοικιες και μαγαζια στις ακρες, εαν υπαρχει πεζοδρομιο, εαν υπαρχουν καθετοι δρομοι και εαν για αυτους υπαρχουν φαναρια, κτλ.
Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς μ'αυτό που λες. Απλώς θίγω και εγώ όπως και τόσοι άλλοι στο φόρουμ το θέμα των 'κερδοσκοπικού ' χαρακτήρα ορίων σε σχετικά ασφαλή τμήματα κεντρικών δρόμων.
-
Το οριο ταχυτητας δεν εξαρταται μονο απο το ποσο καλος ή κακος ειναι ο δρομος αλλα και απο αλλες παραμετρους. Οπως εαν υπαρχουν κατοικιες και μαγαζια στις ακρες, εαν υπαρχει πεζοδρομιο, εαν υπαρχουν καθετοι δρομοι και εαν για αυτους υπαρχουν φαναρια, κτλ.[/quote]
To πρόβλημα είναι ότι σ'αυτό το μπουρ.....κράτος κανείς δεν ξέρει ούτε να φτιάχνει δρόμους και φυσικά ούτε να κρίνει την ασφάλειά τους και φυσικό επακόλουθο δεν ξέρει να βάζει όρια που να ανταποκρίνονται σ'αυτούς. Λογικό είναι από συνήθεια να τα παραβιάζεις. Όριο 5 ή 10χμ/ωρα κατά μήκος έργων! Αν υπάρχει άνθρωπος που να το τηρεί του χαρίζω τ'αμάξι μου!
Όσο για τους δρόμους...αλήθεια πόσες φορές βλέπουμε σε δρόμους καινούργιους να έχουνε ανάποδη κλίση; Τι ασφάλεια μπορεί να παρέχει ένας τέτοιος δρόμος; Αλλά δεν πειράζει σύμφωνα με το LALIOTI είναι έργα προόδου και πνοής.Όσο για την πολυμισητή μας τροχαία:
Θα γράψει εσένα που πας με 130 αλλά δεν θα γράψει τον παππού που πήρε το τρακτέρ και βγήκε στην εθνική (Θεσσαλονίκης-Καβάλας, ο χειρότερος δρόμος της χώρας, μακράν)
Θα γράψει εσένα για ζώνη αλλά ο ίδιος δεν φοράει ποτέ (δεν ισχύει ο νόμος της αδράνειας για τους μπάτσους, υπουργούς και λοιπούς τρισμάλακες όπως λέει και η Ακρίτα-Μιτσηκώστας)
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι υπάρχει υποκρισία στο θέμα αυτοκινήτου στο Ελλαδιστάν. Έχουμε 20 νεκρούς και αρκετά πολλαπλάσια αυτών σε σακατεμένους κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει να κάνει κάτι για αυτό. Αντ' αυτού ακούμε βλακείες και ημίμετρα που κάθε άλλο παρά οφελούν. -
Δεν βλεπω τιποτε το κακο με την παρακολουθηση, τα ρανταρ και τις καμερες. Εαν δεν εισαι παρανομος, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε. Ετσι?**Δηλαδή αποδέχεσαι την κατάργηση των θεμελιωδών σου δικαιωμάτων ;;; Ενδιαφέρον... http://www.lovotomi.com !!! **
Ποιός είναι ικανός να ορίσει το 'νόμιμος' και το 'παράνομος' ;;; Το κράτος ;;; Δε νομίζω, εφόσον το διοικούν οι πλέον 'παράνομοι' όλων !!! (Σε παραπέμπω στα όσα κατά καιρούς γράφει ο Κ.Κ.)
-
gavriil, εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν ξέρεις οτι παρακολουθείσαι;
-
Ο χρήστης PsychoDriver έγραψε:
**Δηλαδή αποδέχεσαι την κατάργηση των θεμελιωδών σου δικαιωμάτων ;;; Ενδιαφέρον... http://www.lovotomi.com !!! **
Ποιός είναι ικανός να ορίσει το 'νόμιμος' και το 'παράνομος' ;;; Το κράτος ;;; Δε νομίζω, εφόσον το διοικούν οι πλέον 'παράνομοι' όλων !!! (Σε παραπέμπω στα όσα κατά καιρούς γράφει ο Κ.Κ.)
Nα προσθέσω και εγώ ότι άλλο οι νόμοι και άλλο η δικαιοσύνη.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
gavriil, εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν ξέρεις οτι παρακολουθείσαι;Απολυτως κανενα προβλημα. Και τι εγινε εαν παρακολουθουμε εαν ειμαι νομιμος? Αυτο που μετραει ειναι οτι υπαρχει παρακαλουθηση και εαν εγω ειμαι σωστος/νομιμος πολιτης, τοτε ειναι καλο για μενα και την οικογενεια μου. Κακο ειναι για τον παρανομο πολιτη που θιγει το συμφερον μου ως νομιμος πολιτης.
Ελα ακου τις τηλεφωνικες μου συνομιλιες, τα ιμειλ μου, που παω, κτλ. Και? Τι εγινε? Δεν εχω να κρυψω τιποτε.
-
Ο χρήστης PsychoDriver έγραψε:
**Δηλαδή αποδέχεσαι την κατάργηση των θεμελιωδών σου δικαιωμάτων ;;; Ενδιαφέρον... http://www.lovotomi.com !!! **
Δες το παραπανω μυνημα μου στον Τακινεν.
-
Απολυτως κανενα προβλημα. Και τι εγινε εαν παρακολουθουμε εαν ειμαι νομιμος? Αυτο που μετραει ειναι οτι υπαρχει παρακαλουθηση και εαν εγω ειμαι σωστος/νομιμος πολιτης, τοτε ειναι καλο για μενα και την οικογενεια μου. Κακο ειναι για τον παρανομο πολιτη που θιγει το συμφερον μου ως νομιμος πολιτης.Ελα ακου τις τηλεφωνικες μου συνομιλιες, τα ιμειλ μου, που παω, κτλ. Και? Τι εγινε? Δεν εχω να κρυψω τιποτε.
Δυστυχώς, το 1984 είναι εδώ. Δηλαδή, εσένα δε σου φαίνεται ύποπτη η πρεμούρα των 'Αρχών' να μπουν σ' όλες τις κλειδαρότρυπες;
Τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ό,τι νομίζεις. Πώς θα σου φαινόταν αν ανακάλυπτες ότι όλη σου η προσωπική/οικογενειακή ζωή, το ιατρικό σου ιστορικό (με προφανείς συνέπειες στην ασφάλισή σου) ήταν στη διάθεση του καθενός;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Απολυτως κανενα προβλημα. Και τι εγινε εαν παρακολουθουμε εαν ειμαι νομιμος? Αυτο που μετραει ειναι οτι υπαρχει παρακαλουθηση και εαν εγω ειμαι σωστος/νομιμος πολιτης, τοτε ειναι καλο για μενα και την οικογενεια μου. Κακο ειναι για τον παρανομο πολιτη που θιγει το συμφερον μου ως νομιμος πολιτης.
Ελα ακου τις τηλεφωνικες μου συνομιλιες, τα ιμειλ μου, που παω, κτλ. Και? Τι εγινε? Δεν εχω να κρυψω τιποτε.
Δυστυχώς, το 1984 είναι εδώ. Δηλαδή, εσένα δε σου φαίνεται ύποπτη η πρεμούρα των 'Αρχών' να μπουν σ' όλες τις κλειδαρότρυπες;
Τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ό,τι νομίζεις. Πώς θα σου φαινόταν αν ανακάλυπτες ότι όλη σου η προσωπική/οικογενειακή ζωή, το ιατρικό σου ιστορικό (με προφανείς συνέπειες στην ασφάλισή σου) ήταν στη διάθεση του καθενός;
DISTIXOS TO 1984 EINAI EDO NORITERA APO OSO NOMIZA!!!!!RE GAVRIIL DEN BORO AN PISTEPSO OTI OS MORFOMENO AKI NOHMON ON TA LES AFTA!!!!SIGOURA EXEIS PAREI TO THEMA ELAFRA TH KARDIA!DEN BOREI NA NOMIZEIS OTI EINAI TOSO KALO KAI ATHOO NA SE PARAKOLOUTHOUN!SE KLOUVI GENNITHIKES?EISAI ELEFTHEROS KAI H PARAKOLOUTHISI PERIORIZEI SHMANTIKA THN ELEFTHERIA SOU KAI TH DHMOKRATIA!KAI MH MOU PEIS POS DEN EXEIS TIPOTA TELEIOS NA KRIPSEIS!!!!OLOI EXOUN ESTO KAI ILITHIA MISTIKA POU DEN THELOUN DE ADERFE NA TA VLEPEI O OMOSPONDIAKOS STIN ALLH PLEVRA THS OTHONIS KAI NA MOU TA KATAGRAFEI STO FAKELO!!!AN EINAI DINATO!!!
Kameres kai o megalos adelfos(oxi to thlepaixnidi...)