-
Εν τω μεταξυ, εγω ακομα περιμενω να παρω απαντηση γιατι ισχυουν αυτα τα γελοια ορια ταχυτητας στις ΥΠΑ......
Λες να ειναι για να μη σκοτωνονται??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εν τω μεταξυ, εγω ακομα περιμενω να παρω απαντηση γιατι ισχυουν αυτα τα γελοια ορια ταχυτητας στις ΥΠΑ......Λες να ειναι για να μη σκοτωνονται??
Για τους ίδιους πάνω-κάτω λόγους που ισχύουν κι εδώ. Με τη διαφορά όμως ότι εκεί έχουν γενικά καλούς δρόμους, ενώ εδώ ο πονηρός εργολάβος θα φτιάξει ένα θεόφαρδο δρόμο με άσφαλτο που μόνον ο Λαλιώτης μπορεί να τη θεωρήσει καλή και θα βάλει όριο ταχύτητας 70, για να έχει επιχειρήματα στο δικαστήριο (ΑΝ ποτέ τους στείλει κανένας εκεί - ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ, ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ) του στυλ 'εγώ έφτιαξα το δρόμο για 70! Αυτός φταίει που πήγαινε με 150 και σκοτώθηκε! ).
Γαβριήλ, οι μεγάλες σου διαφορες από εμένα είναι ότι εγώ πρώτον δεν 'προσαρμόζω' αυτό που διαβάζω για να το φέρω στα μέτρα μου από νοηματικής πλευράς, αλλά το αντιμετωπίζω όπως πραγματικά είναι, μ'αυτό που πραγματικά λέει. Αυτά δε που ανέφερα και έβαλα παραπομπές είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα και πραγματικά άρθρα 'έγκυρων' Αμερικανικών Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης. Πιθανόν για σένα αυτά να μην υπάρχουν. Ε, τότε, μείνε στις λαμαρινόβιδες και στα ζαντολάστιχα και μην επεκτείνεσαι παραπέρα, γιατί δεν πρόκειται να βγει τίποτα - έχεις κλειδαμπαρώσει το μυαλό σου και επαναλαμβάνεις την ίδια κασέτα: 'οι ΗΠΑ είναι υπέροχες, δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ κακό'. Εμείς βλέπουμε και τα καλά και τα στραβά και τα λέμε ανοιχτά και χωρίς κολλήματα... Είτε είναι Ελληνικά, είτε Αμερικανικά είτε, ξέρω 'γω, Τσέχικα ή Γερμανικά ή Γαλλικά (και πάει λέγοντας).
Η δεύτερη μεγάλη μας διαφορά είναι ότι δεν ειρωνεύομαι τους συνφορουμίτες μου όταν διαφωνούν μαζί μου, εκτός αν βρίζουν και φέρονται λες και έχουν το 'αλάθητο'.
Και κάτι άλλο. Εφόσον είμαστε αναγνώστες των 4Τ, έχουμε αποφασίσει ότι η ζωή και τα ενδιαφέροντά μας δεν είναι μόνον οι λαμαρίνες και οι μηχανές και τα μπουλόνια, αλλά ο πολιτισμός γενικότερα, τεχνικός και μη. Το ξέρεις άλλωστε ότι οι 4Τ ΔΕΝ είναι δα περιοδικό 'μόνο για αυτοκίνητα', έτσι;
Όσον αφορά τον Καββαθά, μπορεί να μην είναι θεός (υπάρχει άλλωστε τέτοιο πράγμα; ) και, προφανώς, δεν είναι αλάθητος. Ωστόσο, αυτά που λέει, συνήθως, είναι πολύ εύστοχα. Και είμαι σίγουρος πως σε χώρες πιο αρεστές στην Αμερικανική διπλωματία (έναν εγκληματία που δεν τολμά πια να βγει από τις ΗΠΑ ονόματι Χένρυ Κίσσινγκερ μήπως τον έχεις ακουστά; ) μάλλον θα τον είχαν λοιδωρήσει ή εκτελέσει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εν τω μεταξυ, εγω ακομα περιμενω να παρω απαντηση γιατι ισχυουν αυτα τα γελοια ορια ταχυτητας στις ΥΠΑ......Λες να ειναι για να μη σκοτωνονται??
Mallon, einai toso syntyritika gia tin apofygi mynysewn. 'An 8eleis na to tre3eis, kanto alla emeis sou leme oti einai asfales na pas mexri 55 milia'.
Stin Ameriki, mporeis na kaneis mynysi eykola, an kapoios soy dimiourgisei ena problima. An mporeis na ypostiri3eis tin apopsi sou kerdizeis.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ΥΓ: Παντως επι της αυτοκινησης ενα εχω να πω: Δεν υπαρχουν πιο ηλιθια και πιο αδηφαγα (καταναλωση, ρυποι) αυτοκινητα απο τα αμερικανικα. Μονες εξαιρεσεις -ως προς το ηλιθια βεβαια- τα 4x4 (Chevy,Chrysler) και η Vette. Α και το Vector για οσους θυμουνται.
Wow! Εχεις οδηγησει τοσα πολλα Αμερικανικα αυτοκινητα ε? Θα σε χρυσοπληρωσουν οι τροχοι εαν το ηξεραν. Στειλε το βιογραφικο σου στον Καβαθα αμεσως.
Koιτα φιλαρακο...οκ τα πολιτικα ειναι υποθεση του καθενος και ο καθενας πιστευει ο,τι θελει αλλα τωρα δεν χρειαζεται να με ειρωνευεσαι. Στην αυτοκινηση ομως την εχεις χασει την μπαλα...Ειναι γνωστο οτι τα αμερικανικα αυτοκινητα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια δεν εχουν ως στοχο την οδηγικη απολαυση αλλα ειναι κατι μπαζοκατασκευες (που ειναι ποιοτικες δεν λεω) που πλεουν σαν βαρκες αντι να στριβουν (εμενα αυτο με νοιαζει) και καινε τα αντερα τους. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΥΣ 4Τ -αλλα που τετοια τυχη- φιλε μου γιατι ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και γιατι ξερω και εχω κανει πολλα στην οδηγηση (οπως και σχεδον ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) που τα πατριωτακια σου (και σιγουρα εσυ για να σου ανταποδωσω την φιλοφρονηση) ουτε στον υπνο τους μπορουν να κανουν. Εχεις οδηγησει Rallye παλικαρι μου;;; (Να σαι καλα PsychoDriver) Εχετε ιδεα εκει τι εστι Gti;;; Εσυ δηλαδη εισαι δημοσιογραφος ή εχεις οδηγησει ολα τα αμαξια που μας παρουσιαζεις στα εκαστοτε post σου;;; Δεν νομιζω...
YΓ: ΜΕ περισση λυσσα απαντας στα σχολια του καθενος μας που σου θιγει το αμερικανικο πολιτικο μοντελλο, πολλες φορες κοβωντας και ραβοντας quotes προς δικο σου οφελος. Τωρα εχεις αποκτησει και κολλημα και με τα αμερικανικα αυτοκινητα;;; Σιγα βρε gabriel δεν σε ειπαμε και καμπουρη...τα αμερικανικα αυτοκινητα σε θεματα ακριβειας στην οδικη συμπεριφορα ηταν και θα μεινουν ΨΑΡΟΤΡΑΤΕΣ -πλην των Vette/Viper-. Χωνεψε το φιλε μου. Δεν χρειαζεται να οδηγησεις ολα τα made in usa αυτοκινητα για να το ξερεις αυτο. Α και κατι τελευταιο: Μην λες εσυ την λεξη Καβαθας φιλε μου. Δεν ταιριαζετε καθολου μα καθολου...
Οπως ειπα. Το βιογραφικο και στον Καβαθα με courier.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
έχεις κλειδαμπαρώσει το μυαλό σου και επαναλαμβάνεις την ίδια κασέτα: 'οι ΗΠΑ είναι υπέροχες, δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ κακό'.
Ποτε δεν ειπα, ουτε και εγραψα, κατι τετοιο. Δωσε ενα παραδειγμα που το εκανα. Μαλιστα αντιθετως, εχω γραψει οτι καμια χωρα δεν ειναι τέλοια συμπεριλαμβανομενης και των ΗΠΑ. Απλως στις ΗΠΑ το συστημα ειναι καλυτερο, τουλαχισοτν απο αυτο της Ελλαδος (αφου εχω ζησει μονο σε αυτες τις 2 χωρες).
Με το να βαζεις λογια στο στομα μου χανεις την αξιοπιστια σου περετερω στους υπολοιπους εδω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σου απαντησα σε αυτο ηδη. Σου ειπα οτι πριν ακομη αρχισω να σου εξηγω πρεπει πρωτα να γινεις ιδιοκτητης αυτοκινητου 'πολλων κυβικων' οπως τα λες. Μετα θα σου πω τα υπολοιπα.
-
ΟΚ παιδες. Αυτο ειναι το τελευταιο μου μυνημα για τις επομενες 3 εβδομαδες. Θα ειμαι στην Ελλαδα Θα εξετασω μεταξυ αλλων την ποιοτητα της ασφαλτου με μικροσκοπιο αυτη την φορα διοτι το εχω ακουσει αυτο το παραπονο τοσο πολυ που αρχιζω να να πιστευω οτι υπερβαλετε (ωχ! ακουω τις πετρες να ερχοντε κατα πανω μου).
Υγεια και χαρα σε ολους και καλη αυτοκινηση.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΥΓ: Παντως επι της αυτοκινησης ενα εχω να πω: Δεν υπαρχουν πιο ηλιθια και πιο αδηφαγα (καταναλωση, ρυποι) αυτοκινητα απο τα αμερικανικα. Μονες εξαιρεσεις -ως προς το ηλιθια βεβαια- τα 4x4 (Chevy,Chrysler) και η Vette. Α και το Vector για οσους θυμουνται.
Wow! Εχεις οδηγησει τοσα πολλα Αμερικανικα αυτοκινητα ε? Θα σε χρυσοπληρωσουν οι τροχοι εαν το ηξεραν. Στειλε το βιογραφικο σου στον Καβαθα αμεσως.
Koιτα φιλαρακο...οκ τα πολιτικα ειναι υποθεση του καθενος και ο καθενας πιστευει ο,τι θελει αλλα τωρα δεν χρειαζεται να με ειρωνευεσαι. Στην αυτοκινηση ομως την εχεις χασει την μπαλα...Ειναι γνωστο οτι τα αμερικανικα αυτοκινητα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια δεν εχουν ως στοχο την οδηγικη απολαυση αλλα ειναι κατι μπαζοκατασκευες (που ειναι ποιοτικες δεν λεω) που πλεουν σαν βαρκες αντι να στριβουν (εμενα αυτο με νοιαζει) και καινε τα αντερα τους. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΥΣ 4Τ -αλλα που τετοια τυχη- φιλε μου γιατι ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και γιατι ξερω και εχω κανει πολλα στην οδηγηση (οπως και σχεδον ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) που τα πατριωτακια σου (και σιγουρα εσυ για να σου ανταποδωσω την φιλοφρονηση) ουτε στον υπνο τους μπορουν να κανουν. Εχεις οδηγησει Rallye παλικαρι μου;;; (Να σαι καλα PsychoDriver) Εχετε ιδεα εκει τι εστι Gti;;; Εσυ δηλαδη εισαι δημοσιογραφος ή εχεις οδηγησει ολα τα αμαξια που μας παρουσιαζεις στα εκαστοτε post σου;;; Δεν νομιζω...
YΓ: ΜΕ περισση λυσσα απαντας στα σχολια του καθενος μας που σου θιγει το αμερικανικο πολιτικο μοντελλο, πολλες φορες κοβωντας και ραβοντας quotes προς δικο σου οφελος. Τωρα εχεις αποκτησει και κολλημα και με τα αμερικανικα αυτοκινητα;;; Σιγα βρε gabriel δεν σε ειπαμε και καμπουρη...τα αμερικανικα αυτοκινητα σε θεματα ακριβειας στην οδικη συμπεριφορα ηταν και θα μεινουν ΨΑΡΟΤΡΑΤΕΣ -πλην των Vette/Viper-. Χωνεψε το φιλε μου. Δεν χρειαζεται να οδηγησεις ολα τα made in usa αυτοκινητα για να το ξερεις αυτο. Α και κατι τελευταιο: Μην λες εσυ την λεξη Καβαθας φιλε μου. Δεν ταιριαζετε καθολου μα καθολου...
Οπως ειπα. Το βιογραφικο και στον Καβαθα με courier.
Και εσυ το δικο σου για να αναλαβεις το 'american section'...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
-
Ποτε δεν ειπα, ουτε και εγραψα, κατι τετοιο. Δωσε ενα παραδειγμα που το εκανα. Μαλιστα αντιθετως, εχω γραψει οτι καμια χωρα δεν ειναι τέλοια συμπεριλαμβανομενης και των ΗΠΑ. Απλως στις ΗΠΑ το συστημα ειναι καλυτερο, τουλαχισοτν απο αυτο της Ελλαδος (αφου εχω ζησει μονο σε αυτες τις 2 χωρες).
Με το να βαζεις λογια στο στομα μου χανεις την αξιοπιστια σου περετερω στους υπολοιπους εδω.
Ποτέ δε σε είδα όμως να παραδέχεσαι ότι κάτι στις ΗΠΑ είναι στραβό, ακόμα κι όταν αυτό είναι εξώφθαλμο - ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Τα δε Αμερικανικά αυτοκίνητα, ακόμα κι όταν σου είχα πει ότι δεν σχεδιάστηκαν με βάση τις Ευρωπαϊκές συνθήκες, γιατί οι Αμερικανικές βιομηχανίες δεν ένιωσαν τέτοια ανάγκη, πάλι έπεσες με λύσσα επάνω μου και με πολλή ειρωνεία. Scripta manent.
-
Εν τω μεταξυ, εγω ακομα περιμενω να παρω απαντηση γιατι ισχυουν αυτα τα γελοια ορια ταχυτητας στις ΥΠΑ......
Λες να ειναι για να μη σκοτωνονται??
Σου απαντησα σε αυτο ηδη. Σου ειπα οτι πριν ακομη αρχισω να σου εξηγω πρεπει πρωτα να γινεις ιδιοκτητης αυτοκινητου 'πολλων κυβικων' οπως τα λες. Μετα θα σου πω τα υπολοιπα.
Ωραια απαντηση φιλε μου με επεισες απολυτως
(με πληγωνεις πολυ διοτι με κανεις να νιωθω μειονεκτικα που δε μπορω να εχω πολλα κυβικα )
-
spiros σε καταλαβαινω αγορι μου αλλα τι να κανουμε στα κυβικα ειναι τα αλογα
τωρα εσυ με τοσο μικρο κινητηρα ποσα να εχεις 50,60 αντε 65 αν βαλεις και κανα ελευθερο φιλτρο αλλα που να ξερεις εσυ απο τετοια πραγματα
ps.spiro δεν εχω τιποτα εναντιον των πολλων μηδενικων στα νουμερα αλλα που να γραφεις τοσα δεν φτανει και το forum
-
[/quote]
Αγη οπως τους ειπα. Αυτα τα 'τραγουδια' τα 'τραγουδουσα' και εγω, ως ασχετος Ελλην, οταν ζουσα εκει. Τοσο ηξερα, τοσα ελεγα. Η αμαρτια ηταν οτι τα ελεγα μα παθος και σιγουρια οπως ο Σκουλιονε. Παω πισω στο παρελθον και 'ακουω και κοιταω' τον εαυτο μου τοτε και δακριζω. 200 χρονια πισω.[/quote]ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΑΒΡΙΛΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!
ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!Ε! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ΄ΕΣΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!
ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ C.I.A. ME ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ,ECHELON Κ.Τ.Λ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ LADEN.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟ STOCK ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
...ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ,
ΣΟΥ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ,
ΚΙ΄ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Τ'ΑΥΤΙΑ
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ....ΓΑΒΡΙΛΑΚΟ![/list]
-
ΕΦΥΓΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΕΓΩ. ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΜΠΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΤΟΝ κ.ΜΠΟΥΣ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ), ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ), ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΟΜΙΛΩΝ SAXOGUS.
'ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ' -
Διαβάζοντας 15(!!!) σελίδες αντιπαράθεσης χωρίς τελικά να υπάρχει λύση στο πρόβλημα προτείνω να συναντηθούμε και να συζητήσουμε από κοντά το πρόβλημα των αδικιών από τη μεριά του κράτους ..... συμφωνείται ???
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Διαβάζοντας 15(!!!) σελίδες αντιπαράθεσης χωρίς τελικά να υπάρχει λύση στο πρόβλημα προτείνω να συναντηθούμε και να συζητήσουμε από κοντά το πρόβλημα των αδικιών από τη μεριά του κράτους ..... συμφωνείται ???Μα Fast@Safe δεν ειναι θέμα εύρεσης κάποιας λύσης!Οπως εχουν γράψει πολλοί το θέμα ειναι οτι μπορούμε σε αυτό το forum να τοποθετούμαστε και να στηρίζουμε την όποια γνώμη εχουμε,χωρίς φόβο αλλα με..πάθος!!
Προσωπικά λοιπόν ειμαι απολύτως 'μέσα' σε συνάντηση των forumαδων - που θα γίνει (πρώτα ο Θεός) ειτε στο ΕΛΠΑ ειτε στην πίστα του Λάμπη ειτε στην εκδήλωση που προετοιμάζει (?! ) ο κ.ΤΤ- αλλα οχι με ημερησία διάταξη και κυρίως οχι για να λύσω τα προβλήματα του πλανήτη αλλα να συναντήσω ανθρώπους που εκτιμώ τις απόψεις τους και θα ηθελα να γνωρίζω και προσωπικά.
Καλώς ορισες λοιπόν και θα τα λέμε στα διάφορα 'threads' -
Συμφώνω απόλυτα με τον kouk. Καιρός να γνωριστούμε. Μάλλον στην πίστα τον Οκτ.
Σχετικά με το θέμα τώρα, διαβάστε τον αντίλογο του ΚΚ στο τεύχος Σεπτεμβρίου και την ανταπόκριση από Βρετανία (δεν είναι μόνο οι αμερικάνοι του έχουν ωραίες ιδέες) του Ίαν.Ο χρόνος για να την κοπανήσουμε λιγοστεύει...........
-
AAAAAAH DE THA EIMAI STI SINANTISI GAMOTO...TESPA KANTE KAI KANA PANTILIKI GIA MENA ME OTI KALO TOUTOU VREITE EKEI...EIMAI SIGOUROS OTI 'KATI' THA VREITE...KAENANA MIKRO NA PERASEI I ORA...(MIKRO=400 HP)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σχετικά με το θέμα τώρα, διαβάστε τον αντίλογο του ΚΚ στο τεύχος Σεπτεμβρίου και την ανταπόκριση από Βρετανία (δεν είναι μόνο οι αμερικάνοι του έχουν ωραίες ιδέες) του Ίαν.Ο χρόνος για να την κοπανήσουμε λιγοστεύει...........
Ti autokinita 8a mazepsete?
Stin Ellada den exw tipote to a3iologo kai mallon den prolabainw na parw ena WRX kai na to steilw stin Ellada.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Stin Ellada den exw tipote to a3iologo kai mallon den prolabainw na parw ena WRX kai na to steilw stin Ellada.
Αγη,μη φανταστείς τίποτα το φοβερό!Ε απλά ενα Lada αγωνιστικό και δύο Skoda Octavia 1,8TQ επίσης αγωνιστικά!!! Και δεν θα τα μαζέψουμε εμείς,ειναι ιδιοκτησία της πίστας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αγη,μη φανταστείς τίποτα το φοβερό!Ε απλά ενα Lada αγωνιστικό και δύο Skoda Octavia 1,8TQ επίσης αγωνιστικά!!! Και δεν θα τα μαζέψουμε εμείς,ειναι ιδιοκτησία της πίστας
Nai, alla mporoume na odigisoume ta Octavia? Me ti kostos?
Kameres kai o megalos adelfos(oxi to thlepaixnidi...)