-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κυριούλης με Honda CRV ανέβαινε χθες τον Κηφισό, διαβάζοντας εφημερίδα στο τιμόνι...
ε πότε να διαβάσει την εφημερίδα του ο άνθρωπος, όταν θα πάει σπίτι θα θέλει να φάει και να κοιμηθεί οπότε πού χρόνος;
`Ασε που υποθέτω ότι την ώρα εκείνη ο Κηφισός είναι πήχτρα στην κίνηση ε? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κυριούλης με Honda CRV ανέβαινε χθες τον Κηφισό, διαβάζοντας εφημερίδα στο τιμόνι...
ε πότε να διαβάσει την εφημερίδα του ο άνθρωπος, όταν θα πάει σπίτι θα θέλει να φάει και να κοιμηθεί οπότε πού χρόνος;
`Ασε που υποθέτω ότι την ώρα εκείνη ο Κηφισός είναι πήχτρα στην κίνηση ε?Είχε κίνηση (από 2 ΖΩΑ που είχαν τρακάρει σε υπόγεια και δεν είχαν την ευθιξία να τα τραβήξουν στην άκρη), αλλά τσούλαγε κανονικά ο δρόμος. Αν τον έβλεπες πώς πήγαινε, θα καταλάβαινες...
-
Σήμερα στο κόμβο Ν. Κηφισιάς (Λαϊνόπουλος), νταλικά ροζ -μωβ χρώματος (παντού) με πολλές επιγραφές 'Ο ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ'!
Έγραφε και κάτι άλλα ψιλά, αλλά δεν τα προλαβα μιας και εκεί έπρεπε να βγω... -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Σήμερα στο κόμβο Ν. Κηφισιάς (Λαϊνόπουλος), νταλικά ροζ -μωβ χρώματος (παντού) με πολλές επιγραφές 'Ο ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ'!
Έγραφε και κάτι άλλα ψιλά, αλλά δεν τα προλαβα μιας και εκεί έπρεπε να βγω...Τρελόπαιδο ο νταλικέρης.. Τα καλοκαίρια θα τον βρείτε να φοράει ροζ στρίγκ και αντί για αφίσες με γυμνές κοπέλες να έχει φωτογραφίες σαν και αυτές που αρέσουν στη Funis..
-
κατεβαινω απο τριπολη για κορινθο την τριτη γυρω στις 10 το πρωι οπου ειναι μια διαδρομη που την κανω πολυ συχνα και συνηθως κινουμαι αρκετα γρηγορα.
εκεινη την ημερα κινουμαι 30-40 χιλ λιγοτερο απο την ταχυτητα που συνηθως επιλεγω αφου η διαδρομη προδιαθετει για γρηγορη οδηγηση ειδικα στις καμπες που εχει....... αν και η κλιση δεν ειναι παντοτε η ιδανικη και θελει λιγο προσοχη.
χαλαρα λοιπον στην δεξια λωριδα βλεπω απο τον καθρεπτη να ερχεται γρηγορα ενα 350z [οταν με περασε το γνωρισα] και πισω του κολλητα ενα........[τι ητανε ρε παιδια κολλησε το μυαλο μου ] τελος παντων ασημι ηταν αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα [βλεπω το αλτσχαιμερ να ερχεται απ΄την γωνια ] αμεσως στην επομενη αριστερη ανοικτη καμπη οπου συνηθως μπανω με 160+ μετα την εξοδο για Αργος τους βλεπω να φρεναρουν και να μπαινουν δεξια λωριδα καπως ξαφνικα.................
πλησιαζοντας βλεπω εναν τυπο στην αριστερη λωριδα πανω στην ανοικτη καμπη αυτην η οποια λογω των φυτων που εχει η νησιδα δεν εχει καθολου καλη ορατοτητα για το τι υπαρχει στην λωριδα μπροστα σου και να κουναει τα χερια του με αγωνια σαν να λεει........''δεξια δεξια'' ενω διακρινω και ενα τριγωνο στην ασφαλτο.
λιγα μετρα πιο κατω ενα πεζω 205 καθετα στην αριστερη λωριδα με τον κωλο του να κυτταει την τσαλακωμενη μπαριερα και την μουρη του ξεσκισμενη με ξυλωμενα ολα μπροστα και τα λαδια με τα υγρα να τρεχουν στην ασφαλτο να σκεπαζει την μεσαια διαχωριστικη γραμμη ενω μια γυναικα να μιλαει στο κινητο λιγω πιο κατω.
σε εκεινο το σημειο που συνηθως παω μαλλια κουβαρια παρασυρμενος απο την ευχαριστηση που μου δινει η γρηγορη οδηγηση σε ανοικτες καμπες [και οχι μονο] τι αραγε θα μπορουσε να συμβει αν ημουν μονος και λογω ταχυτητας ή αν ηδη ηταν καποιος δεξια που θα τον προσπερναγα με ''χιλια'' και δεν θα μπορουσα να κανω ελιγμο δεξια κλπ κλπ που τα σκεφτομαι και με κοβει ''κρυος'' ιδρωτας.
δυστυχως πρεπει να συμβαινουν κατι τετοια για να μας κουνιεται λιγο το μυαλο και να ερχεται στην θεση του και να κοβουμε κατι τετοιες βλακειες που κανουμε γιατι ισως αργα ή γρηγορα να βρεθουμε και μεις καθετα ή τουμπα και να περιμενουμε να μας μαζεψουν οι οδικες βοηθειες και τιποτα ασθενοφορα...........μπρρρρρρρρρ
τερμα οι μα**κιες σε ''τυφλες'' καμπες που δεν ξερεις τι συμβαινει λιγα μετρα πιο κατω και γενικα οταν δεν υπαρχει αριστη ορατοτητα!!!!!!!!
σημ... το εργο αυτο το εχω ξαναδει κυριακη πρωι στην παρατεταμενη αριστερη απο φαληρο προς πειραια λιγο πριν τον ιπποδρομο που μπαινεις στην δευτερη αριστερη κατω απο την γεφυρα ή πας ευθεια για την συγγρου.
εκει λοιπον αριστερη λωριδα καθετα και τουμπαρισμενο ενα ιχ πριν καμμια δεκαρια χρονια μου ''εκοψε'' την χολη καθως πηγαινα βιαστικος να προλαβω καποιο πρωινο καραβι...........δεν υπηρχε κανεις απολυτως ουτε αστυνομια ουτε τριγωνο προειδοποιητικο ,..........τιποτα απολυτως και ευτυχως που δεν ηταν κανεις δεξια μου ενω ο δρομος ειναι και αρκετα φαρδυς στο σημειο εκεινο [τρεις λωριδες]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
κατεβαινω απο τριπολη για κορινθο την τριτη γυρω στις 10 το πρωι οπου ειναι μια διαδρομη που την κανω πολυ συχνα και συνηθως κινουμαι αρκετα γρηγορα.εκεινη την ημερα κινουμαι 30-40 χιλ λιγοτερο απο την ταχυτητα που συνηθως επιλεγω αφου η διαδρομη προδιαθετει για γρηγορη οδηγηση ειδικα στις καμπες που εχει....... αν και η κλιση δεν ειναι παντοτε η ιδανικη και θελει λιγο προσοχη.
χαλαρα λοιπον στην δεξια λωριδα βλεπω απο τον καθρεπτη να ερχεται γρηγορα ενα 350z [οταν με περασε το γνωρισα] και πισω του κολλητα ενα........[τι ητανε ρε παιδια κολλησε το μυαλο μου ] τελος παντων ασημι ηταν αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα [βλεπω το αλτσχαιμερ να ερχεται απ΄την γωνια ] αμεσως στην επομενη αριστερη ανοικτη καμπη οπου συνηθως μπανω με 160+ μετα την εξοδο για Αργος τους βλεπω να φρεναρουν και να μπαινουν δεξια λωριδα καπως ξαφνικα.................
πλησιαζοντας βλεπω εναν τυπο στην αριστερη λωριδα πανω στην ανοικτη καμπη αυτην η οποια λογω των φυτων που εχει η νησιδα δεν εχει καθολου καλη ορατοτητα για το τι υπαρχει στην λωριδα μπροστα σου και να κουναει τα χερια του με αγωνια σαν να λεει........''δεξια δεξια'' ενω διακρινω και ενα τριγωνο στην ασφαλτο.
λιγα μετρα πιο κατω ενα πεζω 205 καθετα στην αριστερη λωριδα με τον κωλο του να κυτταει την τσαλακωμενη μπαριερα και την μουρη του ξεσκισμενη με ξυλωμενα ολα μπροστα και τα λαδια με τα υγρα να τρεχουν στην ασφαλτο να σκεπαζει την μεσαια διαχωριστικη γραμμη ενω μια γυναικα να μιλαει στο κινητο λιγω πιο κατω.
σε εκεινο το σημειο που συνηθως παω μαλλια κουβαρια παρασυρμενος απο την ευχαριστηση που μου δινει η γρηγορη οδηγηση σε ανοικτες καμπες [και οχι μονο] τι αραγε θα μπορουσε να συμβει αν ημουν μονος και λογω ταχυτητας ή αν ηδη ηταν καποιος δεξια που θα τον προσπερναγα με ''χιλια'' και δεν θα μπορουσα να κανω ελιγμο δεξια κλπ κλπ που τα σκεφτομαι και με κοβει ''κρυος'' ιδρωτας.
δυστυχως πρεπει να συμβαινουν κατι τετοια για να μας κουνιεται λιγο το μυαλο και να ερχεται στην θεση του και να κοβουμε κατι τετοιες βλακειες που κανουμε γιατι ισως αργα ή γρηγορα να βρεθουμε και μεις καθετα ή τουμπα και να περιμενουμε να μας μαζεψουν οι οδικες βοηθειες και τιποτα ασθενοφορα...........μπρρρρρρρρρ
τερμα οι μα**κιες σε ''τυφλες'' καμπες που δεν ξερεις τι συμβαινει λιγα μετρα πιο κατω και γενικα οταν δεν υπαρχει αριστη ορατοτητα!!!!!!!!
σημ... το εργο αυτο το εχω ξαναδει κυριακη πρωι στην παρατεταμενη αριστερη απο φαληρο προς πειραια λιγο πριν τον ιπποδρομο που μπαινεις στην δευτερη αριστερη κατω απο την γεφυρα ή πας ευθεια για την συγγρου.
εκει λοιπον αριστερη λωριδα καθετα και τουμπαρισμενο ενα ιχ πριν καμμια δεκαρια χρονια μου ''εκοψε'' την χολη καθως πηγαινα βιαστικος να προλαβω καποιο πρωινο καραβι...........δεν υπηρχε κανεις απολυτως ουτε αστυνομια ουτε τριγωνο προειδοποιητικο ,..........τιποτα απολυτως και ευτυχως που δεν ηταν κανεις δεξια μου ενω ο δρομος ειναι και αρκετα φαρδυς στο σημειο εκεινο [τρεις λωριδες]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελα κι από Υλίκη τουλάχιστον 2 φορες τη βδομάδα που περνάω εγώ να δεις άπειρα τέτοια Μετα τα οσα ειδα, κομμένες οι 160αρες στην αριστερη...
-
Είδα σήμερα το πρωί τo ποιό απίστευτο και θεεϊκό trailer που μου έτυχε ποτέ και δυστυχώς λόγο της κίνησης δεν κατάθερα να το αποφανατίσω.
Ο τύπος, κλασσικός 50άρης με παλιά BMW, είχε πάρει το πίσω κομμάτι από SUZUKI SWIFT το οποίο και έκοψε μετατρέποντας το σε τρέιλερ....
Οι ρόδες του τρέιλερ είχαν ζάντες αλουμινίου και τα πίσω φώτα λειτουργούσαν κανονικότατα.....
-
!!! Καλό το Trailer...
Θα μπορούσε να είχε αφήσει και τα πίσω καθίσματα του Swift ώστε να κερδίσει πρόσθετο χώρο αποσκευών συν χώρο για άλλους τρεις επιβάτες το καλοκαίρι... Αν χρειάζεται χώρο, απλά ρίχνει και τα καθίσματα... καλό θα ήταν να είναι και διαιρούμενα... -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
!!! Καλό το Trailer...
Θα μπορούσε να είχε αφήσει και τα πίσω καθίσματα του Swift ώστε να κερδίσει πρόσθετο χώρο αποσκευών συν χώρο για άλλους τρεις επιβάτες το καλοκαίρι... Αν χρειάζεται χώρο, απλά ρίχνει και τα καθίσματα... καλό θα ήταν να είναι και διαιρούμενα...Το απίστευτο είναι ότι ο τύπος σε κάποιο σημείο το πάταγε για τα καλά (100+ χλμ/ώρα) και το τρέϊλερ ακολουθούσε χωρίς πρόβλημα καρφωμένο στο δρόμο...
Δηλαδή η συμπεριφορά του ΔΕΝ ήταν η γνωστή με τις συνηθισμένες αναπηδήσεις και τα πήγαινε-έλα των απλών τρέϊλερ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Είδα σήμερα το πρωί τo ποιό απίστευτο και θεεϊκό trailer που μου έτυχε ποτέ και δυστυχώς λόγο της κίνησης δεν κατάθερα να το αποφανατίσω.Ο τύπος, κλασσικός 50άρης με παλιά BMW, είχε πάρει το πίσω κομμάτι από SUZUKI SWIFT το οποίο και έκοψε μετατρέποντας το σε τρέιλερ....
Οι ρόδες του τρέιλερ είχαν ζάντες αλουμινίου και τα πίσω φώτα λειτουργούσαν κανονικότατα.....
Στο Kartodromo είχα δει ένα παρόμοιο τρέιλερ, αλλά εκείνο ήταν η καρότσα από ένα datsun!
-
-
Μιλάμε για πόνο στην καρδιά!!!
Υ.Γ.: Δανεισμένη από το http://www.corollaclub.com
Καρα-παλιό...έχει ποσταριστεί 3-4 φορές...
-
Hyundai Atos παρκαρισμενο με αλυσιδες φορεμενες ... στους ΠΙΣΩ τροχους! Μαλλον δεν θα πηγαινε παρα τις αλυσιδες και αποφασισε να μην το κινησει...
-
Χτές το απόγευμα αναγκάστηκα να περάσω μια φυλλασόμενη διάβαση τρένου ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες...
Πάω να περάσω τη διάβαση και αρχίζουν να κατεβαίνουν οι μπάρες... ΟΚ λέω, τρένο έρχεται και σταματώ. Αρχίζουν να περνάνε τα λεπτά... 3... 5... τρένο γιόκ. Έχει αρχίσει να σχηματίζεται μια ψιλοτεράστια ουρά πίσω μου, το ίδιο κι απ την άλλη μεριά των γραμμών στο άλλο ρεύμα. Στα 10 λεπτά είχε αρχίσει να βγαίνει ο κόσμος απο τα αμάξια να δει τι γίνεται.
Τελικά μετά απο τέταρτο σχεδόν αρχίσαμε ένας - ένας να περνάμε τη διάβαση με τη βοήθεια ταρίφα που κοίταζε μην έρχεται το τρένο. Έτσι πέρασα κι εγώ. Οταν έφυγα είχε γίνει τρελό κομφούζιο μιας και χρειαζόταν μια μικρή μανούβρα για να περάσει κανείς τη διάβαση ανάμεσα στις μπάρες... Τρένο δεν νομίζω οτι πέρασε ποτέ... Αθάνατη Ελλάδα, να χ*** τις αυτόματες μπάρες...
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Hyundai Atos παρκαρισμενο με αλυσιδες φορεμενες ... στους ΠΙΣΩ τροχους! Μαλλον δεν θα πηγαινε παρα τις αλυσιδες και αποφασισε να μην το κινησει...Τον παρεξήγησες καλέ, απλά του αρέσει η υποστροφική συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το έχουν φαίνεται οι οδηγοί των Honda τζιποειδών...
Έχω πετύχει στην Κηφισίας οδηγό HRV να διαβάζει την (απλωμένη πάνω στο τιμόνι) εφημερίδα του με τουλάχιστον 60 km/h. Και έτυχε να είναι και παλιός καθηγητής μου! Ευτυχώς όχι οδήγησης! -
-
-
Το πήρε μετεχειρισμένο απο Γερμανία και για κάποιο λόγο δεν αφαίρεσε το αυτοκολλήτο (Τιμής ένεκεν στο EURO 2004 και τον Herr Otto ίσως ). Έχω δεί και βανάκια με όλοκληρες γερμανικές επιγραφές απο σοκολάτες κλπ.
-
Ό τύπος σε πραγματικά δύσκολες ομιχλώδεις συνθήκες (πολύ σπάνιες στη χώρα μας έτσι κι' άλλιως) θα πρέπει να ανάβει μικρά, μεσαία, προβολείς, έξτρα προβόλια στο καπό αλά WRC, στους καθρέφτες αλά Ράλλυ Σαφάρι, λάμπες νέον στα μαρσπιέ αλά Fast n' Furius, λεντάκια στα πιτσιλιστήρια, πλαφονιέρα, το λαμπάκι του σκιάδιου, λεντάκια στο ηχοσύστημα, αναπτήρα του αυτοκινήτου, αναπτήρα Zippo, σπίρτα, κεριά απο το σπίτι (κατά προτίμηση αρωματικά , την οθόνη του κινητού, το φλάς της φωτογραφικής... Kαι φυσικά δεν θα βλέπει τίποτα, παρά ένα ασπρο πέπλο να τον καλύπτει λές και τον απαγάγουν εγωγήινοι
-
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Hyundai Atos παρκαρισμενο με αλυσιδες φορεμενες ... στους ΠΙΣΩ τροχους! Μαλλον δεν θα πηγαινε παρα τις αλυσιδες και αποφασισε να μην το κινησει...Έχω δει το 2002 στην εθνίκη ΒΜW 316 να φοράει αλυσίδες μπροστά
ΎΜΑΡΤΟΟΟΟΟΝ
Ρώτησα ένα φίλο μου ο οποίος έχει ένα Yaris, σε ποιούς τροχους θα φορούσε τις αλυσίδες. Και μου απάντησε ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩ!!!!
Ύστερα απο το σχετικό σοκ που έπαθα τον ρωτάω σε ποιούς τροχούς φοράνε αλυσίδες τα αυτοκίνητα. Αντί να μου πεί οτι εξαρτάται απο την κίνηση, μου λέει οτι τα περισσότερα τις βάζουν πίσω!!!
Μετά κι απο αυτή την απάντηση τον ευχαρήστησα που δεν μετακινήθηκε αυτές τις μέρες με το αυτοκίνητο
-
Αλήθεια, τα Subaru θέλουν 4 αλυσίδες;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!