-
εξαρταται απο την εμφανιση της εκαστοτε κυριας
αν δεν ειναι του γουστου σου κανε οτι περιεγραψε ο kyanαν παλι σου αρεσει ενα φρεαναρισμα ωστε να πεσει πανω σου (ακουμπιμα -ετσι και αλιως αυτη θα το πληρωσει) μπορει να ειναι αφορμη για μια νεα γνωριμια
καπου ειχε γραφτει μια ιστορια οτι ενας ιταλος, αν θυμαμαι καλα, το ειχε κανει συστημα ετσι ωστε να ......... τις διαφορες κυριες που πεφταν πανω του
-
Λοιπον, εχει περασει κανεις σας απο τον Κηφισσο τωρα τελευταια? Πηγαινωντας απο την Πειραιως προς τον Κηφισσο, στριβεις σε ενα στενακι και μετα απο ενα zig zag βγαινεις καθετα στον Κηφισσο. Εκει, αυτοι που ΗΔΗ κινουνται στον Κηφισσο, εχουν ενα τεραστιο ΣΤΟΠ. Αλλα φυσικα επειδη 'κινουνται στον Κηφισσο', αποφασιζουν απο μονοι τους οτι εχουν προτεραιοτητα, παρ'ολο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ στοπ που υπαρχει. Και αυτοι που μπαινουν στον Κηφισσο, ενω βλεπουν οτι οι αλλοι εχουν στοπ (γιατι φαινεται απο το σχημα), καθονται και περιμενουν....
Εχχμμμμμ, οχι πια. Περασα με το Lada πριν μερικες εβδομαδες, και οταν εφτασα εγω στην διασταυρωση (γιατι οι μπροστα μου παραχωρουσαν προτεραιοτητα), κοιταξα ωστε να ερχονται αρκετα αυτοκινητα, και περασα. Και εκατσα και μπροστα στην διασταυρωση κοβωντας αυτους που θα επρεπε απο μονοι τους να σταματησουν, για να περασουν ολοι οι απο πισω μου, που εχουν προτεραιοτητα. Ενας τολμησε να μιλησει....
-
Aπό αυτό το σημείο περνάω καθημερινά και είμαι στους 'παρανομούντες'. Προσπαθώ να σταματάω στο STOP κυνδυνεύοντας να πέσουν πίσω μου -εκτός από τα μπινελίκια και τις κόρνες-. Το 'ευτύχημα' είναι ότι η δεξιά στον Κηφισσό σε εκείνο το σημείο είναι χώματα και δεν πηγαίνουν πολλοί, οπότε τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι στην αριστερή, ενώ όσοι έρχονται από Πειραιώς μπαίνουν στη δεξιά.
Πιο πάνω στη λαχαναγορά έχει φανάρι, τόσο για αυτούς που κινούνται στον Κηφισσό, όσο και για αυτούς που θέλουν να μπουν από τη λαχαναγορά στο ποτάμι. Που είναι το περίεργο; Ότι είναι μονίμως ΠΡΑΣΙΝΑ και τα δύο, αφού είναι μόνο για πεζούς. Καταλαβαίνετε τι μπορεί να πάθει κάποιος που δεν το ξέρει.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
...Στο σπιτι μας συχνα εχουμε ανεγκεφαλους που κλεινουν την εισοδο γκαραζ μας.... :Επειδή το έχω πάθει αρκετές φορές στο σπίτι μου, να παρκάρουν δηλαδή μπροστά στην γκαραζόπορτα, έχω εφαρμόσει 2-3 φορές την παρακάτω λύση: Τηλέφωνο στο 100, 'θέλω να βγώ για κάτι επείγον και με έχουν αποκλείσει στο γκαράζ.' Σε 10-15 λεπτά έρχεται το περιπολικό, στολίζει το παρμπρίζ του τύπου, και το ίδιο αυτοκίνητο δεν ξανάρχεται ποτέ.
Βασική προϋπόθεση: Να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες για να είσαι χαλαρός και νηφάλιος, χωρίς νεύρα.
-
Λίγο πριν την έξοδο της Α.Ο. (προς Ελευσίνα) στην Κηφισίας υπάρχει μία μικρότερη πάροδος που οδηγεί στο στενό πριν την Opel. Σήμερα το πρωί, τρία αυτοκίνητα μπροστά μου μπήκαν ανάποδα στην πάροδο αυτή, με σκοπό να βγουν στην Κηφισίας στο δαχτυλίδι. Για λίγα μέτρα βρίσκονταν ουσιαστικά ανάποδα στην Α.Ο.!!!!!
-
Χθες προμηθεύτηκα μία μικρή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, την σκέφτομαι να ρίξω στο αυτοκίνητο και να τραβάω τα κουφά που βλέπω κάθε μέρα. Θα τα αναρτήσω στο Internet να μοιραστούμε την κατάντια των δρόμων μας.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Στο σπιτι μας συχνα εχουμε ανεγκεφαλους που κλεινουν την εισοδο γκαραζ μας.... :
Επειδή το έχω πάθει αρκετές φορές στο σπίτι μου, να παρκάρουν δηλαδή μπροστά στην γκαραζόπορτα, έχω εφαρμόσει 2-3 φορές την παρακάτω λύση: Τηλέφωνο στο 100, 'θέλω να βγώ για κάτι επείγον και με έχουν αποκλείσει στο γκαράζ.' Σε 10-15 λεπτά έρχεται το περιπολικό, στολίζει το παρμπρίζ του τύπου, και το ίδιο αυτοκίνητο δεν ξανάρχεται ποτέ.
Βασική προϋπόθεση: Να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες για να είσαι χαλαρός και νηφάλιος, χωρίς νεύρα.
Αυτό γίνεται με την προϋπόθεση να υπάρχει επίσημη άδεια για το γκαράζ, απ'ό,τι ξέρω. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να φάει μήνυση ο ιδιοκτήτης του κτιρίου για παράνομο χώρο στάθμευσης...
Αυτό με την ψηφιακή είναι μια ιδέα που έχω από καιρό, αλλά δε με βοηθούν τα οικονομικά μου να πάρω μια καλή. Είναι χρήσιμο να υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο για πολλούς λόγους (π.χ. ατύχημα, ω μη γένειτο).
-
Ασχετο: Πριν από δύο βδομάδες, ένας ταρίφας έκανε στη Μιχαλακοπούλου, στο Χίλτον, αριστερή στροφή εκεί που απαγορευόταν (προς Βασ.Σοφίας).
Αποτέλεσμα: ένας μηχανάκιας πέρασε πάνω από το εν λόγω ταξί.
Ηθικό δίδαγμα: Μην κάνετε ποτέ τέτοιες μ@&$*&%!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα: Μην κάνετε ποτέ τέτοιες μ@&$*&%!Δηλαδή να περνάς με μηχανάκι πάνω από ταξί;
-
αμα έχεις @@ και κάνα ΚΤΜ 525 το κάνεις άνετα
Σπύρος
-
Κυριακή απόγευμα, 7/3/2004, Παλατάκι, Λεωφ.Αθηνών.
HYUNDAI SONATA σκούρο μπλέ, κόκκινα ταμπούρα, τεράστια ΚΟΚΚΙΝΗ εισαγωγή αέρα πριτσινωμένη στο καπό, και ΛΕΥΚΗ φτερούγα αλλά EVO στην ουρά! Και βρουμ-βρουμ τελικό! Έκτακτο! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aπό αυτό το σημείο περνάω καθημερινά και είμαι στους 'παρανομούντες'. Προσπαθώ να σταματάω στο STOP κυνδυνεύοντας να πέσουν πίσω μου -εκτός από τα μπινελίκια και τις κόρνες-. Το 'ευτύχημα' είναι ότι η δεξιά στον Κηφισσό σε εκείνο το σημείο είναι χώματα και δεν πηγαίνουν πολλοί, οπότε τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι στην αριστερή, ενώ όσοι έρχονται από Πειραιώς μπαίνουν στη δεξιά.Πιο πάνω στη λαχαναγορά έχει φανάρι, τόσο για αυτούς που κινούνται στον Κηφισσό, όσο και για αυτούς που θέλουν να μπουν από τη λαχαναγορά στο ποτάμι. Που είναι το περίεργο; Ότι είναι μονίμως ΠΡΑΣΙΝΑ και τα δύο, αφού είναι μόνο για πεζούς. Καταλαβαίνετε τι μπορεί να πάθει κάποιος που δεν το ξέρει.
Xεχεχε ακριβως το ιδιο κανουμε....
Βεβαια την τελευταια φορα παρολο που η πινακιδα στοπ ειναι πραγματικα τεραστια και ερχοντουσαν απο την καθετη οδο αυτοκινητα και εγω σταματησα τα κορναρισματα ηταν παρα πολλα...Τι να πεις... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κυριακή απόγευμα, 7/3/2004, Παλατάκι, Λεωφ.Αθηνών.
HYUNDAI SONATA σκούρο μπλέ, κόκκινα ταμπούρα, τεράστια ΚΟΚΚΙΝΗ εισαγωγή αέρα πριτσινωμένη στο καπό, και ΛΕΥΚΗ φτερούγα αλλά EVO στην ουρά! Και βρουμ-βρουμ τελικό! Έκτακτο!Και πού να τον δεις να περνάει σφαίρα απο το στενό της Αγ.Κωνσταντίνου (παράλληλος της Καβάλας, με συγχωρείτε, της Λεωφόρου Αθηνών) μπροστά από την κεντρική πύλη του ΤΕΙ (όπου έχει και σαμαράκια)... Καημένο φοιτητάκι, βγήκε για γκομενότσαρκα...
PS δεν έχει τύχει να δω τον συγκεκριμένο, αλλά είναι πολύ πιθανό να το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές, όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε...
-
Σήμερα το πρωί και καθώς ανέβαινα την Ε.Ο Αθ-Λαμίας, λίγο μετά το φανάρι, στην δεξιά ανέβαιναν 15-20 ολοκαίνουρια Hummer του Ελληνικού Στρατού, βαμμένα παραλλαγής βέβαια!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα το πρωί και καθώς ανέβαινα την Ε.Ο Αθ-Λαμίας, λίγο μετά το φανάρι, στην δεξιά ανέβαιναν 15-20 ολοκαίνουρια Hummer του Ελληνικού Στρατού, βαμμένα παραλλαγής βέβαια!!!Θα χιονίσει πάλι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σήμερα το πρωί και καθώς ανέβαινα την Ε.Ο Αθ-Λαμίας, λίγο μετά το φανάρι, στην δεξιά ανέβαιναν 15-20 ολοκαίνουρια Hummer του Ελληνικού Στρατού, βαμμένα παραλλαγής βέβαια!!!
Θα χιονίσει πάλι;
Μάλλον σχετίζεται με τα μέτρα επιφυλλακής με αφορμή τα γεγονότα στην Ισπανία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα το πρωί και καθώς ανέβαινα την Ε.Ο Αθ-Λαμίας, λίγο μετά το φανάρι, στην δεξιά ανέβαιναν 15-20 ολοκαίνουρια Hummer του Ελληνικού Στρατού, βαμμένα παραλλαγής βέβαια!!!25η Μαρτίου γαρ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σήμερα το πρωί και καθώς ανέβαινα την Ε.Ο Αθ-Λαμίας, λίγο μετά το φανάρι, στην δεξιά ανέβαιναν 15-20 ολοκαίνουρια Hummer του Ελληνικού Στρατού, βαμμένα παραλλαγής βέβαια!!!μπορεί να είναι και για την άσκηση ασφαλείας που γίνεται αυτές τις μέρες για τους Ολυμπιακούς (όχι του Πειραιά ) αγώνες.
-
Εχθές μεσημεράκι στα Μελλίσια, δίπλα μου ήταν μια Maserati Cabrio του κουτιού (!) και ο οδηγός της ένας 23-25 χρόνος.
Είχε κάπος κίνηση και του παραχορώ την θέση μου, όποτε αυτός με ¨εύχαριστεί¨ εκεί παρατηρώ οτι φορούσε μαύρα γάντια, ξέρετε αυτά για την σπόρ οδήγηση.Ξεκινάει με πρώτη σπασμένη (ξέρετε για πουλ-μούρ) και αμέσος μετα τί βάζει;.... όπισθεν!!!!
Εκεί που είναι πλακομένος βλέπω τα άσπρα λαμπάκια της όπισθεν να ανάβουν!!! (πλάκα πλάκα τα είδα όλα) πάλι καλά που το κατάλαβε και δεν είχε τίποτα παρατράγουδα!
Αυτό που θέλω να πώ, είναι οτι ορισμένα άτομα που έχουν αυτού του είδους τα αυτοκίνητα, δεν ξέρουν ούτε κάν να οδηγούν!!!
-
Εγω εχω να πω για την ηλιθιοτητα ενος πιτσιρικα γυρω στα 16. Περνοντας το φαναρι του φαρου στο Ψυχικο απο Π.Ψυχικο στο Νεο (διασχιζοντας Κηφισιας) ειναι ενας πιτσιρικας που κανει ποδηλατο, σουζα κ περναει αντιθετα κ αναμεσα απο τα επερχομενα αυτοκινητα. Μαγκια στα φιλαρακια του που ηταν εκει τριγυρω. Θα μου πειτε πιτσιρικας ηταν! Ε ναι αλλα κ εγω χ@στηκα! Αν ειναι να εξηγω στην αστυνομια κ στον πατερα του κ μετα στο δικαστηριο γιατι ο μεγαλοφυιης γιος του ειναι στην εντατικη ή σε αναπηρικο καροτσακι ή οτι αλλο! Οταν του μιλησα δεν απαντησε αλλα γελουσε κοροιδευοντας κ οι 'φιλοι' του ελεγαν μην ασχολεισαι απο την μαστουρα ειναι ετσι. Ασε που αισθανθηκα κ μεγαλος σε ηλικια προσπαθοντας να συνεφερω τον πιτσιρικα απο την οξεια μ@λ@κια που τον εχει χτυπησει κατακουτελα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!