-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σιγά, αν δεν έχεις BMW Pick-Up δεν έχεις δει τίποτα! Μούρη BMW Ε30 και πίσω καρότσα
-
Θυμάται κανείς μια Πόρσε 944 διασκευασμένη σε ...στέισον που είχε κάποτε εμφανιστεί;
-
Στο Ψυχικο εχω δει κ Cherokee Pick up... Δεν εβγαινε σε pick up, εβγαινε?
τη BMW την εχω δει.. Οπως κ 'Mercedes' Pick up απο την Tata...Η 944 οχι στην ελλαδα ετσι? Απιστευτη ηταν... μου αρεσε. Οπως κ η ferrari 456 station wagon...
Μες στα χριστουγεννα ειχα δει 4 παππουδες(ζουσαν δε ζουσαν) μεσα σε μια Ε-class να βλεπουν Λαμψη...
-
Τρίτη ,17-02-2004, βραδάκι , στο φανάρι της Πλ. Βάθης 'άκουσα' τα 'απαραίτητα' απο τους πίσω (στην ουρά του φαναριού) επειδή είχα 'χαζέψει' και γέλαγα με ένα Subaru Impreza......
Τα είχε όλα , το 'αγωνιστικό' μπλέ χρώμα , ολόκληρο το body kit του WRX, τεράστιες ζάντες και απίθανα χαμηλό προφίλ ελαστικών.
Με τί γέλασα ???
Με τα ταμπουράκια στους πίσω τροχούς και τις δισκοπλακίτσες του 1,6 στους μπροστινούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!
(και 'δείχναν' τόσο άδειοι.........)Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Τρίτη ,17-02-2004, βραδάκι , στο φανάρι της Πλ. Βάθης 'άκουσα' τα 'απαραίτητα' απο τους πίσω (στην ουρά του φαναριού) επειδή είχα 'χαζέψει' και γέλαγα με ένα Subaru Impreza......Τα είχε όλα , το 'αγωνιστικό' μπλέ χρώμα , ολόκληρο το body kit του WRX, τεράστιες ζάντες και απίθανα χαμηλό προφίλ ελαστικών.
Με τί γέλασα ???
Με τα ταμπουράκια στους πίσω τροχούς και τις δισκοπλακίτσες του 1,6 στους μπροστινούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και πάω στοίχημα ο ιδιοκτήτης δεν ήξερε καν τι είναι το ταμπούρο και το δισκόφρενο και γιατί στο δίλιτρο είναι μεγαλύτερα... Έγινε και το Impreza cult car δυστυχώς,και κρίμα για την εικόνα του...
-
Διαβάστε τον ορισμό της εκδίκησης.
Σήμερα ανεβαίνω όπως κάθε μέρα την ΕΟ προς Λαμία. Μετά το φανάρι της Κηφισιάς, πηγαίνει στην μεσαία λωρίδα ένα Πόλο και από πίσω κολλημένο ένα A-class με 60-70 χιλ/ω.!!!! Και οι 2 μιλάνε στο κινητό. Ενώ τους προσπερνάω από αριστερά με 110-120, το Πόλο, χωρίς λόγο και αιτία, μάλλον κάτι τον φόβισε αφού ήταν σίγουρα αφηρημένος, φρενάρει στιγμιαία για 1/2 δευτερόλεπτο. Το A-class πλακώνεται στα φρένα (λογικό), στριγκλίζουν λάστιχα κλπ κλπ αλλά δεν τρακάρει. αμέσως μετά και ενώ τους παρακολουθώ από τον καθρέπτη (είχα περάσει), ο A-class, βγαίνει από δεξιά του Πολο ανάμεσα σε 2 φορτηγά, τον προσπερνάει, ξαναμπαίνει ακριβώς μπροστά του και του φρενάρει επιδεικτικά. Η σειρά του πόλο να πλακωθεί στα φρένα. Δεν τρακάρανε και εγώ είχα φύγει αρκετά μπροστά για να δώ τις υπόλοιπες αντιδράσεις.
Τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί!!!! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Τρίτη ,17-02-2004, βραδάκι , στο φανάρι της Πλ. Βάθης 'άκουσα' τα 'απαραίτητα' απο τους πίσω (στην ουρά του φαναριού) επειδή είχα 'χαζέψει' και γέλαγα με ένα Subaru Impreza......
Τα είχε όλα , το 'αγωνιστικό' μπλέ χρώμα , ολόκληρο το body kit του WRX, τεράστιες ζάντες και απίθανα χαμηλό προφίλ ελαστικών.
Με τί γέλασα ???
Και πάω στοίχημα ο ιδιοκτήτης δεν ήξερε καν τι είναι το ταμπούρο και το δισκόφρενο και γιατί στο δίλιτρο είναι μεγαλύτερα... Έγινε και το Impreza cult car δυστυχώς,και κρίμα για την εικόνα του...
Ας μην είμαστε απόλυτοι... Υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν λεφτά για το WRX ή το STi, αλλά προτιμούν να τα δώσουν σιγά σιγά για να το χτίσουν γύρω από το 1.6... Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι προτιμούν να φτιάξουν την εξωτερική εμφάνιση πρώτα, και μετά να προχωρήσουν σε ουσιώδεις μετατροπές (π.χ. φρένα, ανάρτηση, κινητήρα).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί!!!!δεν κουβαλανε
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ας μην είμαστε απόλυτοι... Υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν λεφτά για το WRX ή το STi, αλλά προτιμούν να τα δώσουν σιγά σιγά για να το χτίσουν γύρω από το 1.6... Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι προτιμούν να φτιάξουν την εξωτερική εμφάνιση πρώτα, και μετά να προχωρήσουν σε ουσιώδεις μετατροπές (π.χ. φρένα, ανάρτηση, κινητήρα).Να χτίσουν το STi πάνω σε 1600; Τι είναι τοίχος είναι να το χτίσουν;Κακά τα ψέματα,STi δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ένα 1600άρι και αυτό είναι το ενοχλητικό...Το ότι δίνουν πολλαπλάσια λεφτά σε aftermarket βλακείες φτιάχνοντας ένα ανισόρροπο αυτοκίνητο που προσπαθεί να μοιάσει στο μεγαλύτερο...Μια ζωή όμως θα παραμένει το 'μούφα' γιατί μην μου πείτε ότι θα κάτσει να ρυθμίσει αναρτήσεις ο ιδιοκτήτης στις ίδιες παραμέτρους με το μοντέλο που προσπαθεί να μοιάσει ή θα βάλει τα ίδια διαφορικά με το STi (καθότι δεν έχουν καμία σχέση με του 1600) ή ακόμα και το κιβώτιο,το συμπλέκτη και άλλες τόσες χιλιάδες εξαρτήματα που κάνουν τη διαφορά και νομίζουν ότι είμαστε μ@λ@κες εμείς που προτιμάμε μία και καλή το μοντέλο που θέλουμε τελείως εργοστασιακό...
-
Το πλαίσιο του 1600 και το πλαίσιο του WRX/STi είναι διαφορετικά... (τουλάχιστον όπως βγαίνουν από το εργοστάσιο, άλλο αν λέγεται πως στην Ελλάδα μετατρέπονται και μάλιστα πωλούνται τα μεν ως δε)
-
Εντάξει, ατυχής η έκφραση του χτισίματος! Το ξέρω ότι δε γίνεται. Αυτοί το ξέρουν?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Στο Ψυχικο εχω δει κ Cherokee Pick up... Δεν εβγαινε σε pick up, εβγαινε?Έβγαινε κανονικά φίλε μου.
Και αν θυμάμαι καλά, κάπου στο 89 με 90 σταμάτησε να έρχεται Ελλάδα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το πλαίσιο του 1600 και το πλαίσιο του WRX/STi είναι διαφορετικά... (τουλάχιστον όπως βγαίνουν από το εργοστάσιο, άλλο αν λέγεται πως στην Ελλάδα μετατρέπονται και μάλιστα πωλούνται τα μεν ως δε)Έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με Lancer EVO από κάποιους γνωστούς-άγνωστους ανεπίσημους εισαγωγείς αλλά για Impreza πρώτη φορά ακούω...Φαντάζομαι όχι της Subaru Hellas προφανώς γιατί αν ούτε αυτοί είναι αξιόπιστοι μετά δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει!!
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Σιγά, αν δεν έχεις BMW Pick-Up δεν έχεις δει τίποτα! Μούρη BMW Ε30 και πίσω καρότσα
Νομίζω πως την είχε βάλει ο Νίκος Δήμου σε φωτό στους 4Τ κάποτε!
Τι ωραίος που ήταν!!! Μακάρι να γύριζε!! Μεγάλο κεφάλαιο στο περιοδικό η στήλη του! -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Η 944 οχι στην ελλαδα ετσι? Απιστευτη ηταν... μου αρεσε. Οπως κ η ferrari 456 station wagon...Η εν λόγω Φεράρι ανήκει στο Σουλτάνο του Μπρουνέι και είναι σχεδιασμένη από τον Πινινφαρίνα!!! Αν μάλιστα δεν επρόκειτο για Φεράρι θα ήταν ένα συμπαθέστατο στέισιον!!
Σας δείχνω και μια σελίδα που την έχει σε φωτό, αλλά σας προετοιμάζω πως έχει και άλλα παράξενα που ΔΕΝ θα δείτε σε ελληνικούς δρόμους, όπως... διαφορετικές F50...
http://www.geocities.com/sul288us/ -
μου αρέσει πιο πολύ η πινακίδα του σουλτάνου..την επέλεξε μόνος του ή την ξέχασαν επάνω αυτοί που του την έκαναν δώρο?
-
Το 3ημερο είναι εδώ.
Να δούμε τί θα δούμε πάλι στους δρόμους...Σε όλους εμάς τους τυχερούς που φεύγουμε, Οδήγηση με Παιδεία, για να γυρίσουμε καλά πίσω...
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
μου αρέσει πιο πολύ η πινακίδα του σουλτάνου..την επέλεξε μόνος του ή την ξέχασαν επάνω αυτοί που του την έκαναν δώρο?Την άλλαξε... Κανονικά είχε και ένα 'U' στο τέλος!!
Παιδιά την Τρίτη όλοι εδώ, έτσι; Προσεκτικά!
-
Γελοιοτήτων συνεχεια-για να μην πω τιποτε αλλο- στη Μυτιλήνη. Οπελ κορσα το παλιο (τετραγωνο) με αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι 'Μήτσος- Το παιδί της νύχτας'....
Ημαρτον!!!!
-
BMW 3αρα προηγουμενο μοντελο.Μπορντω χρωμα ,αεροτομη αλα EVO ( ; ) διωροφη σαν σιδερωστρα ρουχων ,μαυρα τζαμια και πισω ταμπουρα.Οχι οποιαδηποτε ταμπουρα ομως, τρυπητα!!!! οπως οι τρυπητοι δισκοι.ΚΑι εβγαζε ενα ντουμανι απο την εξατμηση σαν να ηταν διχρονο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!