-
Μου θύμισες τώρα έναν παλιό μου συμμαθητή...
Περιπτωσάρα με τα όλα της...
Τέλοσπάντων, αφού τα έχει κάνει πλέον όλα (πρέπει να γράψω βιβλίο... ) παίρνει ένα 'ζετάκι' (πυγμαίο δίκυκλο) και περνάει την Κηφισίας ΚΑΘΕΤΑ, λίγο μετά τον τροχονόμο (εκεί που είχε τότε ένα λούνα παρκ). Κλειστά μάτια, και αδιάφορο το χρώμα του φαναριού... Για μαγκιά φυσικά... Σημειώνω πως το φανάρι ήταν πράσινο για τα αυτοκίνητα, και πως δεν πέρασε ακριβώς από εκεί που ήταν η διάβαση...
-
Σήμερα το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, Σταρλετάκι τετράθυρο γράφει στο πίσω τζάμι...ΓΙΩΡΓΟΣ Α+ και δίπλα την Ελληνική σημαία...
Ευτυχώς η FIA απαγορεύει την αναγραφή του ονόματος του συνοδηγού, γιατί σκεφτείτε ταλαιπωρία. Να βάζεις τη γυναίκα, να γράφεις ΜΑΡΙΑ Α+, να βάζεις το φιλαράκι, ΜΗΤΣΟΣ Β-, τη πεθερά, ΜΑΡΙΚΑ ΑΒ+. Τς τς τς...κόλαση...
-
Διαδρομή: Λαύριο - Πόρτο Ράφτη μέσω Κουβαρά (για όσους ξερουν, εκπληκτική διαδρομή μέσα από το δάσος με όμορφες στροφές)
Ωρα: 18:30, μόλις αρχίζει να βραδιάζει.
Μόλις μπαίνω στο 'καλό' τμήμα, παρατηρώ κάποια κομμάτια νέου ασφαλτοτάπητα (από την είσοδο μέχρι την κορυφή της στροφής, και εκεί απότομο σκαλοπάτι και ξανά στο παλιό, γλιστερό οδόστρωμα... άλλο ένα δείγμα κορυφαίου προγραμματισμού...), οπότε αποφασίζω να μην πάω πολύ γρήγορα για να 'μάθω' ξανά το δρόμο.
Το συμβάν: Μετά από γρήγορο 'S', φτάνω σε μέτρια αριστερή στροφή (με ελάχιστη ορατότητα), ευτυχώς με μικρή ταχύτητα. Μόλις φτάνω στην κορυφή της στροφής, αποκαλύπτεται μπροστά μου το εξής θέαμα: Ενα τεράστιο μηχάνημα από αυτά που στρώνουν την άσφαλτο καταλαμβάνει όλο το αντίθετο ρεύμα, 3 εργάτες είναι στο δικό μου και ο ένας από αυτούς έχει ήδη δώσει προτεραιότητα στο αυτοκίνητο που ερχόταν από απέναντι, το οποίο είναι μπροστά μου!
Ευτυχώς σταμάτησα κατευθείαν, αλλά αν πήγαινα λίγο γρηγορότερα (ακόμη και πιο αργά από τις ταχύτητες που πιάνουν οι του Κουβαρά, οι οποίοι συνήθως πηγαίνουν... κουβάρια...), σίγουρα θα ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση...
Οταν σταμάτησα δίπλα τους και τους φώναξα παλαβούς και ότι θα σκοτώσουν τον κόσμο, και πρότεινα να βάλουν προειδοποιητική πινακίδα πριν από τη στροφή ή ένας τους να κάνει σήμα στα αυτοκίνητα, με κοίταζαν σαν να είμαι από άλλο πλανήτη...
Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι τέτοια συμβάντα πρέπει να τα γράφουμε σε νέο θέμα, και ο τίτλος αυτού: ό,τι πιο συνηθισμένο γίνεται στους ελληνικούς δρόμους...
-
Δεν είναι απίθανο, είναι η καθημερινή πραγματικότητα...
Να ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις την Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου εκεί που είναι τα διάφορα ψυγεία, σε μέρες και ώρες που δεν έχει κίνηση και να βλέπεις απέναντί σου ένα φορτηγό να έρχεται καταπάνω σου!
Προσοχή!!! Δεν λέω να κάνει αναστροφή, αλλά από το αντίθετο ρεύμα που έρχεται να μπαίνει στο δικό σου και να προχωρά αρκετά μέτρα!!!
Προφανώς για να πάει σε κάποιο από τα ψυγεία κόβοντας δρόμο...
Αν τολμήσεις να πεις και τίποτα θα πάρεις την κλασική απάντηση: 'δε με βλέπεις ρε μεγάλε, τι φωνάζεις?'
Έχουν δίκιο, που κοιτάς? Δες στο αντίθετο ρεύμα μήπως κάποιος αποφάσισε να κόψει δρόμο...
Για όσους δεν ξέρουν η Πειραιώς έχει διάζωμα... -
Σημερα 15:00 στην θηβών να γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ στο ρευμα προς Πειραια ολα τα αυτοκηνητα ηταν σταματημενα, μια ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατασταση...
και ο λογος.....
απορριματοφορο εκανε συγκομιδη των σκουπιδιων εχοντας κλεισει 1 1/2 του δρομου!
αυτα
-
Θυμάστε τα καγκελάκια του αβραμόπουλου ε?...
Αποφάσισαν να τα βάψουν ξανά...
Ένα αυτοκίνητο με κουκούλα είχε πάρα πολλές πιτσιλιές στο ίδιο (πράσινο) χρώμα...
Τα άλλα δεν είχαν.Προφανώς όσο έβαφαν και είχαν αυτοκίνητο χωρίς κουκούλα στο πλάι έδειχναν κάποια προσοχή και αν έπεφτε και λίγο χρώμα το σκούπιζαν λιγάκι και όλα οκ! Για αυτό με την κουκούλα όμως είχαν την λογική σκέψη ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ!!!
-
Παίδες το ήξερα σε ταινίες το είδα και στην Ελλάδα.
Είμαι στο φανάρι στο Αγ. Ιωάννη και περιμένω για να βγώ Βουλιαγμένης. Στο δίπλα όχημα ζευγαράκι σε Twingo να κάνει αγάπες και λουλούδια.....
Με το που στρίβουμε Βουλιαγμένης έχασα το κεφάλι της κοπέλας... (Οχι δεν βγήκε έξω) αλλά είχε σκύψει ξέρετε που
Τινά δυο ή έσκυψε και τον κοίταγε από χαμηλά και του μιλούσε ή έσκυψε και κοιτούσε/έκανε κάτι άλλο (Λέτε να είχε κολλήσει το γκάζι). Στο ύψος της Δάφνης το αμάξι ψιλοέκανε οχτάριαΣκύψε ευλογημένη.....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμαι στο φανάρι στο Αγ. Ιωάννη και περιμένω για να βγώ Βουλιαγμένης. Στο δίπλα όχημα ζευγαράκι σε Twingo να κάνει αγάπες και λουλούδια.....
Με το που στρίβουμε Βουλιαγμένης έχασα το κεφάλι της κοπέλας... (Οχι δεν βγήκε έξω) αλλά είχε σκύψει ξέρετε που
Τινά δυο ή έσκυψε και τον κοίταγε από χαμηλά και του μιλούσε ή έσκυψε και κοιτούσε/έκανε κάτι άλλο (Λέτε να είχε κολλήσει το γκάζι). Στο ύψος της Δάφνης το αμάξι ψιλοέκανε οχτάριαΣκύψε ευλογημένη.....
Είδες για να έχει Twingo...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Είδες για να έχει Twingo...
Για κοιτα και αυτο http://briefcase.pathfinder.gr/file/bill33/19731/235173
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν από τρία (νομίζω) χρόνια, τραίνο στην περιοχή της Αμαλιάδας παρέσυρε και σκότωσε ζευγάρι (σε αυτοκίνητο) σε αφύλακτη διάβαση. Σύμφωνα με (διασταυρωμένες) πληροφορίες, η ωραιοτάτη νεαρά (23χρονη) ήταν σκυμμένη ανάμεσα στα πόδια του νεαρού (58χρονου - αλλά δεν του φαίνονταν) οδηγού.
Δεν βάζω γελάκια, λόγω της τραγικής κατάληξης. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μεσημέρι, γυρίζουμε από τη θάλασσα. Από την αντίθετη λωρίδα, έρχεται φορτηγό με υλικά οικοδομής. Παλέτα με τούβλα λυτή. Διασταυρωνόμαστε πάνω σε στροφή, τα τούβλα φεύγουν και προσγειώνονται πάνω στο fiesta μας. Άλλα τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο αποφεύγουν το ατύχημα με δυσκολία. Μάλιστα το δίκυκλο την γλίτωσε μόνο και μόνο επειδή φάγαμε εμείς τα τούβλα και του τα συγκρατήσαμε. Το παιδί έτρεμε για αρκετή ώρα. Ο μάγγας φορτηγατζής την κοπανάει όσο πιο γρήγορα μπορεί και εξαφανίζεται. Δεν προλαβαίνει κανένας να πάρει αριθμό. Το αυτοκίνητο, πράσινο mercedes.
Καλούμε την Αστυνομία, υποβάλουμε μήνυση εναντίον αγνώστου και φεύγουμε. Ο τύπος δεν ήξερε με ποιούς είχε μπλέξει. Ψάχνουμε για μάντρες οικοδομικών υλικών με αυτοκίνητα σαν το 'δικό μας'. Ανακατώνουμε ΙΚΑ, ΔΟΥ, Υπ. Συγκοινωνιών, Αστυνομία. Πέντε μέρες μετά, νάτο το πουλάκι μας. Φυσικά αρνείται τα πάντα, αλλά τα στοιχεία που έχουμε εν τω μεταξύ συγκεντρώσει είναι ξεκάθαρα. Τελικά, πηγαίνει μόνος του στην Ασφάλεια, ομολογεί και ζητάει συγγνώμη. Και λέω τώρα:
Μα πόσο μα@#κας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Εάν είχε τραυματιστεί ή και κάτι χειρότερο κάποιος άνθρωπος, θα ξέμπλεκε ποτέ ο τύπος; Γιατί δεν είπε, τουλάχιστον, από την πρώτη στιγμή κάτι του τύπου 'δεν το κατάλαβα, συγγνώμη, θα σας κάνω δήλωση' και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Εννοείται πως δεν αποσύρουμε τη μήνυση, σκεπτόμαστε μάλιστα να παραστούμε και ως Πολιτική Αγωγή.Η συνέχεια της ιστορίας, 46 σελίδες μετά: Ο οδηγός δεν έκανε, τελικά, δήλωση και η ασφαλιστική του αρνήθηκε κάθε συζήτηση για αποζημίωσή μας. Η μήνυση έχει στραφεί εναντίον και των δύο και έχει προσδιορισθεί για την ερχόμενη Τετάρτη. Το πρωί σήμερα, επικοινώνησαν με το δικηγόρο μας. Προσφέρονται να πληρώσουν την αμοιβή του και όλα μας τα έξοδα, για να μην παραστούμε ως πολιτική αγωγή. Έχουμε δύο λύσεις:
- Δεν δεχόμαστε και πηγαίνουμε στο δικαστήριο με άγριες διαθέσεις.
- Παίρνουμε τα χρήματά μας άμεσα και παρακολουθούμε πως λειτουργεί η Ελληνική δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο το τι έγινε, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο οδηγός στην ασφάλεια.
Σε κάθε περίπτωση, η επιμονή μας βγήκε σε καλό.
-
1
Γνώμη μου , συνεχίστε το δικαστήριο.
Κάτι τέτοιοι τύποι προκαλούν τα ΤΕΜΠΗ , δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητοι. -
Κυνήγι !!! Αυτο τους χρειάζεται !!!
Και φρόντισε να τους αποσπάσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ΕΥΡΩ !!! Μόνο ετσι καταλαβαίνουν !!! Αφού οι περισσότεροι αξιολογούν τον κίνδυνο ενός ατυχήματος ανάλογα με το χρηματικό ποσό που θα ξοδεψουν, μην τους λυπηθείς !
-
Αφού έχετε το κουράγιο συνεχίστε και τσακίστε τους. Κάντε τους και μήνυση για ψυχική οδύνη και αν γίνεται να του αφαιρεθεί και το διπλωματάκι (έστω για λίγο) καλό θα είναι.
Τρέμω στην σκέψη πως μάλλον ακόμα ΛΥΤΕΣ τις κουβαλάει τις παλέτες...
-
Οι δικαστες θα κανουν συνειρμο με τα Τέμπη και δεν τον βλέπω καλά τον οδηγό,καλά να πάθει βέβαια.
Το να παρεις χρήματα στο χέρι λογικά θα πάρει καιρό. -
Eξαρταται τι σε νοιαζει εσενα βασικα...
Σε νοιαζει να παρεις καποια λεφτα ΤΩΡΑ, η σε νοιαζει να χασει το διπλωμα του (επαγγελματιας γαρ) οποτε μετα να κοψει τις μλκιες και να μην ξανατολμησει να κανει τα ιδια, ωστε να μην ξαναχασει το διπλωμα του (ισως και οριστικα?)
Εγω λεω ατελειωτο κυνηγι 1ον για την μλκια που εκανε, 2ον για το οτι εξαφανιστηκε, και 3ον για το οτι κανουν και τους δυσκολους στην ασφαλεια του...
Εκτος αν κρινει ο δικηγορος σου οτι το γεγονος οτι ομολογησε στην αστυνομια το τι εγινε, σε συνδυασμο με το οτι αφου ΚΑΤΑΛΑΒΕ τι εγινε, σηκωθηκε και εφυγε, ειναι αρκετο για να τον σκισουν κανονικα. -
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πιο σπουδαίο για μένα είναι να δούμε τι θα κάνει η δικαιοσύνη. Η υπόθεση είναι ξεκάθαρη, ο ίδιος έχει ομολογήσει - άσχετα αν μετά έκανε τον καμπόυ (όπως λέγαμε μικροί). Άρα, τι θα κάνει ο δικαστής? Και σε τι θα βοηθούσε, τελικά, η παράστασή μας σαν πολιτική αγωγή? Ζητώντας χρήματα για ψυχική οδύνη, τόκους κλπ, φαίνεσαι και λίγο ζήτουλας.
Για να το ξεκαθαρίσω, δεν οδηγούσα εγώ και το αυτ/το δεν είναι δικό μου. Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος, εξ ου και ο πληθυντικός, αλλά η τελική απόφαση θα είναι δική του. Όχι ότι δεν θα τον επηρεάσω, βέβαια... -
Λοιπόν, η φωτό αυτή θα πήγαινε μάλλον στο θέμα περί μπατσολογικής κλπ, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει κι εδώ. Σημειώνω ότι:
- Πρόκειται για διασταύρωση με μεγάλη κυκλοφορία, είναι κεντρικά στην Αμαλιάδα και λίγο πριν το ΚΤΕΛ, ο κύριος δρόμος είναι μονόδρομος, αλλά ο δρόμος που έχει παρκάρει ο μπάτσος είναι διπλής κατεύθυνσης.
- Έμεινε εκεί 20 λεπτά τουλάχιστον, πίνοντας μπύρες με τον περιπτερά, ο οποίος όπως βλέπετε έχει κάνει οριστική κατάληψη του πεζοδρομίου. Προσέξτε ότι έχει βάλει το κράνος του πάνω στη μηχανή. Η κυκλοφορία είχε γίνει κόλαση, αλλά αυτός τίποτα.
- Ο τύπος μόλις μισή ώρα νωρίτερα έγραφε αυτοκίνητα για παράνομη στάθμευση, σε πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση τους μονούς μήνες', που ήταν καλυμμένη με πλαστική σακούλα και αποκαλύφθηκε **εκείνο το πρωί **. Έπεσαν στην περίπτωση.....
Δακρύζω με το μεγαλείο της φυλής μας. Εσείς?
Edit: Βάζω και τη δ/νση, δεν ξέρω τι έγινε με τη φωτό....
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/252021/0/������������.jpg -
Μια -έστω- ανώνυμη καταγγελία μ'ένα ζοομ στον αριθμό του δεν θα έβλαπτε
Go for it!
-
Δεν μπορώ να δώ την εικόνα.. Οι υπόλοιποι μπορείτε;
Πάντως, κρίνοντας απο την περιγραφή και μόνο, μιλ.άμε για μεγάλο καφριλίκι!!
Σταύρος
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!