-
Υπάρχει το θέμα με τα 'απίθανα' των Ελληνικών δρόμων,αλλα ανοίγω αυτό γιατι η εμπειρία που ειχα θελω να διαβαστεί απο οσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του forum.
Εχθές και ενω ερχόμουνα απο Χαλκίδα προς Αθήνα,στην ενωση του δρόμου απο Χαλκίδα με την Εθνική στο Σχηματάρι,αποφύγαμε (εγω και περίπου 10 άλλοι οδηγοί) σίγουρο θάνατο απο εναν ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ του αισχίστου είδους.
Συγκεκριμένα και ενω μπήκαμε στην στροφή που οδηγεί στην Εθνική (μονόδρομος φυσικά με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση) ο εν λόγω φορτηγατζής εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ!!!!
Προφανώς ειχε χάσει την εξοδο Σχηματαρίου και μπήκε απο την είσοδο γιατι σιγά μην εκανε 10 χιλιόμετρα μεχρι την επόμενη εξοδο!!!!Δυστυχώς μεσα στην θολούρα αποφυγής δεν πήρα το νούμερό του και οταν ειδοποίησα περιπολικό στα διόδια απάντησαν οτι θα ειδοποιήσουν το Σχηματαρι πράγμα που εκαναν αλλα οι συνάδελφοι τους δεν ειχαν παρατηρήσει τίποτα!!!!
Τωρα πως μπορεί καποιος να αιτιολογήσει κατι τέτοιο!!Δεν γράφω αυτά που ερχονται στο μυαλό μου γιατι ειναι...αστα!!!!
Θα σκοτωνώμαστε στους Ελληνικούς δρόμους απο τετοια σκουλίκια!!!! -
Υπάρχει το θέμα με τα 'απίθανα' των Ελληνικών δρόμων,αλλα ανοίγω αυτό γιατι η εμπειρία που ειχα θελω να διαβαστεί απο οσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του forum.
Εχθές και ενω ερχόμουνα απο Χαλκίδα προς Αθήνα,στην ενωση του δρόμου απο Χαλκίδα με την Εθνική στο Σχηματάρι,αποφύγαμε (εγω και περίπου 10 άλλοι οδηγοί) σίγουρο θάνατο απο εναν ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ του αισχίστου είδους.
Συγκεκριμένα και ενω μπήκαμε στην στροφή που οδηγεί στην Εθνική (μονόδρομος φυσικά με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση) ο εν λόγω φορτηγατζής εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ!!!!
Προφανώς ειχε χάσει την εξοδο Σχηματαρίου και μπήκε απο την είσοδο γιατι σιγά μην εκανε 10 χιλιόμετρα μεχρι την επόμενη εξοδο!!!!Δυστυχώς μεσα στην θολούρα αποφυγής δεν πήρα το νούμερό του και οταν ειδοποίησα περιπολικό στα διόδια απάντησαν οτι θα ειδοποιήσουν το Σχηματαρι πράγμα που εκαναν αλλα οι συνάδελφοι τους δεν ειχαν παρατηρήσει τίποτα!!!!
Τωρα πως μπορεί καποιος να αιτιολογήσει κατι τέτοιο!!Δεν γράφω αυτά που ερχονται στο μυαλό μου γιατι ειναι...αστα!!!!
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΚΟUΚ. Ο ΤΥΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ.
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΕΙΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ. ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ 100-120 ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ FIAT ΠΑΛΙΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΝΑ HONDA. ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ' ΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ; ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FIAT ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΝΑ 'ΠΑΙΖΩ' ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΗΣΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ HONDA ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ FIAT ΤΣΟΥΛΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΩΣΤΕ ΤΟ HONDA ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΨΕ ΤΑ ALARM ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 500ΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40ΧΜ.
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΦΡΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!
-
Συμφωνώ απόλυτα,όλα ξεκινούν απο την ηλιθιότητα αυτών των οδηγών.
Και μετα περιμένουν να μειωθούν τα τροχαία.Και όλοι αυτοί οι έξυπνοι οι πολιτικοί λένε οτι φταίνε μόνο η ταχύτητα και οι δρόμοι.
Δηλαδή είμαι επικίνδυνος εγώ αμα τρέχω με 180 με ένα καλό αυτοκίνητο στην εθνική και με προσοχή και δεν είναι επικίνδυνος ο άλλος που εντελώς ηλίθια πάει με 50 στη μεσαία λωρίδα; Ή οι άλλοι που παν και προσπενούν στα τυφλά ενώ ερχεται στροφή; Και καλά να σκοτωθούν αυτοί αλλά ο άλλος ο κακομοίρης που έρχεται απο απέναντι τι τους φταίει; Άρα άμα δε γίνουν υπεύθηνοι οι οδηγοί και δεν σταματήσουν τα λαδώματα στα διπλώματα η Ελλάδα θα είναι για πάντα η χειρότερη χώρα με τα πεισσότερα τροχαία. Και ας φτιαχτούν και οι τέλειοι δρόμοι με τους τέλειους φωτισμούς και την τέλεια άσφαλτο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...και οταν ειδοποίησα περιπολικό στα διόδια απάντησαν οτι θα ειδοποιήσουν το Σχηματαρι πράγμα που εκαναν ....Πάλι καλά...
Να σου πώ εγώ ανάλογη περίπτωση να σου σηκωθεί η τρίχα απο την απάντηση της αστυνομίας !Επιστρέφω απο Θεσσαλονίκη για Λάρισα, στο κομμάτι της ΠΑΘΕ απο Κατερίνη πρός διόδια Σκοτίνας. Ο δρόμος με διάφορα έργα και παρακάμψεις και τη γνωστή είτε ανύπαρκτη είτε υπερβολική σήμανση.
Ξαφνικά διακρίνω μπροστά μου κάτι 'σκοτεινό' και ενστικτωδώς πέφτω στα φρένα. Είναι μία νταλίκα-πλατφόρμα, με ΔΥΟ Containers επάνω, το πίσω προεξέχει τουλάχιστον 3 μέτρα στον αέρα και με ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ ΟΛΑ.
Φθάνω στα διόδια Σκοτίνας. Ενημερώνω τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί με ένα περιπολικό. Η απάντηση ???
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!!
Τα σχόλια δικά σας ...
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΤΩΡΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΟΔΙΩΝ;ΧΑΧΑΧΑ!! Η ΠΛΑΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 'ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ'; ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ 'ΑΑ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ή ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ'!!!
-
Tο πιο τρελο που εχω δει στην Εθνικη, ηταν πριν 5 χρονια. Μετα τα διοδια Σχηματαριου, και ενω κατευθυνομαστε προς Αθηνα, βλεπουμε εναν τυπο να κινειται προς Αθηνα στο αντιθετο ρευμα!!! Ως γνωστον αναμεσα στα δυο ρευματα υπαρχει νησιδα οποτε δεν μπορουσε να ερθει στο ρευμα προς Αθηνα. Οποτε ηταν αταραχος στην απεναντι πλευρα της νησιδας, και μαλιστα κινουνταν διπλα στη νησιδα!!! Εκει που οι οδηγοι πιανουν 150+!!!
Ο νταλικιερης που αναφερει ο kouk 'επαιξε' με ζωες αλλων. Ο τυπος παραπανω 'επαιξε' με τη δικη του ζωη! Η αποθεωση της βλακειας... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχει το θέμα με τα 'απίθανα' των Ελληνικών δρόμων,αλλα ανοίγω αυτό γιατι η εμπειρία που ειχα θελω να διαβαστεί απο οσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του forum.Εχθές και ενω ερχόμουνα απο Χαλκίδα προς Αθήνα,στην ενωση του δρόμου απο Χαλκίδα με την Εθνική στο Σχηματάρι,αποφύγαμε (εγω και περίπου 10 άλλοι οδηγοί) σίγουρο θάνατο απο εναν ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ του αισχίστου είδους.
Θα σκοτωνώμαστε στους Ελληνικούς δρόμους απο τετοια σκουλίκια!!!!To εχουμε παθει και εμεις kouk στο ιδιο σημειο...Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι με τετοιους εγκληματιες. Λοιπον κυριες, κυριοι, παιδια, ωριμοι, ανωριμοι οταν φτανετε κατω απο την γεφυρα στην τελευταια στροφη του επαρχιακου δρομου Χαλκιδας-Αθηνας κρατηθειτε στην δεξια λωριδα ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. Το κανουν πολλα καθικια φορτηγατζηδες αυτο το εγκλημα και ειναι θαυμα που δεν σκοτωθηκε κανενας μεχρι τωρα. Τι να πω σε οποιον τυχει και καταφερει να συγκρατησει αριθμο καλο θα ειναι. Ακομη καλυτερο ειναι να τραβηξει ενα χειροφρενακι και να παρει στο κυνηγι το καθαρμα και να το περιποιηθει καταλληλως.
ΥΓ: Ε, ΨΙΤ!!! Ναι σε εσας μιλαω. Τους 'αγρυπνους φρουρους' των δρομων. Τους αδιστακτους τιμωρους οσων πανε πριν τα διοδια με 130 αντι για 120. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Αρκετα λεφτα αρπαξατε. Λοιπον για παρτε το ασημι ασφαλιτικο Octavia με πινακιδες ΒΙΖ απο το πλαι του δρομου πριν τα διοδια στο σχηματαρι γιατι θα μας πιασουν τα διαολια μας μερικους-μερικους και ειναι κριμα το καημενο το αμαξακι...Καντε κατι χρησιμο επιτελους. Παρτε το αμαξακι αυτο και καθιστε ενα βραδυ καπου κοντα στην εν λογω στροφη. Οταν καποιος νταλικερης κανει το παραπανω ανοσιουργημα να τον σκοτωσετε στο ξυλο, να τον βαλετε μεσα ισοβια ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλά τα λέτε. Το πιο κουφό όμως παραμένει να βλέπεις κάποιον να προσπερνά ενώ από απέναντι έρχεται αυτοκίνητο ή νταλίκα και αυτός όχι μόνο να μην το σπάει, αλλά να ανοίγεται φουλ στο αντίθετο ρεύμα. Μου έτυχε χθες στο Θεσσαλονίκης-Καβάλας (κατ'εμε τον χειρότερο δρόμο της χώρας). Ο τύπος που ερχόταν από απέναντι πρέπει να τα είδε όλα αφού για να τον αποφύγει, οι δεξιοί τροχοί του πάτησαν χώμα! Για τους Θεσσαλονικιούς ήταν ένα λευκό Corolla με μαύρους προφυλακτήρες(αυτό με την κακάσχημη μούρη και τα στρογγυλά τα φώτα) ΝΕΚ-86.. κάτι από ΤΟΥΟΤΑ Θέρμης. Το οδηγούσε ένας παππούς γκαζιάρης-killer σίγουρα άνω των 60χρονών. Παρακαλούνται όσοι τον πετύχουν όπως μουντζώσουν καταλλήλως!
Επίσης στον ίδιο δρόμο (για να το κάνουμε και πιο δύσκολο) κυκλοφορούν και τρακτέρ!Τι άλλο θέλετε;Ούτε ηλεκτρονικά να παίζαμε. Το ίδιο(τρακτέρ) και για όσους πάνε προς Έδεσσα μόνο που οι δρόμοι εκεί δεν χωράν πάνω από δύο αυτοκίνητα. -
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟ ΧΑΡΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΝΑΙ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ; ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΝΑΡΙ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ; Ή ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ PRAKTIKER ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΑΡΜ Ή ΦΛΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΥ; ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ; ΤΗ 'ΜΑΓΚΙΑ' ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΦΗΝΑ ΣΕ ΛΩΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ; Η ΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ; Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ 40ΧΜ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ; ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΣΙΝΙΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΑΡΧΟΝΤΕΣ' ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 'ΝΤΟΥΜΑΝΙ' ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΛΕΓΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΥΠΩΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
-
O Theos na mas fylaei...
-
Συμφωνώ μαζί σας. Κι εγώ έχω δεί πολλά να συμβαίνουν στο εθνικό οδικό
δίκτυο. Ομως, αυτή είναι η πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια.
Γι αυτό οι θάνατοι απο συγκοινωνιακά ατυχήματα έχουν αναχθεί σε
κοινωνική μάστιγα.
Κάθε χρόνο ο κατάλογος των θυμάτων του πολέμου της ασφάλτου κι όχι
μόνο -Βλέπε ναυάγιο EXPRESS SAMINA κ.α - γίνεται όλο και πιό μακρύς.
Αλήθεια, πόσοι απο εμάς δέν έχουν χάσει κάποιον γνωστό τους σε
ατυχήματα;
Ομως, ο καθένας μας προσωπικά φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη. Διότι, στη
δημοκρατία έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να παίρνουμε θέση στα
διάφορα προβλήματα.
Βέβαια, εμείς έχουμε να ασχοληθούμε με πιό σοβαρά θέματα. Εμείς πρέπει
να υλοποιήσουμε το αμερικάνικο όνειρο. Δέν μας ενδιαφέρει πλέον η
ιδιότητα του πολίτη. Μας αρκεί το μοντέλο πωλητές/καταναλωτές. Τα
κοινωνικά προβλήματα μας αφορούν, μόνον στο βαθμό που αυτά μας
αγγίζουν προσωπικά.Συνοψίζω σε δύο λέξεις : Παιδεία Γιόκ....
-
Ο χρήστης dimitris1974 έγραψε:
Τα
κοινωνικά προβλήματα μας αφορούν, μόνον στο βαθμό που αυτά μας
αγγίζουν προσωπικά.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
-
Giati einai kapoios o opoios pistevei oti sti dimokratia pou zoume mporei na akousei, na katalavei kai na voithisei ton politi sta provlimata tou to kratos esto kai an aftos o politis asxolithei me afta ta provlimata se koinoniko epipedo.......
Apo tin stigmi pou san politis to mono pou sou zitane einai na psifiseis mia fora ta 4 xronia kai apo ekei kai pera alloi pernoun apofaseis gia sena xoris na se rotisoun liga pragmata mporoume na kanoume.....
Trantaxto paradeigma to telefteo nomosxedio gia ta paixnidia se pc to opoio metatrepei se paranomo egklimatia opoion paizei paixnidi esto kai sto spiti tou, esto kai pacman kai to opoio psifistike para tis antidraseis......
Elleipsi tis xrisis tou dimopsifismatos i allon methodon pou mporoun na kanoun tin dimokratia mas pio amesi to mono meso pleon pou exei o aplos politis gia na vrei to dikio tou (distixos) einai ta media..........
Opote agapite file dimitri oti thesi kai na pareis ta pragmata einai poli diskola.......
Alloste opos eipe kai o Slipstream kai na pareis thesi to poli poli na sou poune den einai dikia mas armodiotita alla prepei na miliseis me tin troxaia, ton dimo kai loipa.....Ego tha anafero mono ena gegonos pou san thessalonikios mou kanei entiposi........I kalamaria pou einai apo tous pio plousious dimous tis xoras exei to pio athlio odiko diktio isos se oli tin ellada...den perigrafete i katastasi se kenrikous dromous tis...aplos as prospathisei kapoios na paei apo kalamaria gia kentro kai tha katalavei.............
Ellas i xora tou trelou kai tou paralogou...... -
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο VV, ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ ΚΛΠ.) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΓΗΠΕΔΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΛΠ.) ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ.
ΚΑΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ; Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. -
Γειά σου φίλε 'vv'.
Giati einai kapoios o opoios pistevei oti sti dimokratia pou zoume mporei na akousei, na katalavei kai na voithisei ton politi sta provlimata tou to kratos esto kai an aftos o politis asxolithei me afta ta provlimata se koinoniko epipedo.......
Ζητάω συγνώμη, για την παρανόηση που δημιουργήθηκε,εξ αιτίας της φράσης 'στη δημοκρατία που ζούμε' . Εννοούσα, τις αρχές που διέπουν τη δημοκρατία ώς πολιτειακό σύστημα. Οπωσδήποτε, δέν αναφερόμουν στο κράτος.
Apo tin stigmi pou san politis to mono pou sou zitane einai na psifiseis mia fora ta 4 xronia kai apo ekei kai pera alloi pernoun apofaseis gia sena xoris na se rotisoun liga pragmata mporoume na kanoume.....
Trantaxto paradeigma to telefteo nomosxedio gia ta paixnidia se pc to opoio metatrepei se paranomo egklimatia opoion paizei paixnidi esto kai sto spiti tou, esto kai pacman kai to opoio psifistike para tis antidraseis......Πιστεύω οτι ώς άνθρωποι δέν είμαστε ώριμοι πολίτες. Λοιπόν, αυτοί οι τύποι που παίρνουν αποφάσεις για εμάς, κάθε 4 χρόνια ζητούν την ψήφο μας. Σ' αυτή την κορυφαία στιγμή έκφρασης της Δημοκρατίας, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Να κρίνουμε το έργο της κάθε απερχόμενης κυβέρνησης και κυρίως του κάθε βουλευτή ξεχωριστά.
Στην πράξη όμως, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Ε λοιπόν,κατα βάση ενεργούμε σύμφωνα με το προσωπικό μας συμφέρον. Ψηφίζουμε εκείνον που μας υπόσχεται τις περισσότερες . Ποιός άνθρωπος βάζει το συλλογικό συμφέρον πάνω απο το ατομικό συμφέρον; Σ' αυτή την αδυναμία μας, βρίσκουν πάτημα οι ψηφοθήρες υποψήφιοι.Opote agapite file dimitri oti thesi kai na pareis ta pragmata einai poli diskola.......
Alloste opos eipe kai o Slipstream kai na pareis thesi to poli poli na sou poune den einai dikia mas armodiotita alla prepei na miliseis me tin troxaia, ton dimo kai loipa.....Εχουμε μάθει να πετάμε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Οπως επίσης, έχουμε μάθει να ενεργούμε απο μόνοι μας. Η έννοια της ομαδικότητας μας είναι σχεδόν άγνωστη. Μήπως, θα ήταν καλύτερα να ενεργούμε μέσα απο πιό συλλογικές προσπάθειες; Εξ άλλου, με την εφευρετικότητά και τη φαντασία που πιστεύω οτι διαθέτουμε, νομίζω οτι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα. Φτάνει να το θέλουμε πολύ.
-
Tha simfoniso apolita mazi sou dimitri se ola......
Opos proeipes pleon oloi mas kinigame to elliniko oneiro (antistoixo tou amerikanikou-apotelesma tis kala organomenis amerikanikis propagandas,pros theou den eimai antiamerikanos-teleios toulaxiston-), diladi:
Polla lefta-grigora patontas epi ptomaton, gia na exoume orea aftokinita kai polles ginekes.........
Poios na asxolithei tora me ta koina:
'ase tous allous na trexoun'.......oloi lene................'ego thelo na eimai kala kai na paro to kainourgio aftokinitaki mou mipos vgalo kamia orea gkomena.......'
Genika gia to thema tou topic re paidia ti na pei kaneis......Tis teleftees meres pou xrisimopoio tin mixani gia na kateveno sto kentro tis thessalonikis katalava ena pragma..........Oti pera tou anthropinou paragonta (vlepe odigous pou piran to diploma nixta) iparxei kai i texnoiliki pleura tou thematos kai ekei isteroume...........an me to aftokinito paraponiomaste gia tous ellinikous dromous ti na poun oi xristes dikiklon, tora pou xrisimopoio tin mixani katalava oti i katastasi den einai aplos asximi alla tragiki...........
Afta
Forate panta zoni kai prosefxithite ligo parapano giati telika stin Ellada mou fenete oti epivionoume apo tixi..... -
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΗΦΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΤΡΑΝΣΙΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝΗΦΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΤΡΑΝΣΙΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΡΙΓΕ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΣΤ' ΑΣΤΕΙΑ!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!