-
Σήμερα ούτε αυτο αποτελεί λύση μου φαίνεται. Πιο γρήγορα με τα πόδια
-
Σήμερα είδα κάτι μου έκανε πραγματικά να λυπηθώ το έρμο το αμαξάκι. Κυρία γύρο στα πενήντα με σινιέ ρούχα και καπελάκι (πρωί πρωί όταν πήγαινα τον μικρό στο σχολείο) σταματά στη μέση διασταύρωσης; Προφανώς γιατί δεν ήξερε ποιο δρόμο να πάρει. Το αμάξι κοντά στις 4 με 4,5 χιλιάδες στροφές!!! Γκρουκ η όπισθεν και με τις ίδιες στροφές και με κάργα πατινάροντας τσουλάει προς τα πίσω. Αποσυμπλέκει κόφτης οι στροφές! Γκρουκ πριν σταματήσει η πρώτη. Μαρσάροντας ξεκινά και στρίβει δεξιά ξύνοντας το πεζοδρόμιο. Χωρίς να σταματήσει να δει τι έγινε συνεχίζει και χάνεται στο βάθος του δρόμου.
Τι να πεις σε ορισμένους πρέπει να απαγορευτεί να μπαίνουν σε αμάξι και να οδηγούν. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σήμερα είδα κάτι μου έκανε πραγματικά να λυπηθώ το έρμο το αμαξάκι. Κυρία γύρο στα πενήντα με σινιέ ρούχα και καπελάκι (πρωί πρωί όταν πήγαινα τον μικρό στο σχολείο) σταματά στη μέση διασταύρωσης; Προφανώς γιατί δεν ήξερε ποιο δρόμο να πάρει. Το αμάξι κοντά στις 4 με 4,5 χιλιάδες στροφές!!! Γκρουκ η όπισθεν και με τις ίδιες στροφές και με κάργα πατινάροντας τσουλάει προς τα πίσω. Αποσυμπλέκει κόφτης οι στροφές! Γκρουκ πριν σταματήσει η πρώτη. Μαρσάροντας ξεκινά και στρίβει δεξιά ξύνοντας το πεζοδρόμιο. Χωρίς να σταματήσει να δει τι έγινε συνεχίζει και χάνεται στο βάθος του δρόμου.
Τι να πεις σε ορισμένους πρέπει να απαγορευτεί να μπαίνουν σε αμάξι και να οδηγούν.Αφού είχε σταματήσει στη μέση της διασταύρωσης όπως λες, πώς είχε 4000 στροφές? Στη νεκρά? `Οπως και να χει, κρίμα το αμαξάκι, αν μιλούσε το μοτέρ..
-
τι να μιλούσε το μοτέρ??? HUD έπρεπε να έχει να τις ρίχνει φάσκελα συνεχώς!!!
-
τις προάλλες αυτοκίνητο στη Βουλιαγμένης και πίσω αυτοκόλλητο 'Snowboard Sucks'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σήμερα .....
Αφού είχε σταματήσει στη μέση της διασταύρωσης όπως λες, πώς είχε 4000 στροφές? Στη νεκρά? `Οπως και να χει, κρίμα το αμαξάκι, αν μιλούσε το μοτέρ..
Μου θύμισες μια σεβάσμια κυρία με Fiat Ritmo ( ) πριν πολλά χρόνια - κάθε κρύο πρωινό έβαζε μπρός την μηχανή, και την ζέστανε, εν ακινησία, στις 6.000σαλ - για κανένα 10λεπτο.... Εγώ για όλο αυτό το διάστημα πραγματικά είχα κόμπο στο στομάχι
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Σήμερα .....
Αφού είχε σταματήσει στη μέση της διασταύρωσης όπως λες, πώς είχε 4000 στροφές? Στη νεκρά? `Οπως και να χει, κρίμα το αμαξάκι, αν μιλούσε το μοτέρ..
Μου θύμισες μια σεβάσμια κυρία με Fiat Ritmo ( ) πριν πολλά χρόνια - κάθε κρύο πρωινό έβαζε μπρός την μηχανή, και την ζέστανε, εν ακινησία, στις 6.000σαλ - για κανένα 10λεπτο.... Εγώ για όλο αυτό το διάστημα πραγματικά είχα κόμπο στο στομάχι
Ποιος τυχερός το αγόρασε το αυτοκίνητο αυτό μετά;;
-
Σήμερα είδα ένα ασημί αλμέρα,πού έγραφε στό πίσω μέρος
...................ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ
Τί νά ήθελε να πεί;
-
@citastak: Είναι αυτό που λένε ατρακάριστο / αγρατζούνιστο!
-
αφήστε τα καλύτερα αυτά! με ανατριχιάζουν κ μου θυμίζουν 2 περιστατικά (συμπτωματικά από γυναίκες κ τα δύο )
-
αρκετά παλιά (τέλη 80's) όπου νεαρή κοπέλα τότε είχε πάρει 911 Turbo παρακαλώ κ της είπαν 'να μην πηγαίνει/βάζει μεγάλη ταχύτητα μέχρι να στρωθεί'...
Το αποτέλεσμα??? 150χιλιόμετρα με 3η ενώ πήγαινε με 140-160 χλμ/ώρα..... ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ για τα καλά.... -
1993, αδερφή φίλου (ονόματα δεν λέμε... ) πήρε ένα ολοκαίνουργιο golf 1.4 .... η συμβουλή ήταν η ίδια 'μέχρι να στρωθεί μην πηγαίνεις με μεγάλη ΤΑΧΥΤΗΤΑ'
Όταν έφτασε σπίτι το γκολφάκι κάπνιζε από παντού
Τι είχε κάνει? 6 χλμ με ΠΡΩΤΗ
Μα γιατί εκλαμβάνουν την 'ταχύτητα' που τους έλεγαν (όχι μεγάλη υπενθυμίζω) με τις σχέσεις του κιβωτίου????
-
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Μα γιατί εκλαμβάνουν την 'ταχύτητα' που τους έλεγαν (όχι μεγάλη υπενθυμίζω) με τις σχέσεις του κιβωτίου????Γιατι ειναι η ίδια ακριβώς λέξη!
Παντως 911 με τρίτη και 150 δεν μου ακούγεται τραγικό. -
3η για απόσταση 150 χιλιομέτρων! (από μία πόλη σε άλλη στην Γερμανία) σε ολοκαίνουργιο, 'μπιμπικωτό' τουρμπατο αυτοκίνητο ίσως κ να είναι....
-
Επειδή έχει μπερδευτεί έτσι άτομο που του έδινα οδηγίες, από τότε λέω 'ταχύτητα χιλιομετρική' ή 'ταχύτητα στο κιβώτιο'
-
Είναι όμως.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σήμερα .....
Ποιος τυχερός το αγόρασε το αυτοκίνητο αυτό μετά;;
Κάποιος που διδάσκει και στα εγγόνια του πλέον την αναξιοπιστία των ιταλικών;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μα γιατί εκλαμβάνουν την 'ταχύτητα' που τους έλεγαν (όχι μεγάλη υπενθυμίζω) με τις σχέσεις του κιβωτίου????
Γιατι ειναι η ίδια ακριβώς λέξη!
Παντως 911 με τρίτη και 150 δεν μου ακούγεται τραγικό.Είσαι σίγουρος; Πού χτυπούσε κόφτη η τρίτη σχέση της 911 Turbo πριν 20 χρόνια; Πάνω από 180χ.α.ώ. δε νομίζω. Άρα στην καλύτερη να πήγαινε με 5/6 max στροφών συνέχεια σε ένα υπό στρώσιμο αμάξι. Για κάποιο λόγο δε μου ακούγεται και τόσο καλό
-
Italian tuning
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Γιατι ειναι η ίδια ακριβώς λέξη!
Παντως 911 με τρίτη και 150 δεν μου ακούγεται τραγικό.Είσαι σίγουρος; Πού χτυπούσε κόφτη η τρίτη σχέση της 911 Turbo πριν 20 χρόνια; Πάνω από 180χ.α.ώ. δε νομίζω. Άρα στην καλύτερη να πήγαινε με 5/6 max στροφών συνέχεια σε ένα υπό στρώσιμο αμάξι. Για κάποιο λόγο δε μου ακούγεται και τόσο καλό
Παίδες το 930 έγινε πεντατάχυτο το 1989, οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό 150χ.α.ω. με τρίτη!
Μια Carrera 3.2 με G50 5άρι κιβώτιο έχει με τρίτη και 150χαω περίπου 6200σαλ. Λογικά στην 930 πρέπει να είναι κάτω από 5500...
Να σας γράψω τις σχέσεις και τα λάστιχα αν κάποιος δε βαριέται να το υπολογίσει:1η 2.25:1
2η 1.30:1
3η 0.89:1
4η 0.65:1
R 2.43:1
final Drive 4.22:1
Λάστιχα πίσω 225/50 16'edit: με 5000σ/λ μου βγαίνει χονδρικά 158χ/ω... όχι και άσχημα!
-
Ελληνάρας ... που καταλαβε ότι ειχε πάρει το λάθος δρόμο (γιατι το καταλαβε) ..... και κάνει οπισθεν στην υπογεια γέφυρα στη χαμοστέρνας ....πανω στη στροφη .... για να βγεί πειραιως ...
ευτυχώς πέρασα 2sec πιο μετά ..... διαφορετικα ... θα είχε γίνει το μοιραιο !!!
και θα τον είχα τρακαρει και απο πίσω !!!! αντε να βρεις το δίκιο σου
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
...νεαρή κοπέλα τότε είχε πάρει 911 Turbo παρακαλώ κ της είπαν 'να μην πηγαίνει/βάζει μεγάλη ταχύτητα μέχρι να στρωθεί'...Η κοπελιά που είδα σήμερα το πρωί στην Α.Ο. με την καινούργια ασημένια 911 (997!) πρόσεχε: Είχε πάρει το τιμόνι στοργικά στην αγκαλιά της, είχε και τη μύτη της σχεδόν ακουμπισμένη στο πάνω μέρος του, και πήγαινε με 70 στη δεξιά λωρίδα... Το έστρωνε προσεκτικά μάλλον...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!