-
-
-
Χθες βράδυ μπατσικό να κινείται με τα μικρά φώτα και τα προβολάκια μέσα στην Αθήνα!Και μετά περιμένω να γράψουν αυτούς που έχουν τα προβολάκια αναμένα και τυφλώνουν τον κόσμο...
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Χθες βράδυ μπατσικό να κινείται με τα μικρά φώτα και τα προβολάκια μέσα στην Αθήνα!Και μετά περιμένω να γράψουν αυτούς που έχουν τα προβολάκια αναμένα και τυφλώνουν τον κόσμο...αυτό έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Χθες βράδυ μπατσικό να κινείται με τα μικρά φώτα και τα προβολάκια μέσα στην Αθήνα!Και μετά περιμένω να γράψουν αυτούς που έχουν τα προβολάκια αναμένα και τυφλώνουν τον κόσμο...
αυτό έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο
Τεστάρουν το LATRIN για τα νέα F16
-
Προχθες το βραδυ επι της Σπάτων, στο αντίθετο ρεύμα όχημα με προβολάκιο ομίχλης αναμμένα. Τον βλέπω του παιζω κανα 2 φορές φώτα μου παίζει και εκείνος.. Του κραταω αναμμένα για λιγα σεκ και ξαφνικά ανάβει ο φάρος.. ¨Ηταν περιπολικό...
Πλέον ειναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να έχουν τα προβολάκια ανοιχτα... Είναι πιο 'μαγκιά'
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Προχθες το βραδυ επι της Σπάτων, στο αντίθετο ρεύμα όχημα με προβολάκιο ομίχλης αναμμένα. Τον βλέπω του παιζω κανα 2 φορές φώτα μου παίζει και εκείνος.. Του κραταω αναμμένα για λιγα σεκ και ξαφνικά ανάβει ο φάρος.. ¨Ηταν περιπολικό...Πλέον ειναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να έχουν τα προβολάκια ανοιχτα... Είναι πιο 'μαγκιά'
φιλε το οχημα είναι μπάνικο με τα προβολακια αναμμένα.....
ταδε εφη μπάτσος της περιοχής μου......
LOL
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τον βλέπω του παιζω κανα 2 φορές φώτα μου παίζει και εκείνος.Αν τα προβολάκια του άλλου στραβώνουν του αναβοσβήνω τα δικά μου προβολάκια, (που στραβώνουν σε βαθμό ημικρανίας & τα έχω εντός δρόμου πάντα κλειστά- εκτός από 'στενούς ελίκοειδής'- ομίχλη δεν έχω συναντήσει ακόμα). Περισσότεροι απ' όσους θα περίμενα ευαισθητοποιούνται και τα σβήνουν.
Αν δεν στραβώνουν τα προβόλια τους, όλα οκ, ας βάλουν και στην οροφή μια 4αδα. -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Τον βλέπω του παιζω κανα 2 φορές φώτα μου παίζει και εκείνος.
Αν τα προβολάκια του άλλου στραβώνουν του αναβοσβήνω τα δικά μου προβολάκια, (που στραβώνουν σε βαθμό ημικρανίας & τα έχω εντός δρόμου πάντα κλειστά- εκτός από 'στενούς ελίκοειδής'- ομίχλη δεν έχω συναντήσει ακόμα). Περισσότεροι απ' όσους θα περίμενα ευαισθητοποιούνται και τα σβήνουν.
Αν δεν στραβώνουν τα προβόλια τους, όλα οκ, ας βάλουν και στην οροφή μια 4αδα.Αν δεν σου παίξει νταλίκα με μια σειρά προβόλια πάνω από την καμπίνα του οδηγού, δεν έχεις δει τίποτα!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
Σήμερα ένα Aveo είχε τύχη βουνό. Ήταν μπροστά μου και έμπαινε στην Περιμετρική Πάτρας στον κόμβο Παραλίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Εννοείτε ότι η λωρίδα είναι μονής κατεύθυνσης με διαχωριστικό από τσιμέντο και μπάρες σε σχέση με την αντίθετη κατεύθυνση.Λοιπόν ο τύπος φτάνοντας στην είσοδο βάζει φλας αριστερά και με άνεση βάζει πλώρη προς Πύργο, οδηγώντας ανάποδα!! και μάλιστα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Εγώ μπήκα κανονικά και έβλεπα την εξέλιξη από τον καθρέπτη. 3-4 αυτοκίνητα και 1 φορτηγό έκαναν την εμφάνισή τους, όλοι σε κατάσταση αμόκ με τα φώτα αναμμένα (ευτυχώς πήγαιναν όλοι γύρω στα 80-100).
Σαν από θαύμα το Aveo κατάφερε να κάνει αναστροφή (αφού τον πέρασαν ξυστά) και να σωθεί τελευταία στιγμή)
Ο οδηγός του Aveo πρέπει να είχε χάσει το μυαλό του σε αυτό το σκηνικό. (και το δρόμο να μην ξέρεις, είναι ενετελώς χαζό να μην γνωρίζουμε ότι μπαίνοντας σε μία εθνική, περιμετρική ο δρόμος δεν είναι διπλής κατεύθυνσης)
Φιλικά,
Σπύρος
Αυτό πρέπει να συμβαίνει συχνά στη Πάτρα, ειδίκα μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου και στους τριγύρω δρόμους το βλέπω τακτικά. Γιατι να εξαιρεθεί η περιμετρική?
-
(δεν κατάλαβα πως και γιατί έγιναν δύο τα post )
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν δεν σου παίξει νταλίκα με μια σειρά προβόλια πάνω από την καμπίνα του οδηγού, δεν έχεις δει τίποτα!!!!!!!!!!EO Κόρινθου-Τρίπολης, εκεί που η βλάστηση της μπαριέρας σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ενοχλείς τους απέναντι με τα μεγάλα φώτα σου. Αλλά ο 'κακόμοιρος' νταλικιέρης ενοχλείται, οπότε σου ανάβει τους αντιαεροπορικούς προβολείς οροφής και σε τηγανίζει στα 500 μέτρα.
Πάντως με το αναβόσβημα των ομίχλης περνάει και το μήνυμα 'και εμείς έχουμε προβολάκια- δε σημαίνει ότι τα καίμε στάνταρ' -
Προχθες στην Βεϊκου ειχα πισω μου ενα σταρλετ που ειχε στο μπροστινο παρμπριζ δυο (2) ομελετες (κουτσουλιες king size) ΝΑ με το συμπαθιο! Η μια μαλιστα ηταν ακριβως μπροστα στην οδηγο! Χαζη απορια, ακομα κ αν δεν την ενοχλουσε/εμποδιζε στην οδηγηση (που το θεωρω απιθανο), δεν σιχαινοταν να εχει αυτη την αηδια μες τη μουρη της;; Δεν ξερω, προσωπικα ακομα κ να μην ειχα νερο στο δοχειο τον υαλοκαθαριστηρων ή/κ να μην δουλευαν οι υαλοκαθαριστηρες αποκλειεται να μην εβρισκα τροπο να το καθαρισω πριν ξεκινησω..
Επισης, χθες στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας στο υψος των 3 γιοφυριων κιτρινο ιμπιζα-καγκουρο (ζαντολαστιχο, εξατμιση, χαμηλωμα, body-kit κτλ κτλ) με τεραστιο 'Ν'! 'δεν ξερω να οδηγω ακομα αλλα πως να σκασω πλατεια Μπουρναζιου χωρις τριποντο ελατηριο κ μπουρι;' -
Κατεβαίνοντας σήμερα γύρω στις 21:00 στη Συγγρού, μεγάλη φωτεινή ταμπέλα (ξέρετε, αυτές που λένε κίνηση εκεί, βάλτε ζώνες κλπ):
Οχι στα προσπεράσματα ΓΟΗΤΡΟΥ
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κατεβαίνοντας σήμερα γύρω στις 21:00 στη Συγγρού, μεγάλη φωτεινή ταμπέλα (ξέρετε, αυτές που λένε κίνηση εκεί, βάλτε ζώνες κλπ):Οχι στα προσπεράσματα ΓΟΗΤΡΟΥ
αρκετές μέρες το λέει αυτό. Από κάτω με πιο μικρά, λέει κάτι για προσπέρασμα από δεξιά. Δεν είναι κακή κίνηση, όλο και κάποιοι τα διαβάζουν.
-
Seat Ibiza στο Μαλιακό, να προσπερνά 'χωρίς αυριο' με 150+, με 'βοηθητική' ρεζέρβα !!!
Τι άλλο να πω.....
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Seat Ibiza στο Μαλιακό, να προσπερνά 'χωρίς αυριο' με 150+, με 'βοηθητική' ρεζέρβα !!!Τι άλλο να πω.....
Λόγω του κλαταρίσματος και του χαμένου χρόνου για την αλλαγή σε ρεζέρβα είχε καθυστερήσει στο ραντεβού με τον ΧΑΡΟ.
Γι' αυτό πήγαινε έτσι! -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κατεβαίνοντας σήμερα γύρω στις 21:00 στη Συγγρού, μεγάλη φωτεινή ταμπέλα (ξέρετε, αυτές που λένε κίνηση εκεί, βάλτε ζώνες κλπ):
Οχι στα προσπεράσματα ΓΟΗΤΡΟΥ
αρκετές μέρες το λέει αυτό. Από κάτω με πιο μικρά, λέει κάτι για προσπέρασμα από δεξιά. Δεν είναι κακή κίνηση, όλο και κάποιοι τα διαβάζουν.
Όλοι το διαβάζουν, πόσοι (δεν) το κάνουν;
-
Απεργίες σήμερα και οι δρόμοι τσιμέντο... Η Συγγρού πηγμένη από Στύλους μέχρι το Ωνάσειο...
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!