-
Ολοκαινουργιο Primera taxi αλλα με μια ιδιαιτεροτητα. Οδηγος ξανθια θεα οχι πανω απο 25!!!
Ποσο κανει ο γυρος της Κρητης; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινουργιο Primera taxi αλλα με μια ιδιαιτεροτητα. Οδηγος ξανθια θεα οχι πανω απο 25!!!
Ποσο κανει ο γυρος της Κρητης;Πρόσεχε τι λες φίλε. Δεν πιστεύω να βλέπει η γυναίκα σου τι γράφεις ε;
Σε καταλαβαίνω όμως είσαι σε δύσκολη περίοδο!!! -
Προχθές είδα ταξί Ξαρά Πικάσο!! Είναι δυνατόν, λέω από μέσα μου, έλληνας οδηγός ταξί να υπακούσει την κοινή λογική??
Στάνταρ, οι περισσότεροι άλλοι ταξιτζήδες θα τον δουλεύουν.. 'Τι μπούρδα είναι αυτή που πήρες' κλπ..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Προχθές είδα ταξί Ξαρά Πικάσο!! Είναι δυνατόν, λέω από μέσα μου, έλληνας οδηγός ταξί να υπακούσει την κοινή λογική??Στάνταρ, οι περισσότεροι άλλοι ταξιτζήδες θα τον δουλεύουν.. 'Τι μπούρδα είναι αυτή που πήρες' κλπ..
Τα μουτρα τους θα κοροϊδευουν!!!
Μια χαρα αμαξακι ειναι για Ταξι. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ποσο κανει ο γυρος της Κρητης;Πρόσεχε τι λες φίλε. Δεν πιστεύω να βλέπει η γυναίκα σου τι γράφεις ε;
Σε καταλαβαίνω όμως είσαι σε δύσκολη περίοδο!!!Κρυβε λογια εσυ γιατι ξερεις πολλα!!!
Στο κατω κατω ως γνησιος 100% αντρας που ειμαι, ισως να μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου αλλα τα ατιμα τα ματια εχουν ανεξαρτητη πλοήγηση!!! -
Προχθές είδα ταξί Ξαρά Πικάσο!! Είναι δυνατόν, λέω από μέσα μου, έλληνας οδηγός ταξί να υπακούσει την κοινή λογική??Στάνταρ, οι περισσότεροι άλλοι ταξιτζήδες θα τον δουλεύουν.. 'Τι μπούρδα είναι αυτή που πήρες' κλπ..
έχει ξανασυζητηθεί στο 4ΤΦ κ αν θυμάμε καλά στο Citroen Forum
Επίσης αν ψάξεις λίγο μέσα στο dpgr.gr θα βρεις κ 2 φώτος του
Πάντως το θεωρώ πολύ καλή ιδέα! κ στο εξωτερικό θα δεις πολλά ταξί στην κατηγορία αυτή, απλά στην Ελλάδα βαστάει καλά ακόμα η νοοτροπία της 'κούρσας'
Φιλικά
Νικόλας -
Εδώ κάνουν τα 5θέσια σεντάν, λεωφορεία. Γιατί όχι και πολυμορφικό ή ακόμα καλύτερα και κάνα iveco turbo daily πουλμανάκι.
'Που πας παλλικάρι; έλα κ εσύ' όλοι οι καλοί χωράνε λέμε...
-
Οριενή Ηλεία το Σάββατο κόκκινη SL η οποία τραβούσε τροχόσπιτο
Πιθανόν φυσιολάτρης μικρή υποψία για προαγωγό με κινητό 'σπίτι' -
μπορει ο ανθρωπος να εδωσε ολα του τα λεφτα για να παρει την μερτσέντες και να μην του εμεινε ουτε σεντ για ξενοδοχεια
-
Από όσο ξέρω δεν έχουν δικαίωμα όλοι οι ταξιτζήδες να πάρουν πολυμορφικά. Στις νέες εταιρίες που δημιουργήθηκαν ή ενώσεις αν θέλετε μπορεί η ένωση αν διαθέτει 50 άδειες ταξί να αποκτήσει ένα πολυμορφικό ενώ αν έχει 75 ή 100 δεν θυμάμαι να πάρει και μια λιμουζίνα.
-
Είναι ένα χαζό κατάλοιπο της νομοθεσίας. Τα ταξί δεν πρέπει να χωράνε μεγάλα φορτία για να μην ανταγωνίζονται τις μεταφορικές...
-
Σήμερα το πρωϊ είχα H. Matrix να περιμένει να φρενάρει τελευταία στιμγή πριν ακουμπήσει τον εμπρός του, κ ο οδηγός που δεν φόραγε ζώνη να φεύγει μπροστά μέχρι το τιμόνι (δεν το κράταγε ) κ το έκανε επίτηδες αφού το είδα 2-3 φορές κ το σχολίαζε με τον συνοδηγό κ γέλαγε....
Καλά πόσο αστείο μπορεί να είναι να προσπαθείς να φρενάρεις τόσο απότομα κ οριακά ώστε να μην μπορείς να κρατηθείς κ να κουτουλάς στο τιμόνι???
Τώρα αυτό άρεγε περίεργο είναι ή στα ζώα έπρεπε να πάει? αλλά ούτε ζώο δεν θα το έκανε αυτό....
-
Μα επιτελους τί γινεται;
Τωρα τελευταια βλεπω ολο και περισοτερα Chevrolet Lanos και Matiz να κυκλοφορουν στους δρομους.
Απο οτι ακουσα η αλλαγη του ονοματος στο πορτ παγκαζ, εκτος του οτι ειναι φτηνη, ανεβαζει την υποδυναμη κατα 5 αλογα. -
Pr@#$%^&...
-
μα γι'αυτο η GM εβαλε το σημα της Chevrolet στα Daewoo Ευρωπης. και απ'οτι λενε εχει αποδωσει ταμάλα.
-
Σήμερα το πρωϊ στην Αγία Παρασκευή:
Επι της Αγίου Ιωάννου, στο ύψος Alpha Bank - Joe Weider.
Παππούς γύρω στα 80, πεζός, αποφασίζει να διασχίσει τον δρόμο δίχως αύριο. Κατεβάζει λοιπόν το κεφάλι και το κόβει ευθεία.
Κατεβαίνοντας με το μηχανάκι τον βλέπω και του κορνάρω. Δεν σήκωσε κεφάλι (σιγά μη με άκουσε). Με μαθηματική ακρίβεια συγκλίναμε και οι δύο στο ίδιο σημείο.
Ο παππούς ή εγω λοιπόν; Ο παππούς ή εγω; Ο παππούς ή εγω; Ο παππούς ή εγω; ΕΓΩ!
Πλακώνομαι στα φρένα γνωρίζοντας οτι σε εκείνο το σημείο η άσφαλτος είναι γυαλί, και σωριάζομαι 2μ. απο τον παππού, αλλά ευτυχώς μακρυά απο οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να με σακατέψει.
-Παππού έπρεπε να γίνει τώρα αυτό; Δεν κοιτάς πριν περάσεις τον δρόμο;
-Εεεεεεααααγκουχμ, έτρεχες!-Παππού άμα έτρεχα θα είχα γίνει κομμάτια τώρα, ή πάνω στα διπλανά αυτοκίνητα θα είχα πέσει, ή σε κανένα πεζοδρόμιο.
-ΕΕΕΕΕααααα χχχχχχχ-φτου αφού έτρεχες!Άει καλά λέω, σιγά μην συννενοηθώ. Μάλλον τελικά και οι δύο μας ήμασταν κωλόφαρδοι.
Απολογισμός: Μερικές μελανιές στα πόδια, γρατζουνιές στο μηχανάκι και ένα στραβό τιμόνι.
Περαστικά μου!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Απολογισμός: Μερικές μελανιές στα πόδια, γρατζουνιές στο μηχανάκι και ένα στραβό τιμόνι.Περαστικά μου!
περαστικά!! Βασικα επρεπε να αρχισεις να κοβεις απο πιοπριν, αφου τον εβλεπες οτι ΔΕΝ.. Παραλιγο να φαω κι εγω ετσι τα μουτρα χτες στην Πατρα αλλα οχι με παππου, αλλα με μαμα με καροτσακι και μωρο παιδι... Ηθελα να κατεβω να την δειρω...
btw, τελεια η φωτο της γεφυρας στο avatar!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Απολογισμός: Μερικές μελανιές στα πόδια, γρατζουνιές στο μηχανάκι και ένα στραβό τιμόνι.
Περαστικά μου!
περαστικά!! Βασικα επρεπε να αρχισεις να κοβεις απο πιοπριν, αφου τον εβλεπες οτι ΔΕΝ.. Παραλιγο να φαω κι εγω ετσι τα μουτρα χτες στην Πατρα αλλα οχι με παππου, αλλα με μαμα με καροτσακι και μωρο παιδι... Ηθελα να κατεβω να την δειρω...
Είχα αρχίσει να κόβω απο την στιγμή που άρχισα να κορνάρω, αλλά ο δρόμος τελείωνε (επάνω του).
Γύρισα κι εγώ Αθήνα μετά απο 6 μήνες στην Πάτρα, και να τι έπαθα ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Περαστικά μου!
Είχα αρχίσει να κόβω απο την στιγμή που άρχισα να κορνάρω, αλλά ο δρόμος τελείωνε (επάνω του).
Γύρισα κι εγώ Αθήνα μετά απο 6 μήνες στην Πάτρα, και να τι έπαθα ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου...
να σου πω βρε συ, ο Ταρζάν νομίζεις ότι είσαι και μπορείς να περάσεις από πάνω του; `Οταν βλέπεις κάτι τέτοιο κόβεις εώς εντελώς, είναι κανόνας, είτε με αυτοκίνητο είσαι, είτε με μηχανή, είτε με πατίνι. Κάτι τέτοια ακούω και βγαίνω απ'τα νερά μου (όχι δεν είμαι ψάρι )
-
Ναι φίλε μου, αυτό λέω! Πλακώθηκα στα φρένα , γλίστρησα, έπεσα!
Αν φρέναρα σιγάαα σιγάαα και μαλακάαα αναλογιζόμενος το οδόστρωμα, παίρνοντας και κανα διάλειμμα να σκεφτώ τί γίνεται, θα είχαμε γίνει τώρα...
Δεν ξέρω πως το έγραψα έτσι και βγαίνει λάθος νόημα.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!