-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο την αλλη δεν υπηρχε κανενας λογος να εχει πηξει το ποταμι** στις 2 το μεσημερι**.... (νομιζω τουλαχιστον!)Από τις 'καλύτερες' ώρες για πήξημο σου λέω.
Αλλά αν το είχες περάσει πρίν γίνουν οι ανισόπεδοι, αυτό που βλέπεις τώρα θα σου έμοιαζε παιδική χαρά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
απο την αλλη δεν υπηρχε κανενας λογος να εχει πηξει το ποταμι** στις 2 το μεσημερι**.... (νομιζω τουλαχιστον!)
Από τις 'καλύτερες' ώρες για πήξημο σου λέω.
Αλλά αν το είχες περάσει πρίν γίνουν οι ανισόπεδοι, αυτό που βλέπεις τώρα θα σου έμοιαζε παιδική χαρά.
το εχω περασει και παλιωτερα και ξερω τι λες!
το θεμα ειναι οτι με τα εργα που εχουν γινει το προβλημα δε θα επρεπε να υπαρχει. Μαλιστα αν σκεφτει κανεις οτι το εργο αυτο εγινε με προοπτικη 15-20 ετων, καταλαβαινει πολυ καλα πως θα ειναι η κατασταση σε 4-5 χρονια... -
όχι κ τόσο περίεργο βέβαια, μάλλον στα μαρσιποφόρα έπρεπε να πάει αλλά... τέλοσπάντων....
Σήμερα το πρωί ακολουθώ μία 911 ολοκαίνουργια κ παρατηρώ ότι στις εκκινήσεις μπερδεύει κ ο οδηγός δυσκολεύεται... στην συνέχεια προσέχω τις μεγάλες νίκελ ζάντες (20άρες αποδείχτηκαν αργότερα), νίκελ τεράστιες οβάλ απολήξεις στις εξατμίσεις κ ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανάγλυφο σε italics αυτοκόλλητο '911' !!!
Όταν το άφησε στο ίδιο πάρκινγκ με εμένα (εκεί είδα τις ζάντες) τον ρώτησε ένας που του φαίνεται κ πως είναι το κιβώτιο.
Η απάντηση αποστομωτική! είναι αυτό το καινούργιο, ξέρεις που δεν αλλάζεις με το χέρι .....
Η απάντηση του άλλου ακόμα καλύτερη! αν δεν είναι το κλασσικό να το σκίζεις κ να του τις χώνεις με το χέρι με δύναμη δεν αξίζει........Έλεος.......... αυτοί οι άνθρωποι οδηγούνε ανάμεσα μας κ μάλιστα τέτοια αυτοκίνητα??? αααααααα.....
-
Χθες το μεσημέρι, Βουλιαγμένης στο ύψος του Α' Νεκροταφείου. Σχετικά μπόλικη κίνηση και ένα pizza boy με το παπί να κάνει σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Πίσω το κουβούκλιο με τα φαγητά που σε κάποια στιγμή φεύγει ο ιμάντας που το συγκρατεί και ντελαπάρει παραμένοντας δεμένο στο παπί.
Αποτέλεσμα?
Γέμισε η Βουλιαγμένης μακαρονάδες και πίτσες. Αρκετά αστείο θέαμα, ειδικά με τα επερχόμενα αυτοκίνητα να πατάνε επάνω και να σκορπίζουν τα φαγητά. Λυπήθηκα βέβαια το παληκάρι που τράβαγε τα μαλλιά του, αλλά ως θέαμα είχε μπόλικο γέλιο... -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Χθες το μεσημέρι, Βουλιαγμένης στο ύψος του Α' Νεκροταφείου. Σχετικά μπόλικη κίνηση και ένα pizza boy με το παπί να κάνει σφήνες ανάμεσα στα αυτοκίνητα με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Πίσω το κουβούκλιο με τα φαγητά που σε κάποια στιγμή φεύγει ο ιμάντας που το συγκρατεί και ντελαπάρει παραμένοντας δεμένο στο παπί.
Αποτέλεσμα?
Γέμισε η Βουλιαγμένης μακαρονάδες και πίτσες. Αρκετά αστείο θέαμα, ειδικά με τα επερχόμενα αυτοκίνητα να πατάνε επάνω και να σκορπίζουν τα φαγητά. Λυπήθηκα βέβαια το παληκάρι που τράβαγε τα μαλλιά του, αλλά ως θέαμα είχε μπόλικο γέλιο...Συμπερασμα:
Find another way home pizza boy.........Απο το Fast&Furious
-
Χθες ειδα επι της Κηφησιας μια κυρια με ενα καινουργειο ΤΟΥΟΤΑ LC , οχι δεν πηγαινε για κυνηγη... , να φορα νεου τυπου πινακιδες τις οποιες ομως ειχε κοψειστην μεση , και ειχε τα γραμματα απο πανω και τον αριθμο απο κατω.
Αυτο τωρα ειναι παρανομο ή οχι?????
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Χθες ειδα επι της Κηφησιας μια κυρια με ενα καινουργειο ΤΟΥΟΤΑ LC , οχι δεν πηγαινε για κυνηγη... , να φορα νεου τυπου πινακιδες τις οποιες ομως ειχε κοψειστην μεση , και ειχε τα γραμματα απο πανω και τον αριθμο απο κατω.Αυτο τωρα ειναι παρανομο ή οχι?????
Είναι η λύση που έχουν βρεί από μόνοι τους αρκετοί ιδιοκτήτες LC και Pajero (και καλά κάνουν) αφού το ελληνικό Κράτος θεωρεί πολυτέλεια να τυπώσει και χίλιες τέτοιες πινακίδες με τα γράμματα πάνω και τους αριθμούς κάτω για τέτοιου είδους όχηματα!!!!!! Καλύτερα από μερικούς που τις αφήνουν ευθεία και καλύπτουν το πίσω αριστερό φως και προεξέχουν σαν λεπίδα!!!
-
Το λαθος ειναι της Τογιοτα που δεν εχει ενα ανταπτορ στην ρεζερβα οπως εχει το Τσεροκι. Ασε που δεν καλυπτει καν την ρεζερβα, απαραδεκτο για τα ευρα του οχηματος. Αναρωτιεμαι πως ειναι αυτοκινητο ευρωπαικων προδιαγραφων με τετοια υποδοχη για πινακιδα.
-
Παλιά πάντως έδιναν κ 'κάθετες' πινακίδες, όπου αναγράφονταν τα 3 γράμματα στο πάνω μέρος κ οι 4 αριθμοί από κάτω
Το 'κουλό' το είχαν κάνει στην Πάτρα όπου για κανονική θέση μας είχαν δώσει πινακίδα 'κάθετη' με αποτέλεσμα αν κ παράνομο με την προτροπή του Υπ. Συγκοινωνιών ότι μόνο αυτές είχαν κ ... να την κόψουμε, έτσι κ έγινε!
Στο ΚΤΕΟ απλά δηλώθηκε ότι σε τρακάρισμα καταστράφηκε κ κλασσικά η απάντηση να πάτε να βγάλετε άλλη γιατί αυτή είναι παράνομη, αλλά το αυτοκίνητο πέρασε κανονικά κ χωρίς 'λάδωμα'!Στα περίεργα τώρα, εδώ κ μία εβδομάδα (τουλάχιστον) στην Λ. Ηρακλείου ακριβώς απέναντι από το σταθμό Περισσού του Ηλεκτρικού, υπάρχει ένα ZX τρακαρισμένο/διαλυμένο πάνω στο πεζοδρόμιο κάθετα προς το δρόμο!
Νόμιζα ότι έγινε εκεί το ατύχημα κ 'απλά' το έσπρωξαν πάνω!
Χθες το απόγευμα (έφυγα νωρίς από γραφείο κ ήταν μέρα ώστε να το παρατηρήσω καλά) είδα στις 3 μεριές του κολλημένα χαρτιά μεγέθους Α4 που ξεκίναγαν με την λέξη 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ' που με έβαλε σε σκέψεις...
να φανταστώ ότι είναι κάποια αναφορά στο ότι τα αυτοκίνητα είναι επικίνδυνα κ πρέπει να προσέχουμε κ για να το πετύχουν αυτό έχουν κάνει κατάληψη του πεζοδρομίου!Highlight είναι το εικονοστάσι με το αναμμένο καντήλι (χρόνια είναι εκεί αυτό) ακριβώς εμπρός από το ZX......
-
Χτες το απόγευμα, στην κάθοδο της Συγγρού, στο φανάρι της Σιτροέν ακριβώς μετά το Φιξ, υπήρχε μια κηλίδα λαδιού πλάτους πρίπου 30 πόντων η οποία απλωνόταν για περίπου 20 μέτρα... Ούτε σε ανάβαση από αυτοκίνητο της Ε δεν έχω δει τέτοιο πράγμα! Πάλι καλά που φρενάροντας με τη μηχανή την είδα και πέρασα από δίπλα. Μετά από 5 λεπτά που έφτασα σπίτι πήρα το 100 και μου είπαν ότι θα έστελναν την τροχαία. Τώρα, αν πήγε κάποιος εκεί δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Συμπερασμα:
Find another way home pizza boy.........Απο το Fast&FuriousHAHAHAHAHAHAHAH
You god damn' street racers..... (-i ll deliver my pizza from another road-)Τι τραγικη ατακα, αλλα τι γαματη ταινια (γεματη καγκουριες αλλα με στρηταδικη ατμοσφαιρα)
Τι θυμηθηκες!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Συμπερασμα:
Find another way home pizza boy.........Απο το Fast&FuriousHAHAHAHAHAHAHAH
You god damn' street racers..... (-i ll deliver my pizza from another road-)Τι τραγικη ατακα, αλλα τι γαματη ταινια (γεματη καγκουριες αλλα με στρηταδικη ατμοσφαιρα)
Τι θυμηθηκες!
-
Φτάνοντας στο φανάρι της πλατείας Καλογήρων στη Δάφνη ανάβει κόκκινο και είμαι στην αριστερή λωρίδα για να στρίψω αριστερά στη Βουλιαγμένης. Δεξιά μου ένα παλιό (πιο παλιό απ'το δικό μου) Honda Civic με επιγραφή ενός εστιατορίου μπρος και πλάγια, και στο παράθυρο αυτοκόλλητο Burn Out, και βγαίνει ο οδηγός και πάει στο περίπτερο να πάρει καπνό Εντάξει οφείλω να παραδεχτώ πάντως ότι το φανάρι κρατάει αρκετή ώρα κόκκινο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες το απόγευμα, στην κάθοδο της Συγγρού, στο φανάρι της Σιτροέν ακριβώς μετά το Φιξ, υπήρχε μια κηλίδα λαδιού πλάτους πρίπου 30 πόντων η οποία απλωνόταν για περίπου 20 μέτρα... Ούτε σε ανάβαση από αυτοκίνητο της Ε δεν έχω δει τέτοιο πράγμα! Πάλι καλά που φρενάροντας με τη μηχανή την είδα και πέρασα από δίπλα. Μετά από 5 λεπτά που έφτασα σπίτι πήρα το 100 και μου είπαν ότι θα έστελναν την τροχαία. Τώρα, αν πήγε κάποιος εκεί δεν ξέρω...ΤΣΤΣΤΣ σε πιάνω αδιάβαστο... δεν είναι κηλίδα από λάδι, αλλά LHM από τις αναρτήσεις των Citroen !
-
Πριν καμιά ώρα στο κέντρο της Αθήνας! Να πώς μπορείτε να μεταφέρετε τα σκουπίδια σας χωρίς να λερώσετε το εσωτερικό του αμαξιού σας. Απαραίτητη προϋπόθεση ο κοτσαδόρος
Για να πω την αλήθεα βέβαια, ο οδηγός μάλλον δεν είχε προσέξει τα σκουπίδια, γιατί αμέσως μετά που έβγαλα την φωτογραφία, ένας ταρίφας του τα έδειξε και κατέβηκε και τα έβγαλε.
-
Αλλο ενα περιεργο απο το αστυνομικο δελτιο του νησιου. Μια παρεα απο ταριφες αποφασιζουν να παρουν το δρομο της επιστροφης απο το Ρεθυμνο για το Ηρακλειο μαζί.
Ειναι αργά το βραδυ και καποια στιγμη ενα αλλο αμαξι πλησιαζει το τελευταιο ταξι με αναμενα τα μεγαλα φωτα. Ο δρομος δεν επετρεπε να προσπερασει γιαυτο ο ταριφας αναγκαστηκε να κανει υπομονη. Καποια στιγμη ομως δεν αντεξε και αναβοσβησε τα αλαρμ μπας και χαμηλωσει τα φωτα του ο αλλος.
Ο παλικαράς ομως οδηγος μαλλον εκνευριστηκε. Προσπερασε το ταριφα, σταματησε στη μεση της Ε.Ο. αναγκαζοντας και τον ταριφα να σταματησει. Κατεβηκε απο το αμαξι, εσπασε το τζαμι της πορτας και ουτε λιγο ουτε πολυ σάπισε στο ξυλο τον ταριφα και εξαφανιστηκε. Οι υπολοιποι ταξιτζηδες δεν καταλαβαν τί ειχε γινει και συνεχησαν τη πορεια τους μεχρι που ο φιλος τους ειδοποιησε με τον ασυρματο και επεστρεψαν.
Αποτελεσμα ηταν να παει στο νοσοκομειο ο οδηγος του ταξι με σπασμενη μυτη και πρησμενο ματι.
Απο οτι ειπε στην αστυνομια, ηταν ενα Audi Α6 παρακαλω και ο οδηγος ψηλος με μαυρο πουκάμισο. -
-
Δεν ξέρω αν έχει ξανά γραφτεί μια και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά αυτό που είδα προ καιρού με έκανε να γελάσω πολύ. Σε 206 για να κρύψει τα πίσω ταμπούρα που θα φαίνοντας από τις 17ερες ζάντες είχε βάλει ο τύπος ψεύτικους δίσκους τρυπητούς μάλιστα και χρωμιομένους!!!!! Μιλάμε για την ξεφτίλα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αλλο ενα περιεργο απο το αστυνομικο δελτιο του νησιου. Μια παρεα απο ταριφες αποφασιζουν να παρουν το δρομο της επιστροφης απο το Ρεθυμνο για το Ηρακλειο μαζί.
Ειναι αργά το βραδυ και καποια στιγμη ενα αλλο αμαξι πλησιαζει το τελευταιο ταξι με αναμενα τα μεγαλα φωτα. Ο δρομος δεν επετρεπε να προσπερασει γιαυτο ο ταριφας αναγκαστηκε να κανει υπομονη. Καποια στιγμη ομως δεν αντεξε και αναβοσβησε τα αλαρμ μπας και χαμηλωσει τα φωτα του ο αλλος.
Ο παλικαράς ομως οδηγος μαλλον εκνευριστηκε. Προσπερασε το ταριφα, σταματησε στη μεση της Ε.Ο. αναγκαζοντας και τον ταριφα να σταματησει. Κατεβηκε απο το αμαξι, εσπασε το τζαμι της πορτας και ουτε λιγο ουτε πολυ σάπισε στο ξυλο τον ταριφα και εξαφανιστηκε. Οι υπολοιποι ταξιτζηδες δεν καταλαβαν τί ειχε γινει και συνεχησαν τη πορεια τους μεχρι που ο φιλος τους ειδοποιησε με τον ασυρματο και επεστρεψαν.
Αποτελεσμα ηταν να παει στο νοσοκομειο ο οδηγος του ταξι με σπασμενη μυτη και πρησμενο ματι.
Απο οτι ειπε στην αστυνομια, ηταν ενα Audi Α6 παρακαλω και ο οδηγος ψηλος με μαυρο πουκάμισο.Η τελευταία σου φράση εξηγεί τα πάντα!!!! Τι θα κάνουμε με αυτούς τους τύπους που υπό την σκέπει της όποιας παράδοσης (έτσι τους βολεύει) έχουν γίνει σωστή μαφία.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
παρακαλω και ο οδηγος ψηλος με μαυρο πουκάμισο.
Η τελευταία σου φράση εξηγεί τα πάντα!!!! Τι θα κάνουμε με αυτούς τους τύπους που υπό την σκέπει της όποιας παράδοσης (έτσι τους βολεύει) έχουν γίνει σωστή μαφία.
τι εχουν τα μαυρα πουκαμισα??? εγω τα φοραω γιατι μ'αδυνατιζουν αν κινδυνευω να χαρακτηριστω να φοραω αλλα χρωματα.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!