-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι τόσο απίθανο αλλά αν θέλετε λΥπαντικά και εξατμΗσεις να τον προτιμήσετε.φίλος του αμερόλυπτου;
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Γύρισα κι εγώ Αθήνα μετά απο 6 μήνες στην Πάτρα, και να τι έπαθα ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου...Ναι λιγα ζωα υπαρχουν και στην Πατρα...
-
Δεν ξέρω αν ήμουν γκαντέμης αλλά το καλοκαίρι πέρασα για 1ώρα από την Πάτρα και είδα 2 τρακαρίσματα, 3 παρατρίχα τρακαρίσματα και ένας πήγε να αλλάξει λωρίδα πάνω μου και γλιτώσαμε στον πόντο επειδή φώναξε η κοπελιά μου και την άκουσε από το παράθυρο
-
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Δεν ξέρω αν ήμουν γκαντέμης αλλά το καλοκαίρι πέρασα για 1ώρα από την Πάτρα και είδα 2 τρακαρίσματα, 3 παρατρίχα τρακαρίσματα και ένας πήγε να αλλάξει λωρίδα πάνω μου και γλιτώσαμε στον πόντο επειδή φώναξε η κοπελιά μου και την άκουσε από το παράθυροΕ οχι πολυ γκαντεμης, λιγουλάκι...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Δεν ξέρω αν ήμουν γκαντέμης αλλά το καλοκαίρι πέρασα για 1ώρα από την Πάτρα και είδα 2 τρακαρίσματα, 3 παρατρίχα τρακαρίσματα και ένας πήγε να αλλάξει λωρίδα πάνω μου και γλιτώσαμε στον πόντο επειδή φώναξε η κοπελιά μου και την άκουσε από το παράθυροΕίπαμε ότι στην Πάτρα έχει πολλά μηχανάκια με ηλικίες οδηγών κάτω των 16 αλλά όχι κ έτσι!
Προσωπικά από το 1991 κ για 6 χρόνια έμενα Πάτρα κ από τότε είμαι πολλά ΣΚ εκεί κ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από την φρίκη που τρώνε/με όλοι στην Αθήνα κ πάνε... δίχως αύριο... -
είναι κ αυτός ένας τρόπος ασφάλισης....
(Κάπου στην Αχαρνών)
-
-
mad_n κορυφαίο!!!!!
το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και κλειδαριά δισκόφρενου σε αμάξι:
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
είναι κ αυτός ένας τρόπος ασφάλισης....(Κάπου στην Αχαρνών)
να του στείλει η Ντόρα ευχαριστήριο που προφυλάσσει τα κάγκελα από κλοπή (γιατί τα σμαρτ δεν τα κλέβει κανείς )
-
Τις προάλλες στην ΑΟ στα πρώτα διόδια από το Βενιζέλος για την Αθήνα...κατευθύνομαι και βλέπω μπροστά μου στην ουρά ένα Ibiza 1.2 GLX (τα παλιάαα) να έχει ένα τετράποδο στο πίσω κάθισμα.
Αφηρημένος (ήταν και βράδι) χαζεύω ρίχνοντάς του μια γρήγορη ματιά νομίζοντας ότι είναι σκύλος.
Παρατηρώντας όμως καλύτερα τι είδα...;Μία κατσίκα! ...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είναι κ αυτός ένας τρόπος ασφάλισης....
(Κάπου στην Αχαρνών)
να του στείλει η Ντόρα ευχαριστήριο που προφυλάσσει τα κάγκελα από κλοπή (γιατί τα σμαρτ δεν τα κλέβει κανείς )
Mad n, η φωτο ειναι κορυφαια!!!
lkar... -
mad_n φοβερη η φωτογραφια
elteo κατσικα στο πισω καθησμα
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
elteo κατσικα στο πισω καθησμαΕνώ αν ήταν στο μπροστινό ...
@ 'mad' από τις καλύτερες φωτογραφίες του θέματος. Ρε μπας και του έκανε κανένας πλάκα και του το κλείδωσε; Γιατί αν το κλείδωσε ο ιδιοκτήτης του smart τότε μάλλον για 'κλείδωμα' προς γνωστό θεραπευτήριο της δυτικής Αττικής πρέπει να πάει.
Ώπα (πάρτο αλλοιώς) , ξανακοίταξα τη φωτογραφία υπάρχουν κι άλλα smart κι όλα γράφουν πωλείται επάνω. Άρα πρέπει να είναι από κάποιο κατάστημα αυτοκινήτων.
-
Από ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης τους έχει μετατρέψει τον δρόμο σε έκθεση αυτοκινήτων. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι νόμιμο...
-
Αν τα παρκαρει νομιμως, τοτε ολα καλα.
-
Ενταξει, δεν ειναι απο τα πλεον απιθανα, αλλα χτες τα ξημερωματα, κατα τις 3 ειχε τουμπαρει ενα Punto (νομιζω) στην Βασ. Σοφιας, αφου πρωτα ειχε 'φαει' ενα φωτεινο σηματοδοτη... Μα καλα, πως τα καταφερνουν?
Επισης, κατι που μου ηρθε τωρα διαβαζοντας το απιστευτο σκηνικο που εγραψε ο elteo..
Πριν μερικους μηνες ημουν στον περιφερειακο του Καρεα και οδηγουσα με ανοιχτα παραθυρα (εκανε πολλη ζεστη). Σε καποια φαση ακουω μια περιεργη...μουσικη-φασαρια, οποτε γυρναω το κεφαλι και τι να δω? Μεσα σε ενα Nissan ηταν ενας τυπος ο οποιος επαιζε τρομπονι. Περιττο να σας πω οτι με το ζορι κρατησα το αυτοκινητο στην πορεια του απο τα γελια...Μια που πηρα φορα, ας συνεχισω... Σαββατο βραδυ στην παραλιακη και ενω δεν πεφτει καρφιτσα απο την κινηση, ενα Range Rover με διασημο οδηγο καβαλαει τις γραμμες του τραμ και φτανει στο club σε χρονο dt διανυοντας αποσταση μεγαλυτερη των 3km (ειδα μετα το τζιπ παρκαρισμενο εκει)...
Eιμαι εξω απο το Venue πριν αρκετα χρονια.. Αυτοκινητα σταματημενα στο φαναρι και ξαφνικα ενα Punto σκαει πισω τους χωρις καν ο οδηγος του να διανοηθει να πατησει φρενο. Αφου συνηλθα απο το... σοκ βλεπω εκπληκτος τον οδηγο να βγαινει εξω και να ξερναει απο την υπερβολικη καταναλωση ξυδιων... Ελεος...
Στην πλατεια Κεφαλαριου περυσι, Toyota Starlet με κοτσαδορο ειναι παρκαρισμενο κατα μηκος των τσιμεντενιων ημικυκλιων που στην ουσια δημιουργουν την πλατεια, με την πορτα του οδηγου να μην μπορει να ανοιξει λογω του οτι τα κρασπεδα εχουν μεγαλο υψος. Σε καποια φαση εμφανιζεται ο οδηγος του (2 μετρα θηριο) ο οποιος πιανει τον κοτσαδορο και με συνοπτικες διαδικασιες τραβαει σιγα-σιγα το πισω μερος του αυτοκινητου (ακριβως οπως βλεπουμε τους αγανακτισμενους οδηγους & επιβατες των λεωφορειων να κουνανε πανω-κατω τα αυτοκινητα που παρκαρουν στις γωνιες) ετσι ωστε να δημιουργησει κενο για να ανοιξει την πορτα του...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ενταξει, δεν ειναι απο τα πλεον απιθανα, αλλα χτες τα ξημερωματα, κατα τις 3 ειχε τουμπαρει ενα Punto (νομιζω) στην Βασ. Σοφιας, αφου πρωτα ειχε 'φαει' ενα φωτεινο σηματοδοτη... Μα καλα, πως τα καταφερνουν?Εκτός της, όχι ασυνήθιστης, περίπτωσης υψηλής οδηγικής αυτοεκτίμησης (για να μην πω τίποτα χειρότερο), παίζει η πιθανότητα να έφαγε το φανάρι προσπαθώντας να μην φάει κάποιο ζώο, συχνά πεζό, που πέρναγε με κόκκινο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινουργιο Primera taxi αλλα με μια ιδιαιτεροτητα. Οδηγος ξανθια θεα οχι πανω απο 25!!!
Ποσο κανει ο γυρος της Κρητης;χοιρινό ή κοτόπουλο;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!