-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λάθος, λέει με τον τρόπο του 'Λ7 έχω και παρκάρω όπου γουστάρω. Ο ανάπηρος και ο κωλόγερος να πάνε στο διάολο'.αφου εχει λεφτα γιατι δεν τη βαζει σε γκαραζ ?
-
Τι;;; Να την 'κρύψει';
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λάθος, λέει με τον τρόπο του 'Λ7 έχω και παρκάρω όπου γουστάρω. Ο ανάπηρος και ο κωλόγερος να πάνε στο διάολο'.
αφου εχει λεφτα γιατι δεν τη βαζει σε γκαραζ ?
Η πλάκα είναι Ηλία ότι επειδή γύρω έχει νοσοκομεία κ πολλές εταιρίες κ γραφεία έχει δεκάδες πάρκινγκ κ ανοικτά κ κλειστά κ υπόγεια κ αν δεις ακριβώς μπροστά είναι η είσοδος κλειστού, υπόγειου πάρκινγκ!
Χμμμ λέτε να καίει τόσο που δεν φτάνουν τα λ7 κ για πάρκινγκ ή να τα έχει μπερδέψει (ολοϊδια δεν είναι ) με το hammer που επίσης πρέπει να έχει? χμμμμμΣόρυ που γίνομε κακός, αλλά ακόμα κ το 20έτιας που οδηγώ το προσέχω περισσότερο όχι όταν βγάζω τα πιο καινούργια αυτοκίνητα που δεν τολμώ να κάνω σύγκριση κόστους με το της.... φωτογραφίας ε?
-
Λάθος, λέει με τον τρόπο του 'Λ7 έχω και παρκάρω όπου γουστάρω. Ο ανάπηρος και ο κωλόγερος να πάνε στο διάολο'.
Μαγκιά του!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μαγκιά του!
αν ήταν μάγκας, θα την πάρκαρε ΔΙΠΛΑ στο πεζοδρόμιο όπως όλος ο κόσμος, όχι ΠΑΝΩ του!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μαγκιά του!
Σωωωπα!!
-
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ θα ειναι οταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πληρωνει και απο μια κληση για το παρκαρισμα του.
Αλλα να πουμε κατι αλλο.
Αφου λες οτι το βλεπεις καθε μερα εκει, πες μας ποσες φορες εχεις τηλεφωνησει στο 100 να το αναφερεις?
Σε διαβεβαιωνω οτι θα πανε μεσα σε 20' εκει και θα του κοψουν το κ**ο!!! (η τουλαχιστον μια κληση)
Εχεις σκεφτει οτι απο κει μπορει να προσπαθησε να περασει καποιος με αναπηρικο καροτσακι ή μια μητερα με το μωρο της στο καροτσι???
Και αφους δεν μπορεσαν, να κατεβηκαν στον δρομο, για να περασουν???Θα μας αρεσε αυτο να το αντιμετωπιζαμε εμεις (η καποιο μελος της οικογενειας μας???) Δε νομιζω...
Οποτε σου συνιστω μολις το ξαναδεις να καλεσεις το 100. (Δε χρειαζεται να δωσεις ονομα...)
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Σε διαβεβαιωνω οτι θα πανε μεσα σε 20' εκει και θα του κοψουν το κ**ο!!! (η τουλαχιστον μια κληση)Ναι καλά. Ξέρεις πολλούς αστυνομικούς που να είναι διατεθειμένοι να τα βάλουν με κάποιον που έχει Φεράρι;
-
και για να μην νομιζουν καποιοι οτι το αντιμετωπιζω/ζουμε ετσι λογω φθονου και ζηλειας, θα σας πω οτι εχω κανει καταγγελια και σε αυτοκινητο 'μεροκαματιαρικο'....
Αυτο δεν εχει καμια σχεση με τη κοινωνικη ευαισθησια που πρεπει να επιδεικνυει καποιος (ασχετα αν εχει Φεραρι η Λαντα)
-
Nα πω την κακία μου?
αστυνομία στην περιοχή έχει πολύ τακτικά κ ... κόβει κλήσεις!
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν την έχω δει όταν υπάρχουν πανάκριβα αυτοκίνητα (είπαμε δίπλα είναι γνωστό μεγάλο νοσοκομείο/ ιατρικό κέντρο!!!) κ κυρίως γνωστά ονόματα! ... οπότε?
επίσης εκεί παρκάρουν κ δύο τζιπ κ όταν διαμαρτυρήθηκα (επανηλημμένως) πήρα την απάντηση ότι κ να τους καλέσεις δεν θα μας αγγίξουν και... όντως το έχω δει να γράφουν τους άλλους κ όχι αυτούς! (έχω δει κλήσεις στα άλλα αυτοκίνητα κ αυτά 'καθαρά')Οπότε άστο καλύτερα.....
-
και για να μην νομιζουν καποιοι οτι το αντιμετωπιζω/ζουμε ετσι λογω φθονου και ζηλειας, θα σας πω οτι εχω κανει καταγγελια και σε αυτοκινητο 'μεροκαματιαρικο'....Αυτο δεν εχει καμια σχεση με τη κοινωνικη ευαισθησια που πρεπει να επιδεικνυει καποιος (ασχετα αν εχει Φεραρι η Λαντα)
υπάρχει και αυτός ο τρόπος: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 766#273766
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σε διαβεβαιωνω οτι θα πανε μεσα σε 20' εκει και θα του κοψουν το κ**ο!!! (η τουλαχιστον μια κληση)
Ναι καλά. Ξέρεις πολλούς αστυνομικούς που να είναι διατεθειμένοι να τα βάλουν με κάποιον που έχει Φεράρι;
Δεν ζουμε πλεον στο 1960 που αυτος που ειχε Φεραρι ηταν γιος εφοπλιστη η Βιομηχανου.
Και εφοσον θα εχει γινει τηλεφων καταγγελια (εστω και ανωνυμη) θα πρεπει ΚΑΤΙ να κανουν
Αντε να του κανουν συστασεις λοιπον...
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ???? ΠΑΛΙ συστασεις??? Δε νομιζω.... Δεν τους παιρνει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και για να μην νομιζουν καποιοι οτι το αντιμετωπιζω/ζουμε ετσι λογω φθονου και ζηλειας, θα σας πω οτι εχω κανει καταγγελια και σε αυτοκινητο 'μεροκαματιαρικο'....
Αυτο δεν εχει καμια σχεση με τη κοινωνικη ευαισθησια που πρεπει να επιδεικνυει καποιος (ασχετα αν εχει Φεραρι η Λαντα)
υπάρχει και αυτός ο τρόπος: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 766#273766
Παιδια δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα...
Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να του κολλαει αυτοκολλητα κλπ
Μπορει να ισχυριστει οτι ειχατε σκοπο να του προκαλεσετε φθορα και να σας τραβαει.
Μονο και μονο η μηνυση που θα σας κανει... ετσω κι αν αθωωθειτε....
-
το θεμα ειναι ενα: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ, η απλα ειναι μια καλη ευκαιρια για 'συζητηση του καφε' κλπ????
Αν θελεις να σταματησει αυτο το ρεζιλικι, τοτε υπαρχει τροπος
Συν τοις αλλοις, θα μπορουσαμε να σου δωσουμε ενα-δυο τηλεφωνα απο φιλους δημοσιογραφους που κανουν τετοια 'ελαφρα' ρεπορταζ σε τηλεοπτικα καναλια...
Αν τον κανουνε ρεζιλι (που ψοφανε για κατι τετοια) δυσκολα θα συνεχιστει αυτο!!!
Ακομη και στον Διευθ της Τροχαιας θα πανε και θα ρωτανε...'Γιατι δεν του επιβαλλετε κυρωσεις εφοσον παρανομει κατ επαναληψη???'
-
το θεμα ειναι ενα: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ, η απλα ειναι μια καλη ευκαιρια για 'συζητηση του καφε' κλπ????Αν θελεις να σταματησει αυτο το ρεζιλικι, τοτε υπαρχει τροπος
Συν τοις αλλοις, θα μπορουσαμε να σου δωσουμε ενα-δυο τηλεφωνα απο φιλους δημοσιογραφους που κανουν τετοια 'ελαφρα' ρεπορταζ σε τηλεοπτικα καναλια...
Αν τον κανουνε ρεζιλι (που ψοφανε για κατι τετοια) δυσκολα θα συνεχιστει αυτο!!!
Ακομη και στον Διευθ της Τροχαιας θα πανε και θα ρωτανε...'Γιατι δεν του επιβαλλετε κυρωσεις εφοσον παρανομει κατ επαναληψη???'
Ας περάσουν τότε μία βόλτα από την Κηφισίας σε Ν. Φιλοθέη κ Μαρούσι (καταλάβατε πλέον για ποιό ιατρικό κέντρο κ μαιευτήριο μιλάω ) να δουν μόνοι τους! (όπως βλέπω από το παράθυρο η F. δεν είναι ακόμα εδώ αλλά είναι η S-Class κ το Vitara.....)
-
παιδες ισονομια και δημοκρατια υπαρχει μονο στα ονειρα σας.
μαντ, αντε αυριο και βαλε εσυ το αμξι σου στη ΘΕΣΗ ΤΟΥ,
και αμα το βρεις οταν σχολασεις σφυρα μου κλεφτικα -
Ναι μαζί με μία SL παρκαρισμένη βράδυ στην Ακαδημίας, ή κάτι S Class (α και μία Aston Martin) παρκαρισμένες υπό γωνία στο πεζοδρόμιο στην Π. Ιωακείμ...
-
Μαγκιά του!
Σωωωπα!!
(irony mode off)
I was kidding. Την έκφραση 'τζάμπα μάγκας' την έχετε ακούσει? Εγώ θα του σήκωνα τα wipers. Μπάς και καταλάβει. Ένα χαρτάκι μήπως?
Είμαι της γραφικής άποψης οτι, όσο πιο ακριβό αμάξι κυκλοφορείς, τοσο πιο καλό παράδειγμα πρέπει να δίνεις!
Surprise! Εδώ γίνεται το αντίθετο!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παιδες ισονομια και δημοκρατια υπαρχει μονο στα ονειρα σας.**μαντ, αντε αυριο και βαλε εσυ το αμξι σου στη ΘΕΣΗ ΤΟΥ, **
και αμα το βρεις οταν σχολασεις σφυρα μου κλεφτικατο ξέρω ότι κάνεις πλάκα, απλά για να μην νομίζει κανένας ότι γι'αυτό το λόγο διαμαρτύρομε (δεν προλαβαίνω την ... 'προεδρική' θέση!) ενημερώνω ότι έχω μόνιμη θέση πάρκινγκ κ έτσι καρφί δεν μου καίγεται κ φυλάσσεται κ προστασία από ήλιο κ βροχή
-
Τελικά μόνο αν κυκλοφορούμε με κουκουλίτσα και κινητό στο χέρι θα δει προκοπή ο ρημάδης ο τόπος;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!