-
Αυτό δεν είναι κακό, μόνο παράξενο. Οι αδαείς που δεν καταδέχονται να βάλουν το Ν είναι το πρόβλημα. Όταν είχα αρχίσει να οδηγώ, είχα κρατήσει το Ν για 6 μήνες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό δεν είναι κακό, μόνο παράξενο. Οι αδαείς που δεν καταδέχονται να βάλουν το Ν είναι το πρόβλημα. Όταν είχα αρχίσει να οδηγώ, είχα κρατήσει το Ν για 6 μήνες.Me too.
Ένα φιλαράκι μου, των είχαν γράψει για αυτό τον λόγο.
Έχει παρκάρει αλλά καθόταν μέσα στο αμάξι του.
Περνάνε δυο Πόλισμαν και του ζητάνε τα χαρτιά του... βλέπουν ότι είχε λιγότερο από 6 μήνες το δίπλωμα, βλέπουν επίσης ότι δεν είχε και το απαραίτητο Ν στο πίσω παρμπρίζ... πάρε κλίση για το Ν... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτό δεν είναι κακό, μόνο παράξενο. Οι αδαείς που δεν καταδέχονται να βάλουν το Ν είναι το πρόβλημα. Όταν είχα αρχίσει να οδηγώ, είχα κρατήσει το Ν για 6 μήνες.
Me too.
Περνάνε δυο Πόλισμαν και του ζητάνε τα χαρτιά του... βλέπουν ότι είχε λιγότερο από 6 μήνες το δίπλωμα, βλέπουν επίσης ότι δεν είχε και το απαραίτητο Ν στο πίσω παρμπρίζ... πάρε κλίση για το Ν...καλά δεν μπορούσε να πει ότι απλώς ΚΑΘΕΤΑΙ μέσα στο αυτοκίνητο και περιμένει τον οδηγό;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Me too.
Περνάνε δυο Πόλισμαν και του ζητάνε τα χαρτιά του... βλέπουν ότι είχε λιγότερο από 6 μήνες το δίπλωμα, βλέπουν επίσης ότι δεν είχε και το απαραίτητο Ν στο πίσω παρμπρίζ... πάρε κλίση για το Ν...καλά δεν μπορούσε να πει ότι απλώς ΚΑΘΕΤΑΙ μέσα στο αυτοκίνητο και περιμένει τον οδηγό;
Περιμένεις απο εναν 18χρονο στην θέα των Πολισμαν να σκεφτεί να πει αυτό;
Και εγώ που είμαι 23 δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να το σκεφτώ και να το πω... -
Πολλοί νέοι οδηγοί λενε πως με το 'Ν' στο πίσω τζάμι έχουν άσχημη αντιμετώπιση απο τους άλλους οδηγούς (του στυλ, 'Σιγα μην αφήσω τον Ν να με περάσει κ.λ.π.). Εγώ πάλι είχα αντίθετη εμπειρία, π.χ. σε αλλαγές λωρίδας κ.λ.π. τον πρώτο καιρό με αφήνανε πιο εύκολα. Κι εγώ περίπου ένα 6μηνο το κράτησα.
-
Ναι, αλλά οι περισσότεροι δεν πιέζουν τους οδηγούς με Ν και συνήθως είναι πιο υπομονετικοί μαζί τους. Προσωπικά ποτέ μου δεν έχω κορνάρει σε νέο. Από την άλλη όταν νέος πάει να κάνει καουμποϊλίκια, καλά κάνουν και δεν τον αφήνουν. Το Ν δεν είναι ντροπή, είναι απαραίτητη προειδοποίηση.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πολλοί νέοι οδηγοί λενε πως με το 'Ν' στο πίσω τζάμι έχουν άσχημη αντιμετώπιση απο τους άλλους οδηγούς (του στυλ, 'Σιγα μην αφήσω τον Ν να με περάσει κ.λ.π.). Εγώ πάλι είχα αντίθετη εμπειρία, π.χ. σε αλλαγές λωρίδας κ.λ.π. τον πρώτο καιρό με αφήνανε πιο εύκολα. Κι εγώ περίπου ένα 6μηνο το κράτησα.Εγώ πάντως το κράτησα για 2 χρόνια για... να σπάω πλάκα!!! Είχε πλάκα να βλέπεις κάποιες απορρημένες φάτσες όταν έβλεπαν ένα αυτοκίνητο με Ν να πάει με το πλάι...
-
To πρωί καθώς ερχόμουν στη δουλειά, περνώντας από ένα στενάκι, μία κυρία από τον 1ο όροφο, έπλενε με το λάστιχο ένα Clio στο δρόμο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To πρωί καθώς ερχόμουν στη δουλειά, περνώντας από ένα στενάκι, μία κυρία από τον 1ο όροφο, έπλενε με το λάστιχο ένα Clio στο δρόμοκαθημερινό φαινόμενο στη γειτονιά μου. Αν το αμάξι μου είναι κοντά, της ζητάω να του ρίξει και του δικού μου!
-
Χθες στο Σχιστό προς Ε.Ο. λίγο πριν το νεκροταφείο.
Παρατήρησα στο βάθος να κόβουν απότομα τα αυτοκίνητα και να πετάγεται νερό από τα λάστιχά τους. Πλησιάζοντας έκοψα κι εγώ και τι βλέπω;
Μια οικογένεια γύφτων πλενόταν κι έκανε μπουγάδα σε βρύση ποτίσματος πάνω στη μεσαία νησίδα, γεμίζοντας το δρόμο με νερά και σαπουνάδες. -
Ενα τηλεφωνακι στην αστυνομια δεν θα εβλαπτε παντως σε αυτη τη περιπτωση.....
Θα σου πω αν θα το ξανακανουν οι γυφτοι μετα....
-
Το Σαββατοκύριακο έφτασα Ελαφόνησο για εκδρομή. Ποίο ήταν το πιο επικίνδυνο κομμάτι όλου του ταξιδιού; Η Κηφισίας 2:30 το βράδυ της Κυριακής κατά την επιστροφή...
Ορισμένοι συνάνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα! -
Toyota MR-2 μέ αεροτομή 'σιδερώστρα'.
Χίλια κρίματα ρε γμτ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Toyota MR-2 μέ αεροτομή 'σιδερώστρα'.
Χίλια κρίματα ρε γμτ.S2000 τα ίδια... κρίμα τα αυτοκινητάκια...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια οικογένεια γύφτων πλενόταν κι έκανε μπουγάδα σε βρύση ποτίσματος πάνω στη μεσαία νησίδα, γεμίζοντας το δρόμο με νερά και σαπουνάδες.Μπορούν να πάνε αυτόφορο γιατί χρησιμοποιούν νερό που πληρώνει το δημόσιο για ιδιωτική χρήση;
-
ΚΟΚ άρ. 12 παρ. 2 και 11:
-
Δεν επιτρέπεται η απόθεση η εγκατάλειψη ή η απόρριψη οιουδήποτε αντικειμένου ή ύλης στις οδούς, εφόσον παρακωλύει έστω και κατ’ ελάχιστο την κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων, ως και τη στάθμευση των οχημάτων.
Δεν επιτρέπεται επίσης να χύνονται στις οδούς ουσίες ή υλικά, τα οποία μπορούν να καταστήσουν την οδό ολισθηρή (π.χ. νερά, λάδια, ασβέστης κλπ.). -
Aυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 1 έως και 7 τιμωρείται με πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000) δραχμών [σ.σ. 150 ευρώ]...........
Επίσης η πράξη είναι χαλαρά κλοπή του κοινού ποινικού δικαίου, άρα έξτρα καταδίκη γι' αυτό.
Έπρεπε να πάρω την τροχαία, λάθος μου που δεν το έκανα.
-
-
Ξέρει κανείς κανένα γύφτο που να 'σωφρονίστηκε' ποτέ;
-
...αντιπροσωπεία της FORD η οποία είχε απ' έξω προς πώληση μπροστά στην βιτρίνα παραταγμένα 4 (!!) μεταχειρισμένα RENAULT Megane με 36 άτοκες...
Σαν αντιπροσωπεία της RENAULT ήτανε...
-
Δεν είναι ούτε απίθανο ούτε καν αξιοπρόσεκτο. Συμβαίνει κάθε μέρα. Αλλά δεν το καταλαβαίνουμε...
Χτες το βράδυ (00:30) είχε μποτιλιάρισμα στην Κινέτα Και οι συνήθεις ηλίθιοι χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για κανονική λωρίδα... Και χρειάστηκε να σταματήσω στη ΛΕΑ λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας (γαστρεντερίτιδα ) της καλής μου.
Παιδιά, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Είχα ρίξει το μισό αυτοκίνητο στο αποχετευτικό αυλάκι δεξιά από το οδόστρωμα και δίπλα μου περνάγανε στο μισό μέτρο με 80, αυτοκίνητα, πούλμαν, φορτηγά! Ούτε καν να βγω έξω να βάλω κανένα τρίγωνο δεν μπορούσα, θα με έπαιρναν παραμάζωμα. Στεκόμουν εκεί και έβλεπα από τον καθρέπτη να έρχονται οι βάρβαροι και τσεκάριζα ποιός 'θα μου τη χώσει'. Από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έχω κάνει όσο οδηγώ
-
Σολωνος σημερα και κλασσικα υπηρχαν καποια φορτηγακια με αλαρμ κλπ...
Οκ μεχρι εδω.
Σε καποια φαση πηζουμε για καμια 50ρια μετρα κ μετα βλεπω την αιτια...
Merc E200 παρκαρισμενη αριστερα χωρις αλαρμ ουτε τπτ!!Ηταν η 2η φορα οσο οδηγω που πηρα το 100 και 'στεγνωσα' τον τυπο...
Βεβαια το παραδοξο ειναι εδω> Οσο μιλαγα στην κοπελια προς το τελος πεταει το εξης > 'μηπως εισαστε στο υψος του Κολωνακιου?'
'Ναι' απανταω εγω.Με μια διστακτικοτητα > 'Οκ θα το κοιταξουμε'...
.............................................
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!