-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν είναι ούτε απίθανο ούτε καν αξιοπρόσεκτο. Συμβαίνει κάθε μέρα. Αλλά δεν το καταλαβαίνουμε...Χτες το βράδυ (00:30) είχε μποτιλιάρισμα στην Κινέτα Και οι συνήθεις ηλίθιοι χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για κανονική λωρίδα... Και χρειάστηκε να σταματήσω στη ΛΕΑ λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας (γαστρεντερίτιδα ) της καλής μου.
Παιδιά, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Είχα ρίξει το μισό αυτοκίνητο στο αποχετευτικό αυλάκι δεξιά από το οδόστρωμα και δίπλα μου περνάγανε στο μισό μέτρο με 80, αυτοκίνητα, πούλμαν, φορτηγά! Ούτε καν να βγω έξω να βάλω κανένα τρίγωνο δεν μπορούσα, θα με έπαιρναν παραμάζωμα. Στεκόμουν εκεί και έβλεπα από τον καθρέπτη να έρχονται οι βάρβαροι και τσεκάριζα ποιός 'θα μου τη χώσει'. Από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έχω κάνει όσο οδηγώ
Μη σου κάνει εντύπωση το μέρος. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει 3 φορές από εκεί Κυριακή βράδυ, ΠΑΝΤΑ με μποτιλιάρισμα και ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή τα Ζ-Ω-Α ( ) πάνε στη ΛΕΑ. Γιατί? Γιατί παρακάτω σταματάει να υπάρχει ΛΕΑ, και όλα αυτά τα Ζ-Ω-Α ( ) πρέπει με κάποιο τρόπο να ξαναμπούν στην κανονική λωρίδα κυκλοφορίας.
Ζ-Ω-Α!
-
Το ιδιο γινεται και σε μεγαλη εξοδο απο την αντιθετη κατευθυνση....
20 λεπτα απο Goodys Μεγαρων μεχρι κ το πρωτο τουνελ στο υψος της Κιννετας επειδη ολοι οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ πανε απο ΛΕΑ και στα @@ τους οι υπολοιποι.....
Φυσικα πριν τα τουνελ η ΛΕΑ παυει να υφισταται,οποτε να το μποτιλιαρισμα..
Δυστυχως η νοοτροπια πολλαπλασιαζεται......ΟΥΣΤ Ζ Ω Α.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
τα εχω δει και τα εχω κανει και ιδιος... εχω παει, εχω αφησει και εχω ξαναγυρισει για τα υπολοιπα....
Χα χα Ορίστε και η δικιά μου εξομολόγηση. Παραδέχομαι ότι έχω μεταφέρει τέσσερις μονάδες air-condition, σε δύο ταξίδια πήγαινε-έλα, μέσα στο Focus.
Η κάθε μονάδα είχε δύο κούτες, μία μικρή (η εσωτερική μονάδα) και μία μεγάλη (η εξωτερική).
Ζορίστηκε λίγο αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Και με μια σχετική ασφάλεια - δεν εξείχαν καν από πισω οι κούτες, ήταν όλα μέσα. Αλλά το βάρος ήταν μάλλον αρκετά μεγάλο για το αυτοκίνητο και αργούσε να επιταχύνει.
να και νεο topic!!!
-
Χθες είχε 34 βαθμούς στον Βόλο και πέτυχα RAV4 με ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. Continental WinterContact για την ακρίβεια, αυτά που είναι διακοσμημένα με ανάγλυφες χιονονιφάδες στο πλάι!
Αλήθεια, στους πόσους βαθμούς λιώνει αυτό το πέλμα; -
Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να το βάλω στο carspotting ή στο thread με τα ποτά, οπότε αποφάσισα να το βάλω εδώ. Χτες στο πάρκιν του Zepelin ήταν μια CLK καμπριο BRABUS V8 παρκαρισμένη ανοιχτή. Ως εδώ καλά, το απίθανο πιο ήταν; Ότι σε μια ποτηροθήκη της είχε στηριγμένο ένα μισόλιτρο κουτάκι Χάινεκεν με καλαμάκι μέσα!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ότι σε μια ποτηροθήκη της είχε στηριγμένο ένα μισόλιτρο κουτάκι Χάινεκεν με καλαμάκι μέσα!!!Don't drink and drive
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να το βάλω στο carspotting ή στο thread με τα ποτά, οπότε αποφάσισα να το βάλω εδώ. Χτες στο πάρκιν του Zepelin ήταν μια CLK καμπριο BRABUS V8 παρκαρισμένη ανοιχτή. Ως εδώ καλά, το απίθανο πιο ήταν; Ότι σε μια ποτηροθήκη της είχε στηριγμένο ένα μισόλιτρο κουτάκι Χάινεκεν με καλαμάκι μέσα!!!Σε καμια γκομενα θα ανηκε και θα ειχε βαλει το καλαμακι για να μην χαλασει το κραγιον.......
-
Εσύ ξέρεις πολλά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να το βάλω στο carspotting ή στο thread με τα ποτά, οπότε αποφάσισα να το βάλω εδώ. Χτες στο πάρκιν του Zepelin ήταν μια CLK καμπριο BRABUS V8 παρκαρισμένη ανοιχτή. Ως εδώ καλά, το απίθανο πιο ήταν; Ότι σε μια ποτηροθήκη της είχε στηριγμένο ένα μισόλιτρο κουτάκι Χάινεκεν με καλαμάκι μέσα!!!μπίρα με καλαμάκι!?!?!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να το βάλω στο carspotting ή στο thread με τα ποτά, οπότε αποφάσισα να το βάλω εδώ. Χτες στο πάρκιν του Zepelin ήταν μια CLK καμπριο BRABUS V8 παρκαρισμένη ανοιχτή. Ως εδώ καλά, το απίθανο πιο ήταν; Ότι σε μια ποτηροθήκη της είχε στηριγμένο ένα μισόλιτρο κουτάκι Χάινεκεν με καλαμάκι μέσα!!!
μπίρα με καλαμάκι!?!?!
Aμέ... Πώς? Εγώ και το ούζο με καλαμάκι το πίνω!!!
Βλέπε 'γυφτιά είναι...'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
μπίρα με καλαμάκι!?!?!
Aμέ... Πώς? Εγώ και το ούζο με καλαμάκι το πίνω!!!
Βλέπε 'γυφτιά είναι...'
να πίνεις μπίρα με καλαμάκι δεν είναι γυφτιά. Είναι γκαραντί τρόπος να 'την ακούσεις' (δοκιμασμένο!)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.....Παιδιά, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Είχα ρίξει το μισό αυτοκίνητο στο αποχετευτικό αυλάκι δεξιά από το οδόστρωμα και δίπλα μου περνάγανε στο μισό μέτρο με 80, αυτοκίνητα, πούλμαν, φορτηγά! Ούτε καν να βγω έξω να βάλω κανένα τρίγωνο δεν μπορούσα, θα με έπαιρναν παραμάζωμα. Στεκόμουν εκεί και έβλεπα από τον καθρέπτη να έρχονται οι βάρβαροι και τσεκάριζα ποιός 'θα μου τη χώσει'. Από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έχω κάνει όσο οδηγώΥπάρχουν και χειρότερα!
Δεν θα ξεχάσω την φορά που χρειάστηκε να αλλάξω λάστιχο στην Εθνική. Σταμάτησα κανονικά στην ΛΕΑ, έβαλα τρίγωνο σε ικανή απόσταση και τα ζώα (που ήταν ήδη στην ΛΕΑ):
- έβγαιναν στο κανονικό ρεύμα (επικίνδυνα), προσπερνούσαν το τρίγωνο
- και μετά ξανα-έμπαιναν στην ΛΕΑ ,
- ξανα- έβγαιναν μέτρα πριν το σταματημένο αυτοκίνητό μου !
Ο τροχός που άλλαζα ήταν ο εξωτερικός. Το έτερο ήμισυ της εποχής εκείνης έπαιζε το ρόλο τροχονόμου, προσπαθώντας να μου σώσει την ζωή, βλέποντας τους ηλιθιους να περνάνε εκατοστά πίσω απο την πλάτη μου...
-
Ή γκαραντί τρόπος να μην ξοδεψεις λεφτά για δεύτερη μπύρα...
Τώρα brabus και τσιγκούνης γίνεται?
Γίινεται... γίιινεται...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
.....Παιδιά, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Είχα ρίξει το μισό αυτοκίνητο στο αποχετευτικό αυλάκι δεξιά από το οδόστρωμα και δίπλα μου περνάγανε στο μισό μέτρο με 80, αυτοκίνητα, πούλμαν, φορτηγά! Ούτε καν να βγω έξω να βάλω κανένα τρίγωνο δεν μπορούσα, θα με έπαιρναν παραμάζωμα. Στεκόμουν εκεί και έβλεπα από τον καθρέπτη να έρχονται οι βάρβαροι και τσεκάριζα ποιός 'θα μου τη χώσει'. Από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έχω κάνει όσο οδηγώ
Υπάρχουν και χειρότερα!
Δεν θα ξεχάσω την φορά που χρειάστηκε να αλλάξω λάστιχο στην Εθνική. Σταμάτησα κανονικά στην ΛΕΑ, έβαλα τρίγωνο σε ικανή απόσταση και τα ζώα (που ήταν ήδη στην ΛΕΑ):
- έβγαιναν στο κανονικό ρεύμα (επικίνδυνα), προσπερνούσαν το τρίγωνο
- και μετά ξανα-έμπαιναν στην ΛΕΑ ,
- ξανα- έβγαιναν μέτρα πριν το σταματημένο αυτοκίνητό μου !
Ο τροχός που άλλαζα ήταν ο εξωτερικός. Το έτερο ήμισυ της εποχής εκείνης έπαιζε το ρόλο τροχονόμου, προσπαθώντας να μου σώσει την ζωή, βλέποντας τους ηλιθιους να περνάνε εκατοστά πίσω απο την πλάτη μου...
Μου θύμισες κάτι που πιθανόν να χω ξαναγράψει-δε θυμάμαι.Είμαι συνοδηγός σε ένα Σέι συναδέλφου (συνολικά 3 επιβαίνοντες) η οποία πρέπει να κα΄νει την ανάγκη της...Κινούμενοι στην Ε.Ο Κορίνθου-Τρίπολης, με κατεύθυνση προς Κόρινθο, βρίσκουμε ένα πάρκιν με χημικές τουαλλέτες λίγο πριν τη σήραγγα.
Εκεί ο δρόμος έχει αριστερή στροφή και το πάρκιν είναι απ την εξωτερική (κακός σχεδιασμός ακούγεται αλλά στην πράξη κάπως καλύτερα). Σταματάμε λοιπόν μέσα στο πάρκιν και η πάει η γυναίκα να...
Μετά από 15-20 δευτερόλεπτα, σταματάει δίπλα μου μια κυπαρισσί Μ-Klasse και οδηγεί μια κυρία.Ανοίγει το τζάμι και υποθέτω θέλει πληροφορίες.Τότε αρχίζει κάτι βρυσιές, αλήτες-σταματάτε στη μέση του δρόμου-φονιάδες και κάτι τέτοια!!!
Η τύπισσα είχε στρίψει απο το ...Πάρκιν και δεν είχε πάρει χαμπάρι!!!Φανταστείτε την να περιγράφει οτι πέτυχε κάτι τύπους που σταμάτησαν στη μέση της Ε.Ο !!!
Δε περιγράφω άλλο!!! -
Πρόταση:
Υποχρεωτική εξέταση σε σήματα/θεωρία κάθε 10 χρόνια για όλους τους οδηγούς.
Οι περισσότεροι διαβάζουν μια μέρα, δίνουν σήματα και μετά δεν ενδιαφέρονται να μάθουν ο,τιδήποτε πλην του ύψους των προστίμων.
Από αυτούς που μπαίνουν πχ στις ΛΕΑ, πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι απαγορεύεται αυστηρά η κίνηση εκεί κι ότι δεν πρόκειται για λωρίδα 'μπόνους'; -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Χθες είχε 34 βαθμούς στον Βόλο και πέτυχα RAV4 με ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. Continental WinterContact για την ακρίβεια, αυτά που είναι διακοσμημένα με ανάγλυφες χιονονιφάδες στο πλάι!
Αλήθεια, στους πόσους βαθμούς λιώνει αυτό το πέλμα;στην ελληνικη ασφαλτο, η οποια οταν ειναι στεγνη ειναι σαν μια χιονισμενη ευρωπιακη, ολοι τετοια θα επρεπε να φοραμε!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Αλήθεια, στους πόσους βαθμούς λιώνει αυτό το πέλμα;στην ελληνικη ασφαλτο, η οποια οταν ειναι στεγνη ειναι σαν μια χιονισμενη ευρωπιακη, ολοι τετοια θα επρεπε να φοραμε!
Στό φορτηγάκι μου,φοράω Μ+Σ χειμώνα καλοκαίρι.
Στό επιβατικό μου,παλιώτερα,είχα μία τετράδα χειμωνιάτικα καί μία καλοκαιρινά.
Τό καλοκαίρι τό λάστιχο υπερθερμαίνεται εύκολα(όχι στό τράνζιτ πού είναι πιό αργό καί από ριπλέι) -
-
Καλά οι υπεύθυνοι του ΥΠΕΧΩΔΕ είνια για Όσκαρ εφυίας τα άτομα.....
Πριν τους Ολυμπιακούς κόψανε τις αριστερές στην Κηφισίας..... με τα πολλά πολλά άνοιξαν μια αριστερή στην Φιλοθέη και γίνεται της επι χρήμασι το κιγκλίδωμα.... η αριστερή της Κηφισίας είναι μονίμως μπλοκαρισμένη -
Γραφείο ενοικιάσεων στην Τήνο δεν ήθελε να μου νοικιάσει τζιπ επειδή θα έμπαινα σε χωματόδρομο... Επίσης για παραλαβή αυτοκινήτου Σάββατο μεσημέρι και επιστροφή την Τρίτη την ίδια ώρα ήθελε να κάνει χρέωση τεσσάρων ημερών...... Τσακώθηκα και έφυγα... Συγχαρητήρια έτσι θα φέρετε λεφτά στο νησί ....
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
2. Γραφείο ενοικιάσεων στην Τήνο δεν ήθελε να μου νοικιάσει τζιπ επειδή θα έμπαινα σε χωματόδρομο... Επίσης για παραλαβή αυτοκινήτου Σάββατο μεσημέρι και επιστροφή την Τρίτη την ίδια ώρα ήθελε να κάνει χρέωση τεσσάρων ημερών...... Τσακώθηκα και έφυγα... Συγχαρητήρια έτσι θα φέρετε λεφτά στο νησί ....Επρεπε να νοικιάσεις κάνα matiz και να τους το επέστρεφες αφού θα είχες αφήσει το μισό πάνω στο βουν!.Αλλά δυστυχώς δε σε συμφέρει κιόλας...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
- Γραφείο ενοικιάσεων στην Τήνο δεν ήθελε να μου νοικιάσει τζιπ επειδή θα έμπαινα σε χωματόδρομο... Επίσης για παραλαβή αυτοκινήτου Σάββατο μεσημέρι και επιστροφή την Τρίτη την ίδια ώρα ήθελε να κάνει χρέωση τεσσάρων ημερών...... Τσακώθηκα και έφυγα... Συγχαρητήρια έτσι θα φέρετε λεφτά στο νησί ....
Επρεπε να νοικιάσεις κάνα matiz και να τους το επέστρεφες αφού θα είχες αφήσει το μισό πάνω στο βουν!.Αλλά δυστυχώς δε σε συμφέρει κιόλας...
Τελικά φορτωθήκαμε σε Matiz που είχαν τρεις φίλες και ήταν απίστευτο στο χωματόδρομο!!!! Είμασταν μεγάλη παρέα και μας είχε πει ο φίλος μας που μας κάλεσε να νοικιάσουμε μόνο ιαπωνικά ή τζιπ για το συγκεκριμμένο χωματόδορομο από τον στόλο Micra, Athos, και Matiz που μαζυτήκαμε εκεί μόνο το ένα Micra έπαθε λάστιχο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!