-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά εκεί στην τροχαία δεν τη έχουν δει..;;;;
Αλλά ξέρω την αράζουν στην ευθεία (μέσα σε θάμνους) στην διασταύρωση της Αμαλιάδας και κόβουν για ταχύτητα...Αν είναι δυνατόν ο χάρος...!!!
Στην πρώτη φωτό έχει και πέτρες στις ρόδες, φαντάσου τι χειρόφρενο έχει...
Τζάμι μπροστά έχει;
Αμάν μωρέ, τι υπερβολικοί που είστε;;; Ένα πλυσιματάκι θέλει το εργαλείο και έτοιμο, σαν καινούριο! Ώχου, σας έχω βαρεθεί όλους εσάς, με τα υπεραυτοκίνητα, να κατακρίνετε κάποιον επειδή δεν έχει αμάξι που βγήκε μόλις απ' το σαλόνι της Γενεύης! Είστε όμως, είστε!!! Κύριοι Moderators, βάλτε σας παρακαλώ μια τάξη εδώ μέσα, δεν είναι πράγματα αυτά!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Διαφωνώ. Αυτό είναι δικαιολογία για να μην κάνουμε τίποτα που να βάλει στη θέση τους τα πράγματα. Ανεχόμενοι τέτοιου είδους καταστάσεις, εκπαιδεύουμε τους άλλους να συμπεριφέρονται κατ'αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή, με άλλα λόγια, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.Όσο κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας και ωχαδερφίζουμε, τόσο θα κυκλοφορούν στο δρόμο τέτοια φονικά εργαλεία.
Ωστόσο, κανένας δεν είναι αρκετά άεργος για να το παίξει 'αγανακτισμένος πολίτης' με τους πιο 'ανήσυχους' οδηγούς... Μήπως δηλαδή πρέπει να μιλάμε και για υποκρισία;
Δεν έχεις άδικο, στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση μιλάς για ένα από τα αποκαλούμενα 'πειρατικά' αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα, δηλαδή, που δεν έχουν πινακίδες, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας κλπ. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι οδηγοί τους προσπαθούν να κρύβονται, πχ οδηγώντας προσεκτικά σε περιμετρικούς δρόμους και χωρίς να βγαίνουν σχεδόν ποτέ σε ΕΟ. Αν εξαιρέσεις το περιβαλλοντικό πρόβλημα που με την ανεξέλεγκτη ρύπανση προκαλούν τα οχήματά τους, είναι λιγότερο επικίνδυνοι για τους γύρω τους από κάποιους θερμόαιμους που κινούνται σαν τρελοί στις υποτιθέμενες ΕΟ, προκαλώντας ατυχήματα. Απόδειξη ότι δεν έχει ποτέ ακουστεί να έχουν εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα, αλλά και το ότι αν απλά περνάς από την περιοχή, 99,9% δεν θα αντιληφθείς την ύπαρξή τους.
Χωρίς υπερβολή, αν πάρεις κάποια θέματα πολύ στα σοβαρά κινδυνεύει η ψυχική σου υγεία. Τι ρυπαίνει, πχ, περισσότερο, το χρέπι της φωτο η ο σκουπιδότοπος του Πύργου; Και τι είναι πιό επικίνδυνο για τους άλλους οδηγούς, το χρέπι η οι λακκούβες των 'πόλεων' και οι βυθίσεις των δρόμων της Ηλείας;
Ίσως, τελικά, να είναι καλύτερα να γίνουν τα πειρατικά (ένα ακόμα) θέμα στον τοπικό τύπο, παρά να φανώ σαν να κυνηγάω τη συγκεκριμένη οδηγό... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα μου είχε έρθει από μπαλκόνι milko, χάλια με είχε κάνει και πήγαινα θέατρο.
Ο υπαίτιος καπνός...Που να σε κουτσουλίσει....περιστέρι!
Μιλάμε τα έντερα του βγάζει αυτό το πουλί, πολύ πράμα!Ετυχε σε φίλο μου πηγαίνοντας για σινεμά...δεν μπορείτε να φανταστείτε την φάτσα του...καρα ...ο καημένος!
Χαλάσαμε γύρω στα 2 πακέτα κωλόχαρτο για να τον κάνουμε ΑΝΘΡΩΠΟ!
Από τότε όποτε βλέπω πολλά περιστέρια...ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μάλλον καυγαδάκι και αυτός πήγε να εξιλεωθεί με γλυκό και λουλούδια και αυτή του τα πέταξε στο δρόμο (από την μπαλκονόπορτα της πολυκατοικίας...) Ο καϋμένος ο ταξιτζής που του χτύπησε το αμάξι δεν κατάλαβα σε τι έφταιγε...
Δε πειράζει που δεν έφταιγε σε αυτή τι περίπτωση, κάτι θα έχει κάνει και αυτός σε άλλες περιπτώσεις και θα την είχε γλυτώσει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Tι να κάνω με τον τύπο???Αν εχεις γνωστο τροχονομο ή ασφαλιστή μπορει με τις πινακιδες να βρει τον κατοχο .Βρισκεις μετα το τηλεφωνο του απο τον ΟΤΕ και τον στολιζεις αναλογα .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα μου είχε έρθει από μπαλκόνι milko, χάλια με είχε κάνει και πήγαινα θέατρο.
Μιλάμε τα έντερα του βγάζει αυτό το πουλί, πολύ πράμα!φίλε με έχει κουτσουλίσει όταν ήμουνα μικρος στο κέντρο της Αθήνας...
Η κουτσουλιά εκτος του ότι βρωμάει δεν φεύγει με τίποτα....
Το μπουφάν πήγε σε καθαριστήριο για να βγεί
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιλάμε τα έντερα του βγάζει αυτό το πουλί, πολύ πράμα!Ήμουν με μια φίλη μου για καφέ, όταν ένιωσα κάτι στον αριστερό μου ώμο...
-
Σακούλα με νερό....εναντίον αυτοκινήτου
Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα...αλλά πριν απο καμιά 7-8 χρόνια όταν είμουνα Ελλάδα κατά καλοκαίρι καπού στο Χαλάνδρι ένα κ@λ@παιδο μου έριξε σακούλα με νερό απο τον 4 όροφο πολικατοικίας(αυτές που το μπαλκονι είναι κατευθείαν στον δρόμο) οταν περνούσα οδηγώντας απο στενό μονόδρομο με αποτέλεσμα να σπάσει το μπροστινό τζάμι....Κατέβηκα κάτω και άρχισα να βρίζω...αλλα το κολόπαιδο κρυφτηκέ. Κάθησα καμια 10αριά λεπτά και τον είδα να βγάζει κεφάλι απο το παράθυρο.
Αμα τον έπιανα...... αλλα έχει χάρη που δεν είχα καιρό
να τον περιμένω. -
καλά η σακούλα με τόσο νερό=τόσο βάρος μπορεί να κάνει απίστευτη ζημιά!
Αν πάω αρκετά χρόνια πίσω θυμάμε όταν φίλος είχε πάρει ένα από τα πρώτα 106 1.3 rallye κ τον περίμενε όλη η παρέα να του κάνει πλάκα κ να του αδειάσει μερικές σακούλες νε΄ρο από τον 3ο....
Ε! μία σακούλα (μανταλάκια είχε ο τύπος για χέρια... ) έφυγε ολόκληρη!
Απολογισμός φτερό κ καπώ! ωραία πράγματα!
Τέτοιες πλάκες τις θεωρώ βλακείες!!!Τώρα σε στενά της Πάτρας κυρίως μου έχουν πετάξει:
α) ρολό χαρτί κουζίνας ποτισμένο με νερό! (τους είδα κ άκουσαν όσα δεν είχαν ακούσει ποτέ!) Το κακό ήταν ότι τρόμαξα κ παραλίγο να κατεβάσω ένα μηχανάκι....
β) ντομάτα σάπια.... (άγνωστο από που ήρθε!)
γ) ξεραμένο φυτό μαζί με χώμα από κάποια 'νοικοκυρά' που έκανε κηπουρική στις γλάτρες που κρέμονταν από μπαλκόνι...
δ) τα χειρότερα τα είχε φάει το clio από δύο κοριτσάκια μικρής ηλικίας υοθετημένα από μεγάλη σε ηλικία κυρία που νόμιζε ότι όσο πιο πολύ τα ταϊζει τόσο πιο γρήγορα θα μεγαλώσουν κ θα έχουν υγεία..... άστα...
Αποτέλεσμα έβγαιναν έξω κ ότι δεν μπορούσαν να φάνε (τα έσκαγε μιλάμε) τα πέταγαν από το μπαλκόνι!
Οπότε φρεσκοπλυμένο το αυτοκίνητο κ να βλέπεις μακαρόνια με κιμά, γάλα, κρέμα κ διάφορα άλλα!
Φυσικά έκανα παρατήρηση κ απλά δεν πάρκαρα στο σημείο εκείνο γιατί συν της άλλης η εν λόγο κυρία δεν κατέβαζε κ τα σκουπίδια από την σκάλα αλλά καθε πρωϊ κατά τις μία τα άφηνε από το μπαλκόνι....
εκεί να δεις μέσα στην ησυχία να ακούς ξαφνικά.... φφφφφφφςςςςττττττ ΜΠΑΜ! κ αν είχε κ τίποτα ογκώδες κ βαρύ άνοιγε κ η σακούλα και.....Κ όταν κάποιος έκανε παρατήρηση έλαβε την απάντηση ' τα βλέπεις όλα αυτα εδώ τα σπίτια κ πολυκατοικίες? ήταν χωράφια του πατέρα μου οπότε να μην παρκάρεις εδώ.....'
Μετά από αυτό τι να ανοίξεις συζήτηση?
-
Καλείς την αστυνομία ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ από το κινητό (είναι και δωρεάν ). Όχι για να καταθέσεις μήνυση και να τραβιέσαι, αλλά για να κάνεις την τουρκογύφτισσα να φοβηθεί.
-
Θα σας πω περιστατικό που είχε συμβεί σε φίλο μου πριν 2-3 χρόνια.
Βράδυ πηγαίνει την κοπέλα του σπίτι της, περιοχή Ζωγράφου. Παρκάρει το αυτοκίνητο απέναντι από την πολυκατοικία της κοπέλας του. Την συνοδεύει μέχρι το σπίτι της. Εν το μεταξύ εκείνη τη μέρα είχε το αυτοκίνητο του πατέρα του (ένα Mondeo) και όχι το δικό του.
Μετά από λίγα λεπτά και ενώ επιστρέφει στο αυτοκίνητο, παρατηρεί ένα λεμόνι δίπλα από το αυτοκίνητο και ένα σημαδάκι στο παρμπριζ. Κοιτάζει την πολυκατοικία από τη μεριά που είχε παρκάρει και βλέπει πως σε κάποιον όροφο είχαν πάρτυ και καθώς ήταν και καλοκαίρι ήταν όλοι στο μπαλκόνι, οπότε δεν ήθελε και πολύ να καταλάβει από που εκσφενδονίστηκε.
Δεν κάνει φασαρία. Πιάνει με ένα χαρτομάντηλο το λεμόνι και με τις άκρες το δακτύλων του και το τοποθετεί πάνω στο καπώ και καλεί αμέσως την άμεση δράση (100) και σε λίγα λεπτά φθάνει ένα περιπολικό. Τους εξηγεί πως βρήκε το λεμόνι πάνω στο αυτοκίνητο, ότι προφανώς το εκτόξευσαν από τον όροφο που έκαναν το πάρτυ και τους εξήγησε πως το αυτοκίνητο ήταν του πατέρα του και ότι αν έχει γίνει ζημιά στο παρμπριζ δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για κάτι το οποίο δεν φταίει.
Ο αστυνομικός πήρε με τη μια το μέρος του και του λέει μην ανυσηχείς πάμε μαζί να τους ενημερώσουμε. Χτυπάνε το κουδούνι και τα χρειάστηκαν όλοι τους. Κόπηκαν οι μουσικές και οι φωνές με τη μια. Τους λέει ο αστυνομικός, το παιδί από εδώ βρήκε κάτι πάνω στο αυτοκίνητο του, και από ότι όλα δείχνουν μάλλον κάποιος από εσάς το έριξε. Λοιπόν, αν το αυτοκίνητο έχει πάθει ζημιά, έχει κάθε δικαίωμα να σας κάνει μήνυση.
Αμέσως άρχισαν τα συγγνώμη και τα καλοπιάσματα. Ένας λόγος που τα χρειάστηκαν ήταν επίσης ότι ήταν βράδυ και το παρμπριζ δεν φαινόταν αν έχει όντως πάθει ζημιά (που αποδείχθηκε τελικά την άλλη μέρα ότι ήταν όλα οκ). Στο τέλος το όλο θέμα έληξε φιλικά, αφού κάλεσαν το φίλο μου να παραμείνει στο πάρτυ τους και να τον κεράσουν και ποτό.
-
Σωστός ο φίλος σου... Παράτησε σπίτι της την κοπέλα του και πήγε στο πάρτι!!
-
Πριν λιγο βρισκομαι αντιμετωποςμε ενα παμπαλαιο ΤΟΥΟΤΑ αγροτικο σε δρομο διπληςκατευθυνσης αλλα λογω των σταθμευμενων αυτοκινητων δεξια κι αριστερα δεν υπηρχε περιπτωση να περασουμε παρα μονο αν ενας απο τους δυο εκανε πισω. Εγω δεν ειχα προβλημα να κανω πισω αλλα θα επρεπε να κανω οπισθεν τουλαχιστον 100 μετρα, ενω αυτος επρεπε να κανει πισω λιγοτερο απο 10 μετρα.
Εκπληκτος τον βλεπω να θελει σωνει και καλα να περασει. Κατεβαζω το παραθυρο την ωρα που εχει αρχισει να 'ξυνει' ενα Α4 και του φωναζω' Δεν περνας με τιποτα κανε λιγο πισω γιατι εχεις ηδη τρακαρει το αμαξι'
Αυτος, σαν να μην ακουγε συνεχιζει. Του ξαναφωναζω.
'Κανε ρε πατριωτη λιγο πισω γιατι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ.'
Λοιπον αυτος ο 'πετσαράς' (μονο ετσι μπορω να τον χαρακτηρησω) μου φενοταν οτι παρολο την ηλικια του, γυρω στα 45, αμφιβαλω αν ειχε διπλωμα και αμφιβαλω αν ειχε καταλαβει οτι επροκειτο να χτυπησει την περιουσια καποιου αλλου. Μαλλον θα νομιζε οτι ηταν καποιος μαντροτοιχος, οποτε θα εξυνε λιγο τον προφυκακτηρα του και θα περνουσε.
Τελικα εκανε πισω και ΕΥΤΥΧΩΣ ο προφυλακτηρας του ισα ισα που ειχε ξυσει το προστατευτικο που ειχε πανω η πορτα του Α4. Μαλιστα, ενω η πορτα ειχε ηδη αρχισει να μπαινει μεσα, με το που εκανε οπισθεν επανηλθε , και αφησε ενα ασπρο σημαδι, μαλλον σκονη, πανω στο πλαστικο της πορτας. -
Πηγα το πρωι σε μια μαντρα που εμπορευεται παλιοσιδερα. Κοιταζω γυρω μου και παρατηρω διαφορα 'λοφάκια' απο παλια, και διαλυμενα αυτοκινητα, ωσπου ξαφνικα στη κορυφη ενος 'λοφου' διακρινω ενα συγχρονο σκαφος αυτοκινητου. Κοιταζοντας πιο προσεκτικα διακρινω οτι επροκειτο για μια Χ3. Ο λογος που ηταν εκει ηταν γιατι ηταν ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΜΕΝΗ!!!
Ρωταω ενα υπαλληλο που ηταν διπλα μου και η απαντηση που παιρνω ειναι: ' Πριν λιγες μερες μας το εφεραν. Ο ανθρωπος την ειχε αγορασμενη πριν λιγους μηνες και μαλλον ειχε 'διαφορές' με καποιον και του το εκαψαν.'Και καλα εγινε οτι εγινε, ποιος ξερει τωρα αν θα αποζημιωθει ο ανθρψπος αυτος και το σηματικοτερο, πότε;
-
Φαντάσου τι είχε κάνει για να του την κάψουνε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πηγα το πρωι σε μια μαντρα που εμπορευεται παλιοσιδερα. Κοιταζω γυρω μου και παρατηρω διαφορα 'λοφάκια' απο παλια, και διαλυμενα αυτοκινητα, ωσπου ξαφνικα στη κορυφη ενος 'λοφου' διακρινω ενα συγχρονο σκαφος αυτοκινητου. Κοιταζοντας πιο προσεκτικα διακρινω οτι επροκειτο για μια Χ3. Ο λογος που ηταν εκει ηταν γιατι ηταν ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΜΕΝΗ!!!
Ρωταω ενα υπαλληλο που ηταν διπλα μου και η απαντηση που παιρνω ειναι: ' Πριν λιγες μερες μας το εφεραν. Ο ανθρωπος την ειχε αγορασμενη πριν λιγους μηνες και μαλλον ειχε 'διαφορές' με καποιον και του το εκαψαν.'Και καλα εγινε οτι εγινε, ποιος ξερει τωρα αν θα αποζημιωθει ο ανθρψπος αυτος και το σηματικοτερο, πότε;
Χ3 και καμμενη και διαφορες??? Εισαι σιγουρος οτι εχει αναγκη να αποζημιωθει:??? (εννοω οτι μαλλον προκειται για υποκοσμο....)
-
Παίζει όμως να'ταν και τίποτα 'αναρχικοί'...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Άσε ξημερώματα του Αγ. Νικολάου έκαψαν ένα 206 με πολύ απλό τρόπο!
Σκάσανε μύτη 2 με μηχανή (από ότι είπαν οι μάρτυρες) άδειασαν ένα μπετόνι βενζίνη κ τσουφ! πάει....
Εγώ έλειπα κ είδα μόνο το αποτέλεσμαΤι να πεις?
Το θέμα αν είχαν προηγούμενο έχει 'καλώς' αλλά κάηκε ελαφρώς κ το μπροστά όχημα κ ευτυχώς από την έκρηξη δεν έγινε κάτι χειρότερο....Το καλό το είπε η αστυνομία 'αααα μάλιστα έχουμε άλλα 3 περιστατικά....'
-
Mετα απο ενα περασμα απο το κεντρο της Αθηνας ειδα τα εξης...
-Ενα Xsara Picasso ταξι..........
-Ενα ταριφα (νεαρό) να φορα ζωνη..... θα βαρεθηκε το μπιπ μπιπ απο το Avensis
-
Γι'αυτό λοιπόν ασφάλιση και από καταστροφές από αναρχικούς γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Εγώ έχω δει ότι πολλοί ταρίφες βάζουν μόνο το σίδερο της ζώνης σκέτο μέσα στην υποδοχή χωρίς την ζώνη έτσι ώστε να γλυτώνουν το μπιπ μπιπ των καινούργιων μοντέλων. Το έχω δει μάλιστα αυτό και στην τελευταία mercedes E!! Α ρε Ελληνάρες...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!