-
To smile αυτό το πρωτοείδα στο forum www.offtopic.gr (που είναι ένα απο τα καλύτερα του κόσμου by the way:P ) και απο εκεί το έκανα ποστ, απ'όσο βλέπω όσοι κατα καιρούς το έχουν χρησιμοποιείσει έχουν πάρει αυτό το ίδιο λίνκ απο εμένα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Με τρελαινει καθημερινα η αδιαφορια-αναισθησια-ανικανοτητα-ηλιθιοτητα-γαιδουρια καποιων που επιμενουν να πηγαινουν αργα και αριστερα.Κανονικα εδω θα ελεγα: 'καντο στην ακρη το ρημαδι ρε μπαρμπα', αλλα πλεον το φαινομενο παρατηρειται και σε 'οδηγους' που εχουν κατι πολυ καλυτερο απο ρημαδι.
Συνηθως οι παππουδες που μαθανε να οδηγάνε με 1000 αυτοκίνητα σε όλην την Αθηνα συμπεριφέρονται ετσι,αλλα ουκ ολίγα και τα παραδειγματα νεων ανθρωπων...
-
Παλιό Fiat Panda με αυτοκόλλητο με το επίσημο logo WRC.
Πολύ σουρεάλ!
-
http://www.geocities.com/ebfts/206.jpg
To αμαξι ΤΟΥΜΠΑΝΟ αλλα ο κοτσαδορος...κοτσαδορος...η εισαι sport h οχι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτός το πρωτοεισήγαγε, αν πάντως χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει plugin που κάνει insert smilies στα forums που γράφεις, μέσα από μια database με εκατοντάδες εικονίτσες που εμπλουτίζεται καθημερινά. Και φυσικά έχει και το περί ού ο λόγος
EDIT: ιδού http://www.extensionsmirror.nl/extfiref ... _3.0.1.xpi
Το κατέβασα (tip: αν πατήσεις το link δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να το αντιγράψεις και να το επικολλήσεις σε κάποιο παράθυρο/tab του Firefox). Πως δουλεύει όμως;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αυτός το πρωτοεισήγαγε, αν πάντως χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει plugin που κάνει insert smilies στα forums που γράφεις, μέσα από μια database με εκατοντάδες εικονίτσες που εμπλουτίζεται καθημερινά. Και φυσικά έχει και το περί ού ο λόγος
EDIT: ιδού http://www.extensionsmirror.nl/extfiref ... _3.0.1.xpi
Το κατέβασα (tip: αν πατήσεις το link δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να το αντιγράψεις και να το επικολλήσεις σε κάποιο παράθυρο/tab του Firefox). Πως δουλεύει όμως;
view -----> sidebar-----> smiley xtra
-
Σημερα το μεσημερι πηγενοντας στο σπιτι μου (μενω 20χλμ απο την Τριπολη ,προς το Λεβιδι).Ειμαι πισω απο ενα CLIO με Καλαματιανες πινακιδες οταν βλεπω ενα χαρτακι να ερχεται κατα πανω μου ,λεω απο τον αερα θα ειναι.Μετα απο λιγο βλεπω ενα κουτι απο τσιγαρα να φευγει απο το παραθυρο του Κλιο και να πεφτει στο παρπριζ μου του κορναρω αλλα αυτος δεν φαινεται να συγκινειται .Μετα απο λιγο βλεπω το χερι της συνοδηγου να εχει βγει απο το παραθυρο της κρατωντας ενα πλαστικο κυπελο απο καφε .Ε οχι λεω δεν ειναι δυνατον !!!!!!!!!Αρχιζω να κορναρω και να αναβω τα φωτα μου ωσπου μαζευτικε το χερι παλι μεσα.Αν το πεταγε και το κυπελο δεν υπηρχε περιπτωση θα του εκανα μεγαλη φασαρια του ηλιθιου .Με το βγηκαμε απο τις στροφες τον προσπερναω για να δω ποσο μ@λ@κ@ς ειναι .Δεν γυρισε το ματι του να με κοιταξει καθολου και με το που μπηκα μπροστα του κατεβασε και το σκιαδο για να μην τον δω ,λες και θα ηξερα ποιος ηταν.Ελπιζω τουλαχιστον να καταλαβε την σαχλαμαρα που εκανε αυτος και η συνοδηγος του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα το μεσημερι πηγενοντας στο σπιτι μου (μενω 20χλμ απο την Τριπολη ,προς το Λεβιδι).Ειμαι πισω απο ενα CLIO με Καλαματιανες πινακιδες οταν βλεπω ενα χαρτακι να ερχεται κατα πανω μου ,λεω απο τον αερα θα ειναι.Μετα απο λιγο βλεπω ενα κουτι απο τσιγαρα να φευγει απο το παραθυρο του Κλιο και να πεφτει στο παρπριζ μου του κορναρω αλλα αυτος δεν φαινεται να συγκινειται .Μετα απο λιγο βλεπω το χερι της συνοδηγου να εχει βγει απο το παραθυρο της κρατωντας ενα πλαστικο κυπελο απο καφε .Ε οχι λεω δεν ειναι δυνατον !!!!!!!!!Αρχιζω να κορναρω και να αναβω τα φωτα μου ωσπου μαζευτικε το χερι παλι μεσα.Αν το πεταγε και το κυπελο δεν υπηρχε περιπτωση θα του εκανα μεγαλη φασαρια του ηλιθιου .Με το βγηκαμε απο τις στροφες τον προσπερναω για να δω ποσο μ@λ@κ@ς ειναι .Δεν γυρισε το ματι του να με κοιταξει καθολου και με το που μπηκα μπροστα του κατεβασε και το σκιαδο για να μην τον δω ,λες και θα ηξερα ποιος ηταν.Ελπιζω τουλαχιστον να καταλαβε την σαχλαμαρα που εκανε αυτος και η συνοδηγος του.Θα ηταν μελος της Greenpeace.....
-
Καλά, η μεγαλύτερη αηδία είναι να αδειάζουν το τασάκι.. μου 'ρχεται να τα μαζέψω με ένα φαράσι και να τους τα πετάξω στη μάπα..
-
Κ εμενα με νευριαζει πααααρα πολυ οταν τους βλεπω στα φαναρια να το κανουν αυτο.....
Ευτυχως τον τελευταιο χρονο δεν το εχω δει καθολου....Χθες πηγα βολτα στη Κιννετα κ στην εθνικη λιγο μετα τα διοδια της Ελευσινας εκει που ειναι το πρατηριο βενζινης στα δεξια στη κατευθυνση προς Κορινθο ειχε γινει ενα ατυχημα με μηχανη μεγαλου κυβισμου....Ειχε αιματα το οδοστρωμα και ειχαν σταματησει πολλα αυτοκινητα....Μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα...
-
Ταρίφας παρκαρισμένος σε πιάτσα έτρωγε κάτι και πέταξε έξω χαρτοπετσέτες, λαδόκολλες. Τσαντίζομαι και σταματάω δίπλα του
'Συγνώμη, σας έπεσαν κάτι χαρτιά. Δεν τα μαζεύετε;'
'Άσε μας μωρέ!'
(γκρρρ) 'Τράβα πίσω στο τσαντήρι σου ρε γύφτουλα!' -
Στην Γερμανια θα πληρωνε ενα σκασμο λεφτα ο εν λογω neadertal
-
Πάμε για τσουνάμι θα μας εκδικηθεί ο θέος........
Στην Γλυφάδα είδα χθες δυο Hummer παρκαρισμένα αλλά επειδή αν τα είχαν παρκάρει οι τύποι κανονικά θα προεξείχαν μισό μέτρο στο δρόμο.. τα είχαν ανεβάσει κατά μισό μέτρο στο πεζοδρόμιο με τις δεξιές ρόδες καβάλα.... καλά πάμε!!!!
ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΆΚΙ -
Δεν εχω πετύχει ακόμα κανενα Hummer στο δρόμο... Τρέμω την ώρα και τη στιγμή!!
Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο του 'Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ' (c) (TM) για την περίπτωση των Hummer. Καμμιά ιδέα;
Πώς σάς φαίνεται το... 'ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΟΥ!' ;;;
ή μήπως.... 'ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΘΝΗΤΟΙ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ!!' !
Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όταν αρχίσουν να καταφτάνουν στο Κολωνάκι
-
Εγώ πέτυχα ένα πριν 4 μέρες στη Γλυφάδα και, οδηγώντας ένα ταπεινό Nissan Micra, ένοιωσα ότι θα περάσει από πάνω μου.
Μακριά από εμάς!!!!!
-
Εγώ έχω δει στην Αθήνα πιο πολλά Hummer απ' οτι σε όληηηηη την Αγγλία μαζί!!!
Αθήνα: 8!!!
Αγγλία: 2!! Και μάλιστα τον έναν που τον ξέρω το πήρε γιατί είναι αγρότης και τον βόλευε για να κουβαλάει τα γελάδια του.Γιατί δεν παίρνουν μια νταλίκα να είναι πιο άνετοι;;;;
-
γιατί δεν είναι trendy
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάμε για τσουνάμι θα μας εκδικηθεί ο θέος........δεν ξανα ανεβαίνω σε πεζοδρόμιο!!!!
-
Ελπίζω να δουλεύει το link
http://briefcase.pathfinder.gr/file/Ari ... 261/365412
Ένα από τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο νετ μέσω μέιλ. Πρέπει να είναι πριν από έναρξη αγώνα -αν ξέρει κανείς περισσότερα ας μας πει-
Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε σε μία στροφή
-
Πακετοο...............!!!!!!!!!!!!
Παλι καλά που δεν πήρε κανέναν στο λαιμό του!!! Απο λιμανακια ειναι αυτο το βιντεο?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!