-
Παίδες τα LED πίσω φλάς της νέας BMW σειρά 3 δεν είναι πολύ δυνατά έως εκτυφλωτικά για όσους ακολουθούν?
-
Πότε πρόλαβες και είδες νέα σειρά 3;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...Απλως ο Συγγελίδης έχει (είχε) πολύ καλές σχέσεις με το δημόσιο...Οι σχέσεις του βέβαια με το δημόσιο (που έγιναν τώρα λιγότερο δημόσιο γιατί ... είναι στην αντιπολίτευση πλέον ) διαταράχτηκαν!
Παίρνει διαζύγιο, και το ... 'δημόσιο' ζητά τον όμιλο για να εξασφαλίσει το μέλλον του παιδιού τους! -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πότε πρόλαβες και είδες νέα σειρά 3;όταν λέω νέα εννοώ αυτές που κυκλοφορούν τώρα στους ελληνικούς δρόμους
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίδες τα LED πίσω φλάς της νέας BMW σειρά 3 δεν είναι πολύ δυνατά έως εκτυφλωτικά για όσους ακολουθούν?Σε πολλά νέα αυτοκίνητα είναι ενοχλητικά δυνατά τα πίσω φώτα, είτε τα στοπ, είτε τα φλας... Ειδικά όταν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο, οπως εγώ, τα τρως κατευθείαν στη μάπα και πας στα τυφλά... Γκρρρρ!!!
-
To ίδιο λένε και για το νέο Opel Astra.
Είναι όμορφα πάντως τα πίσω φανάρια και 'ξυπνάνε' τους αφηρημένους (στραβώνουν όμως κάποιους που έχουν χαμηλή θέση οδήγησης).Άλλο ζήτημα τώρα:
Σήμερα είδα ένα κόκκινο Hyundai Excel που είχε χαραγμένες (μάλλον με κλειδί) στο καπώ τις λέξεις 'ΟΧΙ ΕΔΩ'. Φαντάζομαι γιατί το έκανε κάποιος, ίσως είχε δίκιο (πχ το Excel τον είχε κλείσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί ξεπαρκάρει ή είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο κάθετα ή λόγω κακής στάθμευσης ανάγκασε κάποιον να γρατζουνίσει το αμάξι του προσπαθώντας να στρίψει ή να περάσει ή το είχε βάλει σε θέση αναπήρου κλπ), ίσως απλά έκλεινε τη θέα κάποιου παραθύρου και 'ενόχλησε' τον ένοικο.
Επειδή κι εγώ έχω επιθυμήσει κάποιες φορές σφόδρα ν'αρχίσω στις κλωτσιές κάποια αυτοκίνητα από το κακό μου, εσάς σας έχουν γεννηθεί τέτοιες επιθυμίες; -
Ναι, αλλά το χάραγμα με κλειδί είναι υπερβολικά βάρβαρο (ακόμα και για τα δίποδα γαϊδούρια που διπλοπαρκάρουν/κλείνουν πεζοδρόμια/ο,τιδήποτε).
Μία Α4 που γράφει 'Ο καραγκιόζης της γειτονιάς' με μεγάλα γράμματα (όπως είχε προταθεί σε αυτή την ενότητα αν θυμάμαι καλά) αρκεί...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ναι, αλλά το χάραγμα με κλειδί είναι υπερβολικά βάρβαρο (ακόμα και για τα δίποδα γαϊδούρια που διπλοπαρκάρουν/κλείνουν πεζοδρόμια/ο,τιδήποτε).Μία Α4 που γράφει 'Ο καραγκιόζης της γειτονιάς' με μεγάλα γράμματα (όπως είχε προταθεί σε αυτή την ενότητα αν θυμάμαι καλά) αρκεί...
Προτείνω ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο τζάμι του καραγκιόζη: Ακόμα κι όταν τον σβήσει, το 'φάντασμα' θα φαίνεται στο τζάμι του για μήνες!
Και δεν του κάνουμε και ζημιά. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μία Α4 που γράφει 'Ο καραγκιόζης της γειτονιάς' με μεγάλα γράμματα (όπως είχε προταθεί σε αυτή την ενότητα αν θυμάμαι καλά) αρκεί...
Με φώναξε κανείς;;;
Ναι, το είχαν κολλήσει στη γειτονιά μου σε παλαιό Cherokee που είχε παρκάρει διαγώνια σε πεζοδρόμιο με τον μπροστινό προφυλακτήρα κολλητά στη μάντρα πολυκατοικίας
Πολύ γέλιο
-
Λοιπόν, διεκδικώ το βραβείο μου... Στέλνω τις φωτό τώρα να τις δείτε και σας αφήνω λίγο χρόνο να βρείτε τι είναι. Κρατάτε τα μαλλιά σας, εγώ ανακάλυψα γιατί μου πέφτουν!!! Από κάτι τέτοια που βλέπω είναι!
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/DSC00428.JPG
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/DSC00430.JPG
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/DSC00431.JPG -
Να το πάρει το ποτάμι;;; Το πράσινο αμάξι ήταν παρκαρισμένο λίγο παρακάτω, δεν ξέρω ακριβώς που. Σβηστό λοιπόν, με αναμένα alarm όμως, χωρίς οδηγό προφανώς, κύλησε πίσω και σταμάτησε στη νησίδα κλείνοντας το δρόμο. Τα μικρά αμάξια και μηχανάκια περνούσαν κανονικά με λίγο κόπο, αλλά ο πανικός ο τρελός έγινε όταν έφτασε το λεωφορείο. Δυστυχώς είχα δουλειά και έπρεπε να φύγω, αλλιώς θα ήθελα πολύ να κάτσω να δω τι έγινε όταν ήρθε η Τροχαία (και πότε ήρθε φυσικά) και όταν βρέθηκε ο αφηρημένος οδηγός. Τέλος πάντων, πάλι καλά που δεν χτύπησε κανείς...
Οι φωτό είναι άσχημα τραβηγμένες γιατί δεν είχε αρκετό φως για φλας και με αργό κλείστρο κουνούσε το χέρι μου και δεν είχα τρίποδο μαζί μου. Συγχωρέστε με...
Α, για τους Ηρακλειώτες, το περιστατικό έγινε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λίγο πάνω απ' το 3ο Λύκειο.
-
Απο'ότι καταλαβαίνω και σεις στο Ηράκλειο έχετε πρόβλημα με το παρκάρισμα
-
Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας!
-
Σημερα το πρωι ειδα το focus του Mc rae στην αερογερυρα Σταυρουπολης .Φυσικα δεν ηταν το ιδιο αλλα ενα απλο focus με αυτοκολητα πανομοιοτυπα με το αυτοκινητο του mc rae του 2001. Ειχε πινακιδες Εδεσσας. Μπας και ο Wlison εστησε παραρτημα στην Εδεσσα μπας και ανεβει προς τα εδω το Ακροπολις;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Σημερα το πρωι ειδα το focus του Mc rae στην αερογερυρα Σταυρουπολης .Φυσικα δεν ηταν το ιδιο αλλα ενα απλο focus με αυτοκολητα πανομοιοτυπα με το αυτοκινητο του mc rae του 2001. Ειχε πινακιδες Εδεσσας. Μπας και ο Wlison εστησε παραρτημα στην Εδεσσα μπας και ανεβει προς τα εδω το Ακροπολις;κάτω από το καπό τι να είχε άραγε???
Σπύρος
-
Πάντως πίσω είχε ταμπούρα (το έχω δει και εγώ στα Καμμένα Βούρλα στο Ακρόπολις του 2003) συνεπώς κάτω από το καπώ άντε να είχε ένα 1.4
-
να μη ρωτήσω αν είχε πίσω διαφορικό δηλαδή ε?
Σπύρος
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως πίσω είχε ταμπούρα (το έχω δει και εγώ στα Καμμένα Βούρλα στο Ακρόπολις του 2003) συνεπώς κάτω από το καπώ άντε να είχε ένα 1.4Σωστό, είναι το 1.4, ανήκει σε κάποιον από το focus club και το έχω δει σε όλα τα ακρόπολις των τελευταίων χρόνων, όπως και σε εκθέσεις αυτοκινήτου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
να μη ρωτήσω αν είχε πίσω διαφορικό δηλαδή ε?Σπύρος
Εννοείται πως είχε... μπλοκέ της Quaife!!!
Στο κουτί του, στο πορτ-μπαγκάζ...
Πάει στο συνεργείο για να το αλλάξει... -
Λοιπόν, διεκδικώ το βραβείο μου... Στέλνω τις φωτό τώρα να τις δείτε και σας αφήνω λίγο χρόνο να βρείτε τι είναι. Κρατάτε τα μαλλιά σας, εγώ ανακάλυψα γιατί μου πέφτουν!!! Από κάτι τέτοια που βλέπω είναι!
Κάτι αντίστοιχο είχα δει στη διασταύρωση της Χαλανδρίου με τη Μεσογείων. Έχει κάτι μαγαζιά εκεί (που συνήθως ξεφορτώνουν) και -επαγγελματίας- οδηγός φορτηγού κατεβαίνει βιαστικά από το φορτηγό κρατώντας τη χαρτούρα και κατευθύνεται (βιαστικός πάντα) προς το μαγαζί. Την ίδια στιγμή αρχίζει και το φορτηγό (βιαστικό και αυτό ) να τσουλάει ανάποδα στο πήχτρα ρεύμα...... Ευτυχώς που ο βιαστικός οδηγός το κατάλαβε έγκαιρα και πολύ βιαστικά τράβηξε το χειρόφρενο πριν οι κακόμοιροι οδηγοί ΙΧ ( βιαστικοί και αυτοί ) τον αρχίσουν στις γρήγορες.....
Μόνο που δεν έχω φωτο...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!