-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
óå ðïéï ýøïò åííïåßò?ìåôÜ ôï ôóÜíôáëç?äå ìðïñù íá êáôáëÜâù ðïõ åííïåßò áêñéâþò...
ëßãï ìåôÜ ôïí ôóÜíôáëç ìå êáôåýèõíóç ðñïò ×áëêéäéêÞ.
-
ναι τους εχουν φτιάξει τους δρόμους απο κει μεριά μετά από 5 χρονια σκληρής δουλειάς...ψιλοκαλός ειναι ο δρόμος προς Χαλκιδική...καλά εκείνα τα βενζινάδικα, δεξια αριστερα, αμα δεν ήξερες το δρόμο μες στο βράδυ αγόραζες χωράφι!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
íáé ôïõò å÷ïõí öôéÜîåé ôïõò äñüìïõò áðï êåé ìåñéÜ ìåôÜ áðü 5 ÷ñïíéá óêëçñÞò äïõëåéÜò...øéëïêáëüò åéíáé ï äñüìïò ðñïò ×áëêéäéêÞ...êáëÜ åêåßíá ôá âåíæéíÜäéêá, äåîéá áñéóôåñá, áìá äåí Þîåñåò ôï äñüìï ìåò óôï âñÜäõ áãüñáæåò ÷ùñÜöé!!!5 ÷ñüíéá ?Áõôïß åßíáé ðéï ãñÞãïñïé áðü Üëëá ìÝñç ôçò ÅëëÜäïò
-÷ùñßò ðëÜêá . -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Ôï ðéï óõãêëïíéóôéêü ôçò üëçò õðüèåóçò, Þôáí üôé äåí åßäá êÜðïéá Ýêöñáóç öüâïõ óôá ìÜôéá ôçò (ãéáôß êÜðïéïò èá ìðïñïýóå íá õðïèÝóåé üôé Ý÷áóå ôá öñÝíá ôçò, Þ êÜôé ôÝôïéï ôÝëïò ðÜíôùí). Åß÷å ìéá ìáêÜñéá Ýêöñáóç óôçí çëßèéá öÜôóá ôçò, ðïõ èá óáò êïâüôáí ôï áßìá áí ôç âëÝðáôå. ÌÜëéóôá ìïõ öÜíçêå üôé óõæçôïýóå êéüëáò ìå ôï Üëëï óïýñãåëï.Äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ðñïóèÝóù üôé Ýêáíá 5 ëåðôÜ íá óõíÝëèù êáé íá óõíå÷ßóù...
Åßóáé óßãïõñïò üôé åß÷å êáôáëÜâåé ôé Ýêáíå ?Ðïëý ðéèáíþí íá èåþñçóå õðï÷ñÝùóÞ óïõ íá êÜíåéò óôçí Üêñç.....
-
την ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να μου ζητάει να σταματήσω προτάσοντας το χέρι σαν τροχονόμος.
τι να σας πώ παιδία κατατρόμαξα
ήταν το σάββατο που μας πέρασε, ψάχνοντας να βρώ τρόπο να μπώ στο θησείο μπήκα στον πεζόδρομο, οπου βεβαίως απαγορεύονται τα αυτοκίνητα...εκείνη την ώρα έβγαιναν δύο αυτοκίνητα [με αναμένα προβολάκια και τα δύο μάλιστα...αλλά αυτό πάει σε άλλο θέμα ] οποτε θεώρησα οτι μπορούσα να προχωρήσω μέχρι σε ένα σημείο..
προχωρώντας σιγά συναντώ μπροστά μου 2 ζευγάρια εκ των οποίων το ένα δείχνει να μην έχει αποφασίσει σε πια μεριά του πεζόδρομου θα προχωρήσει και κινήτε δεξια-αριστερά [για να μην πώ τρεκλίζει],ωσπου αποφασίζει να έρθει καταπάνω μου...σταματάω και τι να δώ...την Υπουργό με το βλέμα αγελάδας, μην πώ καλύτερα μαστ@@@@@@νης να μου κάνει την χειρονομία που ανέφερα παραπάνω...κατεβάζω το παράθυρο παίζοντας το άσχετη και ρωτάω τι συμβαίνει και μου απαντά η άλλη κυρία ευγενέστατα οτι βρίσκομαι σε πεζόδρομο..Εξακολούθησα να το παίζω άσχετη, άναψα τα alarm και έκανα να φύγω, για καλή μου τύχη όμως είχε μπροστά μου ελεύθερο χώρο όπου και πάρκαρα...όλη την ώρα όμως βρισκόμουν κάτω απο το επίμονο αγελαδίσιο βλέμα τις υπουργού...η οποία ενώ της έκανα κίνηση να περάσει πριν προχωρήσω, κινήθηκε προς την αντίθετη μεριά.
ά ρε ξύλο που θέλουν μερικοί, έχε χάρη που όχι μόνο δεν θα έβγαζα άκρη αλλά αντι για ποτάκι θα βρισκόμουν πίσω απο τιποτε κάγκελα φυλακής αν μίλαγα...τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους,[ψάχναμε να βρούμε είσοδο για το Θησείο και όλες οι γνωστές ήταν κλειστές] και πουλάνε και μούρη απο πάνω....ΑΙΣΧΟΣ -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι είχε καταλάβει τι έκανε ?Πολύ πιθανών να θεώρησε υποχρέωσή σου να κάνεις στην άκρη.....
Είμαι σίγουρος ότι δεν είχε καταλάβει τι έκανε. Μπορεί όντως να πίστευε ότι, ως άνδρας και άρα ιππότης, όφειλα να κάνω κάποια μανούβρα τύπου Dukes (ξέρεις, με τους δυο τροχούς στον αέρα), ώστε να μην την ενοχλήσω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ακούστε και τούτο:περιττό να σας πω ότι τελικά ΝΑΙ την πέρασα από δεξιά, ΝΑΙ μπήκα απότομα μπροστά της, ΝΑΙ έπεσα με το αριστερό στα φρένα (και το δεξί στο γκάζι) μέχρι να της πεταχτούν τα μάτια έξω από το φόβο και ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑΙ στο φανάρι που κάνει δεξιά για καστέλλα μου ζήτησε το λόγο.
Σπύρος
σε καταλαβαινω απολυτα καθως μου εχει τυχει και εμενα παρομοιο περιστατικο στην ανοδο της κηφισσιας στο κατ. ομως την ωρα που εσυ πλακωνοσουν στα φρενα, φανταζεσαι τι θαγινοταν αν επεφτε πανω σου? η ακομα χειροτερα αν η βαβω τα εκανε πανω της και εκοβε το τιμονι δεξια και χτυπαγε κανενα καημενο που πηγαινε αμεριμνος στη μεσαια λωριδα? δεν θα ειχες τυψεις μετα? ξαναλεω οτι εχω αντιδρασει και εγω ετσι αλλα μετα αν κατσεις να το ξανασκεφτεις ισως και να μην ειναι η καλυτερη ιδεα αυτες οι αντιδρασεις!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
áêïýóôå êáé ôïýôï:
ðåñéôôü íá óáò ðù üôé ôåëéêÜ ÍÁÉ ôçí ðÝñáóá áðü äåîéÜ, ÍÁÉ ìðÞêá áðüôïìá ìðñïóôÜ ôçò, ÍÁÉ Ýðåóá ìå ôï áñéóôåñü óôá öñÝíá (êáé ôï äåîß óôï ãêÜæé) ìÝ÷ñé íá ôçò ðåôá÷ôïýí ôá ìÜôéá Ýîù áðü ôï öüâï êáé ÂÅÂÁÉÙÓ ÍÁÉ óôï öáíÜñé ðïõ êÜíåé äåîéÜ ãéá êáóôÝëëá ìïõ æÞôçóå ôï ëüãï.
Óðýñïò
óå êáôáëáâáéíù áðïëõôá êáèùò ìïõ å÷åé ôõ÷åé êáé åìåíá ðáñïìïéï ðåñéóôáôéêï óôçí áíïäï ôçò êçöéóóéáò óôï êáô. ïìùò ôçí ùñá ðïõ åóõ ðëáêùíïóïõí óôá öñåíá, öáíôáæåóáé ôé èáãéíïôáí áí åðåöôå ðáíù óïõ? ç áêïìá ÷åéñïôåñá áí ç âáâù ôá åêáíå ðáíù ôçò êáé åêïâå ôï ôéìïíé äåîéá êáé ÷ôõðáãå êáíåíá êáçìåíï ðïõ ðçãáéíå áìåñéìíïò óôç ìåóáéá ëùñéäá? äåí èá åé÷åò ôõøåéò ìåôá? îáíáëåù ïôé å÷ù áíôéäñáóåé êáé åãù åôóé áëëá ìåôá áí êáôóåéò íá ôï îáíáóêåöôåéò éóùò êáé íá ìçí åéíáé ç êáëõôåñç éäåá áõôåò ïé áíôéäñáóåéò!
KAMIA ÖÏÑÁ ÏÌÙÓ ÄÅÍ ÌÐÏÑÅÉÓ ÍÁ ÁÍÔÅÎÅÉÓ ÊÁÉ ÔÏÍ/ÔÇÍ ÊËÅÉÍÅÉÓ ÏÓÏ ÊÁÉ ÍÁ ÓÊÅÖÔÅÉÓ ÔÏÕÓ ÁËËÏÕÓ .ÊÁÉ ÅÃÙ ÅÊÁÍÁ ÊÁÔÉ ÁÍÔÉÓÔÏÉ×Ï ÌÅÓÁ ÓÅ ÓÔÅÍÁ ÓÅ .ÍÁÉ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÐÑÏÓÅÎÅÉÓ ÌÇÍ ÔÇÍ ÐÁÔÇÓÅÉ ÊÁÍÅÍÁÓ ÁËËÏÓ ÁËËÁ ÐÅÓ ÌÏÕ ÁÍ ÓÅ ÖÔÁÓÏÕÍ ÓÅ ÁÕÔÏ ÔÏ ÓÇÌÅÉÏ Ç ÓÅ ×ÅÉÑÏÔÅÑÏ ÈÁ ÔÏ ÎÁÍÁÅÊÁÍÅÓ??.ÅÃÙ ÐÁÍÔÙÓ ÓÉÃÏÕÑÁ.
-
ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ(ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΣΕ ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙΑΣ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ(CHEROKEE)ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΟ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΡΗΝΑ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΙΒΙΚ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΙΒΙΚ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΥΚΛΟΦΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΗΟΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΡΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΩΝΤΑΙ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΩΝΤΑΙ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝΚαλά, δεν τον μάζεψαν επιτόπου; Αν ήταν ασθενοφόρο τα ίδια θα'κανε;!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ÏÉ ÌÐÁÔÓÏÉ ÍÁ ÂÑÉÆÏÕÍ,ÊÁÉ ÁÕÔÏÓ ÍÁ ÔÏÕÓ ÆÇÔÁÅÉ ÅÎÇÃÇÓÅÉÓ Ç ÍÁ ÔÏÕÓ ËÅÅÉ ÃÉÁÔÉ ÂÉÁÆÙÍÔÁÉ Ç ÊÁÔÉ ÔÅÔÏÉÏ ÔÅËÏÓÐÁÍÔÙÍ
ÊáëÜ, äåí ôïí ìÜæåøáí åðéôüðïõ; Áí Þôáí áóèåíïöüñï ôá ßäéá èá'êáíå;!
Óå áóèåíïöüñá üóåò öïñÝò Ý÷ù ôý÷åé ôï Üíïãìá ãßíåôáé óå ÷ñüíïõò dt ôï ßäéï êáé óå ÐõñïóâåóôéêÞ .
Ôþñá ãéá ðåñéðïëéêÜ Ý÷ù äåé ðïëëÝò öïñÝò íá ôïõò ãñÜöïõí êáíïíéêüôáôá
,áëëÜ ü÷é êáé Ýôóé!! -
loipon
prin ligh wra hmoun stamathmenos se ena fanari se ena steno apo ayta ta klassika ths athinas pou forthgaki xwraei me to zori.....hmouna prwto amaxi sto fanari....xanika erxetai apo ta dexia mia vespa me enan pappou pou psaxnotan na xwresei na paei brosta mou alla den xwrage...ton vlepw na kanei nohmata kai anoigw to parathyro kai akolouthei o parakatw dialogos:
P: de xwraw na perasw apo pouthena?
E: oxi, alla poio einai to nohma na pate brosta mou afou eiste dipla mou pou eimai prwtos, de tha arghsete na fygete
P: mou kaneis kai parathrhsh twra?
E: oxi alla rwtaw epeidh den katalavainw to nohma tou na pate brosta efoson mono egw eimai brosta sas
P: ta mhxanakia PREPEI na ta afhnete na pernane (to grafei o kok pouthena ayto?) kai esy exeis katsei mes sth mesh
E: e ti na kanw? na anevw sto pezodromio? (o dromos pragmatika stenos)
P: ante re sou phre o mpampas sou ena amaxi kai kleineis ton dromo
E: ti sxesh exei twra o pateras mou?
de milaei aftos kanei kati nohmata......ta pairnw egw kai kanw mia manouvra me kindyno na pathsw 2-3 pezous gia na dw ti tha kanei otan perasei brosta.....pernaei brosta kai arxizw na xeirokrotaw kai fonazw
E: bravo....eisai poly grhgoros twra tha ftaseis poly grhgorotera......ti katalaves?
P: eisai mwro akoma
E: to xerw (me ena xamogelo ws ta aytia)
anavei prasino kai fevgoume (aytos vasika ithele na fygei me kokkino alla ton kathysterhsa.....isws eprepe na ton afhsw vevaia mhpws pernage kamia ntalika xwris lastixa ) -
Ειμαι στο Ν.Ηρακλειο προχθεσ το βραδυ και πηγαινω σε κατι στενα (εχουν κλεισει το δρομο που περναει μπροστα απο το σταθμο του τραινου απο τι κατω μερια λογο εργων του σταθμου)(απιστευτη ταλαιπωρια)ενω λοιπων ειμαι σε ενα απο αυτα πρεπει να στριψω γιατι δε παει αλλο ευθεια λογο πολυκατοικιας οποτε ψαχνω να βρω το σημα για ποια μερια επιτρεπεται να στριψω!Το σημα ομωσ οπως ειναι κανονικα ειχε στριψει 90μοιρες αριστερα οποτε τι εδειχνε? Οτι απαγορευεται η εισοδος στο παρκιγκ της πολυκατοικιας
Δε ξερω γιατι αλλα μου φανηκε πολυ αστειο !!!!! -
'Γρήγορος' με λευκό 'βρουμ-βρουμ' (κομπλέ εξάτμιση-μπουρί, λαστιχάρες και φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια) Peugeot 106 Rallye είναι σταματημένος μπροστά μου σε φανάρι για αριστερά σε σχετικά στενό δρόμο διπλής κυκλοφορίας. Ανάβει το φανάρι οπότε διαπιστώνω πως θέλει να κάνει U-turn. Και τι κάνει ο αθεόφοβος ? Εχοντας προφανώς δει στο WRC που στρίβουν τις φουρκέτες με χειρόφρενο σου λέει 'ε, φουρκέτα είναι και το U-turn' οπότε τραβάει το χειρόφρενο (δεν το είχε ξεχάσει, το τράβηξε με το που ξεκίνησε) και στρίβει με τους πίσω τροχούς μπλοκαρισμένους να σέρνονται στην άσφαλτο
Θα νόμιζε πως έστριψε και γρήγορα - αγωνιστικά ο άθλιος
-
Δεν το έκανε για να στρίψει γρήγορα αλλά για να τον πάρει να στρίψει. Εχοντας το χειρόφρενο σηκωμένο οι μπροστινοί σπινιάρουν με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κλείνει πιο πολύ την τροχιά του. Τώρα αν το πέτυχε δε ξέρω. Δοκιμάστε το με προσθιοκίνητο και σε μωσαικό ή κάτι τέτοι που γλυστράει και θα καταλάβετε.
-
Ο χρήστης silvertommy έγραψε:
Δεν το έκανε για να στρίψει γρήγορα αλλά για να τον πάρει να στρίψει. Εχοντας το χειρόφρενο σηκωμένο οι μπροστινοί σπινιάρουν με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κλείνει πιο πολύ την τροχιά του. Τώρα αν το πέτυχε δε ξέρω. Δοκιμάστε το με προσθιοκίνητο και σε μωσαικό ή κάτι τέτοι που γλυστράει και θα καταλάβετε.Οι 'παγκόσμιοι' (αλλά και γενικότερα οδηγοί αγώνων) χρησιμοποιούν όντως το χειρόφρενο σε φουρκέτες λόγω ανάγκης αστραπιαίας αλλαγής κατεύθυνσης σε περιορισμένο χώρο και για περιορισμό τυχόν τάσεων υποστροφής. Ομως δεν γίνεται με τον τρόπο που λες ή που χρησιμοποίησε (ή προσπάθησε να χρησιμοποιήσει) ο 'γρήγορος'. Το 'γρήγορα' το έγραψα καταχρηστικά επειδή ήταν (και καλά...) 'γρήγορος'.
Τελευταία φορά που είχα ακούσει, το σπινάρισμα σε προσθιοκίνητα προκαλεί υποστροφή = άνοιγμα και όχι κλείσιμο της στροφής...
-
Ο χρήστης silvertommy έγραψε:
Δεν το έκανε για να στρίψει γρήγορα αλλά για να τον πάρει να στρίψει. Εχοντας το χειρόφρενο σηκωμένο οι μπροστινοί σπινιάρουν με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κλείνει πιο πολύ την τροχιά του. Τώρα αν το πέτυχε δε ξέρω. Δοκιμάστε το με προσθιοκίνητο και σε μωσαικό ή κάτι τέτοι που γλυστράει και θα καταλάβετε.Όταν σπινάρουν οι μπροστινοί τροχοί το αυτοκίνητο τείνει να ανοίξει την τροχιά του.
Ο εν λόγω καραγκιόζης κατάφερε να στρίψει ακριβώς επειδή ο πίσω άξονας ήταν 'νεκρός' και στην πραγματικότητα δεν συμμετείχε στην διαγραφή της τροχιάς της στροφής.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τελευταία φορά που είχα ακούσει, το σπινάρισμα σε προσθιοκίνητα προκαλεί υποστροφή = άνοιγμα και όχι κλείσιμο της στροφής...
Με πρόλαβες Νάσσο!
Ερώτηση: στα προσθιοκίνητα πρακτικά μόνο με μεταφορά βάρους ('με τη φόρα') μπορείς να εκμεταλευτείς το χειρόφρενο, ναι;
-
Πανε λιγα χρονια οπου σε μια εκθεση αυτοκινητων (οχι αντιπροσωπεια) ειχε στην εισοδο καποια παρκαρισμενα ολοκαινουργια αυτοκινητα, μεταξυ των οποιων και ενα Opel Astra sport. Ξερετε πως το ξεπαρκαραν? Με μπλοκαριμενους τους πισω τροχους απο το χειροφρενο και στριμενο τιμονι με σπασμενη πρωτη, οποτε απο το σπινιαρισμα η μουρη εφευγε προς την κατευθυνση που ηταν στριμενοι οι εμπρος τροχοι. Τωρα τι καταπονηση προηλθε στο μπροστινο συστημα και φθορα στα ελαστικα και χειροφρενο, ο τωρα ιδιοκτητης του θα το εχει καταλαβει νομιζω.
Το πιο κουφο ομως για το τελος.
Ειχα περασει πριν δυο μηνες απο τη Λεωφορο Λαυριου μεσα στην Παιανια. Απο το στενο διπλα στο φαναρι ερχοταν πολυ νερο. Σκεφτηκα οτι καποιος σωληνας θα ειχε σπασει η κατι αλλο. Αυτο το νερο συνεχιζε απο το πλαι του δρομου και εφτανε χιλιομετρα, (τουλαχιστον μεχρι εξω απο το Κορωπι γιατι μεχρι εκει πηγα εγω) και μαλιστα περναγε ποτε απο τη μια μερια του δρομου και ποτε απο την αλλη. Σαν αποτελεσμα αυτου ηταν μια υγρη, λασπωμενη και σε πολλα σημεια με λιμναζοντα νερα ασφαλτος. Μου κινησε την περιεργεια και στην επιστροφη ειπα να δω απο που ερχεται ολο αυτο το νερο, αλλα περασα το σημειο και δεν μπορεσα να γυρισω.
Χθες ομως ξαναπερασα και το νερο παλι υπηρχε χυνομενο στην λεωφορο και πηγαινοντας ολοκληρα χιλιομετρα, οποτε αν εχεις καθαρο αυτοκινητο η μηχανη(οπως εγω) οταν κανεις αυτη την διαδρομη παντα βρωμιζει.
Καλα λεω δεν ειναι δυνατον μετα απο τοσο καιρο να τρεχει παλι τοσο νερο?
Αυτη τη φορα πηγα και ειδα απο που ερχοταν και επεσα απο τα συννεφα.
Εχει ακριβως στον απο πανω δρομο απο τη λεωφορο ενα στενακι. Σε ενα σημειο εχει μια υπο ανεγερση οικοδομη και ακριβως απεναντι ενα σπιτακι. Λοιπον το νερο βγαινει απο τα θεμελια της οικοδομης με μοτερ σε ποσοτητες που θα ζηλευαν ολοι οι αγροτες της Θεσσαλιας, δηλαδη απο μια σωληνα καποιων ιντσων και απο το σπιτακι παλι το ιδιο, αλλα με ελαχιστα μικροτερη σωληνα.
Μου ειπε λοιπον η ιδιοκτητρια του σπιτιου οτι ειναι απο το υπογειο πηγαδι και το ριχνουν στο δρομο μηνες τωρα!!!!!! ωστε να μην τους πλημμυρισει το υπογειο και το ιδιο κανουν και στην οικοδομη. Στην ερωτηση μου τι γινεται με τα θεμελια στο σπιτακι τους μου ειπε οτι μπορει να τους ρουφηξει, και οταν την ρωτησα πως χτιζεται η οικοδομη πανω σε θεμελια απο νερο τοτε γελασε. Οπως θα γελασουμε παλι οταν θα πεσει η αργοτερα η οικοδομη με καποιο σεισμο και θα ψαχνουμε να βρουμε τις αιτιες.
Για την ιστορια στην κυρια εχει κανει μηνυση ο Δημος, αλλα και η ιδια εχει μηνυσει τον Δημο για να της φτιαξει αποχευτετικο δικτυο η ρε παιδι μου να εκμεταλευτουν αυτο το νερο, αλλα οπως μου ειπε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
Δηλαδη ρε παιδια συγγνωμη, αυτοι που μενουν Παιανια, Κορωπι κ.λ.π. και περνανε καθε μερα απο εκει γιατι να λερωνουν το αυτοκινητο τους και γιατι να περνουν απο ολισθηρο οδοστρωμα και γιατι να χανεται τοσο νερο? -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Ερώτηση: στα προσθιοκίνητα πρακτικά μόνο με μεταφορά βάρους ('με τη φόρα') μπορείς να εκμεταλευτείς το χειρόφρενο, ναι;Ναι. Αυτό που έκανε ο 'γρήγορος' δεν γίνεται διότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει ταχύτητα για να στρίψεις με χειρόφρενο. Στρίβεις το τιμόνι και, τραβώντας το χειρόφρενο, οι πίσω τροχοί μπλοκάρουν και συνεχίζουν 'ευθεία', ουσιαστικά περιστρέφοντας το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αν οι πίσω τροχοί δεν έχουν ταχύτητα, τότε τζίφος, απλά επιβραδύνουν το αυτοκίνητο όντας 'εμπόδιο' (τριβή ολίσθησης και όχι κύλισης) και φθείρονται 'τα πάντα' (λάστιχα, φρένα, μετάδοση).
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!