-
Πολυδένδρι Αττικής ε???? Χμμμ εντάξει λίγο δύσκολο να βρεθούμε... Ευτυχώς!!!
Και εγω στην αρχή που δεν του είχα πάρει τον αέρα είχα πρόβλημα στο σταμάτα ξεκίνα γιατί άφηνα απότομα τον συμπλέκτη και ακολουθούσε ενα ωραιότατο σβήσιμο του κινητήρα!!! -
Eχθες καθώς περπατούσα στο πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν αρκετά φαρδύ, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τι κλασικό εμπόδιο, ένα αυτοκίνητο BMW μπλε, κάθετα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, να το έχει κλείσει εντελώς και λόγο οτι υπήρχε και κάγκελο έπρεπε να γυρίσεις πίσω να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις.....
Ε, καλά θα μου πείτε πρώτη φορά το είδες.....
Όχι βέβαια, αλλά η έκπληξη μου ήταν όταν κοίταξα τις πινακίδες του..... και ήταν ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ
Μιλάμε για αλληλεγγύη μεταξύ τους......
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Eχθες καθώς περπατούσα στο πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν αρκετά φαρδύ, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τι κλασικό εμπόδιο, ένα αυτοκίνητο BMW μπλε, κάθετα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, να το έχει κλείσει εντελώς και λόγο οτι υπήρχε και κάγκελο έπρεπε να γυρίσεις πίσω να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις.....Ένας φίλος μου σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει πάνω από το καπό του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Eχθες καθώς περπατούσα στο πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν αρκετά φαρδύ, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τι κλασικό εμπόδιο, ένα αυτοκίνητο BMW μπλε, κάθετα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, να το έχει κλείσει εντελώς και λόγο οτι υπήρχε και κάγκελο έπρεπε να γυρίσεις πίσω να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις.....Ε, καλά θα μου πείτε πρώτη φορά το είδες.....
Όχι βέβαια, αλλά η έκπληξη μου ήταν όταν κοίταξα τις πινακίδες του..... και ήταν ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ
Η αναπηρια ηταν στον εγκεφαλο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Eχθες καθώς περπατούσα στο πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν αρκετά φαρδύ, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τι κλασικό εμπόδιο, ένα αυτοκίνητο BMW μπλε, κάθετα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, να το έχει κλείσει εντελώς και λόγο οτι υπήρχε και κάγκελο έπρεπε να γυρίσεις πίσω να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις.....
Ένας φίλος μου σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει πάνω από το καπό του αυτοκινήτου.
To έχω δει και εγώ να το κάνουν κάποια άτομα και πίστεψέ με, πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να το κάνω και εγώ.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Eχθες καθώς περπατούσα στο πεζοδρόμιο, το οποίο ήταν αρκετά φαρδύ, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τι κλασικό εμπόδιο, ένα αυτοκίνητο BMW μπλε, κάθετα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, να το έχει κλείσει εντελώς και λόγο οτι υπήρχε και κάγκελο έπρεπε να γυρίσεις πίσω να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις.....Ε, καλά θα μου πείτε πρώτη φορά το είδες.....
του έφτυσες τα χερούλια???
Σπύρος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ένας φίλος μου σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει πάνω από το καπό του αυτοκινήτου.
Κι ένας δικός μου... κυρίως όταν φοράει σκαρπίνια...
του έφτυσες τα χερούλια
Σκέφτομαι κι άλλες ουσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ίδιο αποτέλεσμα...
-
Στα πλαίσια της εξόδου της 28ης Οκτωβρίου εκτός των άλλων (κάμερες, ελικόπτερα, συμαβτικά, πολλές κλήσεις κλπ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ) σχεδιάζεται το ανα 20 λεπτο κλείσιμο της μιας κατεύθυνσης στο Μαλιακό...
Γίνεται αυτό? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στα πλαίσια της εξόδου της 28ης Οκτωβρίου εκτός των άλλων (κάμερες, ελικόπτερα, συμαβτικά, πολλές κλήσεις κλπ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ) σχεδιάζεται το ανα 20 λεπτο κλείσιμο της μιας κατεύθυνσης στο Μαλιακό...
Γίνεται αυτό? -
Ποιος φωστήρας είχε αυτή τη φαεινή ιδέα?
-
Σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας με δυο λωριδες ανα κατευθηνση ακολουθουσα απο αριστερα ενα φορτηγο που βγηκε για να προσπερασει αλλο φορτηγο, πισω σε αρκετη αποσταση με ακολουθουσε ενα περιπολικο
ο ρυθμος που προσπερνουσε το φορτηγο ηταν αργος σε λιγο ακουω ενα αυτοκινητο να επιταχυνει απο δεξια, βεβεως ηταν το περιπολικο το οποιο ποσπαθουσε να χωθει μεσα στην μικρη αποσταση ασφαλειας που κρατουσα απο το φορτηγο, αφου βεβεως του κολησα την κορνα αναγκαστηκα να φρεναρω γιατι διαφορετικα η θα επεφτε επανω μου η αν προλαβενε να μπει μεσα θα ηταν ακριβως μπροστα μου και αν συνεβενε κατι δεν θα υπηρχε περιθοριο φρεναρισματοςαυτο βεβεα μπορει να μην ειναι απο τα πιο παραξενα και απιθανα αλλα αυτοι οι ανθρωποι ηταν απεσταλμενοι απο την πολιτεια και θα πηγαιναν να την στησουν λιγο ποιο περα προκειμενου να 'κρινουν και να τιμωρισουν' οσους οδηγουν επικινδινα
Σημειωνετε οτι το περιπολικο δεν ηταν σε καταδιωξη η σειρηνα δεν ηταν ενεργοποιημενη και γενικα ο τροπος κινησης του δεν εδειχνε οτι κυνηγουσε κατι
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας με δυο λωριδες ανα κατευθηνση ακολουθουσα απο αριστερα ενα φορτηγο που βγηκε για να προσπερασει αλλο φορτηγο, πισω σε αρκετη αποσταση με ακολουθουσε ενα περιπολικο
ο ρυθμος που προσπερνουσε το φορτηγο ηταν αργος σε λιγο ακουω ενα αυτοκινητο να επιταχυνει απο δεξια, βεβεως ηταν το περιπολικο το οποιο ποσπαθουσε να χωθει μεσα στην μικρη αποσταση ασφαλειας που κρατουσα απο το φορτηγο, αφου βεβεως του κολησα την κορνα αναγκαστηκα να φρεναρω γιατι διαφορετικα η θα επεφτε επανω μου η αν προλαβενε να μπει μεσα θα ηταν ακριβως μπροστα μου και αν συνεβενε κατι δεν θα υπηρχε περιθοριο φρεναρισματοςαυτο βεβεα μπορει να μην ειναι απο τα πιο παραξενα και απιθανα αλλα αυτοι οι ανθρωποι ηταν απεσταλμενοι απο την πολιτεια και θα πηγαιναν να την στησουν λιγο ποιο περα προκειμενου να 'κρινουν και να τιμωρισουν' οσους οδηγουν επικινδινα
Σημειωνετε οτι το περιπολικο δεν ηταν σε καταδιωξη η σειρηνα δεν ηταν ενεργοποιημενη και γενικα ο τροπος κινησης του δεν εδειχνε οτι κυνηγουσε κατι
Για κατι τετοια πουστακια αξιζει να εχεις μια καμερα μεσα στο αμαξι..
-
Νομιζω οτι οι πιο πολλοι απο εμας οταν βλεπουν περιπολικό κοντά τους, ξέρουν πολυ καλά ότι ο ΚΟΚ και η λογική καταργούνται και παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.
-
Κατω απο το γραφειο μου, κοντα στην Μιχαλακοπουλου ειναι σε μια γωνια ενα xsara παρκαρισμενο, και το οποιο του εχουν ριξει σε ολο τον ουρανο και στο πλαι του οδηγου χρωμα πορτοκαλι και ειναι ολη η πλευρα βαμενη.
Τωρα γιατί δεν ξερω αλλα ισως διοτι απο το πρωί βαραει ο συναγερμός καθε λιγο και λιγακι απο μονος του , επομενως αν το εκανε αυτο και το βραδυ , μαλλον καποιου του την εδωσε και το αποτελεσμα εναι τραγικό....
Παντως μεχρι στιγμης δεν εχει ερθει ο ιδιοκτητης του να το παρει .....θα ηθελα να δω την αντιδραση του.... -
Μιας και αναφερ8ηκαν οι παπαδες..στη σαμοθρακη ηταν ενας παπας με ενα nissan primera Gti (4kinhto 150 αλογα νομιζω) εχει αρκετο καιρο. Οι δρομοι της σαμοθρακης ειναι μετα βιας 1 λοριδα για καθε κατευθυνση. Αυτος ο παπας που λετε το εσκιζε το αμαξακι! Μια φορα σε ενα γαμο περιμεναν ολοι τον παπα ο οποιος εφτασε σταματωντας με χειροφρενο! (Του ειχε τυχει ενα επειγον ευχελαιο )
Μετα αναβαθμιστικε και πειρε μια μερσεντε με κομπρεσσορα την οποια ανεσυραν απο το λιμανι της Καμαριωτισσας καποιο ωραιο πρωινο! Νομιζω ο παπας τα ειχε τσοθξει λιγο εκεινο το πρωι
Τωρα νομιζω οτι μετατεθηκε -
ναι πήρε μετάθεση.... στο Χοκενχάιμ
Σπύρος
-
Στην Ν.Ιωνια ηταν ενας παπας με λαντα 2105 σαυρα και πηγαινε συνεχεια με το πλάι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στην Ν.Ιωνια ηταν ενας παπας με λαντα 2105 σαυρα και πηγαινε συνεχεια με το πλάιEμ αυτο ειναι,
vaya con dios (ο θεος μαζι σου ?) και
vamos ala playa (...) -
Kacey γιατί ήξερα οτι θα απαντησεις ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
vamos ala playa (...)
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!