-
LOL @ Vamos ala playa!
Ιστοριούλα που μου έλεγε χθες η κοπέλα μου. Είναι σταματημένη σε φανάρι στη Βουλιαγμένης, και δίπλα της είναι ένας φίλος μας. Φτάνει ένας τύπος με ένα μαύρο αμάξι δίπλα της (δεν είδε τι ήταν) και μάρσαρε. Της λέει λοιπόν ο φίλος μας: 'να δεις τώρα που θα ανάψει πράσινο, αυτός θα φύγει με χίλια'.
Ανάβει πράσινο, η κοπέλα μου φεύγει πιο γρήγορα από αυτόν, αλλά στη δευτέρα έκοψε. Ο τύπος φεύγει του σκοτωμού και ακολουθούν άλλοι 2 από πίσω του. Οπότε την ώρα που γυρνάει ο φίλος μας και λέει στην κοπέλα μου 'α, κόντρες κάνουν', βλέπουν κι ένα περιπολικό να ανάβει φάρο και σειρήνα να τους κυνηγάει και να τους σταματάει λίγο πιο κάτω. Αχαχαχαχαχα...
-
Προχθες στην εθνικη Ηρακλειου- Χερσονησου μια μικροσωμη σκυλιτσα να τρεχει κατα μηκος του δρομου και να παιζει με τα δυο μικρα σκυλακια της ανεμελα.
-
Pegeuot Rallye με φιμε τζάμια, αυτοκόλητα No Fear ktl, μπλε λαμπάκια, εξάτμιση,subwoofer, να ακούει **Καλομοίρα **στη διαπασών
Επίσης YUGO με ζάντες από Rallye και αυτοκόλητα MOMO, Bilstein.
Όλα αυτά κοντα στα Village Cinemas στο Ρέντη
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Pegeuot Rallye με φιμε τζάμια, αυτοκόλητα No Fear ktl, μπλε λαμπάκια, εξάτμιση,subwoofer, να ακούει **Καλομοίρα **στη διαπασώνΕπίσης YUGO με ζάντες από Rallye και αυτοκόλητα MOMO, Bilstein.
kai που ειναι το περιεργο δηλαδη????
δηλαδη οσοι εχουν σαμπγουφερ πρπει να ακουν αποκλειστικα ξενη μουσικη??? -
Στην Μαραθώνος ΒΜW X3 ασημί με.....2 καλόγριες μέσα ...έμεινα να κοιτώ σαν χαζός όταν τις προσπέρναγα!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Pegeuot Rallye με φιμε τζάμια, αυτοκόλητα No Fear ktl, μπλε λαμπάκια, εξάτμιση,subwoofer, να ακούει **Καλομοίρα **στη διαπασών
δηλαδη οσοι εχουν σαμπγουφερ πρπει να ακουν αποκλειστικα ξενη μουσικη???οτι μουσικη και να άκουγε η συνολική εικόνα το ιδιο καρακιτσαριο θα ήταν
-
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
δηλαδη οσοι εχουν σαμπγουφερ πρπει να ακουν αποκλειστικα ξενη μουσικη???Οχι, οτι κανεις δεν πρεπει να ακουει Καλομοιρα, ειδικα σε δημοσιο χωρο γιατι ενοχλει τους γυρω του
-
Χθες το βράδυ κινούμενος επί της Δημοκρατίας (Ηράκλειο) βλέπω πίσω μου τέσσερα μπλε λαμπάκια σε σχήμα σταυρού να με ακολουθούν χωρίς να υπάρχει αναμμένος προβολέας. Λίγο παρακάτω που με προσπέρασε ανακάλυψα ότι ήταν αντίκα μηχανή BMW που είχε μπλε λαμπάκια στο εμπρός φτερό στα φλας και στο φως θέσης!!!!!!
Ευτυχώς δηλαδή γιατί νόμιζα ότι ήρθε η ώρα μου!!!!!!!Και μια ερώτηση!!! Πόσο βοηθά πίσω αεροτομή σε cabriole Renault Megane!!!!
-
Ο χρήστης lOMaS έγραψε:
http://www.geocities.com/ebfts/041029_162653.jpgΧα χα χα ήθελα να ξερα ο μάστορας που την τοποθετούσε δεν γέλαγε...?
-
Μάλλον είναι του ίδιου του μάστορα το Opelάκι... Κι όπως λέει η παροιμία, το εργαλείο κάνει τον καλό μάστορα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και μια ερώτηση!!! Πόσο βοηθά πίσω αεροτομή σε cabriole Renault Megane!!!!Εεεε, τώωωρα! Τσσσσς! Δίνει τουλάχιστον 15 άλογα!
-
Σήμερα είδα 206CC με αεροτομή EVO.... αρε Μπουρνάζι.........
-
Αυτό που είδα σήμερα δεν ήταν για γέλια...
Σε ένα πηγμένο στην κάθοδο ποτάμι, λιγο πριν την Καβάλας, βλέπω ένα περιπολικό. 'Κάτι έγινε, είπα, και καθυστερούμε'
Τι είχε γίνει? Πολύ απλά τα 'καμάρια' μας, που η δουλειά τους είναι μέσα σε όλα να διευκολύνουν την ομαλή ροή της κυκλοφορίας, παρακωλούσαν την κίνηση, σε ένα ήδη επιβαρυμένο δρόμο, έχοντας στησει μπλόκο για να γράψουν παπάκια χωρίς κράνος!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! :evil:
-
Ενώ αν δεν έβλεπες μπάτσους θα έλεγες 'Απαράδεκτοι οι μπάτσοι στο ποτάμι όλοι κυκλοφορούν χωρίς κράνος'.
Δηλαδή επειδή υπάρχει πρόβλημα χώρου η τροχαία θα κάνει ελέγχους σε 5 δρόμους σε όλη την Αθήνα;
-
Ελεος και πρεπει να το κανει στο ποταμι???
Χιλιαδες σημεια για ελεγχο υπαρχουν και εκει θα βρουν και περισσοτερους παραβατες...
Σε τετοιο δρομο ειδικα που δεν υπαρχουν P τετοιου τυπου μπλοκα ειναι & επικινδυνα...Κλασσικη Ελληνικη μπατσολογια....
-
Πάντως εγώ, κάθε φορά που είμαι στο φανάρι δίπλα σε κάποιο 'φτιαγμένο' τουτού με οδηγό με περίεργη φάτσα, στοιχηματίζω με το έτερο ήμισυ ότι αν ρίξω μερικές γκαζιές, ο τυπάς θα τσι΄μπήσει και θα φύγει με σπηνιαρίσματα, καπνούς, αλλαγές στο κόφτη, κτλ...works every time!
-
Παρκαρισμένο pick-up στη Φιλολάου με επιγραφή με μεγάλα γράμματα που αναφέρει:
'ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ' -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παρκαρισμένο pick-up στη Φιλολάου με επιγραφή με μεγάλα γράμματα που αναφέρει:'ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ'το έχω δεί κι εγώ
ο τύπος είναι ο ορισμός της λέξης 'θεοφοβούμενος'Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρκαρισμένο pick-up στη Φιλολάου με επιγραφή με μεγάλα γράμματα που αναφέρει:
'ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ'το έχω δεί κι εγώ
ο τύπος είναι ο ορισμός της λέξης 'θεοφοβούμενος'Σπύρος
Και μια άλλη επιγραφή που έχω δει 'γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα'
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!