-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τι ενοικια κ αηδιες αυτη ειναι επενδυση! (χωρις πλακα) (Για τους οποιους τυχερους κατοχους οικοπεδων)Για να μην αναφέρουμε και το 'ουδαιμεια αυθινι φαιρουμε' για γρατζουνιές/τρακαρίσματα ή γιατί μας πιάσατε στην εθνική με το αυτοκίνητό σας.
Αυτό πάει να πει ποιότητα υπηρεσίων!
Μήπως να συγκεντρωθούμε να φτιάξουμε κανά parking;
Θα έχουμε παράλληλα και εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων (και όλα μαύρα βέβαια έτσι;) -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Ενα θα σου πω παντως, μου εχει τυχει το λεωφορειο να ειναι τοσο τσιτα φορτωμενο που οταν κατεβαινε τα σαμαρακια μεσα στη πολυτεχνειουπολη κοπαναγε το πατωμα κατω!!!
αυτά δεν είναι σαμαράκια...σπαστήρια είναι
Ειναι οντως τεραστια αλλα φανταζεσαι τι θα γινοταν ετσι και δεν υπηρχαν?
Μήπως οι (άντρες κυρίως) πολιτικοί/χημικοί/ηλεκτρολόγοι/μηχανολόγοι μηχανικοί και τοπογράφοι των επόμενων χρόνων θα ήταν άχρηστοι στο επάγγελμά τους???
Γιατί μάλλον θα παρακολουθούσαν τις τέζες, τα ντριφταρίσματα, τις χειροφρενιές που θα έπεφταν πρωί ως βράδυ, και δεν θα τους πήγαινε η ψυχή να αφήσουν το θέαμα για να πάνε στις διαλέξεις!!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φρανκφούρτη, η οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με τις 7άρες ή τις Πόρσε να είναι πιο πολλές από τα Γκολφ και από όλα τα κορεάτικα της Γερμανίας μαζί, είσοδος στο πάρκιν δωρεάν, και 3 μάρκα την ώρα, ήτοι 1,5 ευρώ...
Α! Και πάρκιν ΟΠΟΤΕ θες ΟΠΟΥ θες!!! ΑΠΕΙΡΑ!!!
Αυτονόητο αλλά ας αναφερθεί: οι τιμές δεν εξαρτώνται από τη χώρα αλλά από την προσφορά και τη ζήτηση. Αν η Φραγκφούρτη έχει αρκετά αποτελεσματικά ΜΜΜ για να μην παίρνουν πολλοί τα αυτοκίνητά τους (μειωμένη ζήτηση) και αρκετό χώρο για παρκάρισμα και δημιουργία πάργκινγκ (αυξημένη προσφορά) είναι λογικό οι τιμές να είναι χαμηλότερες από της Αθήνας.
Πόσο έχει άραγε το πάρκινγκ στο κέντρο της Σιγκαπούρης ? Του Τόκιο ? Της Νέας Υόρκης ?
Πολύ σωστή παρατήρηση.
Έχει πολύ καλές συγκοινωνίες η Φρανκφούρτη, αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ! Αν είσαι επισκέπτης στην πόλη δεν συμφέρει με τίποτα... Αν δουλεύεις και υπάρχουν διαρκείας ίσως και να αξίζει, αλλιώς με τίποτα...
Προσωπικά πιο πιθανό το βλέπω να πήγαινα στην Αθήνα με συγκοινωνία, παρά στην Φρανκφούρτη! Λες και... προμοτάρουν το αυτοκίνητο!!Από την άλλη οι τιμές στην Ελλάδα είναι σωστές βάσει ζήτησης αλλά πολύ βασικό: και ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.
Στην Φρανκφούρτη μου είπαν το 2001 πως αν δεν παρκάρεις σε είσοδο ή στροφή όπου στο παίρνει ο γερανός και πληρώνεις τα άντερά σου, τα πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα είναι από 10 ως 30 μάρκα, ήτοι 5-15 ευρώ, με την Ελλάδα στα 60 ευρώ...
Οπότε πιο πιθανό να δώσω τα 10 ευρώ στο πάρκιν να μην ρισκάρω το 60άρι, ενά αν το πρόστιμο έκανε 10 και το πάρκιν 10, σιγά μην το πήγαινα σε πάρκιν... -
Χθες βράδυ, περίπου 21:30, προσπερνάω αγροτικό φορτηγάκι 4Χ4. Ελάχιστα πριν βρεθώ δίπλα του, κάφρος με το παλιότερο πασσάτ πλησιάζει με 1000 και προσπαθεί να κάνει σφήνα, περνώντας με από δεξιά. Ο δρόμος έχει δύο λωρίδες και μετά κράσπεδα. Εάν δεν τον είχα δει από τον καθρέπτη και δεν είχα φρενάρει απότομα, η θα είχε καρφωθεί στο φορτηγάκι, η θα είχε πέσει πάνω μου, από το πλάι. Να χωρέσει, αδύνατον! Δυο χιλιόμετρα πιο κάτω, έχει φανάρι. Ήμουν ακριβώς πίσω του, με τα μεγάλα αναμμένα, φυσικά και είναι η πρώτη φορά που στεναχωρήθηκα που άναψε πράσινο πριν σταματήσουμε. Ήθελα διακαώς να τον ρωτήσω που πήγαινε - και τι σκεπτόταν. Η συνοδηγός, που ένοιωσε ξαφνικά το αυτοκίνητο να φρενάρει στο ίσιωμα χωρίς λόγο και, κλάσματα δευτερολέπτου αργότερα, είδε αυτόν να περνάει δέκα πόντους δίπλα της, χρειάστηκε ειδική μεταχείριση για να συνέλθει.
-
Hταν μια περιοδος μες στο καλοκαιρι που εβλεπα τουλαχιστον ενα τρακαρισμα ανα μια με δυο μερες!! Εχουμε κ λεμε:
-S2000 στην Κηφισιας στη γεφυρα κατω απο την Αττικη Οδο. Σταματημενο κα8ετα στο δρομο με ολο το αυτοκινητο χαλια. Μαλλον εχασε τον ελεγχο κ εφερνε σβουρες απο τοιχο σε τοιχο. Η αστυνομια ειχε κλεισει το δρομο κ σ εστελνε πανω απο τη γερυφα αλλα τους εβλεπες την τελευταια στιγμη, ε3αιτιας της αλλαγης κλισης.
-Καραμπολα με 3 αυτοκινητα στο Φι3 στην Συγγρου. Ευτυχως οχι δυνατο χτυπημα.
-Μικρο(Fiesta νομιζω) κολλημενο σε τοιχο στη στροφη οπου η Βουλιαγμενης βγαινει στην Ποσειδονος.
-RX8 εκανε σφηνες στην Ποσειδονος στο Φαληρο. Ηταν πισω αριστερα μου, αναψε κοκκινο φαναρι, ενω αυτος με περασε απο τα δε3ια κ στουκαρε αυτον που ηταν στην αριστερη λωριδα..
-Παλια 911 οπου ολο το καπω ειχε μπει μεσα(μεχρι το παρμπριζ απο τη μια πλευρα) στο Φι3 στη Συγγρου. Ακριβως απεναντι ενα Polo ειχε σφηνωσει με το πισω μερος αναμεσα σε μια κολωνα κ το Φι3. Το πως τα καταφερε ενας 8εος 3ερει. Επισης υπαρχει μπαριερα αναμεσα οποτε δεν 3ερω ποσο σχετιζονται τα 2 αυτοκινητα..
-Focus κα8ετα στο δρομο με τις πισω ροδες σκαρφαλωμενες στο πεζοδρομιο κ αγκαλια με μια κολωνα μετα τη δε3ια στροφη στο αλσος Συγγρου στο ανεβασμα.
-Αγριο τρακαρισμα αγνωστου προελευσεως αυτοκινητο με το που ανοιγει η Βουλιαγμενης. Ειχε γινει χαλια, ειχε(η την ειχαν) σπασει η οροφη κ υπηρχε αστυνομια κ ασ8ενοφορο.
Αυτα. 7 ατυχηματα, ολα σε διαρκεια 1,5 εβδομαδας. Αρχισα ν απορω αν εφταιγα εγω σε κατι..
-
Αυτα. 7 ατυχηματα, ολα σε διαρκεια 1,5 εβδομαδας. Αρχισα ν απορω αν εφταιγα εγω σε κατι..
Να μας πεις που κυκλοφορείς για να σε αποφεύγουμε
Εγώ είχα δει τα αποτελέσματα ατυχήματος στον Πλαταμώνα. Μετά τη μεγάλη διασταύρωση που έχει, στην (μεθ)επόμενη δεξιά στροφή, μηχανή είχε στουκάρει πλαγιομετωπικά με ημιφορτηγάκι. Το παρμπρίζ του ημιφορτηγού είχε σπάσει και το 'καπώ' (όσο έχει) είχε μπει όλο μέσα. Η μηχανή είχε αρπάξει φωτιά και υπηρχαν και αίματα στο οδόστρωμα. Φαντάζομαι ότι ο δικυκλιστής δεν θα κατάλαβε τίποτα......
-
χιουνται αξεντ με μινι ελληνικη σημαια να κρεμεται απο τον κεντρικο καθρεπτη ομως το περιεργο δεν ηταν αυτο.
στον εμπρος προφυλακτηρα ειχε ζωγραφισμενο εναν κροκοδειλο με το στομα ανοιγμενο και διπλα ενα ερωτηματικο........στον πισω προφυλακτηρα ειχε τον ιδιο κροκοδειλο μονο που εγραφε διπλα ''ενας μεγαλος κροκοδειλος'' ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι πολυ καλα.
ακομα αναρωτιεμαι τι κουβαλανε πολλοι στο κεφαλι τους κανοντας το παν για να γελοιοποιουνται.
-
Ταξιτζής σταματάει να πάρει κούρσα. Παράλληλα ανοίγει το παράθυρό του και πετάει έξω ένα άδειο κουτί μπύρας!!!
Αν έχετε πιει, μην οδηγήσετε! Πάρτε καλύτερα ταξί... -
Συνηθισμένο θα μου πείτε...
Χθες γυρνούσα από την Αμφίκλεια (όπου μετάδωσα την γκαντεμιά μου των τελευταίων ημερών στη salome) και πετυχαίνω στην ανηφόρα ένα πούλμαν του ΚΤΕΛ να πηγαίνει με 100 στη δεξιά και πίσω του ένα παλιό Opel. Το οποίο βγαίνει αριστερά και αρχίζει να περνάει, και να περνάει, και να περνάει... Λοιπόν χρειάστηκε περισσότερο από 1,5 λεπτό να περάσει το λεωφορείο (και με ένα κατέβασμα ενδιάμεσα). Η κάπνα που έβγαινε από την εξάτμισή του ήταν τόση που χρειάζονταν προβολείς ομίχλης. Δεν έβλεπα καθόλου το κάτω μέρος του αυτοκινήτου! Ήταν προφανές ότι το κακοσυντηριμένο ΙΧ δεν μπορούσε να πάει πάνω από 100. Νομίζω ότι μάλλον ο οδηγός του λεωφορείου άφησε το γκάζι για να αδειάσει η αριστερή (πίσω μου είχαν μαζευτεί και άλλοι πέντε). Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει σε αυτό το 1,5 λεπτό αν ο δρόμος δεν είχε νησίδα στη μέση. -
Διαβάστε τι ‘ήττα’ έφαγα.........
Το οικογενειακό αυτοκίνητο (avensis) το έχω στο παρκιγκ της πυλωτής παρκαρισμένο και σκεπασμένο με κουκούλα, μιας και κυκλοφορώ με το alto, ας οψετε τα κλεφτρόνια που μου πήραν το μηχανάκι, για να μην σκονίζεται καθότι μαύρο , άρα πρόβλημα σκόνης!!!
Παρασκευή βράδυ κατεβαίνω να πετάξω τα σκουπίδια και βλέπω την κουκούλα από το αμάξι ξεσκισμένη κυριολεκτικά ....... πάγωσα....αμάν σκέφτομαι παει το αμάξι το χαράκωσαν.
Πηγαίνω κοντά να δω και ευτυχώς το αμάξι ήταν εντάξει δεν είχε χαρακιές, παρά μόνο πατημασιές και γεμάτο τρίχες από τι..... από ΓΑΤΕΣ.
Παιδία , μιλάμε η κουκούλα ήταν κομμένη κομμάτια από μπροστά μέχρι πίσω και γεμάτη τρύπες από τα νύχια, τι διάβολο γάτες ήταν αυτές , διασταύρωση από τίγρης.
Και όλα αυτά διότι μια ένοικος από αλληλεγγύη προς το είδος της , τα ζώα , πετάει φαγητά, και πλέον εκτός από εστία μόλυνσης πλέον έχουμε και ζημίες... τι να της πεις τώρα!!!
-
τι διάβολο γάτες ήταν αυτές , διασταύρωση από τίγρης.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
χιουνται αξεντ με μινι ελληνικη σημαια να κρεμεται απο τον κεντρικο καθρεπτη ομως το περιεργο δεν ηταν αυτο.στον εμπρος προφυλακτηρα ειχε ζωγραφισμενο εναν κροκοδειλο με το στομα ανοιγμενο και διπλα ενα ερωτηματικο........στον πισω προφυλακτηρα ειχε τον ιδιο κροκοδειλο μονο που εγραφε διπλα ''ενας μεγαλος κροκοδειλος'' ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι πολυ καλα.
ακομα αναρωτιεμαι τι κουβαλανε πολλοι στο κεφαλι τους κανοντας το παν για να γελοιοποιουνται.
Αν θυμαμαι καλα ηταν σε ενα Ιμπιζα.
Στο πισω τζαμι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γραμματα:
'ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΗΜΑ
ΚΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ' !!! -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παιδία , μιλάμε η κουκούλα ήταν κομμένη κομμάτια από μπροστά μέχρι πίσω και γεμάτη τρύπες από τα νύχια, τι διάβολο γάτες ήταν αυτές , διασταύρωση από τίγρης.Απλά δύο γατιά πλακώθηκαν πάνω στην κουκούλα σου. Μία γάτα δεν γρατσουνά ποτέ ένα αυτοκίνητο όταν είναι ήρεμη γιατί ξέρει ότι δεν θα κερδίσει τίποτα σε πρόσφυση αν βγάλει τα νύχια της πάνω σε λεία επιφάνεια αλλά αντίθετα θα χάσει.
Και όλα αυτά διότι μια ένοικος από αλληλεγγύη προς το είδος της , τα ζώα , πετάει φαγητά, και πλέον εκτός από εστία μόλυνσης πλέον έχουμε και ζημίες... τι να της πεις τώρα!!!
Ναι αλλά δεν έχετε ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα βλαβερά ζωύφια που οι γάτες εξολοθρεύουν αποτελεσματικότατα.
ΥΓ: Έχετε δει ποτέ γάτα να υπερστρέφει προσπαθώντας να στρίψει με μεγάλη ταχύτητα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
:
ΥΓ: Έχετε δει ποτέ γάτα να υπερστρέφει προσπαθώντας να στρίψει με μεγάλη ταχύτητα;δεν υπερστρέφει, μάλλον με τα τέσσερα στρίβει και με πολύ καλά ελεγχόμενο ντριφτ μάλιστα!
(trust me, το έχω δοκιμάσει βάζοντας μουστάρδα στη μυτούλα της δικιάς μου... διακτινίστηκε το γατί.... τι Άρι Βατάνεν και μαλακίες, εκεί να δεις ντριφτ...)
Σπύρος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΥΓ: Έχετε δει ποτέ γάτα να υπερστρέφει προσπαθώντας να στρίψει με μεγάλη ταχύτητα;
Ναι, σαν καρτούν (μήπως σηκώνει και πίσω εσωτερικό πόδι; )
-
Εμένα η δικιά μου γάτα στο χωριό πρέπει να είναι full τετρακούνα... Μια μέρα κυνηγώντας ένα σκύλο ( σοβαρά μιλάω!!! πήγε να φάει τα γατάκια της) άλλαζε κατεύθυνση χωρίς το παραμικρό γλίστρημα!!! Τώρα το σκυλί μπροστά είχε προβλήματα πρόσφυσης πάνω στο τραχύ χώμα (ασφάλτινες πατούσες??? )
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Εμένα η δικιά μου γάτα στο χωριό πρέπει να είναι full τετρακούνα... Μια μέρα κυνηγώντας ένα σκύλο ( σοβαρά μιλάω!!! πήγε να φάει τα γατάκια της) άλλαζε κατεύθυνση χωρίς το παραμικρό γλίστρημα!!! Τώρα το σκυλί μπροστά είχε προβλήματα πρόσφυσης πάνω στο τραχύ χώμα (ασφάλτινες πατούσες??? )Εγώ έχω δεί σκύλο σε ατελείωτο drift session σε γυαλισμένο παρκέ. Απολαυστικό θέαμα.
-
Αν κάποιος μου δώσει χώρο 2 ΜΒ για upload, θ'ανεβάσω ένα καταπληκτικό βιντεάκι με εξωφρενικά καμώματα γατών. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
-
Η δική μου γάτα σε 'γυαλισμένο' πάτωμα υποφέρει από υπερστροφή ισχύος σε σημείο ντεραμαρίσματος του πίσω μισού της!! (πέφτει στον εσωτερικό τροχό - συγνώμη καπούλι!) Λόγω της 'φυσικής' της όμως τετρακίνησης, το ελέγχει, δεν σταματά, και ανακτεί την ταχύτητά της!
Γενικά, τα γατιά είναι μαγεία, ιδιαιτέρως τα μικρά!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι αλλά δεν έχετε ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα βλαβερά ζωύφια που οι γάτες εξολοθρεύουν αποτελεσματικότατα.
Oπως επισης σκουλικια, μυγακια,τριχες και ενα σορο βρωμια στο επιμαχο σημειο..... , αστα να πανε δεν βγαζεις ακρη.
Τουλαχιστον ελπιζω μετα τι σχετική συσταση που εγινε να σταματησει αυτο το χάλι....
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!