-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε σεις μπήκε ο Οκτώβρης και εξαφανίστηκαν οι τροχονόμοι από τους δρόμους !!!!!!!!!!!!Και πήξε στην κίνηση εσύ κάφρε Έλληνα
Τι έγινε? Πάνε για ελιές?
Μα περισσοτερη κινηση εχει οταν ρυθμιζουν την κυκλοφορια οι τροχονομοι...
Μαλλον εχουν παει διακοπες.. -
Σήμερα,είδα ένα Peugeot 307,πού είχε κρεμασμένη μιά παιδική πιπίλα από τό σημείο ρημούλκισης στόν πίσω προφυλακτήρα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα,είδα ένα Peugeot 307,πού είχε κρεμασμένη μιά παιδική πιπίλα από τό σημείο ρημούλκισης στόν πίσω προφυλακτήρα!!!Το υπόλοιπο παιδί πού ήταν?
-
Το υπόλοιπο παιδί πού ήταν
Αν το οδηγούσε γυναίκα...........!!!!!
-
Εχθές κατέβηκα να βάλω την κουκούλα στο αμάξι και λίγο παραπέρα μια νεαρά προσπαθούσε να παρκάρει σε εύκολη θέση [κάθετα στο πεζοδρόμιο με όπισθεν, δεξιά της ήταν άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο, αριστερά τίποτα]. Όση ώρα ξεσκόνιζα το αυτοκίνητο με το πάσο μου παιδευόταν, μέχρι που βγήκε η μάνα της στο μπαλκόνι και της φώναζε 'Εντάξει, ΕΛΑ ΠΙΣΩ! ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ! ΟΧΙ ΕΤΣΙ! ΓΥΡΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!'. Και φτου να το βγάζει πάλι και να το ξαναβάζει και η μάνα το χαβά της 'ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ, ΟΧΙ, ΑΣΤΟ, ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΩΩΩΩ!!!'. Κάποια στιγμή βρώμισε ο τόπος από τον συμπλέκτη (κακόμοιρο Getz...), αλλά το παρκάρισμα δεν είχε τελειώσει. Έβαλα και την κουκούλα, έφυγα και μέχρι που μπήκα στο σπίτι άκουγα το αυτοκίνητο που αγκομαχούσε στα χέρια της κοπέλας και τη φωνή της μάνας.
-
ts ts ts...women!!
-
Κυριακή πρωί και βγαίνω από το στενό μου με την 147. Μπροστά μου έχω ένα λευκό Άξεντ. Λίγο πριν βγούμε στη λεωφόρο εμφανίζεται σχετικά νέα γυναίκα και μπαίνει μπροστά από το Άξενο κλείνοντάς του το δρόμο. Φυσικά σταματάμε και οι δύο. Η κοπέλα καρφώνει το βλέμμα της στο ρύγχος του Άξεντ και μετά από 5 δευτερόλεπτα παραμερίζει και του κάνει νόημα να φύγει. Μόλις ξεκινώ μπαίνει και πάλι μπροστά μου. Κοιτά πάλι επίμονα το ρύγχος της 147 για 5 δλ. και μετά έρχεται στο πλάι και μου λέει με αυστηρό ύφος: 'Το φίδι! Να το βγάλεις! Γι'αυτό σκοτωνόσαστε στους δρόμους'. Σημαντική λεπτομέρεια: ήταν η ώρα που είχε σχολάσει κοντινή εκκλησία.
Σκέφτηκα να της εξηγήσω ότι το φίδι των Βισκόντι δίπλα στο σταυρό του Μιλάνο είναι έμβλημα από τις Σταυροφορίες και ότι το ανθρωπάκι που 'τρώει' είναι ένας Σαρακηνός για να χαρεί και να ησυχάσει αλλά είχα ήδη αργήσει κι έτσι απλά έβαλα πρώτη κι έφυγα.
Καλόοοο, εεε;
-
η Ελένη Λουκά ήταν
Σπύρος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εχθές κατέβηκα να βάλω την κουκούλα στο αμάξι και λίγο παραπέρα μια νεαρά προσπαθούσε να παρκάρει σε εύκολη θέση [κάθετα στο πεζοδρόμιο με όπισθεν, δεξιά της ήταν άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο, αριστερά τίποτα]. Όση ώρα ξεσκόνιζα το αυτοκίνητο με το πάσο μου παιδευόταν, μέχρι που βγήκε η μάνα της στο μπαλκόνι και της φώναζε 'Εντάξει, ΕΛΑ ΠΙΣΩ! ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ! ΟΧΙ ΕΤΣΙ! ΓΥΡΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!'. Και φτου να το βγάζει πάλι και να το ξαναβάζει και η μάνα το χαβά της 'ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ, ΟΧΙ, ΑΣΤΟ, ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΩΩΩΩ!!!'. Κάποια στιγμή βρώμισε ο τόπος από τον συμπλέκτη (κακόμοιρο Getz...), αλλά το παρκάρισμα δεν είχε τελειώσει. Έβαλα και την κουκούλα, έφυγα και μέχρι που μπήκα στο σπίτι άκουγα το αυτοκίνητο που αγκομαχούσε στα χέρια της κοπέλας και τη φωνή της μάνας.Σε τέτοιες περιπτώσεις προτίθεμαι ευγενικά να βοηθήσω, παρκάροντας ο ίδιος το αυτοκίνητο. Ειδικά όταν το δικό μου είναι παρκαρισμένο κάπου κοντά. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχθές κατέβηκα να βάλω την κουκούλα στο αμάξι και λίγο παραπέρα μια νεαρά προσπαθούσε να παρκάρει σε εύκολη θέση [κάθετα στο πεζοδρόμιο με όπισθεν, δεξιά της ήταν άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο, αριστερά τίποτα]. Όση ώρα ξεσκόνιζα το αυτοκίνητο με το πάσο μου παιδευόταν, μέχρι που βγήκε η μάνα της στο μπαλκόνι και της φώναζε 'Εντάξει, ΕΛΑ ΠΙΣΩ! ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ! ΟΧΙ ΕΤΣΙ! ΓΥΡΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!'. Και φτου να το βγάζει πάλι και να το ξαναβάζει και η μάνα το χαβά της 'ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ, ΟΧΙ, ΑΣΤΟ, ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΩΩΩΩ!!!'. Κάποια στιγμή βρώμισε ο τόπος από τον συμπλέκτη (κακόμοιρο Getz...), αλλά το παρκάρισμα δεν είχε τελειώσει. Έβαλα και την κουκούλα, έφυγα και μέχρι που μπήκα στο σπίτι άκουγα το αυτοκίνητο που αγκομαχούσε στα χέρια της κοπέλας και τη φωνή της μάνας.
Σε τέτοιες περιπτώσεις προτίθεμαι ευγενικά να βοηθήσω, παρκάροντας ο ίδιος το αυτοκίνητο. Ειδικά όταν το δικό μου είναι παρκαρισμένο κάπου κοντά. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί.
Κάνεις γνωριμιες Ατιμούλικο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε τέτοιες περιπτώσεις προτίθεμαι ευγενικά να βοηθήσω, παρκάροντας ο ίδιος το αυτοκίνητο. Ειδικά όταν το δικό μου είναι παρκαρισμένο κάπου κοντά. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί.
Μια φορά ενώ περπατούσα σε πεζοδρόμιο σταματάει δίπλα μου μια κοπελιά με ενα παλιο audi 80 και μου λέει 'σε παρακαλώ μήπως μπορείς να μου το βάλεις?' Στη θέση πάρκιν εννοούσε. ε και εγώ τι να κάνω? της το έβαλα!
Πάντος ακόμα θυμάμαι το τιμόνι του audi. Καλά που κάνω βάρη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι, βασικά σκεφτόμουν περισσότερο την περίπτωση να μου χτυπήσει το αυτοκίνητο στην προσπάθεια παρκαρίσματος του δικού της (του).
Αλλά κι αυτό που λες εσύ δεν είναι άσχημη ιδέα... Χμμμ...
-
FIAT 127 από τά πρώτα μοντέλα παραγωγής,μέ....λάμπα ΝΕΟΝ κρεμασμένη κάτω από τό σκάφος,καί μάλιστα νά φαίνεται ολόκληρη ( ),έχετε δεί;
Εγώ είδα ένα σήμερα!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!! -
Προηγούμενο Cherokee, διαγώνια πάνω σε πεζοδρόμιο με τους δύο τροχούς στο δρόμο και τον προφυλακτήρα να ακουμπά στη μάντρα πολυκατοικίας -άρα οι πεζοί στο δρόμο-.
Ωστόσο, οι περίοικοι -που φαίνεται ότι διαθέτούν χιούμορ, αντί να του το 'σπάσουν'- είχαν κολλήσει στο τζάμι του οδηγού ένα Α4 με τεράστια γραμματοσειρά:
'Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ'
-
Καλό. Σκέφτομαι ήδη αρκετές περιπτώσεις εφαρμογής.
-
Ας το πω εδω μιας και ειναι εφ ολης της υλης.
Στο 'περι Αυτοκινησης' πλησιαζουμε τις 88888 δημοσιευσεις!!!
-
Μαύρο X-Trail στη γωνία Αρχοντάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, παρκαρισμένο πάνω σε ράμπα για αναπήρους. Μου'ρθε να το ρημάξω στις γρατζουνιές το μπουρδέλο.
Επίσης, τυρκουάζ Honda Jazz με πινακίδες ΧΝΜ και 'Ν' στο πίσω τζάμι προσπέρασε στη στενή ανηφόρα της Μανούσου Κούνδουρου, με αυτοκίνητα να έρχονται απ'το αντίθετο ρεύμα στα 10 μέτρα, ΧΩΡΙΣ να πατάει γκάζι, προκαλώντας απίστευτη σύγχυση και κίνδυνο στους άλλους οδηγούς. Την άλλη φορά που θα τον πετύχω, θα τον σταματήσω και θα του σκίσω το δίπλωμα. Ή θα τον βάλω να το φάει.
-
Δεν συμφωνώ πως είναι λύση να του γεμίσεις γρατζουνιές το αυτοκίνητο. Ας μην κάνουμε ενέργειες που όλοι καταδικάζουμε και δεν θα θέλαμε να δούμε στο αυτοκίνητό μας.
Η καλύτερη λύση θα ήταν αν έβλεπες ένα περιπολικό, να το έστελνες καρφωτό εκεί να του αφήσει ένα αυτόγραφο ή να του άφηνες εσύ κάποιο σημείωμα ή το πιο απλό. Σήκωσέ του τον υαλοκαθαριστήρα. Είναι η πιο απλή κίνηση και (σχεδόν) όλοι καταλαβαίνουν πως αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο ενοχλεί έτσι όπως είναι παρκαρισμένο...
-
Επισης μπορεις να κανεις αυτο που κανουμε εγω και ο σπυρος... Μια απλη ροχαλιτσα στο πομολο, θα του προκαλησει μια ενοχληση... Ισως οχι τοσο μεγαλη οσο αυτος, αλλα κατι ειναι.... Εκτος αυτου ειναι κατι το οποιο αναστρεφεται, δηλαδη δεν του χαλας το αμαξι, κατι στο οποιο ειμαι αντιθετος...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Επισης μπορεις να κανεις αυτο που κανουμε εγω και ο σπυρος... Μια απλη ροχαλιτσα στο πομολο, θα του προκαλησει μια ενοχληση... Ισως οχι τοσο μεγαλη οσο αυτος, αλλα κατι ειναι.... Εκτος αυτου ειναι κατι το οποιο αναστρεφεται, δηλαδη δεν του χαλας το αμαξι, κατι στο οποιο ειμαι αντιθετος...έτσι ακριβώς
Σπύρος
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!