-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ëïéðïí áõôï ðïõ èá ðåñéãñáøù äåí îåñù åáí åéíáé áðéèáíï, ðáíôùò åìåíá ìå å÷åé åêíåõñçóåé áöáíôáóôá ôéò ôåëåõôáéåò 2 ìåñåò.
×ñçóéìïðïéù ðáñá ðïëõ ôçí 'åèíéêç ïäï' (ôá åéóáãùãéêá åéíáé åéñùíéêá ãéáôé ìïíï åèíéêç ïäïò äåí åéíáé) Çñáêëåéï - ×åñóïíçóïò. Äåí ðåéñáæåé åáí äåí óáò ëååé ôéðïôá, ìïíï íá óáò ðù ïôé åéíáé ï äñïìïò ðïõ åäù êáé äõï ìåñåò, ëïãù ôïõ óõíåäñéïõ ôùí õðïõñãùí ôçò Å.Å åäù óôç Êñçôç, êõñéïëåêôéêá áëùíéæåôáé áðï åêáôïíôáäåò êñáôéêá áõôïêéíçôá ðïõ ìåôáöåñïõí áõôïõò ôïõò áíèñùðïõò áðï êáé ðñïò ôï Îåíïäï÷åéï ðïõ äéáìåíïõí.
..................ïëïò ï êïóìïò ôçí éäéá ìåôá÷åéñçóç áëëá... ÇÌÁÑÔÏÍ ñå ðáéäéá.Måñéêïß áðï áõôïýò ôçí âëÝðïõí êáé ôñï÷ïíüìïé ,ìïõ Ýôõ÷å íá ðåôý÷ù êáé ôÝôïéï æùíôüâïëï êáé åðåéäÞ äåí ìðïñïýóå íá ðåñÜóåé -ôïí åß÷á êëåßóåé åëáöñþò áëëá äßðëá ôïß÷ïò -ìïõ ôçí åßðå ãéáôß äåí åß÷á êÜíåé ôçí óùóôÞ äéáäñïìÞ (ìåñéêÜ ÷ëì áíôß ìåñéêÜ ìÝôñá)Ç áðÜíôçóç ðïõ ðÞñå : Ç öÜôóá ôïõ åß÷å ðïëý ãÝëéï..
Çôáí ìå ÌåñôóÝíôåò,ðåñéôôü íá ôï ðþ.. -
Το πιο περίεργο που έχω δει έιναι ένα Clio V6 και ένα Mitsu 3000GT...
Το θέμα είναι άλλο... (Δεν ξέρω αν το έχετε γράψει παραπάνω...Σιγα μη διαβάσω πόσες σελίδες!!!)
Τον Φωτεινέλη τον έιδατε που έδειξε την αγορά από έναν Έλληνα μιας Murcie???
Που τα βρήκε τα λεφτά το άτομο...
Και φαντάσου την ώρα που είσαι στο δρόμο να περάσει από δίπλα σου (ποτέ δεν ξέρεις, μακάρι!!!) Προβλέπω αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας!!! -
γιατί όχι murcielago;; λίγες Diablo υπάρχουν στην Ελλάδα νομίζεις; με έναν πρόχειρο υπολογισμό ξέρω για πάνω από 10 διαφορετικές ενώ είμαι σίγουρος πως είναι πολύ περισσότερες. Περιέργως είναι πολύ λίγες οι Ferrari που βλέπεις στο δρόμο.
από ότι μας έχει πει ο φίλος clio V6 υπάρχει μονάχα ένα τέτοιο στην Ελλάδα, κάπου προς Χαλκίδα αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
γιατί όχι murcielago;; λίγες Diablo υπάρχουν στην Ελλάδα νομίζεις; με έναν πρόχειρο υπολογισμό ξέρω για πάνω από 10 διαφορετικές ενώ είμαι σίγουρος πως είναι πολύ περισσότερες.Τότε αυτή η χώρα πρέπει να είναι ο παράδεισος... Εγώ πίστευα πως μόνο 2 υπάρχουν... (Μια του Κεχαγια και μια κίτρινη στα Ιωάννινα ήξερα...)
από ότι μας έχει πει ο φίλος clio V6 υπάρχει μονάχα ένα τέτοιο στην Ελλάδα, κάπου προς Χαλκίδα αν θυμάμαι καλά.
Μήπως εννοείς αυτό που έκανε τον αλυτάρχη στην Ριτσώνα περυσι???
Πάντως ψέματα δεν σας λέω... ΤΟ V6 ταν και όχι κανα απλό Clio (Δεν υπάρχει περίπτωση να τα μπερδέψεις...) και μάλιστα το είδα στα Σεπόλια... -
Γυρνάω σπίτι χθες βράδυ στις 12:30 και βλέπω Megane cabrio να έχει κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ, όχι μόνο του δικού αλλά και του γείτονα (θέλει πολύ κόπο να τα καταφέρεις από ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά ο τύπος τα κατάφερε). Αφού είδα πως δεν είναι κάποιος επισκέπτης στην πολυκατοικία μου, παρκάρω 300 μέτρα μακριά. Μία ώρα μετά και ενώ είμαι στο μπαλκόνι έρχεται τύπος μετά ξανθιάς καλλονής να πάρει το κάμπριο. Του λέω ευγενικά για το θράσος που έχει να κλείνει τόσο απλά 3 θέσεις (στο 1 μπαίνουν 2 αυτοκίνητα) και άρχισε τον τσαμπουκά του στυλ 'κατέβα κάτω να μου τα πεις από κοντά' και τέτοια. Του είπα ότι γλύτωσε τα Ευράκια του που δεν έφερα τους μπλε και επίσης ήταν τυχερός γιατί αν ήθελα να βγω και όχι να μπω και ήταν ανάγκη θα το έβρισκε στη μέση του δρόμου. Με απείλησε ξανά ότι αν βρει γρατζουνιές θα είμαι υπευθυνος εγώ και το πληρώσω πολύ ακριβά. Του είπα καληνύχτα και ότι πολύ θα ήθελα να παρκάρω ένα φορτηγό στο δικό του πάρκινγκ και μπήκα μέσα, επειδή κατάλαβα ότι δεν ήταν άνθρωπος για συζήτηση.
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χθες βράδυ στις 12:30 και βλέπω Megane cabrio να έχει κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ, όχι μόνο του δικού αλλά και του γείτονα (θέλει πολύ κόπο να τα καταφέρεις από ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά ο τύπος τα κατάφερε). Αφού είδα πως δεν είναι κάποιος επισκέπτης στην πολυκατοικία μου, παρκάρω 300 μέτρα μακριά. Μία ώρα μετά και ενώ είμαι στο μπαλκόνι έρχεται τύπος μετά ξανθιάς καλλονής να πάρει το κάμπριο. Του λέω ευγενικά για το θράσος που έχει να κλείνει τόσο απλά 3 θέσεις (στο 1 μπαίνουν 2 αυτοκίνητα) και άρχισε τον τσαμπουκά του στυλ 'κατέβα κάτω να μου τα πεις από κοντά' και τέτοια. Του είπα ότι γλύτωσε τα Ευράκια του που δεν έφερα τους μπλε και επίσης ήταν τυχερός γιατί αν ήθελα να βγω και όχι να μπω και ήταν ανάγκη θα το έβρισκε στη μέση του δρόμου. Με απείλησε ξανά ότι αν βρει γρατζουνιές θα είμαι υπευθυνος εγώ και το πληρώσω πολύ ακριβά. Του είπα καληνύχτα και ότι πολύ θα ήθελα να παρκάρω ένα φορτηγό στο δικό του πάρκινγκ και μπήκα μέσα, επειδή κατάλαβα ότι δεν ήταν άνθρωπος για συζήτηση.
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία....Μα νομίζω πως η καλύτερη λύση για τέτοια γαϊδούρια και ψευτοτσαμπουκάδες έχει αναφερθεί στο Forum: του ξεφουσκώνεις (από τις βαλβίδες, όχι με κανένα μαχαίρι) τελείως 2 λάστιχα (κατά προτίμηση της αριστερής πλευράς, να τα δει αμέσως), του αφήνεις και ένα σημείωμα και να δούμε αν θα το ξανακάνει.
-
Την περασμένη Κυριακή για μπανάκι στο Σούνιο με το Megane Coupe 1.6 16V του πατέρα μου. Σε μια τεράστια ευθεία που υπάρχει κάπου μετά τη Φωκέα (ή Φώκεα, ποτέ δεν έμαθα) πάω να προσπεράσω έναν με φλας κανονικότατα κι ακούω κορναρίσματα από πίσω. Μια Mercedes χωρίς φλας και ένα γιάπη μέσα (φαινόταν από τη γραβάτα). 'Fuck off' σκέφτομαι και κάνω το προσπέρασμα κανονικά και συνεχίζω... Στο μεταξύ στην επόμενη ευθεία να προσπαθεί να με προσπεράσει, εγώ τον κατάλαβα, κόβω ταχύτητα στα 80 από τα 120 και πάλι αρχίζει να κορνάρει, ενώ βρισκόμαστε σε φάση εγώ στη λωρίδα μου με 80 κι εκείνος στην αντίθετη να κορνάρει... 'Βόδι είναι ο άνθρωπος' λέω δεν εξηγείται αλλιώς... για να μη λέει κανείς μετά ότι προκάλεσα και τρακάρισμα, κατεβάζω σε τρίτη και χάνομαι. Μετά από αρκετές στροφές, δεν τον είχα πια πίσω μου, τον ξέχασα, πάω για το μπανάκι μου και το απόγευμα που γύριζα βλέπω το εν λόγω αμάξι αναποδογυρισμένο σε μια στροφή στα κακά του τα χάλια... S500 έγραφε από πίσω και V12 στο πλάι... Τώρα γιατί δεν μπορούσε να με περάσει με 80 στην ευθεία, δεν έχω την παραμικρή ιδέα.
Μπορώ να σας πω ότι το σκέφτομαι από την Κυριακή και ακόμα απορώ... Γι' αυτό και το έκανα post στο forum.
Καλό απόγευμα και να προσέχετε!
Φώτης -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα νομίζω πως η καλύτερη λύση για τέτοια γαϊδούρια και ψευτοτσαμπουκάδες έχει αναφερθεί στο Forum: του ξεφουσκώνεις (από τις βαλβίδες, όχι με κανένα μαχαίρι) τελείως 2 λάστιχα (κατά προτίμηση της αριστερής πλευράς, να τα δει αμέσως), του αφήνεις και ένα σημείωμα και να δούμε αν θα το ξανακάνει.Χμμμ... δεν ξέρω. Έχω μερικές αντιρρήσεις:
-
Δεν ξέρεις εξ'αρχής το ποιόν του οδηγού ενός αυτοκινήτου που σου έχει κλείσει το πάρκινγκ. Αν ας πούμε πάρκαρε εκεί για 5' να πάει μέχρι το περίπτερο δεν είναι λίγο υπερβολικό να τον τιμωρήσεις κατ'αυτόν τον τρόπο;
-
Αν σε δει κάποιος να του ξεφουσκώνεις τα λάστιχα και σε καρφώσει μπορεί να έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Φαντάσου π.χ. να σου κάνει μήνυση λέγοντας ότι εξ'αιτίας σου έχασε σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού που του κόστισε 'τόσα' και να στα ζητάει μετά.
-
Υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε ψυχοπαθή ο οποίος αν μάθει ότι το έκανες εσύ (πιο εύκολο αν του έχεις αφήσει σημείωμα) μπορεί να σου σπάσει το αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα να στη στήσει με την παρέα του και να σε στείλει στο νοσοκομείο.
-
Τέλος υπάρχει η περίπτωση να είναι μεθυσμένος οπότε η οποιαδήποτε λογομαχία μαζί του να έχει απρόβλεπτη εξέλιξη.
Νομίζω πως ο πιο 'ασφαλής' τρόπος να τον τιμωρήσεις και να μην μπορεί να κάνει και τίποτα είναι να καλέσεις αμέσως την αστυνομία. Αν ο παραβάτης εμφανιστεί έγκαιρα παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις και όλα καλά.
Για τη ιστορία, να πω ότι κι εμένα με κλείνουν συχνά στο πάρκινγκ. Συνήθως είναι κάποιος θαμώνας γειτονικής έθνικ ταβέρνας (ρώσικη) οπότε τον βρίσκω εύκολα, οπότε έρχεται και το παίρνει χωρίς πολλά-πολλά, αν και συνήθως τύφλα στο μεθύσι. Αυτό πάντως που μου τη σπάει περισσότερο είναι να σου έχει αφήσει χώρο ίσα-ίσα το πλάτος ενός αυτοκινήτου και μετά να σου κάνει τον έξυπνο κιόλας ('έλα μωρέ, αφού βγαίνεις') ξέροντας ότι στην ουσία δεν βγαίνεις με τίποτα γιατί πρέπει να στρίψεις κιόλας. Αλλά βέβαια δεν τον νοιάζει αν γρατσουνίσεις τα πλαϊνά του αυτοκινήτου σου στον προφυλακτήρα του.
Μια άλλη τακτική που εφαρμόζω όταν είμαι στις καλές μου είναι ότι κρατάω τις πινακίδες του αυτοκινήτου και του αφήνω σημείωμα στο οποίο του λέω ότι τις έχω κρατήσει και ότι αν το ξανακάνει θα φέρω αμέσως την αστυνομία. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πιάνει γιατί δεν έχω βρει δύο φορές το ίδιο αυτοκίνητο.
-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μα νομίζω πως η καλύτερη λύση για τέτοια γαϊδούρια και ψευτοτσαμπουκάδες έχει αναφερθεί στο Forum: του ξεφουσκώνεις (από τις βαλβίδες, όχι με κανένα μαχαίρι) τελείως 2 λάστιχα (κατά προτίμηση της αριστερής πλευράς, να τα δει αμέσως), του αφήνεις και ένα σημείωμα και να δούμε αν θα το ξανακάνει.
Χμμμ... δεν ξέρω. Έχω μερικές αντιρρήσεις:
Για τη ιστορία, να πω ότι κι εμένα με κλείνουν συχνά στο πάρκινγκ. Συνήθως είναι κάποιος θαμώνας γειτονικής έθνικ ταβέρνας (ρώσικη) οπότε τον βρίσκω εύκολα, οπότε έρχεται και το παίρνει χωρίς πολλά-πολλά, αν και συνήθως τύφλα στο μεθύσι.
ωραιο, εθνικ που λες εχουμε γεμισει και εδω Θεσνικη και φαινεται πως τη συνηθεια να κλεινουν την εχουν πανελλαδικως! Αντε και εις ανωτερα μας...
-
kyan
εθνικ ρωσικη ταβερνα
καιρο ειχα να γελασω ετσι πολυ καλο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εθνικ ρωσικη ταβερναΠαιδιά, στην ουσία ψιλοκαταγώγιο είναι, αλλά είπα να το πω κομψά για να μη με πουν ρατσιστή. Παρεμπιπόντως, είναι αίστευτες οι ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνουν αυτοί ο (κατά τα άλλα συμπαθέστατοι) ρώσοι στην καθισιά τους! Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι μετά, παρόλο που μετα βίας περπατούν τρικλίζοντας, οδηγούν κιόλας! Δεν ξέρετε πόσα τροχαία έχουν κάνει στο στενό μου παραβιάζοντας φανάρια και στοπ με απίστευτες ταχύτητες μετά από μεθύσια μέχρι πρωίας!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- Δεν ξέρεις εξ'αρχής το ποιόν του οδηγού ενός αυτοκινήτου που σου έχει κλείσει το πάρκινγκ. Αν ας πούμε πάρκαρε εκεί για 5' να πάει μέχρι το περίπτερο δεν είναι λίγο υπερβολικό να τον τιμωρήσεις κατ'αυτόν τον τρόπο;
Μα προφανώς δεν θα το κάνεις αμέσως, διότι όλοι έχει τύχει να κλείσουμε κάποιον ή ένα πάρκινγκ για 5 λεπτά, αλλά αν δεις και η ιστορία συνεχίζεται για πολλή ώρα (ας πούμε μία ώρα, που είναι πέρα από τα όρια της όποιας ανοχής, ΙΜΗΟ)
- Αν σε δει κάποιος να του ξεφουσκώνεις τα λάστιχα και σε καρφώσει μπορεί να έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Φαντάσου π.χ. να σου κάνει μήνυση λέγοντας ότι εξ'αιτίας σου έχασε σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού που του κόστισε 'τόσα' και να στα ζητάει μετά.
Εξίσου καλά μπορείς να ισχυριστείς και εσύ το ίδιο, ιδίως αν δεν μπορείς να βγείς από το πάρκινγκ επειδή σε έχει κλείσει. Οπότε δεν βγαίνει άκρη έτσι.
- Υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε ψυχοπαθή ο οποίος αν μάθει ότι το έκανες εσύ (πιο εύκολο αν του έχεις αφήσει σημείωμα) μπορεί να σου σπάσει το αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα να στη στήσει με την παρέα του και να σε στείλει στο νοσοκομείο.
Αν είναι κάποιος από τη γειτονιά, τότε μάλλον θα μπορείς να τον βρείς για να πάρει το αυτοκίνητό του αμέσως. Αν δεν είναι κάποιος από τη γειτονιά, τότε αμφιβάλλω πως μπορεί να κάνει αυτό που λες. Ο μόνος κίνδυνος είναι να σε πιάσει επ΄ αυτοφώρω, οπότε το πιθανότερο είναι να μην είναι ευχάριστη η κατάληξη Ωστόσο σε αυτό βασίζονται όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι που λένε στον οποιοδήποτε cmarin 'κατέβα κάτω να μου τα πεις αυτά'
- Τέλος υπάρχει η περίπτωση να είναι μεθυσμένος οπότε η οποιαδήποτε λογομαχία μαζί του να έχει απρόβλεπτη εξέλιξη.
Ε καλά, το θέμα είναι να μην φτάσεις σε 'πρόσωπο-με-πρόσωπο' διαμάχη.
Νομίζω πως ο πιο 'ασφαλής' τρόπος να τον τιμωρήσεις και να μην μπορεί να κάνει και τίποτα είναι να καλέσεις αμέσως την αστυνομία. Αν ο παραβάτης εμφανιστεί έγκαιρα παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις και όλα καλά.
Η αστυνομία για να έρθει μπορεί να κάνει από 5 λεπτά μέχρι ...καθόλου.
Για τη ιστορία, να πω ότι κι εμένα με κλείνουν συχνά στο πάρκινγκ. Συνήθως είναι κάποιος θαμώνας γειτονικής έθνικ ταβέρνας (ρώσικη)
Μη μου πεις πως μένεις Καλλιθέα-Τζιτζιφιές
Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία 'είναι της γειτονιάς' Οχι πως δεν είναι μπελάς να φωνάζεις στις ταβέρνες 'μήπως έχει παρκάρει κανείς' αλλά τέλος πάντων είναι στα πλαίσια της ανοχής σε δυσκολία παρκαρίσματος κτλ. Ή αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα, 'συγνώμη που πάρκαρα, πάρτε τηλέφωνο ....' (το έχω δει -και το έχω κάνει ) δεν θα το κάνεις ? Το θέμα είναι τι κάνεις στις υπόλοιπες περιπτώσεις.
Μια άλλη τακτική που εφαρμόζω όταν είμαι στις καλές μου είναι ότι κρατάω τις πινακίδες του αυτοκινήτου και του αφήνω σημείωμα στο οποίο του λέω ότι τις έχω κρατήσει και ότι αν το ξανακάνει θα φέρω αμέσως την αστυνομία. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πιάνει γιατί δεν έχω βρει δύο φορές το ίδιο αυτοκίνητο.
Το θέμα δεν είναι να γίνουμε πιο γαϊδούρια από τα γαϊδούρια. Γιαυτό και είμαι κατά οποιουδήποτε βανδαλισμού. Αλλά κάπως πρέπει να καταλάβουν τα γαϊδούρια πως είναι γαϊδούρια, γιατί νομίζουν πως είναι γάτες Και φοβάμαι πως η πολιτισμένη αντίδραση μάλλον ελάχιστα θα τους αγγίξει, θέλουν κάτι που να διαπεράσει το χοντρό πετσί τους. Νομίζω λοιπόν πως τα 2 ξεφουσκωμένα λάστιχα (μαζί με το σημείωμα, για να καταλάβουν τι έκαναν) είναι η πρέπουσα αντίδραση.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία....Καλά ρε γιατί δεν του πέταγες μια γλάστρα από το μπαλκόνι??
Τους τσαμπουκάδες θα τους έλυνε με τον δικηγόρο σου. -
Oσον αφορα τα κλεισιματα:
Κατεβαινω κατω να παρω το τουτου ( οδος Ολυμπου με Ιασωνιδου για τους Θεσσαλονικεις ) και βλεπω μ΄εχει κλεισει Punto. Βρε τι κορνα και ξανα και ξανα, τιποτα. Υπ΄οψιν το ραντεβου περιμενει. Καλω την αστυνομια η οποια και φθανει μετα απο 15 λεπτα. Και ακουω το θεϊκο. Μπορουμε να τον γραψουμε αλλα πρεπει να γραψουμε και εσας γιατι εχετε παρκαρει διαγωνια στο δρομο ( ολος ο δρομος για μηκος 300μ και πανω ειναι ολοι διαγωνιοι σταθμευμενοι )! Βεβαια αρνηθηκα οποτε και ο περιπτερας πεταει κορυφαιο ιδεα μηπως ειναι κανενας απο τις καφετεριες που εχει καμια 100μ πιο πισω.
Μπαινω στο πρωτο 'καφενειο', απ΄αυτα που μαζευουν τον καλο τον κοσμο ρωταω αν ειναι κανενος και σηκωνεται αιφνης τυπος καμια 22 χρονων. Του λεω ρε φιλε ενα χαρτακι δεν μπορουσες να βαλεις, μπορει εγω να ειχα αναγκη, να πεθαινα... Μου απανταει πως κοιτουσε (συγκαταβατικο υφος) που και που... Τι να του πεις
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία....ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη ???
ολο σε ανθρωπους που δεν ειναι 'σπαρκωμενοι' συμβαινουν αυτά...
εγω παρακαλαω για κατι τετοιους τυπους αλλα με δερνει η ατυχια -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλά ρε γιατί δεν του πέταγες μια γλάστρα από το μπαλκόνι??
Τους τσαμπουκάδες θα τους έλυνε με τον δικηγόρο σου.Άσε, δεν είχα καμμία όρεξη ήμουν ψόφιος και νυσταζα, κοιμόταν και το μωρό μέσα και δεν ήθελα να προκαλέσω φασαρία να βγει όλη η γειτονιά έξω. Σε άλλη φάση ίσως το έκανα. Αλλά ο τύπος ήταν ορισμός υπανθρώπου και ήθελε να κάνει μοστρα και στο ξανθό (που δεν άνοιξε καθόλου το στόμα του) με τις κοιλιές και τα β***α έξω.
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη ???
ολο σε ανθρωπους που δεν ειναι 'σπαρκωμενοι' συμβαινουν αυτά...
εγω παρακαλαω για κατι τετοιους τυπους αλλα με δερνει η ατυχιαΑλέξη, νοικιάζεται σπίτι στην γειτονιά μου, ενδιαφέρεσαι?
(Αν έβλεπες ο τύπος τον predator η κατάληξη θα ήταν σίγουρα διαφορετική.... ) -
Λυσεις υπαρχουν πολλες
σωστες ομως λιγες....!!!Τι πεταξα παλι ρε ..... αχ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα προφανώς δεν θα το κάνεις αμέσως, διότι όλοι έχει τύχει να κλείσουμε κάποιον ή ένα πάρκινγκ για 5 λεπτά, αλλά αν δεις και η ιστορία συνεχίζεται για πολλή ώρα (ας πούμε μία ώρα, που είναι πέρα από τα όρια της όποιας ανοχής, ΙΜΗΟ)Έτσι το δέχομαι.
Εξίσου καλά μπορείς να ισχυριστείς και εσύ το ίδιο, ιδίως αν δεν μπορείς να βγείς από το πάρκινγκ επειδή σε έχει κλείσει. Οπότε δεν βγαίνει άκρη έτσι.
Το παράδειγμα ήταν όντως λίγο υπερβολικό.
Η αστυνομία για να έρθει μπορεί να κάνει από 5 λεπτά μέχρι ...καθόλου.
Παραδόξως, όποτε τους έχω πάρει έχουν έρθει μέσα σε 10'. Το δύσκολο έως αδύνατο είναι να έρθει γερανός.
Μάγος είσαι; Αν μου βρεις και το όνομα της ταβέρνας κερνάω ...βότκες!
'συγνώμη που πάρκαρα, πάρτε τηλέφωνο ....' (το έχω δει -και το έχω κάνει )
Έχω μόνιμα στο ντουλαπάκι ένα τέτοιο χαρτί. Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά.
Το θέμα δεν είναι να γίνουμε πιο γαϊδούρια από τα γαϊδούρια. Γιαυτό και είμαι κατά οποιουδήποτε βανδαλισμού. Αλλά κάπως πρέπει να καταλάβουν τα γαϊδούρια πως είναι γαϊδούρια, γιατί νομίζουν πως είναι γάτες Και φοβάμαι πως η πολιτισμένη αντίδραση μάλλον ελάχιστα θα τους αγγίξει, θέλουν κάτι που να διαπεράσει το χοντρό πετσί τους. Νομίζω λοιπόν πως τα 2 ξεφουσκωμένα λάστιχα (μαζί με το σημείωμα, για να καταλάβουν τι έκαναν) είναι η πρέπουσα αντίδραση.
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι τα λεφτά πονούν περισσότερο. Αν καταφέρεις δε και το μαζέψει γερανός (πολύ δύσκολο ομολογουμένως) είναι η καλύτερη εκδίκηση! Πάντως αν πέσεις σε γαϊδούρι δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να διαπεράσεις το πετσί του, και όπως ξέρεις τα γαϊδούρια ξέρουν ότι είναι γαϊδούρια, οπότε το θέμα είναι πώς θα νοιώσεις εσύ καλύτερα, μην κοροϊδευόμαστε!
Όλα αυτά ανατρέπονται αν έχεις τη σωματική διάπλαση του predator
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παραδόξως, όποτε τους έχω πάρει έχουν έρθει μέσα σε 10'. Το δύσκολο έως αδύνατο είναι να έρθει γερανός.Αυτό είναι το πρόβλημα, οι κλήσεις, όπως όλοι ξέρουμε, είτε σβήνονται είτε πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων, οπότε μόνο ο γερανός θα τους συνετίσει...
Μάγος είσαι; Αν μου βρεις και το όνομα της ταβέρνας κερνάω ...βότκες!
...και πιροσκί στη Βαλεντίνα ? (όχι οδήγηση μετά τις βότκες )
Όλα αυτά ανατρέπονται αν έχεις τη σωματική διάπλαση του predator
Εντάξει, και εγώ έχω ένα κάποιο εκτόπισμα αλλά το θέμα είναι: είμαστε έτοιμοι να 'έρθουμε στα χέρια' ? Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν πιστεύω πως μπορώ. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε να αντιδράσουμε ενάντια στα γαϊδούρια (προσβάλλω και τα συμπαθή τετράποδα ) δεν μπορούν οι θρασύδειλοι ψευτοτσαμπουκάδες να βγαίνουν πάντα από πάνω...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!