-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειμαι πεζος στο Ηρακλειο, στην οδο Αβερωφ για οσους ξερουν.
Στο μαγαζι που θελω να μπω βρισκεται απεξω ενας της τροχαιας επισης πεζος. Λιγο πριν μπω στο μαγαζι, κανει ο τυπος σημα σε μια γκομενιτσα με ενα μηχανακι να σταματησει γιατι δεν φορουσε κρανος. Σταματαει η μικρη (γυρω στα 20, κορμι θανατηφορο, ασφυχτικα εφαρμοστο τζινακι, ασφυχτικα εφαρμοστο καλοκαιρινο μπλουζακι) (ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ!!!)
Τελοσπαντον, κατεβαινει απο τη μηχανη και τον αρχιζει η μικρη(??)
'Μα σε παρακαλω μη με γραψεις' ναζιαρικο χαμογελο, προκλητικο κουνιμα δεξια αριστερα του ανω μερους του σωματος
'Μα μονο για μια μικρη διαδρομη το πηρα το μηχανακι' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Δεν θα το ξανακανω' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Μα το ξαχασα το κρανος' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Μη μου το κανεις αυτο' )Επαναληψη των πιο πανω)Τωρα εμενα πεστε με πονηρο, προστυχο, βρωμομυαλο, αλλα μου φανηκε οτι ο Αστυνομικος (??) ειχε ενα υφος τοσο πεινασμενο, μονο που μονο τα σαλια του δεν του ετρεχαν.
Τελικα με τα πολλα χαχαχα χουχουχου, κουνηματα και δε ξερω εγω τι αλλα του εκανε η κοπελιτσα εφυγε χωρις να παρει κληση.
Και να φανταστειτε οτι ειδικα στο κεντρο της πολης ειναι πολυ αυστηροι και δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος χωρις κρανος.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;;;
-
Skeftetai me lathos kefali...
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Ειμαι πεζος στο Ηρακλειο, στην οδο Αβερωφ για οσους ξερουν.
Στο μαγαζι που θελω να μπω βρισκεται απεξω ενας της τροχαιας επισης πεζος. Λιγο πριν μπω στο μαγαζι, κανει ο τυπος σημα σε μια γκομενιτσα με ενα μηχανακι να σταματησει γιατι δεν φορουσε κρανος. Σταματαει η μικρη (γυρω στα 20, κορμι θανατηφορο, ασφυχτικα εφαρμοστο τζινακι, ασφυχτικα εφαρμοστο καλοκαιρινο μπλουζακι) (ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ!!!)
Τελοσπαντον, κατεβαινει απο τη μηχανη και τον αρχιζει η μικρη(??)
'Μα σε παρακαλω μη με γραψεις' ναζιαρικο χαμογελο, προκλητικο κουνιμα δεξια αριστερα του ανω μερους του σωματος
'Μα μονο για μια μικρη διαδρομη το πηρα το μηχανακι' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Δεν θα το ξανακανω' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Μα το ξαχασα το κρανος' (Επαναληψη των πιο πανω)
'Μη μου το κανεις αυτο' )Επαναληψη των πιο πανω)Τωρα εμενα πεστε με πονηρο, προστυχο, βρωμομυαλο, αλλα μου φανηκε οτι ο Αστυνομικος (??) ειχε ενα υφος τοσο πεινασμενο, μονο που μονο τα σαλια του δεν του ετρεχαν.
Τελικα με τα πολλα χαχαχα χουχουχου, κουνηματα και δε ξερω εγω τι αλλα του εκανε η κοπελιτσα εφυγε χωρις να παρει κληση.
Και να φανταστειτε οτι ειδικα στο κεντρο της πολης ειναι πολυ αυστηροι και δεν κυκλοφορει πολυς κοσμος χωρις κρανος.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;;;
Αν πηρε και τηλ για να σηζητησουν για την κληση που της γλυτωσε καλα εισαι ποιος δεν θα τις την χαριζε
-
Βέβαια αν δεν εμφανιστή η μικρούλα στο ραντεβού, γιατί έσπασε το ξερό της επειδή δεν φορούσε κράνος είναι λεπτομέρεια...
Και αυτή χαζή, γιατί γλίτωσε με ένα κούνημα κάποια ευρώ, αλλά ρισκέρει έτσι το κεφάλι της (κυριολεκτικά και μεταφορικά...), και η αστυνομία επιδεικνύει άλλη μια φορά πως την ασφάλειά μας την έχει γραμμένη στα παλιά της τα παπούτσια και 'για τα λεφτά τα κάνεις όλα'...
-
Μην είμαστε τόσο αυστηροί.
Μην ξεχνάμε ότι σέρνει καράβι, πόσο μάλλον να γλιτώσει μια κλήση για κράνος.
Πόσοι θα μπορούσαμε να είμαστε άτεγκτοι μπροστά σε τέτοιο νάζι. -
Παιδιά απίστευτο..............
Είδα ταξιτζή με το νεο Avensis να δουλεύει και να φοράει ζώνη ασφαλείαςΥΓ
Ρε μπας και έχει κανα ηχητικό σύστημα που σφυρίζει αν δεν φοράς ζώνη? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είδα ταξιτζή με το νεο Avensis να δουλεύει και να φοράει ζώνη ασφαλείαςΟ οποίος είχε για πελάτη τον Άη-Βασίλη, έτσι;
Ρε μπας και έχει κανα ηχητικό σύστημα που σφυρίζει αν δεν φοράς ζώνη?
Αν αυτό ήταν το πρόβλημά του θα το είχε ξηλώσει αμέσως μετά την αγορά του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε μπας και έχει κανα ηχητικό σύστημα που σφυρίζει αν δεν φοράς ζώνη?Πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες πήραμε ταξί. Ο ταξιτζής δεν φορούσε ζώνη, το αυτοκίνητο ήταν καινούριο Primera και το ηχητικό σήμα (που δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή), ήταν τόσο εκνευριστικό που εμείς φορέσαμε τις ζώνες μπας και καταλάβει - αλλά που. Τελικά, παίζει οι ταξιτζήδες να είναι παντού από την ίδια ράτσα?
-
Tαριφας, με ΟΚΤΑΒΙΑ, και κολλημενο τον αεροσακο συνοδηγου, με μονωτικη ταινια γυρω γυρω... για να μην ανοιξει σε κανενα μικροτρακαρισμα και πληρωνει τσαμπα???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε μπας και έχει κανα ηχητικό σύστημα που σφυρίζει αν δεν φοράς ζώνη?Έχει και πολύ εκνευριστικό μάλιστα λειτουργεί ακόμα και στην όπισθεν πως πήρε 5 αστέρια νομίζεις;
Το περίεργο βέβαια είναι πως και δεν είχε περάσει τη ζώνη πίσω από την πλάτη του για να κάθεται πάνω της
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Tαριφας, με ΟΚΤΑΒΙΑ, και κολλημενο τον αεροσακο συνοδηγου, με μονωτικη ταινια γυρω γυρω... για να μην ανοιξει σε κανενα μικροτρακαρισμα και πληρωνει τσαμπα???Μπα, μαλλον ειχε ηδη ανοιξει και δεν ηθελε να τα σκασει για να τον φτιαξει...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες πήραμε ταξί. Ο ταξιτζής δεν φορούσε ζώνη, το αυτοκίνητο ήταν καινούριο Primera και το ηχητικό σήμα (που δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή), ήταν τόσο εκνευριστικό που εμείς φορέσαμε τις ζώνες μπας και καταλάβει - αλλά που. Τελικά, παίζει οι ταξιτζήδες να είναι παντού από την ίδια ράτσα?Δοκιμασες να του μιλησεις ελληνικα ; Ποτε δεν ξερεις!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες πήραμε ταξί. Ο ταξιτζής δεν φορούσε ζώνη, το αυτοκίνητο ήταν καινούριο Primera και το ηχητικό σήμα (που δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή), ήταν τόσο εκνευριστικό που εμείς φορέσαμε τις ζώνες μπας και καταλάβει - αλλά που. Τελικά, παίζει οι ταξιτζήδες να είναι παντού από την ίδια ράτσα?
Δοκιμασες να του μιλησεις ελληνικα ; Ποτε δεν ξερεις!!
Άψογος, χαχαχα ... να δεις που έτσι θα ήταν
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες πήραμε ταξί. Ο ταξιτζής δεν φορούσε ζώνη, το αυτοκίνητο ήταν καινούριο Primera και το ηχητικό σήμα (που δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή), ήταν τόσο εκνευριστικό που εμείς φορέσαμε τις ζώνες μπας και καταλάβει - αλλά που. Τελικά, παίζει οι ταξιτζήδες να είναι παντού από την ίδια ράτσα?
Δοκιμασες να του μιλησεις ελληνικα ; Ποτε δεν ξερεις!!
Άψογος, χαχαχα ... να δεις που έτσι θα ήταν
Εκεί πήγε αμέσως κι εμένα το μυαλό μου, αλλά όχι κύριοι, ήταν Βέλγος! (στην υπηκοότητα, γιατί το ύψος του άλλα έλεγε για την καταγωγή του )
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε μπας και έχει κανα ηχητικό σύστημα που σφυρίζει αν δεν φοράς ζώνη?Μέσα επεσες ..... εχει ηχητικό που χτυπάει οσο ανεβαζεις ταχυτητα, αλλα μετα σταματά και συνεχίζουν να αναβασβύνουν τα λαμπακια, φαντασου στα ταξί τι γίνεται , απελπισία ,και αυτό ισχύει και στον συνοδηγό .
Α.. και το θεμα είναι οτι η αντιπρωσοπεια δεν στο βγαζει , παει η εγγυηση... , μονο ο 'μαστρομήτσος' ανα μπορει να το βγαλει , φανταζομαι θα ξυλώνει τον αισθητηρα βαρους κατω απο το καθισμα, αλλά με τα λαμπακια τι γινεται??ΥΣ.μιλώ εκ πειρας... , καλό είναι παντως , εγώ φορώ ζώνη παντα πλεον, αν και μερικές φορές ειναι ιδιαίτερα εκνευριστικό..
-
Αυτό το είδατε;
Σκαραβαίος στο χρώμα της… αγελάδας!
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2320&part=1
Άραγε η κόρνα τους κάνει ΜΟΥΟΥΟΥ;!
Λέτε να έρθουν και στην Ελλάδα;
-
Βγαίνει και σε καφέ-μαύρο χρώμα;
Οι αγελάδες στο χωριό εδώ βγαίνουν μόνο σε καφέ-μαύρο... -
οποιος το αγορασει μην τολμησει και περασει εξω απο φαρμα.... βλεπω τα μοσχαρια να τον κυνηγάνε.....(για εξυπηρετηση του αναπαραγωγικου τους ενστικτου!!)!!!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Βέβαια αν δεν εμφανιστή η μικρούλα στο ραντεβού, γιατί έσπασε το ξερό της επειδή δεν φορούσε κράνος είναι λεπτομέρεια...Και αυτή χαζή, γιατί γλίτωσε με ένα κούνημα κάποια ευρώ, αλλά ρισκέρει έτσι το κεφάλι της (κυριολεκτικά και μεταφορικά...), και η αστυνομία επιδεικνύει άλλη μια φορά πως την ασφάλειά μας την έχει γραμμένη στα παλιά της τα παπούτσια και 'για τα λεφτά τα κάνεις όλα'...
Προφανώς και να φόραγε κράνος δεν θα είχε και τίποτα να προστατέψει...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό το είδατε;Σκαραβαίος στο χρώμα της… αγελάδας!
Άραγε η κόρνα τους κάνει ΜΟΥΟΥΟΥ;!
Πολύ γέλασα με αυτό!!
Για τους ταξιτζήδες και τις ζώνες, Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο είχα πάρει ταξί, καινούριο Mercedes, στο οποίο ο οδηγός αντί να φοράει ζώνη, είχε αγοράσει δύο πόρπες σκέτες (έτσι δεν τις λένε; ) και τις έβαζε στη θέση των υποδοχέων, προφανώς για να μη χτυπάει το ηχητικό σήμα Αποτέλεσμα; Έκανα τη διαδρομή με την πόρπη-μαϊμού του συνοδηγου στο χέρι, αφού πάντα φοράω ζώνη σε ταξί
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!