-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Έχουν ειπωθεί ορισμένες ανακρίβειες εδώ. Πλημμύρες τέτοιας έκτασης και χειρότερης συμβαίνουν και σε άλλες κατα τα άλλα πολιτισμένες χώρες, μόνο που εκεί δεν πέφτουν πάνω στην καταστροφή, όλα τα κοράκια- εισαγγελάτοι για να φάνε! Ας μην κάνουμε και εμείς το ίδιο! Και για να καταλάβω. Είδε κανένας απο εσάς κάποιο βουλωμένο φρεάτιο και πήρε τηλέφωνο έστω και στο Δήμο για να έρθουν να το ξεβουλώσουν? Ποιος από εμάς ενώ βλέπει κάτι, κάνει έστω το ελάχιστο δυνατό για να γίνει κάπως καλύτερη η κατάσταση?Για το κατα πολλούς αποτυχημένο έργο στο ποτάμι δεν άκουσα τι άλλο θα μπορούσε να γίνει. Αν δηλαδή θέλαμε, όλα να γίνονται τέλεια θα έπρεπε να πληρώνουμε τα δεκαπλάσια απο όσα πληρώνουμε και να υποστούμε την 100πλάσια ταλαιπωρία από την σημερινή! Μην γκρινιάζουμε συνεχώς!!!
Δεν λέω οτι όλα είναι σωστά!!!
Αλλά όχι, τριτοκοσμική χώρα δεν είμαστε σε καμία περίπτωση! Απλώς βάζουμε τον πήχη υπερβολικά ψηλά και σπάνια μένουμε ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα!Συμφωνω και τα εχω γράψει και εγω.
Σε χώρες που βρέχει 300 μέρες τον χρόνο γίνονται πλημμύρες και πνίγεται κόσμος.
Ομως takinen μην νομίζεις οτι και εκει ο κόσμος και τα κανάλια δεν κανουν τα ίδια!
Σε ολο τον κόσμο οι άνθρωποι ίδιοι είναι!!!!Με τα ιδια κουσούρια πάνω κατω,απλά εμείς είμαστε ....πιο έξυπνοι! Απλώς δεν τα μαθαίνουμε και νομίζουμε οτι γίνονται μονο εδω!
Μαθαίνουμε μονο οτι γίνεται στην γειτονιά μας και οτι μας δείχνει (επιλέγει) η τηλεόραση στα 45' του δελτίου ειδήσεων!
Απλώς θεωρούμε ακόμα οτι είμαστε ο ομφαλός της Γής (μπορεί και να είμαστε) που ΟΛΑ πρέπει να ειναι ΤΕΛΕΙΑ αρκει -οπως λές- να τα κανει κάποιος αλλος!!!! -
Έχουν ειπωθεί ορισμένες ανακρίβειες εδώ. Πλημμύρες τέτοιας έκτασης και χειρότερης συμβαίνουν και σε άλλες κατα τα άλλα πολιτισμένες χώρες,Συγγνώμη, αλλά δεν έχει ειπωθεί καμμία ανακρίβεια. Γίνονται κι αλλού, δε λέω, αλλά στις πρωτεύουσες τουλάχιστον των 'πολιτισμένων' χωρών δε υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, κι αν υπάρξουν δεν είναι τέτοιας συχνότητας!!!
μόνο που εκεί δεν πέφτουν πάνω στην καταστροφή, όλα τα κοράκια- εισαγγελάτοι για να φάνε! Ας μην κάνουμε και εμείς το ίδιο!
Και εδώ κάνεις λάθος. Όχι σαν κοράκια αλλά πολύ χειρότερα. Ύαινες, όρνια κι όλα τα α-συμπαθή είδη του ζωικού βασιλείου πέφτουν να τους φάνε. Συνήθως όμως εκεί γίνεται κάτι. ΄Πια΄νει τόπο ρε αδελφέ. Τουλάχιστον έτσι εγώ έχω καταλάβει.
Και για να καταλάβω. Είδε κανένας απο εσάς κάποιο βουλωμένο φρεάτιο και πήρε τηλέφωνο έστω και στο Δήμο για να έρθουν να το ξεβουλώσουν? Ποιος από εμάς ενώ βλέπει κάτι, κάνει έστω το ελάχιστο δυνατό για να γίνει κάπως καλύτερη η κατάσταση?
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΠΑΖΑ, ΚΛΠ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ??? ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???
Για το κατα πολλούς αποτυχημένο έργο στο ποτάμι δεν άκουσα τι άλλο θα μπορούσε να γίνει. Αν δηλαδή θέλαμε, όλα να γίνονται τέλεια θα έπρεπε να πληρώνουμε τα δεκαπλάσια απο όσα πληρώνουμε και να υποστούμε την 100πλάσια ταλαιπωρία από την σημερινή! Μην γκρινιάζουμε συνεχώς!!!
Κανείς εδώ δεν είπε ότι το έργο είναι αποτυχημένο. Μόνο για τη διεύθετηση μίλησα (ειρωνικά, δεν το κρύβω). Δεν τα θέλουμε όλα τέλεια, αλλά αφού δώσανε λεφτά για τη συγκεκριμένη μελέτη (και τα λεφτά είναι πολλά ΑΡΗ, άσε που έχω δει τί ποιότητας μελέτες γίνονται...) ας την κάνονουνε σωστή ρε γαμώτο.
Δεν λέω οτι όλα είναι σωστά!!! Αλλά όχι, τριτοκοσμική χώρα δεν είμαστε σε καμία περίπτωση! Απλώς βάζουμε τον πήχη υπερβολικά ψηλά και σπάνια μένουμε ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα!
Όντως δεν είμαστε τριτοκοσμικοί όπως μας αρέσει να λέμε, αλλά μας αρέσει να γκρινιάζουμε γενικώς.
Α, και που 'σαι!!! Να λες ευτυχώς που έβρεξε μόνο χαμηλά, γιατί αν απλωνόταν αυτή η βροχή σε όλο το λεκανοπεδιο (που πολύ εύκολα θα μπορούσε) θα κλαίγανε πολλές μανούλες. Η ποσότητα του νερού θα ήταν τετραπλάσια!!! -
Kouk δεν έχω γνώση των τηλεοπτικών δρώμενων σε άλλες χώρες. Έβλεπα όμως πριν 15 περίπου μέρες στο CNN μια πλημμύρα κάπου στις Ην. Πολ. Δεν θυμάμαι που, οι φίλοι μας εξ Αμερικής θα το ξέρουν. Λοιπόν, έβλεπες το νερό να έχει καλύψει ολόκληρα σπίτια και ο δημοσιογράφος έθιγε με πολύ σοβαρό και σχεδόν πένθιμο τόνο το ζήτημα. Δεν είχε βγει στα παράθυρα με 6 μαιντανούς προσπαθώντας να αποδώσει ευθύνες πριν μάλιστα σταματήσει να βρέχει!
-
Kouk δεν έχω γνώση των τηλεοπτικών δρώμενων σε άλλες χώρες. Έβλεπα όμως πριν 15 περίπου μέρες στο CNN μια πλημμύρα κάπου στις Ην. Πολ. Δεν θυμάμαι που, οι φίλοι μας εξ Αμερικής θα το ξέρουν. Λοιπόν, έβλεπες το νερό να έχει καλύψει ολόκληρα σπίτια και ο δημοσιογράφος έθιγε με πολύ σοβαρό και σχεδόν πένθιμο τόνο το ζήτημα. Δεν είχε βγει στα παράθυρα με 6 μαιντανούς προσπαθώντας να αποδώσει ευθύνες πριν μάλιστα σταματήσει να βρέχει!Σωστό ρε φίλε!Αλλα το CNN που βλέπουμε εμείς ειναι -ή προσπαθεί να δείξει- σοβαρό! Υπολόγισε οτι στην Αμερική υπάρχουν εκατοντάδες κανάλια και τα περισσότερα (πλην αυτών με παναμερικανική κάλυψη) ειναι χειρότερα απο τα χειρότερα δικά μας.
Δική τους εφεύρεση το τηλεοπτικό ελικόπτερο.Τα δικά μας δημοσιογραφάκια αντιγραφή κάνουν απλώς,μιμούμενοι αυτά που βλέπουν στις ταινίες!!!!
Η τηλεόραση εκει ειναι πολύ πιο χάλια απο οτι εδω! -
Δυστυχώς τα πάντα στην Ελλάδα είναι πάντα 'στο περίπου' και στο 'δήθεν'.
Κάποιοι 'δήθεν' κάνουν 'περίπου' κάποιο εργο , κάποιοι άλλοι 'δήθεν' 'περίπου' το ελέγχουν, πολλοί πολίτες 'δήθεν' πληρώνουν 'φόρους' και πάει λέγοντας.
Αυτό που με παραξένεψε περισσότερο από πολλά άλλα πράγματα είναι ότι σε κάποιες περιοχές υπήρχαν κάποια κατεστραμμένα αυτοκίνητα και σπίτια τα οποία δεν ήταν καθόλου 'δήθεν' ή 'περίπου' κατεστραμένα και κανένας δεν τράβηξε μία αγωγή.
Μείνανε με την 'δήθεν' αρωγή των 200,000 όπως τότε με τους σεισμούς που έπρεπε να μπούνε φυλακή το 99,9% των εργαζομένων στην πολεοδομία παρέα με τους μισούς μηχανικούς και εργολάβους του Λεκανοπεδίου.
Έτσι αν δεν υπάρξει αντίδραση , θα συνεχίσουμε 'περίπου'να πνιγόμαστε, 'περίπου' να πέφτουν τα σπίτια μας , 'δήθεν' να καίγονται τα δάση , 'περίπου' να μας πιάνουνε τον κ.... , και 'δήθεν' να γελάνε και από πάνω.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δυστυχώς τα πάντα στην Ελλάδα είναι πάντα 'στο περίπου' και στο 'δήθεν'.Κάποιοι 'δήθεν' κάνουν 'περίπου' κάποιο εργο , κάποιοι άλλοι 'δήθεν' 'περίπου' το ελέγχουν, πολλοί πολίτες 'δήθεν' πληρώνουν 'φόρους' και πάει λέγοντας.
Αυτό που με παραξένεψε περισσότερο από πολλά άλλα πράγματα είναι ότι σε κάποιες περιοχές υπήρχαν κάποια κατεστραμμένα αυτοκίνητα και σπίτια τα οποία δεν ήταν καθόλου 'δήθεν' ή 'περίπου' κατεστραμένα και κανένας δεν τράβηξε μία αγωγή.
Μείνανε με την 'δήθεν' αρωγή των 200,000 όπως τότε με τους σεισμούς που έπρεπε να μπούνε φυλακή το 99,9% των εργαζομένων στην πολεοδομία παρέα με τους μισούς μηχανικούς και εργολάβους του Λεκανοπεδίου.
Έτσι αν δεν υπάρξει αντίδραση , θα συνεχίσουμε 'περίπου'να πνιγόμαστε, 'περίπου' να πέφτουν τα σπίτια μας , 'δήθεν' να καίγονται τα δάση , 'περίπου' να μας πιάνουνε τον κ.... , και 'δήθεν' να γελάνε και από πάνω.
Κι ομως ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε.
'Εμείς' δίνουμε μίζα στον υπάλληλο της Πολεοδομίας για να εκδώσει την παράνομη άδεια.'Εμείς' πετάμε τα σκουπίδια.'Εμείς' δεν πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν με αποτέλεσμα καποιοι αλλοι να επωμίζονται ολο το βάρος.'Εμείς' πειράζουμε λίγο το αγωνιστικό μας για να κερδίσουμε τους υπόλοιπους.'Εμείς' βλέπουμε Εισαγγελάτο και Λιάγκα.'Εμείς' είμαστε το Κράτος που κατηγορούμε!!!! -
ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΦΕΛΗ.
-
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΦΕΛΗ.Η και με ζημία slipstream!!!..αυτοί ειναι κάποιοι απο τους 'Αλλους Ελληνες' που λέει και ο ΚΚ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποιοι 'δήθεν' κάνουν 'περίπου' κάποιο εργο , κάποιοι άλλοι 'δήθεν' 'περίπου' το ελέγχουν, πολλοί πολίτες 'δήθεν' πληρώνουν 'φόρους' και πάει λέγοντας.
'Εμείς' δίνουμε μίζα στον υπάλληλο της Πολεοδομίας για να εκδώσει την παράνομη άδεια.'Εμείς' πετάμε τα σκουπίδια.'Εμείς' δεν πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν με αποτέλεσμα καποιοι αλλοι να επωμίζονται ολο το βάρος.'Εμείς' πειράζουμε λίγο το αγωνιστικό μας για να κερδίσουμε τους υπόλοιπους.'Εμείς' βλέπουμε Εισαγγελάτο και Λιάγκα.'Εμείς' είμαστε το Κράτος που κατηγορούμε!!!!Αγαπητε φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα για ολους. Εμεις οι λιγοι μαλλον, δεν δινουμε μιζες, αλλα καταγγελουμε τον υπαλληλο που παιρνει μιζα. Εμεις μαζευουμε και δεν πεταμε σκουπιδια. Βαζουμε χερι σε αυτους που τα πετανε. Εμεις οντως δεν πεφτουμε θυματα ληστειας του κρατους απο τους φορους τα χρηματα των οποιων ξεκοκκαλιζουν λιγοι εκλεκτοι. Το αγωνιστικο που πειραζετε για να κερδισετε μενει πριν τον τερματισμο. Και κανενας σωστος ανθρωπος δεν βλεπει ουτε ασχολειται με 'Εισαγγελατο και Λιαγκα' (δεν τον ξερω αυτον και ουτε με ενδιαφερει να τον μαθω). Και ξερετε φιλοι μου γιατι το κρατος ειναι και θα ειναι ετσι χαλια? Γιατι κανενας τους δεν εχει τα αρχ..ια (κοτσια) να κανει μερικα πραγματα.
-
TA... 'KΟΤΣΙΑ' ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΠΗ ΤΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
'Εμείς' δίνουμε μίζα στον υπάλληλο της Πολεοδομίας για να εκδώσει την παράνομη άδεια.'Εμείς' πετάμε τα σκουπίδια.'Εμείς' δεν πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν με αποτέλεσμα καποιοι αλλοι να επωμίζονται ολο το βάρος.'Εμείς' πειράζουμε λίγο το αγωνιστικό μας για να κερδίσουμε τους υπόλοιπους.'Εμείς' βλέπουμε Εισαγγελάτο και Λιάγκα.'Εμείς' είμαστε το Κράτος που κατηγορούμε!!!!Αγαπητε φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα για ολους. Εμεις οι λιγοι μαλλον, δεν δινουμε μιζες, αλλα καταγγελουμε τον υπαλληλο που παιρνει μιζα. Εμεις μαζευουμε και δεν πεταμε σκουπιδια. Βαζουμε χερι σε αυτους που τα πετανε. Εμεις οντως δεν πεφτουμε θυματα ληστειας του κρατους απο τους φορους τα χρηματα των οποιων ξεκοκκαλιζουν λιγοι εκλεκτοι. Το αγωνιστικο που πειραζετε για να κερδισετε μενει πριν τον τερματισμο. Και κανενας σωστος ανθρωπος δεν βλεπει ουτε ασχολειται με 'Εισαγγελατο και Λιαγκα' (δεν τον ξερω αυτον και ουτε με ενδιαφερει να τον μαθω). Και ξερετε φιλοι μου γιατι το κρατος ειναι και θα ειναι ετσι χαλια? Γιατι κανενας τους δεν εχει τα αρχ..ια (κοτσια) να κανει μερικα πραγματα.
Αυτό που γίνεται σε αυτό το forum αυτο δείχνει φίλε odiki asfaleia!!! Αλοιμονο αν ηταν όλοι ετσι!!Για αυτό και το 'εμείς' σε εισαγωγικά.Απλά ειμαστε ακόμα λίγοι!!
Ο takinen μαζευε σκουπίδια άλλων στις ειδικές του Ακρόπολις και μπράβο του!!
Εγω δεν το εκανα,μάζεψα μόνο τα δικά μου!!! -
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 45.000ΔΡΧ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ; ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;Μα το είπες μόνος σου...
Πληρώνεις 45.000 δρχ. για να πάρεις το αυτοκόλλητο. Αυτό μόνο. Αν δεν πληρώσεις 45.000 δρχ. δεν παίρνεις αυτοκόλλητο, ενώ όλοι οι άλλοι παίρνουν και το κολλάνε για μαγκιά στο παρμπριζ.Εδώ έρχεται η πραγματική βοήθεια της αστυνομίας, που σου λέει:
'Γιατί παιδί μου, δεν κολλάς το αυτοκόλλητο;' - 'Θέλεις να νομίζουν οι άλλοι ότι δεν έχεις λεφτά για να το αγοράσεις;;'
Αυτό σημαίνει προστασία & βοήθεια...ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 50-100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ;
Μην παραπονιέσαι, γιατί θα μας βάλουν να πληρώνουμε κάθε 5-10 χιλιόμετρα
Ασε που πληρώνεις, ουσιαστικά τη χαρά που νιώθεις, να αισθάνεσαι Αγγλος. Γιατί μόνο στην Ελλάδα και στην Αγγλία οι αργοί, οδηγούν αριστερά και τα προσπεράσματα γίνονται από δεξιά.ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΤΙΙΙΙ;;;; εσένα δε σε πληρώνουν;;;;
-
Άμα σας πω τι μου έτυχε σήμερα το απομεσήμερο... Λοιπόν, στρίβοντας στο πράσινο φανάρι για να φύγω από μια πλατεία (η 1866 στα Χανιά), ο ευθύς δρόμος μονής κατεύθυνσης στον οποίο μπήκα (Κυδωνίας) είχε κόκκινο φανάρι. Σταματάω λοιπόν, μια και κυκλοφορούσαν και πεζοί. Μυστακοφόρος κύριος με ασημί Hyundai Matrix έρχεται από αριστερά μου και παραβιάζει το φανάρι (άρα και αυτό που ήταν 20 μέτρα πιο πριν με ΠΟΛΛΑ.
Ανοίγει το φανάρι, φεύγω και τον βρίσκω βρίσκεται στη μέση και προς τα δεξιά, χωρίς φλας (άρα ή θα έφευγε ευθεία στο στενάκι της Βολουδάκηδων ή θα έστριβε δεξιά στην Αποκορώνου. Μπαίνω άκρη δεξιά, με ΦΛΑΣ, (κοντά στην άκρη του δρόμου, μια και δεν υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα - άσε που απαγορεύεται το παρκάρισμα σε όλο το μήκος της οδού Κυδωνίας) και περιμένω. Βλέποντας αυτός ότι ήμουν δεξιά του, άρχισε να προχωράει προς τα εμπρός, πατώντας τη διάβαση των πεζών (κάτι που απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ με το νέο ΚΟΚ) και να μαρσάρει. Χωρίς να του δώσω σημασία, μόλις ανοίγει το φανάρι, κόβω δεξιά. Αμέσως, μ' ακολουθεί και αυτός, κορνάροντας. Σταματάμε στο φανάρι της Μάρκου Μπότσαρη, όπου εγώ θα έστριβα αριστερά. Ο τύπος με αγριοκοίταζε και, μόλις έφυγα, άρχισε να κορνάρει μανιασμένα.
Βγάλτε άκρη.
-
ΖΟΥΓΚΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΖΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............. -
Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να τον περιμένω να φτάσουμε μαζί στο φανάρι και να χωθώ ξαφνικά μπροστά του. Το Υ10 έχει αποδείξει πολλές φορές την αντοχή του σε συγκρούσεις από πίσω. Θα τον έκανα το μάπα να ψάχνει για φανάρια, μετώπη, ψυγείο, προφυλακτήρα και καπό, ενώ εγώ το πολύ-πολύ να έτρωγα καμιά γρατζουνιά στον πίσω προφυλακτήρα (παιδιά, μην το γελάτε, το Υ10 ΑΝΤΕΧΕΙ).
-
ΜΠΑ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!! -
Κι ήταν και 50τόσο ετών, οπότε, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έπρεπε να έχει πιο πολύ μυαλό από μένα... Ναι καλά.
Πάντως, πείτε ό,τι θέλετε, συνήθως βλέπω τους φορτηγατζήδες να συμπεριφέρονται ΠΟΛΥ καλύτερα από τους άλλους. Σήμερα, βρισκόμουν σε διαστάυρωση όπου κάτι καλαμιές μου κόβανε την ορατότητα στην άκρη (από πιο πριν μπορούσα να δω τι γινόταν μέσα από το καθαρό συρματόπλεγμα, αλλά στην άκρη είχε τις καλαμιές που εμποδίζανε). Σταματάω λοιπόν να ελέγξω και βγάζω φλας αριστερά. Φορτηγατζής που ερχόταν από αριστερά και θα έστριβε στον ίδιο δρόμο με μένα και είχε τέσσερα αυτοκίνητα από πίσω του, αν και είχε χώρο για να στρίψει, μετατόπισε λίγο τη νταλίκα του αριστερά για να μου δείξει ότι υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα πίσω του και σταμάτησε τελείως προτού στρίψει, για να τους κλείσει και να μπορέσω να στρίψω χωρίς να κινδυνέψω.
-
ΔΕΝ έχει κίνηση, έχει όμως νερό. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Για όλα φταίει η ΕΜΥ!!!! Να την κλείσουμε πάραυτα.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΔΕΝ έχει κίνηση, έχει όμως νερό. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.Για όλα φταίει η ΕΜΥ!!!! Να την κλείσουμε πάραυτα.
Πολλοί από εσάς θα έιδατε τον υπουργό να παραιτεί και να απολύει διευθυντές και γεν.γραμματείς επειδή ο Κηφισσός υπερχείλισε για 3η φορά. Είμαστε άξιοι της τύχης μας , και αυτά που έχουμε κατακτήσει μάλλον από την τύχη προέρχονται. Κινδυνολόγοι όλου του κόσμου ενωθήτε.
ΥΓ1 Τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία όταν επαναλαμβάνονται? Όχι βέβαια, είναι φυσιολογικά.
ΥΓ2 Διαβάστε τον ΚΚ στο τεύχος Σεπτεμβρίου. (Συγκριση 'ακραιων καιρικών φαινομένων' Ελλάδας και Β.Ευρώπης).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΔΕΝ έχει κίνηση, έχει όμως νερό. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Για όλα φταίει η ΕΜΥ!!!! Να την κλείσουμε πάραυτα.
Πολλοί από εσάς θα έιδατε τον υπουργό να παραιτεί και να απολύει διευθυντές και γεν.γραμματείς επειδή ο Κηφισσός υπερχείλισε για 3η φορά. Είμαστε άξιοι της τύχης μας , και αυτά που έχουμε κατακτήσει μάλλον από την τύχη προέρχονται. Κινδυνολόγοι όλου του κόσμου ενωθήτε.
ΥΓ1 Τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία όταν επαναλαμβάνονται? Όχι βέβαια, είναι φυσιολογικά.
ΥΓ2 Διαβάστε τον ΚΚ στο τεύχος Σεπτεμβρίου. (Συγκριση 'ακραιων καιρικών φαινομένων' Ελλάδας και Β.Ευρώπης).
Μάλιστα.
Είδαμε βέβαια τον Υπουργό να μη δέχετε ερωτήσεις υιοθετώντας το αξέχαστο ύφος του μόλις πρόσφατα Υπουργού Υγείας Α. Παπαδόπουλου. ΕΥΓΕ!!Η Πυροσβεστική τουλάχιστον στάθηκε στο ύψος της. Μπράβο Κύριε Φούρλα. Τιμάτε τη στολή σας.
Να σας πω εγώ τί είναι ακραίο?
Μεγάλες φωτιές στην Πεντέλη, Πλημμύρες στον Κηφισσό και διακοπές ρεύματος με εκατοντάδες εγκλωβισμένους στα ασανσερ στον Πειραιά. Και όλα αυτά ταυτόχρονα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ.
Ο Κηφισσός "ΔΕΝ έχει κίνηση"