-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΔΕΝ έχει κίνηση, έχει όμως νερό. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Για όλα φταίει η ΕΜΥ!!!! Να την κλείσουμε πάραυτα.
Πολλοί από εσάς θα έιδατε τον υπουργό να παραιτεί και να απολύει διευθυντές και γεν.γραμματείς επειδή ο Κηφισσός υπερχείλισε για 3η φορά. Είμαστε άξιοι της τύχης μας , και αυτά που έχουμε κατακτήσει μάλλον από την τύχη προέρχονται. Κινδυνολόγοι όλου του κόσμου ενωθήτε.
ΥΓ1 Τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία όταν επαναλαμβάνονται? Όχι βέβαια, είναι φυσιολογικά.
ΥΓ2 Διαβάστε τον ΚΚ στο τεύχος Σεπτεμβρίου. (Συγκριση 'ακραιων καιρικών φαινομένων' Ελλάδας και Β.Ευρώπης).
Μάλιστα.
Είδαμε βέβαια τον Υπουργό να μη δέχετε ερωτήσεις υιοθετώντας το αξέχαστο ύφος του μόλις πρόσφατα Υπουργού Υγείας Α. Παπαδόπουλου. ΕΥΓΕ!!Η Πυροσβεστική τουλάχιστον στάθηκε στο ύψος της. Μπράβο Κύριε Φούρλα. Τιμάτε τη στολή σας.
Να σας πω εγώ τί είναι ακραίο?
Μεγάλες φωτιές στην Πεντέλη, Πλημμύρες στον Κηφισσό και διακοπές ρεύματος με εκατοντάδες εγκλωβισμένους στα ασανσερ στον Πειραιά. Και όλα αυτά ταυτόχρονα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ.Α ρε Πασχάλη!!! (Τον θυμαστε τον τύπο στο μικυ-μαους? ολόιδιος δεν είναι?)
- Ντάξει τώρα....
-
Είδατε πρόοδο που κάναμε; Η 4η πλημμύρα ήρθε μετά από 2 μήνες.
Και να φανταστείτε ότι τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ΕΜΥ και λοιπούς φτωχούς συγγενείς.
Αλλά και πάλι άλλοι φταίνε: Οι εργολάβοι, οι μελετητές, τα μπάζα, οι πόρτες, τα σκουπίδια, τα νερά, ο θεός... Όχι όμως αυτοί.
Βάζουν γαλότσες, νιτσεράδες και φορούν το θλιμμένο ύφος και κατακεραυνώνουν τους πάντες, πλην εαυτών...
Επιτέλους, κάποιος να βρεθεί να τους ξαναστείλει στα θρανία γιατί φαίνεται να έχουν ξεχάσει λέξεις όπως: ευθύνη, ευθυξία, φιλότιμο, ντροπή, βοήθεια, ταχύτητα, πρόβλεψη, σχεδιασμός, κλπ.Αιδώς Αργείοι...
-
Εμενα ρε παιδια ξερετε τι μου την εδωσε πολυ (μα παρα πολυ)? Που ειχαν το θρασος οι κρατουντες και βγηκαν και ειπαν οτι θα αποδοθουν ευθυνες Εσας ρε τσοφλια ποιος θα σας δωσει ενα χερι ξυλο μηπως συνελθετε? Ακου εκει θρασος. Αντι να πουνε παραιτουμαστε και μπαινουμε απο μονοι μας φυλακη το παιζουνε και τιμωροι. Ρε αι σιχτιρ!!!
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Εμενα ρε παιδια ξερετε τι μου την εδωσε πολυ (μα παρα πολυ)? Που ειχαν το θρασος οι κρατουντες και βγηκαν και ειπαν οτι θα αποδοθουν ευθυνες Εσας ρε τσοφλια ποιος θα σας δωσει ενα χερι ξυλο μηπως συνελθετε? Ακου εκει θρασος. Αντι να πουνε παραιτουμαστε και μπαινουμε απο μονοι μας φυλακη το παιζουνε και τιμωροι. Ρε αι σιχτιρ!!!Θα γίνει ψήφισμα στην Βουλή και θα έχει απαρτία (αυτό έγινε ΜΟΝΟ όταν ψήφισαν για την αύξηση του μισθού των βουλευτών...).
Εκεί όλοι θα προμηθευτούν μαστίγια και θα αρχίσουν να αυτομαστιγώνονται για να αποδοθούν ευθύνες.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ θα αλληλομαστιγώνονται, θα ΑΥΤΟμαστιγώνονται!!!
Ναι, καλά... Και μετά ξύπνησα...
Θυμάμαι πως στην αύξηση του μισθού τους ψήφισαν να τα πάρουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!! Είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν πάρει αναδρομικά λεφτά!!!
Υπάρχει ένας νόμος που αναφέρει πως ο μισθός του βουλευτή είναι ίσος με αυτόν του αρεοπαγίτη. ΔΕΝ αύξησαν όμως τους μισθούς των αρεοπαγιτών, οι οποίοι έκαναν προσφυγή στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (στον εαυτό τους δηλαδή) και δικαιώθηκαν, ή μάλλον δικαίωσαν τον εαυτό τους! (και σωστά έγινε εδώ που τα λέμε)
Γειά μας!!!
-
Εγώ θα ήθελα να προσθέσω το εξής ..... την Πέμπτη πλημμύρισε για πολλοστή φορά το ποτάμι ..... μήπως πέρασε κανείς την Παρασκευή απο εκεί ???? Ούτε στο Παρισι - Ντακαρ τέτοια σκόνη ..... μιλάμε δεν έβλεπες στα 30 μέτρα ..... καλά .... δεν είχαν το μυαλό να καταλάβουν οτι το νερό θα περάσει από κάτω από την πόρτα και από τα ανοίγματα..... το μυαλό να βάλουν δυο βυτία να καθαρίσουν το δρόμο από τις λάσπες ????? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ ??????
έχω και την εξής απορία ..... Τελειώνουν τα έργα στο ποτάμι .... το κλείνουν όλο και είμαστε όλοι χαρούμενοι .....και μια ωραία μέρα ξεκινάει μια βροχάρα ...... έτσι όπως έγινε στην πρώτη πλημμύρα..... μπορεί κάποιος να μου πει τι θα γίνει ????????
-
Πάντως μετά τη σημερινή αποκάλυψη στο ΒΗΜΑ, ότι υπήρχε ολοκληρωμένο σχέδιο (ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΜΠ) για τη σωτηρία από πλημμύρες στα συρτάρια του ΥΠΕΧΩΔΕ από το Νοέμβριο του 2000 και το οποίο, βέβαια, δεν έχει αξιοποιηθεί, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να δούμε φως στην άκρη του τούνελ.
Η αδιαφορία έχει φτάσει σε σημείο που δεν υπάρχει γυρισμός. Και να φανταστείτε ότι το εν λόγω σχέδιο βρίσκει εφαρμογή σε όλη την Ελλάδα.
Λύπη ή Οργή; Διαλέξτε...ΥΓ: Μια ακόμα αποκάλυψη γίνεται στο ΒΗΜΑ. Κατά μήκος της κοίτης του Κηφισσού έχουν διαπραχθεί αδικήματα του μισού Ποινικού Κώδικα!!!(εκτεταμένα μπαζώματα που στη συνέχεια πωλούνται ως αγροτεμάχια , εκτεταμένες αποφράξεις ρεμάτων που εμποδίζουν τα όμβρια ύδατα να βρουν διέξοδο , μαζικές ρίψεις βιομηχανικών τοξικών αποβλήτων , παντός είδους αυθαίρετες κατασκευές και πολυτελείς κατοικίες ). Μάλιστα αυτά είναι γνωστά στο ΥΠΕΧΩΔΕ από το 1992
Ε, και;;;; Τίποτα και κανένας δεν τα σταματά -
Έχει και τα καλά του όμως. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Όποιος τα είδε καταλαβαίνει. Η κυρία υπουργός Β.Παπανδρέου στην πλημμύρα με βροχή. Από πάνω ταγιεράκι εξούδου και... μαργαριτάρια συνδυασμένο με γαλότσα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει και τα καλά του όμως. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Όποιος τα είδε καταλαβαίνει. Η κυρία υπουργός Β.Παπανδρέου στην πλημμύρα με βροχή. Από πάνω ταγιεράκι εξούδου και... μαργαριτάρια συνδυασμένο με γαλότσα.Οι οποίες γαλότσες ήταν και σε λάθος νούμερο, με αποτέλεσμα η κυρία υπουργός να περπατά λες και πάταγε σταφύλια που λένε και στο χωριό μου!
-
Το πρόβλημα στην Ελλαδίτσα μας ειναι,οτι ποτέ δεν πρόκειται να επιβληθούν οι κυρώσεις που ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ στους υπεύθυνους των παρανομιών!!Το πολύ-πολύ κάποιος φουκαράς δημόσιος υπάλληλος-μηχανικός να πληρώσει το..μάρμαρο!Οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα συνεχίσουν να παίρνουν εργα,να τα υλοποιούν..κάπως,να εισπράτουν 80% πάνω απο τον προϋπολογισμό,κλπ κλπ κλπ!!!
Τι να λέμε τώρα?Οτι ακόμα και οταν το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν παρέλαβε κομμάτια της Νεας Εθνικής Οδού -λογω κακοτεχνιών- ο εργολάβος παρέπεμψε το θέμα στις καλένδες,και μάλιστα ΔΕΝ εστρωσε το τελευταίο στρώμα,που ηταν ο ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΣ τάπητας?
Αϊ σιχτίρ πιά!!!!
-
Συμφωνώ πως ΔΕΝ έχει κίνηση στον Κηφισό. Έχει ΑΚΙΝΗΣΙΑ!!!
Από την τελευταία γέφυρα μετά τα ΚΤΕΛ, λίγο πριν το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας κινούμενος προς Κηφισιά έκανα σήμερα μισή ώρα μέχρι 1 χιλιόμετρο πριν την Ρενώ (κόμβος Αγ. Αναργύρων λέγεται εκεί; ). Μετά την Ρενώ, από τον κόμβο αμέσως μετά μέχρι μετά τον κόμβο της Αττικής οδού έκανα άλλο ένα τέταρτο.
Όλη την ώρα ζήλευα τα μηχανάκια που περνούσαν ανενόχλητα, μέχρο που κατάλαβα (το είδα...) πως το δεύτερο μποτιλιάρισμα οφείλετο σε ένα μηχανάκι (μάλλον παπάκι) που έπεσε (προφανώς, αφού το αμάξι ήταν χτυπημένο άσχημα από πίσω) σε μια ΒΜW σειρά 3 πρώτης γενιάς. Ο δικυκλιστής δεν ήταν πλέον εκεί, αλλά το παπάκι του ήταν ριγμένο στο δρόμο πάνω από την λίμνη του αίματός του (η οποία δυστυχώς δεν ήταν μικρή...) Απορώ γιατί δεν έριξαν νερό ή άμμο...
Πάντως αν αυξηθούν τα οχήματα στον Κηφισό η κίνηση θα μειωθεί ακόμα περισσότερο, και η ακινησία θα φτάσει σε ολοκληρωτικά επίπεδα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Συμφωνώ πως ΔΕΝ έχει κίνηση στον Κηφισό. Έχει ΑΚΙΝΗΣΙΑ!!!Από την τελευταία γέφυρα μετά τα ΚΤΕΛ, λίγο πριν το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας κινούμενος προς Κηφισιά έκανα σήμερα μισή ώρα μέχρι 1 χιλιόμετρο πριν την Ρενώ (κόμβος Αγ. Αναργύρων λέγεται εκεί; ). Μετά την Ρενώ, από τον κόμβο αμέσως μετά μέχρι μετά τον κόμβο της Αττικής οδού έκανα άλλο ένα τέταρτο.
Όλη την ώρα ζήλευα τα μηχανάκια που περνούσαν ανενόχλητα, μέχρο που κατάλαβα (το είδα...) πως το δεύτερο μποτιλιάρισμα οφείλετο σε ένα μηχανάκι (μάλλον παπάκι) που έπεσε (προφανώς, αφού το αμάξι ήταν χτυπημένο άσχημα από πίσω) σε μια ΒΜW σειρά 3 πρώτης γενιάς. Ο δικυκλιστής δεν ήταν πλέον εκεί, αλλά το παπάκι του ήταν ριγμένο στο δρόμο πάνω από την λίμνη του αίματός του (η οποία δυστυχώς δεν ήταν μικρή...) Απορώ γιατί δεν έριξαν νερό ή άμμο...
Πάντως αν αυξηθούν τα οχήματα στον Κηφισό η κίνηση θα μειωθεί ακόμα περισσότερο, και η ακινησία θα φτάσει σε ολοκληρωτικά επίπεδα.
Το μποτιλιαρισμα προκληθηκε απο το ατυχημα. Το BMW ηταν χαλασμενο στην Εθνικη Οδο και το παπακι επεσε πανω του.
Γιωργο check your mail please. -
odiki_asfaleia, έχω ψιλοπαγώσει...
Σου γράφω τώρα email, αν θέλεις δημοσιοποίησέ το, αν θέλεις από την άλλη πες μου να διαγράψω και την προηγούμενη δημοσίευση...Πάρε με τηλέφωνο αν θέλεις να συναντηθούμε σήμερα, είμαι ελεύθερος...
-
Σου γράφω τώρα email, αν θέλεις δημοσιοποίησέ το, αν θέλεις από την άλλη πες μου να διαγράψω και την προηγούμενη δημοσίευση...Πάρε με τηλέφωνο αν θέλεις να συναντηθούμε σήμερα, είμαι ελεύθερος...
Τι εγινε ρε παιδιά?!...odiki_asfaleia?!..συνέβη κατι σε γνωστο σου σε αυτό το ατύχημα? .....Αν ειναι ετσι,λυπάμαι!!!
-
ελπίζω όλα να είναι καλά odiki_asfaleia .....αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε απλά πες το.....
-
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας. Ναι οντως ηταν ενας καλος συναδελφος ο οποιος δεν υπαρχει πια. Και επειδη τον ηξερα πολυ καλα μου φαινεται αδυνατο οτι μπορει να επεσε με το παπι του πισω απο το BMW, που υποτιθεται οτι ηταν χαλασμενο και σταματημενο στην Εθνικη οδο. Βεβαια δεν υπηρχε ουτε τοποθετημενο τριγωνο η κατι αλλο, και αποτι εμαθα πριν λιγο δεν υπηρχε λωριδα αναγκης, αλλα για σιγουρια θα παω σε λιγο για αυτοψια. Δυστυχως η τροχαια, επειδη δεν ειμαι συγγενης δεν μπορει να μου δωσει στοιχεια ουτε να δω το παπι και το BMW(μηπως εχει καποιο χρωμα απο αλλο αυτοκινητο κ.λ.π.). Θα το κανει ομως συγγενης και θα δουμε.
Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω και πολυ προσοχη εκει εξω. -
Θερμά συλληπητήρια odiki_asfaleia ..Κρίμα.
-
Νασαι καλα φιλε kouk και οι αλλοι φιλοι μου.
-
Συλληπητήρια φίλε ...... κρίμα να χάνονται έτσι άδικα νέοι άνθρωποι.....
-
**Δίωξη για τις πλημμύρες στον Κηφισό **
Ποινικές διώξεις, καθ όλων όσων έχουν σχέση με τα εκτελούμενα έργα στον Κηφισό, τα οποία προκάλεσαν και τις τελευταίες πλημμύρες, άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας Πειραιά, Γρηγόρης Πεπόνης ο οποίος εδω και μέρες ερευνούσε την υπόθεση.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πλημμύρα εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο κατ εξακολούθηση, εκ της οποίας προέκυψε κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος ανθρώπων και απρόκλητη περίπτωση φθοράς κατ εξακολούθηση με ενδεχόμενο δόλο κατά των υπαίτιων διευθυνόντων ή εντεταλμένων συμβούλων, επιβλεπόντων μηχανικών, διευθυντών του έργου και αναπληρωτών τους, εργοταξιαρχών, μηχανικών επι τόπου του έργου και υπευθύνων εργοδηγών και αναδόχων κατασκευαστριών εταιριών και κατά των επιβλεπόντων το έργο για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου, σε βαθμό πλημμελήματος καθώς και κατά παντός υπευθύνου άλλου προσώπου που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.
Οι διώξεις θα προσωποποιηθούν κατά τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης που θα διενεργήσουν τρεις εισαγγελείς του Πειραιά και η οποία με εντολή του κ. Πεπόνη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε έκθεση δυο πραγματογμωνόνων - μηχανικών του ΤΕΕ που φέρει ημερομηνία 16.10.2002 και έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας οι δυο συντάκτες της έκθεσης αναφέρουν οτι κατά τη διάρκεια του έργου τους συνάντησαν «ανυπέρβλητες δυσχέρειες και άρνηση συνεργασίας απο την πλευρά του ΥΠΕΧΩΔΕ»
Απο το
http://greece.flash.gr//soon/2002/11/19/20765id/Οταν εγω τα λεω οτι αυτοι οι κυβερνo......... (ασε να μην λερωσω το στομα μου καλυτερα), που βγαινουν και λενε οτι θα τιμωρηθουν οι υπευθυνοι εχουν οι ιδιοι λερωμενοι τη φωλια τους και μας δουλευουν.
Αντε κυρα Βασω παρε τις γαλοτσες σου γιατι θα σου χρειαστουνε στον Κορυδαλλο! -
Για να δούμε πόσο καιρό θα πάρει για να ...μπει στο αρχείο και αυτή η υπόθεση
Ο Κηφισσός "ΔΕΝ έχει κίνηση"