-
κ του weismann ειναι ωραιο με τη σαυρα!
αλλα το καλυτερο ειναι φυσικα λοτους!!!
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
-Λοιπόν, ελπίζω να το πρόλαβα πρώτος... Το σήμα με τη διπλή γωνία υπενθυμίζει ότι αρχικά η εταιρεία του Andre Citroen κατασκεύαζε γρανάζια, που φημίζονταν για τον αθόρυβο τρόπο λειτρουγίας τους. Οι δύο γωνίες συμβολίζουν τα δόντια των γραναζιών. Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει εγώ.
σωστόν!
Τώρα αν οι κινητήρες ήταν αθόρυβοι αυτό είναι άλλο θέμα
-
νομιζω οτι το θεμα ειναι για το ποιο ειναι το ομορφοτερο (και ισως το πιο ενδιαφερον) σημα... και οχι ποια ειναι η αγαπημενης μας μάρκα...
anyway...μερικα απο τα σηματα που θεωρω ομορφα...
-
Ψήφισα Ferrari. Γιατί εκτός από την αντικειμενική ομορφιά του cavallino rampante, που αποπνέει το δυναμισμό της ζωντανής κίνησης του αλόγου, είναι ίσως το σήμα που περισσότερο από κάθε άλλο προκαλεί αυθόρμητα ανατριχίλα κάθε φορά που το βλέπεις.
-
Το σημα δειχνει πιο ομορφο πανω σε ωραιο αυτοκινητο.
Π.χ. η τριαινα πανω στα μοντελα της Maserati.
-
Alfa Romeo με διαφορά...ενδεχομένως και το πιο ιστορικό σήμα από όλα τα παραπάνω...με τη μεγαλύτερη δηλαδή ιστορική σημασία
-
Ούτε ένα του γκρουπ VAG.
Ούτε Audi, ούτε VW, ούτε Skoda, ούτε Steat;
Αντιθέτως υπάρχει option rover...
Φαίνεται δεν αγοράζει κανείς αυτοκίνητα του group VAG.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
μερικα απο τα σηματα που θεωρω ομορφα...
+1
-
Κατα τη γνώμη μου όσο πιο λιτό και απέριττο ειναι ενα σήμα τόσο πιο όμορφο ειναι.
Οι επιλογές μου:
BMW, Renault, Citroen, Mercedes, Alfa Romeo, VW
-
Πολλοί μπερδεύετε την ομορφιά του σήματος (που είναι το ερώτημα εδώ) με το τί αυτοκίνητο εκπροσωπεί το κάθε σήμα. Ξεχάστε τα αυτοκίνητα, πείτε ότι βλέπατε για πρώτη φορά το κάθε σήμα.
Με αυτή τη λογική, θα διάλεγα το πιο απλό, ευανάγνωστο από μακριά, και εμβληματικό. Οι θυρεοί (Άλφα, Πόρσε) δεν κάνουν, τα ζώα (άλογα, ιαγουάροι) καλύτερα αλλά και πάλι λιγότερο αρχετυπικά, η προπέλα (ΒΜW) γραφιστικώς ενδιαφέρουσα αλλά δεν φαίνεται για προπέλα.
Πολύ καλύτεροι οι κύκλοι της Άουντι, αλλά ομολογουμένως κορυφαίο είναι το άστρο (κι ας εκπροσωπεί τα πιο βαρετά αυτοκίνητα του κόσμου) -
-
SAAB
-
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
I have to apologize to... *''Zee Germans....'' *but my vote goes to :Ω, ναι!
Ιδιαίτερα της Λάμπο!
Τώρα από γραφιστικής πλευράς (να δικαιολογήσουμε και την επαγγελματική μας ιδιότητα ρε αδερφέ ) πιστεύω οτι πολύ καλά σήματα είναι της Σκόντα, της Τζιπ με τη μάσκα (http://www.autoreview.ru/new_site/year2002/n17/news/800/jeep-logo.jpg), της Λάντα (ακουσα γέλια εκεί στο βάθος?), της Μπέντλεϊ, της Τζάγκουαρ για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Χωρίς να βγάζω άλλα απ' έξω βέβαια.
αν μιλήσουμε για ομορφια μόνο, και της AR μου αρέσει αρκετά, αλλά γραφιστικά δεν είναι οτι σωστότερο, αρκετά φορτωμένο ΙΜΗΟ.
-
Ένα από τα καλύτερα:
Απλούστατο, άμεσα αναγνωρίσιμο και προκαλεί σωστούς συνειρμούς απο αισθητικής πλευράς.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ένα από τα καλύτερα:Απλούστατο, άμεσα αναγνωρίσιμο και προκαλεί σωστούς συνειρμούς απο οικονομικής πλευράς.
το μπολντ πιο σωστά...
-
Η ΜΟΥΤΖΑ ΤΗΣ ΣΚΟΝΤΑ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ένα από τα καλύτερα:Απλούστατο, άμεσα αναγνωρίσιμο και προκαλεί σωστούς συνειρμούς απο αισθητικής πλευράς.
εχω ακουσει οτι το σημα της μερσεντες θα πει: κυριαρχια σε γη, ουρανο και θαλασσα.. ισχυει;
-
-
Επειδή θα το ξαναδούμε σύντομα και αυτήν την φορά θα τσιμπάει και άσχημα...
Και επίσης Saab, τρίαινα και Jaguar...
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ?