-
Έχω την αίσθηση πως από αυτά που σου αρέσουν το MG HS PHEV είναι το πιο σπορτίφ σε αίσθηση. Είχα δει κάποιες δοκιμές και οι οδηγοί του είναι πλήρως ικανοποιημένοι από όλο το πακέτο
-
Τα μοναδικά οχήματα που επιτελούν επένδυση είναι τα επαγγελματικά
-
@lap said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
Έχω την αίσθηση πως από αυτά που σου αρέσουν το MG HS PHEV είναι το πιο σπορτίφ σε αίσθηση. Είχα δει κάποιες δοκιμές και οι οδηγοί του είναι πλήρως ικανοποιημένοι από όλο το πακέτο
Όλα τα παραπάνω που λένε οι φίλοι εκτός του byd δυστυχως δεν βγαίνουν τετρακίνητα, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
@panossss said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
Όλα τα παραπάνω που λένε οι φίλοι εκτός του byd δυστυχως δεν βγαίνουν τετρακίνητα, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
ακριβως
υποτιθεται θα ερθει το ομοντα 9 τετρα
για να δουμε -
@gatoz said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
@panossss said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
ακριβως
υποτιθεται θα ερθει το ομοντα 9 τετρα
για να δουμεΤο ειδα λίγο σε κάτι βιντεακια test drive απο Αγγλία κ μου έπεσε το σαγόνι...
Να δούμε πότε θα έρθει κ σε τι τιμή κυρίως. Αγγλία έχει 53 χιλ. περίπου...
Διλημματα - οικογενειακό D SUV