-
Είσαι σίγουρος ;, πες Ελλάδα το παράδειγμα της ελληνικής bmw είναι λίγο αποπροσανατολιστικό , αλλά και Γερμανία που τσέκαρε (για χαβαλέ), το καινούργιο Q5 σε phev είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο Χ3.
(Δε "συμπαθώ" τα audi). -
@civil357 said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Είσαι σίγουρος ;, πες Ελλάδα το παράδειγμα της ελληνικής bmw είναι λίγο αποπροσανατολιστικό , αλλά και Γερμανία που τσέκαρε (για χαβαλέ), το καινούργιο Q5 σε phev είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο Χ3.
(Δε "συμπαθώ" τα audi).Δεν λέω ποσο τα πουλάνε ή τα τιμολογούν, λέω ποια ειναι η ουσία της Άουδι για εμένα.
-
@katafractos17 said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Κάποιος μου είπε ότι στη Γερμανία τα Audi τα έχουν πιο ψηλά από τις BMW.
Ισχύει κάτι τέτοιο;Ούτε καν! Τις Mercedes και BMW έχουν ψηλά οι Γερμανοί, την Audi τη θεωρούν μια πιο ποιοτική VW.
-
-
Στον Πειραιά είχαν μια μίνι έκθεση ηλεκτρικών, δεν ξέρω αν πέρασε κανείς από εκεί, σαν σχόλια έχω να κάνω τα εξής, τα εσωτερικά των αυτοκινήτων εμφανώς προχωράνε σε στυλ και σχεδίαση όμως η χρήση καλών υλικών είναι κάτι που το πληρώνεις.
Μακράν καλύτερο το Junior με εξαιρετικά bucket και εσωτερικό διάκοσμο. Εξωτερικά βέβαια είναι άσχημα overdesigned. Πολύ καλή ποιότητα έχει το Omoda Ε5, με δέρματα, οθονάρες, φοβερά καθίσματα.
Όλα τα υπόλοιπα έχουν άσχημα υλικά και φαίνονται να έχουν κακή συναρμογή με χειρότερο το Inster, μετά το C3, και μετά κάπου στην μέση βάζω το Renault 5.
Tα μεγαλύτερα ioniq/ev6/vag πολύ καλύτερα από τα μικρά αλλά πολύ ακριβά.
-
-
-
το βρήκα τυχαία από το fb.
Για όσους ενδιαφέρονται για καταναλώσεις εκτός πόλης.
-
-
-
Καλησπερα , δεν ξερω αν ειναι τελειως επι του θεματος αλλα θελω να ρωτησω. Αναμεσα σε Α160 και Α180 (μερσεντικο) τι θα προτιμουσατε και γιατι ? Για χρηση και για πολη αλλα και για κανενα ταξιδι . Ποιο ειναι πιο ανετο και ποιο σου δινει καλυτερη οδηγικη εμπειρια ?
-
Ποιας χρονολογίας ;
Πετρέλαιο ή βενζίνη ;Και τα δύο είναι μέτριες κατασκευές σε σχεδόν όλους τους τομείς πλην μοτέρ που είναι εξαιρετικά (κυρίως γιατι είναι της Renault! )
Σύγκριση αυτοκινήτων