@dstou said in Τέλος πριν καν αρχίσει (nissan - honda):
Άμα το πάμε έτσι, και τα μοντέλα των Πσα και Φίατ αλληλοκσλύπτονταν. Μια χαρά όμως τα έχουν πάει μέχρι στιγμής.
Αναλογα πως το βλέπει κανένας
Στην Αμερική η Jeep τα πάει χαλια σε σχεση με παλιοτερα και παραπονιούνται οι Αμερικανοι dealers
κάποιες μάρκες πάνε για κλείσιμο αν δεν ανεβασουν τις πωλήσεις τους ή εχουν περιορίσει την γκάμα τους και έχουν λαβει τελεσιγραφο οτι αν δεν γινουν πιο αποδοτικες παπαλα. Αυτό γιατι η Stellantis έχει παρα παρα πολλες μαρκες κατω από την ομπρελα της και δεν έδωσε σε όλες την ίδια σημασία.
Δεν είμαι και expert σε τετοια θεματα αλλα για μενα με το μικρό μου το μυαλο δεν είναι και το ιδεατο μοντελο αυτό.
Αντιθετως η Group VAG είχε πιο ξεκαθαρες θεσεις. πχ audi σαν premium, VW σαν mainstreem, skoda σαν πιο προσιτη και πιο πρακτικη και seat/cupra σαν πιο sportif. Βεβαια εκεινη τα σκ@τωσε αλλου και τωρα τρεχει λόγω της κινεζικης αγορας που πουλουσε παρα πολύ και πατωσε ενω η stellantis δεν είχε ανοιγμα εκεί και δεν εχασε πωλησεις.
Σιγουρα αυτά είναι σκορπιες σκέψεις μου δεν είναι ότι λεω κάτι με σιγουρια απλα τι νομίζω λέω