-
Εντωμεταξύ το έχουν πάρει τρεις γείτονες μου και μάλιστα στο ίδιο χρώμα! Τους τρόμπες!
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Εντωμεταξύ το έχουν πάρει τρεις γείτονες μου και μάλιστα στο ίδιο χρώμα! Τους τρόμπες!
Aχαχαχαχα
-
Ο τύπος είναι απαράδεκτος που οδηγεί έτσι! Δεν θα έπρεπε!
Αλλά βλέπεις πως το αυτοκίνητο είναι σαν ένα μεγάλο swift sport! Σχεδόν Φλατ στις στροφές! Με την τετρακίνηση και στο πρόγραμμα sport, ο πίσω άξονας σε κάθε στροφή επεμβαίνει συνεχώς οπότε το βλέπεις πως μαζεύει!
Άκου ήχο κινητήρα, δες ιαπωνικό κιβώτιο πως αλλάζει
Το fl έχει πιο μεγάλη οθόνη και καλύτερη κονσόλα!
Και μετά θα πάει και στα χωράφια με στις λάσπες να μαζέψει τελάρα!
Έλα!!! Αφού είναι η πιο σοφή επιλογή!
-
Ta τζουτζουκι ειναι η μαρκα των γιαπωνεζων ζητιανων
-
Οχι μου το θύμισε! Εγω δεν έχω να δώσω τώρα 26κ! Μαζεύω! Αν είχα όμως με κλειστά μάτια! Και όπως σου λέω!!! Μόλις βγει κάτι πιο μοντέρνο σε vitara (είναι λίγο μουντό εσωτερικά αυτή είναι η αλήθεια) το δίνεις και φεύγει την ίδια μέρα!
Αυτό το φεύγει την ίδια μέρα πες το και στον πατριώτη μου που το έχει αγγελία από τον Απρίλιο
https://www.car.gr/s/trb128ax/ -
Δεν γνωρίζουμε το γιατί!
Αλλά γενικά επειδή μιλάω με συνέργια και με ανθρώπους στον χώρο τα Suzuki φεύγουν σε χρόνο ρεκόρ!
Ιδιαίτερα δε στην επαρχία ένα τετρακίνητο vitara θα γίνει ανάρπαστο!
-
Παίζει να το έχει ανεβάσει ξανά ο γάτος διότι θυμάμαι την κοτρώνα αυτήν
Αλλά δεν έχει άδικο που έχει τρελαθεί!
Δες αυτοκίνητο που στρίβει σαν σπορτίφ γερμανικό στην άσφαλτο και δες τι κάνει εκτός!
Αγριοκάτσικο!
Και μετά θα σου πουν για πωλήσεις!
Και εδώ στην απλή μετακίνηση, ιδιαίτερα σε μέρη σαν τα δικά σου, γράφει 5,2λ/100χλμ
Οκ έχει παλιομοδίτικο ταμπλό!
-
Τρελό γέλιο με το πως αλλάζει το ιαπωνικό κιβώτιο της συμφοράς του Vitara.
Εχει πολλά θετικά αλλά το κιβώτιο πρέπει να είναι από τα χειρότερα χειροκίνητα τα τελευταία 30 χρόνια.
Εχει τόσο σχέση με ιαπωνικά όσο ο μουσακάς με το σούσι! -
Για ποιο λες? για το 1,4 turbo?
-
Εδώ στο απόσπασμα αναφέρει πως το κιβώτιο είναι πολύ καλό. Έτσι το θυμάμαι και εγώ.
-
Ναι το mild.Αθλιο κιβώτιο,έχει φάει πολύ κράξιμο από ιδιοκτήτες στην Ελλάδα και δικαίως.Εχει ελαφρυ συμπλέκτη όμως και τουλάχιστον σε ταξίδια βοηθάει η μπαταρία να μην κατεβάζεις χωρίς λόγο.Δυστυχως δεν πρόλαβα το αυτόματο στην παραγγελία ,μόλις είχε καταργηθεί αλλά το έχει φίλος και είναι πάρα πολύ καλό.
-
Άθλιο;
Εγώ το είδα ελάχιστα είναι η αλήθεια. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν 'άθλιο' τελείως άκυρη η περιγραφή.
Οπως και ΣΕ ΟΛΑ τα τεστ αναφέρουν πόσο καλο κούμπωμα έχει και δεν κολλάει σε απότομες αλλαγές.
-
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ναι το mild.Αθλιο κιβώτιο,έχει φάει πολύ κράξιμο από ιδιοκτήτες στην Ελλάδα και δικαίως.Εχει ελαφρυ συμπλέκτη όμως και τουλάχιστον σε ταξίδια βοηθάει η μπαταρία να μην κατεβάζεις χωρίς λόγο.Δυστυχως δεν πρόλαβα το αυτόματο στην παραγγελία ,μόλις είχε καταργηθεί αλλά το έχει φίλος και είναι πάρα πολύ καλό.
ποθεν εφαγε το κραξιμο αντουάν?
προσεξε, αυτα που εχεις διαβασει στο vitclub ειναι για το φιατ-πετρελαιο -
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Οχι μου το θύμισε! Εγω δεν έχω να δώσω τώρα 26κ! Μαζεύω! Αν είχα όμως με κλειστά μάτια! Και όπως σου λέω!!! Μόλις βγει κάτι πιο μοντέρνο σε vitara (είναι λίγο μουντό εσωτερικά αυτή είναι η αλήθεια) το δίνεις και φεύγει την ίδια μέρα!
Αυτό το φεύγει την ίδια μέρα πες το και στον πατριώτη μου που το έχει αγγελία από τον Απρίλιο
https://www.car.gr/s/trb128ax/μονο που εχει τιμη καινουργιου, ε, ενα θεματακι θα υπαρχει
-
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
ποθεν εφαγε το κραξιμο αντουάν?
προσεξε, αυτα που εχεις διαβασει στο vitclub ειναι για το φιατ-πετρελαιοΌχι Θοδωρη μιλάω για την ομάδα στο fb με τα nv.Για τα πετρέλαια αναφέρουν αλλά προβλήματα όχι το πως μπαίνουν οι ταχύτητες .Παρα πολλοί (όχι εγώ)έχουν θέμα κάποιοι έχουν πάει Σφακ χωρίς αποτέλεσμα και κάποιοι αλλάζουν βαλβολίνες ή βάζουν σπρέι με 5 στο κιβώτιο.Το αυτόματο βενζίνη είναι δύναμη.
Η ένσταση μου είναι ότι δεν το λες και ιαπωνικό (ούτε καν καλο),απλά δεν υπάρχει καμμία επαφή με κιβώτια Mazda,Honda ακόμα και κάποια Mitsubishi.Για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου ίσως είναι οκ αλλά καλό όχι δεν είναι.Γκρινια στο συγκεκριμένο και κατά τη γνώμη μου όχι άδικα.Μαζι με ηχομόνωση και χαζό τριγμούς είναι τα μειονεκτήματα που προσωπικά θα ήθελα βελτίωση και ας ήταν ακριβότερο από όσο κοστίζει.
Εχει όμως πάρα πολλά θετικα όπως είπα γιαυτο πουλάει πιο πολύ και από τα τσουρέκια στα Γιαννενα(του Περοστεριου) -
τα φουμπου δεν πιανονται, ειναι για κουλους πασοκονουδαιους
-
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
τα φουμπου δεν πιανονται, ειναι για κουλους πασοκονουδαιους
Δεν μπαίνω εδώ και καιρό οι μισοί νομίζουν ότι πήρανε Land Cruiser σε τιμή Panda cross και οι άλλοι μισοί τσακώνονται μεταξύ τους .Μαυρο και περιστασιακό χάζευα αν βγει στο σκρολαρισμα!
-
Είναι πιο σφιχτό το κιβώτιο από του swift που είναι mad in Japan αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι άθλιο. Κουμπώνει ωραία και κυρίως δεν μπερδεύει στις απότομες αλλαγές, Στο βίντεο πιο πάνω δείχνει τις κινήσεις που κάνεις για να αλλάξεις
Υ.γ εσάς σας παίζουν τα βίντεο διότι εμένα κολλούν
-
Είναι πιο σφιχτό το κιβώτιο από του swift που είναι mad in Japan αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι άθλιο. Κουμπώνει ωραία και κυρίως δεν μπερδεύει στις απότομες αλλαγές, Στο βίντεο πιο πάνω δείχνει τις κινήσεις που κάνεις για να αλλάξεις
Όχι μόνο το κιβώτιο κολλάει σε μας.
Παπαρια κουμπώνει άσε τα βίντεο ,έχω και τα δύο. -
Δεν κολλάει το βίντεο , η γρήγορη αλλαγή στην ταχύτητα ειναι
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁