-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 εάν μέσα ήταν ελληνικής καταγωγής φτωχοί άνθρωποι θα έλεγες τα ίδια;
Εάν ήταν πλούσιοι τουρίστες;;;
Απέφυγες να απαντήσεις; Δεν πιστεύω να αποφεύγεις απλές ερωτήσεις;
Εσυ @criuser μπορείς να απαντήσεις;
Εάν ήταν αλλοδαποί πελάτες σου που μόλις έκλεισαν προσύμφωνο αγοράς μιας πολυτελούς κατοικίας ;
Είναι βεβαιωμένο ότι αρνήθηκαν να τους δέσει το λιμενικό γιατί ήθελαν να πάνε Ιταλία.
Από εκεί και μετά όσα λες είναι εκτός θέματος.
Και βέβαια σε αυτό το σκάφος θα ήταν το πολύ 10-20 άτομα, θα έδιναν σχοινί στο λιμενικό να τους τραβήξει και όλα καλά.
-
Εγώ πάλι πιστεύω πως εσύ είσαι εκτός θέματος διότι δεν διάβαζες για την εξέλιξη της υπόθεσης!
Πόσοι ήταν; Άδεια ήταν τα αμπάρια;
Στο ερώτημα μου δεν απαντάς! Θες να κάνω πιο σκληρή την ερώτηση μου;;; Ή να σε σεβαστώ και εσένα;;;
-
Εγώ πάλι πιστεύω πως εσύ είσαι εκτός θέματος διότι δεν διάβαζες για την εξέλιξη της υπόθεσης!
Πόσοι ήταν; Άδεια ήταν τα αμπάρια;
Στο ερώτημα μου δεν απαντάς! Θες να κάνω πιο σκληρή την ερώτηση μου;;; Ή να σε σεβαστώ και εσένα;;;
Τα 10-20 άτομα είναι απάντηση στις υποθέσεις σου, αν δεν ήταν δουλεμπορικό, αλλά ήταν πλούσιοι, φτωχοί, ποδοσφαιριστές ή ότι άλλο λες.
Το μέγεθος του πλοίου για διαμονή θα ήταν 10-20 άτομα.
Αν ήταν πλοίο κοντινών δρομολογίων σε ήρεμες θάλασσες, θα μπορούσε να είχε 50-80 όπως βλέπουμε κάτι τουριστικά στα νησιά, που πάνε από την μία παραλία στην άλλη ή διαδρομές των 5-10 μιλίων.
-
Εγώ ομως δεν ρώτησα το πόσα άτομα θα ήταν !
-
Καλημέρα σας:
-
Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα από τον πολύ σεβασμό.
-
Το ερώτημα και σε εσένα λοιπόν. Για πες μας
Με σεβασμό παντα.
-
Εξαιρετικό το ντοκουμέντο της Καθημερινής.
@andya3 για αυτήν την υπόθεση ήσουν απολύτως σίγουρος;
-
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Με σεβασμό παντα.
Εννοείται. Πάντα...
Στην ερώτηση θα απαντήσεις;
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Με σεβασμό παντα.
Εννοείται. Πάντα...
Στην ερώτηση θα απαντήσεις;
Ωχ, με στρίμωξες τώρα!
Πρέπει να απαντήσω;
-
Οταν σε ρωτούν δεν απαντάς;
-
Οταν σε ρωτούν δεν απαντάς;
Ανάλογα τι έχω να κερδίσω μεταδίδοντας τη σοφία μου.
-
Τεράστιο ταλέντο.
Συνεπώς στο forum συμμετέχεις για να κερδίσεις κάτι από κάποιους;
Σου δίνει κάποιος κάτι σε αντάλλαγμα για τη συμμετοχή σου και τη σοφία σου;
-
Τεράστιο ταλέντο.
Συνεπώς στο forum συμμετέχεις για να κερδίσεις κάτι από κάποιους;
Τι κερδίζεις δηλαδή; Σου δίνει κάποιος κάτι σε αντάλλαγμα για τη συμμετοχή σου και τη σοφία σου;
Λαπ, πολλές ερωτήσεις έχεις και νομίζεις πως όλοι είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν, σαν κακομαθημένο παιδάκι.
Θα πρέπει να μείνεις με την απορία σε κάποια πράγματα, πάρτο απόφαση.
-
Τότε για ποιον λόγο συμμετέχεις στην συζήτηση εφόσον δεν απαντάς στα διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν ανάμεσα στους συνομιλητές κατά την ανάπτυξη διαφόρων θεμάτων της επικαιρότητας;
Έχεις κάποια πελατειακή σχέση με κάποιον που σου δίνει ένα κέρδος για τη σοφία σου στο forum αυτό;
Δεν μπορείς να απαντήσεις χωρίς κέρδος;
-
Τότε για ποιον λόγο συμμετέχεις στην συζήτηση εφόσον δεν απαντάς στα διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν ανάμεσα στους συνομιλητές κατά την ανάπτυξη διαφόρων θεμάτων της επικαιρότητας;
Έχεις κάποια πελατειακή σχέση με κάποιον που σου δίνει ένα κέρδος για τη σοφία σου στο forum αυτό;
Πάλι ερώτηση έχεις...
Άντε να σε βοηθήσω.
Σου έχουνε κάνει παράπονα οι συνομιλητές μου πως δεν απαντάω στα ερωτήματά τους κατά την ανάπτυξη διαφόρων θεμάτων της επικαιρότητας και σου ζήτησαν να τους εκπροσωπήσεις, ή αναφέρεσαι στον εαυτό σου;
Για να βάλουμε το ερώτημα στο σωστό πλαίσιο.
-
Ναι, αλλά μου ζήτησαν να μη τους αναφέρω και θα το σεβαστώ.
-
Ναι, αλλά μου ζήτησαν να μη τους αναφέρω και θα το σεβαστώ.
Τότε λοιπόν έλα στην επόμενη συνάντηση και θα σου εξηγήσω από κοντά, ώστε να μπορείς να το μεταφέρεις.
Είναι ευαίσθητη πληροφορία και δεν θέλω να κυκλοφορήσει πολύ.
-
Άρα απο την συμμετοχή σου σήμερα σε μια συζήτηση κάποιων μελών καταλάβαμε ότι απλώς ήθελες προσοχή.
Ναι Νάσο. Σ αγαπάμε.
Μπορείς να συνεχίσεις την ημέρα σου. Τις καλημέρες μου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3