-
Ο Κωστοπουλος ηταν δυναμη απο το 1986 πρπ μεχρι το 2010. Οχι μονο αυτος, πχ και ο Τραγκας ηταν πολυ γνωστος μετα το 1989. Και καποιοι αλλοι. Στην περιπτωση του Κωστοπουλου ηταν front man του Λαλιωτη, αυτος ηταν η πραγματικη δυναμη πισω του, ο Κωστοπουλος πουλαγε γυμνες φωτογραφιες στα περιοδικα του και μεσω των επιχειρησεων μοιραζονταν οι μιζες για τα δημοσια εργα που εδινε ο Λαλιωτης στις διαφορες τεχνικες εταιρειες.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εγώ εξετάζω την ανταπόκριση του εκλογικού σώματος απέναντι σε έναν πολιτικό που φαινόταν να έχει σχέδιο με αρχή μέση τέλος!
Ρε συ καλά κάνεις και μια χαρά τα λές , και εγώ σαν οικονομολόγος τα ίδια ακριβώς έλεγα στους δεξιούς... αλλά πριν 20 χρόνια!!!!
Τα έχει λύσει αυτά η οικονομική επιστήμη, είναι απλά μαθηματικά και οικονομετρία κλπ.Δεν έχουν όμως το παραμικρό νόημα και αξία σήμερα στην Μόρντορ που ζούμε, ρε εδώ ο κόσμος καίγεται στην κυριολεξία, και από το μικρότερο στο μεγαλύτερο, από το γιατί έχει τόσο το μαρούλι στο Σκλαβενίτη μέχρι το γιατί σφάζονται μικρά παιδιά στη Γάζα σου λένε φταίει ο ...Μαρξ!!!!!!!
Ο Μαρξ , που και ο τελευταίος ακραιφνής δεξιός οικονομολόγος αναγνωρίζει το μεγαλείο του που έβλεπε 1000 χρόνια μπροστά, έθεσε τις βάσεις της οικονομικής επιστήμης και όχι μόνο , που αν δεν υπήρχε ο Χριστός η εκκλησία θα είχε το σφυροδρέπανο αντί για τον Σταυρό.
Δηλαδή αν γίνομαι κατανοητός...δεν υπάρχει σωτηρία και κοινός τόπος συννενόησης, πρέπει να ξαναξεκινησουμε από την Αλφαβήτα, εγώ προσωπικά δεν έχω το κουράγιο,
1+1=3 ;
Ναι όπως νομίζεις και είμαι μαζί σου αν θες. -
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Παλαιοτερα ακουγα Κωστοπουλο αλλα Κοκλωνη και τους ποιο καινουριους ποτε.
Ρε συ ο Κοκλωνης έλαμψε από το 2020 και μετά στην πτωχευμένη ελληνική showbiz , δεν μπορεί να συγκριθεί στον τομέα των media και της επιρροής με τον μεγιστάνα συγκριτικά Κωστόπουλο.
Ο Κοκλωνης είναι σειρά μου , συνάδελφος στην ΑΣΟΕΕ, είχε από τους πρώτους στον κόσμο την ιδέα μιας διαδικτυακής πλατφόρμας για αεροπορικά εισιτήρια και το έκανε πράξη , θεωρούνταν παγκοσμίως ως ένας από τους πιο υποσχόμενους μελλοντικούς επιχειρηματίες , κατά την άποψη μου αν δεν εμπλεκε αρχικά θα ήταν σήμερα στο επίπεδο, Zuckerberg, Bezos , Musk.
Το τι μεσολάβησε μετά και από αυτό
κατέληξε στην μπανανία μας σε αυτό δεν θα μάθουμε ποτέ.
-
Αυτά τα σουρεαλιστικά ποστ σου, πρέπει να βγουν σε ένθετο!!!
Και ο Μαρξ είχε λάθη σύμφωνα με τους δικούς του οικονομολόγους! Και οι δεξιοί οικονομολόγοι έχουν λάθη!
Τίποτα δεν είναι τέλειο και απόλυτο! Όσο υπάρχουμε εξελισσόμαστε
Φυσικά εμείς ως πολίτες δεν έχουμε τη δύναμη και αντοχή να ανταλλάσουμε πολιτικά επιχειρήματα στην βάση της επιστήμης! Έχουν όμως τα κόμματα!
Τα ίδια τα κόμματα ομως έχουν βαλτώσει!
Οταν λοιπόν ας πούμε το ΠΑΣΟΚ βγει και πει με σαφήνεια όπως κάνει το κκε, ότι η ιδεολογία μας κινείται από εδώ ως εκεί!
Στο τάδε σημερινό θέμα της επικαιρότητας προτείνουμε αυτό! Κοστίζει τόσο, αποδίδει τόσο, έχει αυτά τα στάδια εφαρμογής, καλύπτει τους τάδε ιδεολογικούς μας σκοπούς και εργαλειοποιει τα τάδε συμφέροντα!
Αυτοί είμαστε, αυτό σας προτείνουμε! Ειλικρινά και ντόμπρα!
Να κατακλύσουν τα κοινωνικά δίκτυα με προτάσεις με αρχή μέση τέλος!
Ζούμε στην εποχή της εικόνας και του γρήγορου μηνύματος!
Αντιστοίχως και τα άλλα κόμματα!
Γενικά πιστεύω σε μια τετράγωνη ενημέρωση με αρχή μέση τέλος κάτι σαν τις συγκριτικές λίστες στους παρόχους ενέργειας πολύ πιο εμπλουτισμένα με αναφορές σε θεωρία σε όποιον θέλει να το ψάξει περισσότερο , αλλά απλά και τετράγωνα σε όποιον θέλει την πρακτική λύση και δεν πείθεται από τις θεωρίες
Σήμερα όλη η χώρα χάνει χιλιάδες εργατοώρες συζητώντας, προσπαθώντας να επιδείξουν όσοι συζητούν ικανότητες διαλεκτικής και λόγου! Στον ψηφοφόρο όμως δεν μένει τίποτα δεν θυμάται ποιες λύσεις προτείνουν τα κόμματα στα δικά του προβλήματα
-
σιγα μην ηταν σαν τον μπεζο. αυτες οι εταιρειες μεσαζοντες σε εισητηρια δεν επιασαν ποτε. Τωρα οντως ειναι μεγαλη η μεταμορφωση αυτη. Παντως και στα εισητηρια ειχε μπλεξει με τοκογλυφους.
Δεν βλεπω σχεδον καθολου συστημικα ΜΜΕ. Οποτε τους γλυτωνω ολους αυτους. Αν ακουσεις σημερα τον Κωστοπουλο ειναι σαν απολιθωμα, προσπαθει να κανει τις ιδιες πλακες που εκανε τοτε και ειναι τελειως ξεπερασμενος. Και αυτο γιατι τα περιοδικα του ηταν αντιγραφη ξενων. Τωρα μπορεις να παρακολουθησεις μεσω social media οτι συμβαινει στο εξωτερικο οποτε δεν χρειαζοντε μεσαζοντες.
-
Όχι όντως η επιχειρηματική του ιδέα ήταν εξαιρετική και λειτούργησε εξαιρετικά στην εποχή του, αλλά όπως λέει ήταν κακός στο management!
Για αυτό υπάρχουν ειδικοί σε κάθε κλάδο!
-
Όχι όντως η επιχειρηματική του ιδέα ήταν εξαιρετική και λειτούργησε εξαιρετικά στην εποχή του, αλλά όπως λέει ήταν κακός στο management!
ο Κωστοπουλος; Απλα εφερε κατι περιοδικα που ειχαν επιτυχια στο εξωτερικο στην Ελλαδα, σιγουρα δεν ηταν ευκολο να πιασουν αλλα ηταν τυχερος σε μερικες επιλογες που εκανε. Επισης οπως εγραψα ηταν φουλ διαπλεκομενος, τα περιοδικα ηταν η βιτρινα και μονο. Αν δεν ειχε το Πασοκ και τον Λαλιωτη ουτε καν θα ειχε βρει την πρωτη δουλεια στον Τερζοπουλο.
-
Ο άλλος ρε συ !
-
Ο άλλος ρε συ !
Δεν ξερω την περιπτωση, εγω αγοραζα κατευθειαν απο τις εταιρειες γιατι ηξερα το προγραμμα και ειχα και μιλια.
-
Αν λες για τον Κοκλώνη, είχε την εξαιρετική ιδέα να μεταπουλάει εισιτήρια και να μην πληρώνει τις αεροπορικές εταιρείες, όπως κάτι άλλοι είχαν τη φαεινή ιδέα να μεταπουλανε ρεύμα και να μην πληρώνουν την τότε κρατική ΔΕΗ.
Που να τα σκεφτούν αυτά τα αμερικανάκια...Οι μεταμορφώσεις όμως αυτών των σπάνιας ιδιοφυΐας ομορφαντρων, είναι κοινός τόπος
-
Σαν ιδέα ήταν καλή! Σήμερα όλοι αγοράζουν και επιλέγουν τιμές στην βάση αυτού του μοντέλου! Τότε ήταν πρωτοποριακό για την Ελλάδα!
Εάν όντως δεν πλήρωνε τις αεροπορικές δεν το γνωρίζω!
-
Σαν ιδέα ήταν καλή! Σήμερα όλοι αγοράζουν και επιλέγουν τιμές στην βάση αυτού του μοντέλου! Τότε ήταν πρωτοποριακό για την Ελλάδα!
Εάν όντως δεν πλήρωνε τις αεροπορικές δεν το γνωρίζω!
Αν αγνοείς τα βασικά, πως έχεις γνώμη;
Κανένα πρωτοποριακό μοντέλο.
Είναι άλλο ότι κάποιες εταιρείες προσφέρουν εργαλεία αναζήτησης πτήσεων, κι άλλο η απάτη με τα εισιτήρια που έκανε ο Κοκλώνης. -
Άποψη έχω, γνώμη όχι!
Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα την εποχή εκείνη και δη στην Ελλάδα
-
Άποψη έχω, γνώμη όχι!
Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα την εποχή εκείνη και δη στην Ελλάδα
Το να μεταπουλας εισιτήρια κάτω του κόστους και να μην πληρώνεις ποτέ τον προμηθευτή;
Η θέσεις που δεν υπήρχαν όταν πήγαιναν στο αεροδρόμιο;Ναι εξαιρετική ιδέα, την εφάρμοσε και σε απάτες με πωλήσεις άλλων προϊόντων, έχοντας πάντα αυτοφορακηδες στις εταιρείες απάτης.
-
Γιατί εσκεμμένα παραποιείς τα γραφόμενα μου; Δεν είπα ότι επιδοκιμάζω παρανομίες!
Είπα πως ως ιδέα την εποχή εκείνη ήταν καλή διότι είχε κενό η ελληνική αγορά!
Το τι έκανε, ειλικρινά δεν το γνωρίζω! Δεν ασχολήθηκα με την πορεία της εταιρίας!
-
Θαυμάζεις μια απάτη επειδή νομίζεις πως ήταν κάτι άλλο.
Μου φαίνεται πως δεν θες να ξέρεις.
Οπως ο Κρουζερ δεν θέλει να μάθει να διαβάζει το μοιρογνωμόνιο ούτε πως λειτουργούν τα διανύσματα, γιατί τότε θα δει πόσο κοντύτερα είναι ο ίδιος στο φασισμό (που ο ίδιος τοποθέτησε στις 180⁰ του πολιτικού τόξου) απ την εκ διαμέτρου αντίθετη Αριστερά (που ο ίδιος τοποθέτησε στις 0⁰), κι επιμένει να εκτίθεται.
Ούτε για τις Επιστολές Ιησού γνωρίζει επίσης...
-
Η επιχειρηματική ιδέα ήταν καλή! Την εποχή εκείνη δεν ήταν διαδεδομένες τέτοιες πλατφόρμες και δη στην Ελλάδα ! Τι άλλο να πω δηλαδή;
Αντίστοιχα τέτοιες πλατφόρμες είναι παντού σήμερα όπως το trip advisor, το Σκρουτζ κτλ
Εσύ δεν κατανοείς μου φαίνεται και φαντασιώνεσαι πράγματα ώστε να βγάλεις αφήγημα!
-
Υπήρχε ήδη μια τέτοια πλατφόρμα (airtickets). Ο Κοκλώνης (airfasttickets) πήγε να κάνει το ίδιο, αλλά με απάτη, μην πληρώνοντας τις αεροπορικές. Ούτε καινοτόμα ήταν η ιδέα του, ούτε ο ίδιος ήταν άτυχος. Απατεώνας είναι.
-
Α υπήρχε και άλλη;;; Δεν το γνώριζα!
-
Α υπήρχε και άλλη;;; Δεν το γνώριζα!
Εντάξει τώρα, πείστηκες;
Συγχωρεμένος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3