-
Σήμερα περνούσαμε κονβόι με 60, πρωί σε δρόμο μονής κατεύθυνσης έξω από σχολείο.
Τι ψάχνεις. -
Ωχ τύπε, μου ξέφυγε, πραγματικά!
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑ. -
@wantone said in 30km όριο στις πόλεις με το νέο ΚΟΚ:
@criuser said in 30km όριο στις πόλεις με το νέο ΚΟΚ:
Στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Φρανκφούρτη, δεν είναι όμως.
Εχω ζησει 8 χρονια στο Λονδινο, οι δρομοι και τα πεζοδρομια ειναι πολυ καλυτερα απο Αθηνα και το ιδιο στο Παρισι που ειχα παει 1 εβδομαδα τον Φλεβαρη. Τωρα που τα βρισκεις και τα λες θα ηθελα να ξερω.
Απο τις επισκεψεις μου μονο στο Σικαγο θυμαμαι σε καλα προαστεια δρομους σε κακη κατασταση (σπασιματα κοψιματα, λακουβες).
Κωλοχανείο είναι το Παρίσι.
-
@eltonjohn said in 30km όριο στις πόλεις με το νέο ΚΟΚ:
@wantone said in 30km όριο στις πόλεις με το νέο ΚΟΚ:
@criuser said in 30km όριο στις πόλεις με το νέο ΚΟΚ:
Στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Φρανκφούρτη, δεν είναι όμως.
Εχω ζησει 8 χρονια στο Λονδινο, οι δρομοι και τα πεζοδρομια ειναι πολυ καλυτερα απο Αθηνα και το ιδιο στο Παρισι που ειχα παει 1 εβδομαδα τον Φλεβαρη. Τωρα που τα βρισκεις και τα λες θα ηθελα να ξερω.
Απο τις επισκεψεις μου μονο στο Σικαγο θυμαμαι σε καλα προαστεια δρομους σε κακη κατασταση (σπασιματα κοψιματα, λακουβες).
Κωλοχανείο είναι το Παρίσι.
Εμενα μου αρεσε παντως. Τι δεν σου αρεσε;
-
Νέος ΚΟΚ και μ..κίες. Ποίoς θα τον επιβάλει μωρέ. Ο καθένας κάνει ότι θέλει αρκεί να νομίζει ότι τον παίρνει. Σήμερα είχα την ιδέα να κορνάρω και να πω σε δυο ποδηλάτες ότι είναι παράνομο να κινούνται σε παράλληλο στοίχο (κλείνοντας όλο τον δρόμο) και αρχίσανε να βρίζουνε και να απειλούνε (άραγε το ίδιο θα κάνανε αν αντί για οικογένεια στο αμάξι ήταν δύο φουσκωτοί ή αν το αμάξι ήταν αστυνομικό;).
Λαός για το πέος. Νόμοι για το πέος.
Ένα νόμο έχουμε σ αυτή την χώρα. Της ζούγκλας.
-
Ολοι βγαζουμε απίστευτη αλητεία στο δρόμο και ειδικα ομάδες δηθεν ανισχυρων οπως δικυκλοι καθε είδους, πεζοι, ευπαθεις ομάδες, τραμπουκοι!
Η χώρα ειναι για πεταμα!!!!
30km όριο στις πόλεις με το νέο ΚΟΚ