-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Χεχε, περίμενε κάπως, μέχρι να βγάλει όλες τις ασθενείς του, ή μήπως επιτέλους η Toyota βγει να το ανταγωνιστεί στα ίσα
Και εγώ Yaris hybrid έβλεπα για επόμενη αγορά, με έπρηξε η λαπαινα για το cross που της αρέσει. Εντωμεταξύ δεν το θυμάται και κάθε φορά μου λέει αυτό μου αρέσει ποιο είναι; Το ίδιο με χθες της λέω. Το Yaris cross.
Αλλά και εγώ θέλω γκάζια άσχετα εάν τα χρησιμοποιώ συχνά ή όχι.
Της αρεσει το YC; Ελα παναγια μου... Ακομα και ο πιο πορωμενος τογιοτακιας παραδεχεται οτι ειναι ασχημο. Ο λογος που σκιζει στις πωλησεις ειναι οτι απλα δεν υπαρχει στα 24 χιλιαρικα αλλο υβριδικο και αυτοματο SUV με την αξιοπιστια της Toyota.
-
Χεχε,
Στην γειτονιά μας το έχουν αγοράσει πολλοί. Κάθε φορά το βλέπει με άλλο χρώμα.
Ωραίο είναι. Ποιο είναι?
Το Yaris cross λέω.
Α! ΩΡΑΙΟ!
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Της αρεσει το YC; Ελα παναγια μου... Ακομα και ο πιο πορωμενος τογιοτακιας παραδεχεται οτι ειναι ασχημο.
Η σύζυγός μου, μόνο τογιοτάκιας δεν ειναι (το ανάποδο μάλλον), αλλά το Γιάρις Κρος ήταν από τα σουβ που της άρεσαν και ο βασικός λόγος που το πήρε!
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Της αρεσει το YC; Ελα παναγια μου... Ακομα και ο πιο πορωμενος τογιοτακιας παραδεχεται οτι ειναι ασχημο.
Η σύζυγός μου, μόνο τογιοτάκιας δεν ειναι (το ανάποδο μάλλον), αλλά το Γιάρις Κρος ήταν από τα σουβ που της άρεσαν και ο βασικός λόγος που το πήρε!
Τι να πω, γυναικείο γουστο. Εγω νομιζω οτι σχεδιαστικά δεν ηταν απο τις καλες στιγμες της τογιοτα. Τετραγωνισμένοι θόλοι τροχων με ασχημη πλαστικούρα που κάνει τους μικρούς τροχούς να φαίνονται ακομα μικρότεροι. Ασχημη φάτσα. Μονο απο πισω βλεπεται, αλλά και εκει εβαλαν την πινελια βλακείας με τις αμπαλες γρίλιες εισαγωγής αερα ανάποδα στην αεροδυναμική κατευθυνση που με κάνουν να θέλω να σκισω το πτυχίο του μετσοβίου.
-
Και εμένα μου αρέσει
MG3 Hybrid+ 2024