-
Με τι μοτέρ και εξοπλισμό έρχεται στην βασική έκδοση των 18500€ χιλιάδων;
-
Είναι kinder έκπληξη.
Κάνε εσύ προπαραγγελία και όταν έρθει θα μάθεις...Πάτα εδώ: https://auto.suzuki.gr/offer?model=swift
Δυστυχώς δεν έχω εκπτωτικό κουπόνι...
-
@teo-mak said in Suzuki Swift (2024):
Με τι μοτέρ και εξοπλισμό έρχεται στην βασική έκδοση των 18500€ χιλιάδων;
Μόνο με ατμοσφαιρικό 1,2 λίτρα βγαίνει.
-
Αν εξοπλιστικά έχει κάποιο adas , τότε είναι αρκετά ποιο συμφέρουσα αγορά σε σχέση με ένα Panda.
-
Όλα τα Adas τα έχει standard
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Όλα τα Adas τα έχει standard
Πάλι καλά. Όχι σαν κάτι Ευρωπαίους.
Αν και πολλά πλέον θα είναι υποχρεωτικά. -
Και μάλιστα είναι τα νέας γενιάς.
-
Θα τα δοκιμάσει ο Δημήτρης να δει αν σφυρίζουν συνέχεια σαν τα παλιά.
-
Εγώ πρέπει να το δοκιμάσω. Πρέπει να έχει να χτυπήσει πάνω από δίμηνο.
Έχω μάθει να οδηγώ νορμάλ σαν άνθρωπος....Λες να χάλασαν;;
-
Εντωμετξυ με χαλάρο ρυθμό και χωρίς κλίμα αλλά με καλοριφέρ, σε λεωφόρους και δρόμους μέχρι 100-105χλμ/ώρα.....4,2λιτρα/100χλμ
-
Αχαχαχ, εγώ στο ατμο 208 δεν έχω πέσει κάτω από 7...
-
Τόσο πολύ;;; Μήπως το πατας ή είσαι σε μποτιλιάρισμα;;;
Εγώ χωρίς πολύ μποτιλιάρισμα, ελάχιστο. Αλλά χαλαρό ρυθμό, σε στυλ ακούω ραδιόφωνο και αλλάζω σωστά τις ταχύτητες, ενώ το αφήνω να ρολαρει αρκετά πριν το κόκκινο σε φανάρι για να γεμίσει την μπαταρία.
Στο νέο με έναν κύλινδρο λιγότερο αλλά και με παραπάνω κιλά δεν ξέρω τι θα κάνει.
Πάντως για να είναι πιο βαρύ παρά τον έναν λιγότερο κύλινδρο κάπου θα τα πήρε αυτά τα κιλά. Ίσως στην μόνωση.
Υ.γ εγώ 7 λίτρα είχα σε ταξίδι με 140-150 χλμ/ώρα.
-
Τζα!
-
Γάτος δεν είμαι, αλλά αργά δεν πάω. Απλά δεν πάει οπότε πατάς αναγκαστικά. Το 208 μου γράφει ίδιες καταναλώσεις με το scross σε ίδιες διαδρομές. Κι ας πάει πιο αργά.
Τεσπα.
Ένα test drive θα το κάνω για την περιέργεια στο νέο. -
Εδώ δοκιμή του all grip συστήματος σε swift πάνω σε πάγο!!!!
Σκεφτείτε swift με 1,4 turbo και all grip
Δεν περιγράφω άλλο!!!!
-
Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με το swift πριν 9 έτη.
Είδα τον τύπο αυτόν, που κανει από τα καλύτερα τεστς αλλά μιλάει σαν να πάσχει από κατάθλιψη, και πήγα στην αντιπροσωπεία.
Μου έδιναν τότε το glx (exclusive) με όλα μέσα και 7 αερόσακους παρακαλω...... στα 11.200€
Είχε μια έκπτωση 2+ χιλιάρικα λόγω απόσυρσης
Τι αμαξαρα έπαιρνες με 11Κ!!!!
Μνημόνιο τοτες, λαπ κάτσε στα αυγά σου...!
Υ.γ Στα 130χλμ/ώρα σε ολλανδική άσφαλτο 68db!!!
-
Εν τω μεταξύ, επειδή πολλές φορές αναφέρεσαι στον θόρυβο κύλισης διάφορων κονσερβοκουτιών και μου λες ότι κάνει όσο ένα C-segment 15ετίας και κάτι τέτοια:
Δε φαντάζεσαι πόσο πιο ήσυχα είναι τα καινούρια μοντέλα από τα παλιά. Τα αυτοκίνητα της οικογένειας είναι ένα Verso κι ένα Ibiza 1.4, αμφότερα του 2005. Είναι σαφώς πιο θορυβώδη σε κύλιση από οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί. Ειδικά το Ibiza, που έχει και no-name ελαστικά (τα έβαλε ο προηγούμενος, εγώ ούτε τρίμηνο δεν το έχω στην κατοχή μου) δε λέγεται τι φασαρία φέρνει από τα λάστιχα.
Μόνο το Swift και το Ignis θυμάμαι να είναι τόσο χάλια.Συμπέρασμα: το ότι το Χ μοντέλο κάνει αντίστοιχα dB με ένα 15ετίας μεγαλύτερης κατηγορίας ΔΕΝ είναι υπέρ του. Τα παλιά ήταν δράμα, απλά τα συγκρίναμε μεταξύ τους και δεν μας έκανε εντύπωση. Ή τα συγκρίναμε με μια γενιά πίσω και τα βρίσκαμε πιο ήσυχα.
-
Δεν έχουμε και το τηλέφωνο του Φωτόπουλου να κατεβάσει τους διακόπτες να μη γράφονται τέτοια.....
-
Πάντως 68db στα 130 χλμ είναι μια εξαιρετική τιμή ακόμα και για σήμερα
Σίγουρα έχει να κανει και με την συχνότητα.
Για παράδειγμα μια πιο χαμηλή συχνότητα είναι πιο αποδεκτή στα αυτιά μας από μια μεσαία.
Γενικά στα πιο νέα που λες....δοκίμασα την προηγούμενη fabia πριν κάποιο καιρο. Βασικά όταν ακόμα την πωλούσαν. Ε δεν είχε τεράστια διαφορά με το swift. Το ίδιο χρρρρρ άκουγα από τα λάστιχα.... Άντε να ήταν ελάχιστα καλύτερο σε πολύ καλό οδόστρωμα...
Το ignis όντως είναι πιο θορυβώδες..
-
Παιδιά....... Καθίστε και πάρτε νερό
Βρήκα το προσπέκτους σε έναν πάκο που τα έχω. Έχει μέσα την προσφορά..
10.600 € η exclusive.... Είχε τρια πακέτα εκπτώσεων!!!
Τότε πριν σχεδόν 9 έτη.Άντε γεια!!!!!
Suzuki Swift (2024)