-
Σωστό και αυτό.
Τι χρήση θα του κάνεις;
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Σωστό και αυτό.
Τι χρήση θα του κάνεις;
Για την κορη το ψηνω.
Πολη και περιαστικα. -
Α, ενταξει τότε. Το gl+
Αυτό που όλοι αγοράζουν για τις κόρες τους το swift το λες και αυτοκινητιστικό ρατσισμό.
Και στ αγοράκια αρέσει το swift
-
Α, ενταξει τότε. Το gl+
Αυτό που όλοι αγοράζουν για τις κόρες τους το swift το λες και αυτοκινητιστικό ρατσισμό.
Η κορη ουτε που το ξερει σαν οχημα.
Του μπαμπα αρεσει
Η κορη κατι μινι μου τσαμπουναει αλλα της κοπηκε ο βηχας οταν ακουσε για τις ζημιες που θα κληρονομησει. -
Χαχα, όπως όταν αγοραζω σουβλάκια δήθεν για να μη κουράζω στο μαγείρεμα τη νοικοκυρά. Σωστός!
Πες της είναι το ιαπωνικό mini. Δηλαδή έχει στρίψιμο mini και αξιοπιστία ιαπωνικού
-
Α, ενταξει τότε. Το gl+
glx καλυτερα
-
@teo-mak said in Suzuki Swift (2024):
Πάρε το glx ρε τσιφουτη
Ξεφευγει ηδη απο το «φτηνο» αυτοκινητο πολης και μπαινει σε αλλα χωραφια (yaris-mazda2)
Αν η αναμονή είναι μικρή και η διαφορά στα χρήματα μικρή, Yaris.
-
Εάν θα το κρατήσεις χρόνια τότε θα στεναχωρήσω τη Σουζούκι αλλά μάλλον αξίζει το yaris. Δεν εμπιστεύομαι τα cvt με μεταλλικό ιμάντα.
Το κιβώτιο του yaris είναι ασπαστο. ΚυριολεκτικάΑς σπασει. Εχει πλεον 10 χρονια εγγυηση .
Έχω την εντύπωση ότι το Care+, αφορά τις μπαταρίες υβριδικών /ηλεκτρικών (εννοείται όχι την S/S μπαταρία)...
-
@groover1972 said in Suzuki Swift (2024):
Εάν θα το κρατήσεις χρόνια τότε θα στεναχωρήσω τη Σουζούκι αλλά μάλλον αξίζει το yaris. Δεν εμπιστεύομαι τα cvt με μεταλλικό ιμάντα.
Το κιβώτιο του yaris είναι ασπαστο. ΚυριολεκτικάΑς σπασει. Εχει πλεον 10 χρονια εγγυηση .
Έχω την εντύπωση ότι το Care+, αφορά τις μπαταρίες υβριδικών /ηλεκτρικών (εννοείται όχι την S/S μπαταρία)...
Ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι αφορα το συνολο του αυτοκινητου(μηχανικα-ηλεκτρολογικα) καθως και την μπαταρια του mild hybrid
-
Α εσύ πήγες ως τον πωλητή…. Είναι σοβαρά τα πράγματα
-
@groover1972 said in Suzuki Swift (2024):
Ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι αφορα το συνολο του αυτοκινητου(μηχανικα-ηλεκτρολογικα) καθως και την μπαταρια του mild hybrid
Αν στο είπε ο πωλητής, είναι σίγουρα, παραπληροφορηση. Δεν λέει κάτι τέτοιο στις τελευταίες σελίδες που διάβασα, πάντως.
Suzuki Swift (2024)