-
@vigilantius__1985 said in LEXUS LBX:
Ισχύει ότι για Android auto έχει μόνο ενσύρματη υποστήριξη;
Ναι ισχυει..σε android auto θες καλωδιο..πιθανοτατα το 25 θα γινει αναβαθμιση..carplay εχει ασυρματο
Μπαίνει και USB dongle που επιτρέπει στο Android Auto να δουλεύει ασύρματα. Έχω βάλει στο C-HR μου ένα φτηνό με 25-30 ευρώ και δουλεύει άψογα εδώ και κανένα χρόνο.
-
Καλησπερα friends..στην μια εβδομαδα συμβιωσης μια λεξη μου ρχετε πρωτη στο μυαλο..ησυχια!!...πραγματικα απολαυση σε συνθηκες πολης
Επειδή η ησυχία είναι κάτι που θα μου άρεσε κι εμένα...
Τι αυτοκίνητο ή αυτοκίνητα οδηγούσες πριν το LBX?
Για να καταλάβω το μέτρο σύγκρισης...
-
@antoniokon said in LEXUS LBX:
Καλησπερα friends..στην μια εβδομαδα συμβιωσης μια λεξη μου ρχετε πρωτη στο μυαλο..ησυχια!!...πραγματικα απολαυση σε συνθηκες πολης
Από τον τρόπο που το έχει γράψει (συνθήκες πόλης) υποψιάζομαι ότι η ησυχία πάει στον κινητήρα και στην δυνατότητα κίνησης ηλεκτρικά.
-
@gtsartsal said in LEXUS LBX:
@antoniokon said in LEXUS LBX:
Από τον τρόπο που το έχει γράψει (συνθήκες πόλης) υποψιάζομαι ότι η ησυχία πάει στον κινητήρα και στην δυνατότητα κίνησης ηλεκτρικά.
Ακριβως.. το 50%+ ευκολα παει ηλεκτρικα- το ανοιξε κλεισε του κινητηρα στην πλειοψηφια δεν το καταλαβαινεις και στα 120-130 δεν ακουγετε τιποτα απ εξω χαρη στην ηχομονωση και τα διπλα τζαμια
LEXUS LBX