-
Το πήρε συγγενής μου το 1.5 20i σε χρώμα γκρι ματ( υπέροχο χρώμα) και το οδηγησα. Φοβερό αμάξι μέσα έξω και οδηγικά νομίζεις ότι δεν οδηγάς SUV, πολύ καλύτερο από Χ1. Στα αρνητικά το κιβώτιο του όταν είσαι σταματημένος και είναι στο πρόγραμμα normal, διαστάζει να ξεκινήσει ενώ στο sport δεν ισχύει, είναι άμεσο.
-
Το καινουργιο Χ2 ειναι ενα αστειο, αποτυχημενο αυτοκινητο. Ή ανεβαινεις ενα σκαλοπατι και παιρνεις το Χ4 ή βολευεσαι με το Χ1. Περιμενα το νεο Χ2 με προσδοκιες, δεδομενης της επιτυχιας του Χ1. Και μετα το ειδα απο κοντα - σκετη απογοητευση. Τα πισω καθισματα του Χ2 ειναι για κλαματα, στην ουσια ειναι ενα διθεσιο καγκουραμαξο.
-
@sportseat23 said in BMW X2 2024:
Το καινουργιο Χ2 ειναι ενα αστειο, αποτυχημενο αυτοκινητο. Ή ανεβαινεις ενα σκαλοπατι και παιρνεις το Χ4 ή βολευεσαι με το Χ1. Περιμενα το νεο Χ2 με προσδοκιες, δεδομενης της επιτυχιας του Χ1. Και μετα το ειδα απο κοντα - σκετη απογοητευση. Τα πισω καθισματα του Χ2 ειναι για κλαματα, στην ουσια ειναι ενα διθεσιο καγκουραμαξο.
Κακάσχημο είναι. Ένα όμορφο αμάξι το έκαναν χαλια μαύρα
-
Τα πίσω καθίσματα στο Χ2 είναι για άτομα μέχρι 1.70 βαριά.
Το πίσω μέρος είναι ωραίο, το μπροστά δεν λέει τίποτε, μάλλον και άσχημο το λες, στα πλαίσια του γενικότερου design της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς απολύθηκε/παραιτήθηκε ο αρχισχεδιαστής. Chris Bangle φτάσαμε να λέμε και να κλαίμε.ΥΓ: Η Χ4 νομίζω καταργείται παρεμπιπτόντως.
-
Εχω προσωπικο θεμα με το Χ2 Το περιμενα για καιρο, εβλεπα τα βιντεακια με το καμουφλαζ, αργοτερα εκανα την διαμορφωση οπως το ηθελα και ημουν ετοιμος να πατησω την σκανδαλη της παραγγελιας. Και μετα εκανα test drive. Εβαλα τα γελια, αλλα και θυμωσα με εμενα που το περιμενα. Ξεκαθαρα ανωτερο το Χ1, το Χ2 δεν εχει νοημα σαν επιλογη. Οντως το Χ4 ειναι προς καταργηση αλλα και παλι σαφως καλυτερο αυτοκινητο. Οταν θα δω στον δρομο το Χ2, σιγουρα θα εχω την απορια τι κριτηρια επιλογης αυτοκινητου εχει ο περηφανος ιδιοκτητης του.
-
Εχω προσωπικο θεμα με το Χ2 Το περιμενα για καιρο, εβλεπα τα βιντεακια με το καμουφλαζ, αργοτερα εκανα την διαμορφωση οπως το ηθελα και ημουν ετοιμος να πατησω την σκανδαλη της παραγγελιας. Και μετα εκανα test drive. Εβαλα τα γελια, αλλα και θυμωσα με εμενα που το περιμενα. Ξεκαθαρα ανωτερο το Χ1, το Χ2 δεν εχει νοημα σαν επιλογη. Οντως το Χ4 ειναι προς καταργηση αλλα και παλι σαφως καλυτερο αυτοκινητο. Οταν θα δω στον δρομο το Χ2, σιγουρα θα εχω την απορια τι κριτηρια επιλογης αυτοκινητου εχει ο περηφανος ιδιοκτητης του.
Με κάποια αυτοκίνητα το λέω και εγώ αυτό αλλά τελικά η επιλογή αυτοκινήτου είναι τέρμα υποκειμενική. Μπορείς να το αγοράσεις επειδή σου αρέσει εμφανισιακά και ας μην το έχεις οδηγήσει.
-
Κάποια στιγμή που είδα ένα στο δρόμο, μου άρεσε σχετικά.
-
Το Χ1 είναι ανώτερο; Επειδή τα εχω οδηγήσει και τα 2, είναι πολυ ανώτερο το Χ2 οδηγικά και έχει και καλύτερη ποιότητα.
Αμαξάρα είναι και πάει μπάλα και στις πωλήσεις.
Τι αμάξι οδηγείς και σε εποιασαν τα γέλια με το X2? -
Μπροστά ειναι ωραίο αλλά πίσω είναι χαλια
-
Χθες πέτυχα το βράδυ δύο X2 στο δρόμο, ένα κόκκινο κ ένα μαύρο. Εντυπωσιακά μπορώ να πω. Ογκώδη και στιβαρά έβγαζαν ωραίο αέρα.
BMW X2 2024