-
-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ MG ZS MAX HYBRID...ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ..ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ UPDATE ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ..;;;
Καλημέρα, βάσει του Car And Driver (https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/episimo_to_mg3_hybrid_plus_einai_to_aytokinito_tis_xronias_gia_tin_ellada-7838349/) το MG3 Hybrid+ (το οποίο μοιράζεται με το ZS Hybrid+ τον ίδιο συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα και θερμικού), αναδείχθηκε αυτοκίνητο τς χρονιάς 2025 για την χώρα μας. Θεωρώ πως μπορούμε να χαλαρώσουμε όλοι οι αγοραστές (και οι υποψήφιοι) και να απολαύσουμε την επιλογή μας.
Γιατί νομίζεις ότι αυτό το γεγονός σημαίνει κάτι για την αξιοπιστία του 3;
Ειναι πολύ νωρις να μιλήσουμε για αξιοπιστία. Αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι μετρια προς κακή. Δεν φημίζονται τα MG σαν τερατα αξιοπιστίας. Φημίζονται για τι παιρνεις σε σχεση με το τι πληρώνεις.
Αλλα θα δούμε.
Το vfm των MG είναι αντικειμενικό (εκτός αν αρχίσουν να σκορπάνε και γίνουν γαλλοχρεπα Νο.2), δεν είναι φήμη.
Πχ φήμη που δεν επιβεβαιώνεται είναι η ποιότητα κατασκευής των vag
Στο κομμάτι αξιοπιστία έχουμε μέλλον για φήμη και για το κατά πόσο επιβεβαιώνεται.
Προσωπικά θέλω να επιβεβαιωθεί. Χρειάζεται η αυτοκίνηση κάτι τέτοιο για να πάει μπροστά!!!
Αλλιώς θα γυρίσουμε στο yaris hybrid 25000€ αρχική τιμή. -
λευκο
MG ZS