-
Παίρνω δημοσιογραφικά μοντέλα επί 5,5 χρόνια. 2,5 παλιά, που ήμουν στο Autocar. Και άλλα 3 τώρα. Μαντέψτε ποιο είναι το μοναδικό που στάζει λάδια, μου λέρωσε το γκαράζ και το παρκάρω πλέον έξω. Δε νομίζω να μου ξαναδώσουν MG.
ένας φίλος, πριν από καμιά 25 χρόνια έκανε φυσαρμόνικα ένα δημοσιογραφικό μέσα σε πίστα της Ισπανίας. δεν τα μεταχειρίζονται καλά αυτά τα αυτοκίνητα, ούτε οι οδηγοί τους, ούτε οι μηχανικοί τους. Μεγάλη Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου πως κάθε 1.000 χλμ, πρέπει να ελέγχεις τα λάδια… κάποια αυτοκίνητα είναι σκυλιά, κάποια άλλα όχι. Ιαπωνικό μικρό, αυτό που μοιράζεται τον κινητήρα του με τις άλλες δύο, έχει 15 χρόνια που χάνει λάδια και ο αντιπρόσωπος προσθέτει λάδι σε κάθε επίσκεψη δωρεάν….
-
Παίρνω δημοσιογραφικά μοντέλα επί 5,5 χρόνια. 2,5 παλιά, που ήμουν στο Autocar. Και άλλα 3 τώρα. Μαντέψτε ποιο είναι το μοναδικό που στάζει λάδια, μου λέρωσε το γκαράζ και το παρκάρω πλέον έξω. Δε νομίζω να μου ξαναδώσουν MG.
ένας φίλος, πριν από καμιά 25 χρόνια έκανε φυσαρμόνικα ένα δημοσιογραφικό μέσα σε πίστα της Ισπανίας. δεν τα μεταχειρίζονται καλά αυτά τα αυτοκίνητα, ούτε οι οδηγοί τους, ούτε οι μηχανικοί τους. Μεγάλη Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου πως κάθε 1.000 χλμ, πρέπει να ελέγχεις τα λάδια… κάποια αυτοκίνητα είναι σκυλιά, κάποια άλλα όχι. Ιαπωνικό μικρό, αυτό που μοιράζεται τον κινητήρα του με τις άλλες δύο, έχει 15 χρόνια που χάνει λάδια και ο αντιπρόσωπος προσθέτει λάδι σε κάθε επίσκεψη δωρεάν….
Αλλο καιει λαδια, αλλο σταζει λαδια. Το πρωτο το εχουν πολλα αυτοκινητα απο VAG μεχρι ΤΟΥΟΤΑ. Το 2ο ομως σημαινει ή δεν αλλαξε την ροδελα της ταπας
ή χτυπημα απο κατω ή ακομα χειροτερα κακοτεχνια σε καρτερ, τσιμουχες κλπ.το τι φταιει θα το μαθουμε αν το πουνε στον dimsabas
-
Αλλο καιει λαδια, αλλο σταζει λαδια. Το πρωτο το εχουν πολλα αυτοκινητα απο VAG μεχρι ΤΟΥΟΤΑ. Το 2ο ομως σημαινει ή δεν αλλαξε την ροδελα της ταπας
ή χτυπημα απο κατω ή ακομα χειροτερα κακοτεχνια σε καρτερ, τσιμουχες κλπ.το τι φταιει θα το μαθουμε αν το πουνε στον dimsabas
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. αν το πούνε και πουν την αλήθεια...
-
Δε θα μου πουν τίποτα. Γιατί προφανώς το γνωρίζουν ήδη και δεν τους απασχολεί.
-
-
Έχω κλείσει test drive το ΣΚ, αν το κάνω τελικά θα γράψω.
Οτι προλάβω τέλος πάντων να καταλάβω από αυτά τα τύπου Test drive για ένα τέταρτο με τον πωλητή μέσα φαντάζομαι
-
ναι δν ξερω αν καποιος πιο εμπειρος κανει κατι διαφορετικο, αλλα και εγω 2-3 test drives που εκανα, αναθεμα κ αν καταλαβα κατι ουσιωδες... Πιο πολυ η αισθηση μενει παρα κατι πρακτικο...
-
-
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, δεν φτάνει που το νέο έχει το θέμα με τη μπαταρία, δίνουν και Test drive αυτοκίνητό με θέμα;
-
Ακολουθεί σεντόνι
Μόλις έκανα test drive (ο Θεός να το κάνει) το zs max hybrid+ μεσαία έκδοση για 10 λεπτά κάτω από το golden hall.
Τι μου άρεσε:
-
Είμαι 1.80 και οι χώροι ήταν αρχοντικοι πίσω για κεφάλια και πόδια. Στη μέση το τούνελ ήταν πολύ χαμηλό λ. Μήκος στα πόδια πίσω από εμένα μέτρησα 21cm.
-
Καλό μπαγκαζ με 2 επίπεδα πατώματος. Στο πιο πάνω γινόταν μικρό το σκαλοπάτι αλλά όχι ανύπαρκτο. Μέτρησα 84 x 101 (θόλους) και ύψος 87 λcm.
-
Η μεσαία έκδοση που είχε υφασμάτινα καθίσματα είχε και ωραίες γκρι υφασμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό και πόρτες πράγμα που το έκανε πιο ενδιαφέρον μέσα και πιο φωτεινό.
-
Μπροστά παρόλο που δεν ρυθμίζεται τηλεσκόπια το τιμόνι εγώ βολεύτηκα μια χαρά.
-
Πάρα πολύ καλή ορατότητα και με το κάθισμα τέρμα κάτω. Προς όλες τις κατευθύνσεις.
-
Μου φάνηκαν πολύ άνετα τα καθίσματα και τα σφουγγάρια τους. Αλλά σίγουρα θέλει δοκιμή σε ταξίδι.
-
Η τιμή, είναι no brainer, τι να λέμε
-
Κατανάλωση test drive στο sport: 8.3l/100, γενική κατανάλωση στο σύνολο χλμ σε αυτό το αυτοκίνητο αν θυμάμαι 5.4l/100. Οπότε μάλλον θα είναι αρκετά καλή.
-
Όμορφο τιμόνι
-
Επιφάνεια για κινητό στα δεξιά σου, μεγάλη.
-
Η τελευταία έκδοση είχε 360 μοίρες που το τσέκαρα στατικά και ήταν Super.
Τι δεν μου άρεσε:
-
Ήταν παρκαρισμενο σε ράμπα (κατηφορική), μόλις έβαλα D έκανε ένα τράνταγμα όπως κάνουν τα κοινά αυτόματα με μετατροπέας από P σε D επειδή. Υποθέτω ήταν από το χειρόφρενο που έβγαινε αυτόματα επειδή ήταν κατηφορικά. Αλλά ήταν καλό τράνταγμα.
-
Το περίμενα πιο σβέλτο σε ρεπριζ (197 άλογα) χωρίς να το μετρήσω. Μπορεί όμως να ήταν η αίσθηση μου. Το είχα βάλει στο sport και όταν ανέβαζα πάνω από 70-80 νομίζω έκανε πολύ φασαρία ο θερμικός.
-
Η ανάρτηση σε λακκούβες και κακοτεχνίες ήταν μέτρια. Σε κρατήματα δεν ξέρω, μόνο σε μια στροφή που πήρα κατάλαβα ότι δεν παίρνει μεγάλες κλίσεις. Αλλά κι αυτό θέλει κανονικό Test drive.
-
Το φρένο θέλει συνήθεια, πολύ απότομο, είναι ρηχό
-
Τα γραφικά στο Menu, ολίγον κινέζικα.
-
Οι διακόπτες μέτρια αίσθηση.
-
Η camera πίσω έχει πολύ χαμηλή ανάλυση.
-
Δεν είχε πλαφονιέρα πίσω ούτε στη τελευταία έκδοση.
Ρώτησα για το πρόβλημα με τη μπαταρία όταν το πας τάπα (δεν προορίζεται για αυτή τη χρήση αλλά) και η απάντηση είναι ότι περιμένουμε το update και ότι έχει έρθει το update αλλά δεν το έχουμε περάσει σε κανέναν. Από 2 διαφορετικούς ήταν η απάντηση. Σίγουρα δεν το προκαλείς εύκολα αλλά θα ήθελα να περάσει από τα χέρια μου για να καταλάβω αν αληθεύει.
Θα το έπαιρνα;
Νομίζω με κλειστά τα μάτια το παίρνεις αν έχεις φράγκα γενικά (και για ενδοχομενες βλάβες γιατί είναι ένα νέο προϊόν). Αν αποδειχθεί αξιόπιστο θα είναι τυχεροί αυτοί που θα το έχουν πάρει σε αυτή τη τιμή.
Μου άρεσε;
Πολύ, είναι ιδανικό για οικογένεια, τέλειοι χώροι, δύναμη σε σχέση με τη κατανάλωση, φουλ φουλ εξοπλισμος και πάρα πολύ χαμηλή τιμή.
Είχε και τη τρίτη έκδοση στην έκθεση, καλή κι η δερμάτινη μου φάνηκε καλή αλλά πολύ μαυρίλα παρόλο που έχει ανοιχτό ουρανό. Δεν είμαι φαν του δέρματος και δη του μαύρου.
Σίγουρα θα μου έρθουν κι άλλα στο μυαλό.
Παρακαλώ τους moderator να το βάλουν και στο Οδήγησα...
-
-
Θα στο κλέψω, γιατί δε βλέπω να μου το δίνουν για δοκιμή.
-
Εννοείται, μόνο να συμπληρώσω, μόλις τσέκαρα το εξής από zeperfs αν λέει αλήθεια.
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μου φάνηκε καθόλου γρήγορο, σαν αίσθηση το ίδιο (ίσως λίγο καλύτερό από το citroen μου 110 eat6).
Η mg από το Site της δίνει 80-120 σε 7.2s
Το c3 110 eat6 80-120 (από zeperfs) 7.3s
Η corolla cross 197 άλογα 80-120 (από zeperfs) 5.9s
Η corolla cross 1.8 140 άλογα 80-120 (από zeperfs) 7.2s
Άρα που είναι τα 197 άλογα του mg; Δεν κοίταξα αν έχει μεγάλη διαφορά στο βάρος.
-
Επίσης corolla cross 2.0 197 πρέπει να είναι τα 0-100 στα 7.3" και το mg επίσης 197 άλογα στα 8.7".
-
Έτοιμο το αρθράκι. Πολλές ευχαριστίες και πάλι.
-
Εφτασε αισιως το καραβι απο Κινα με τα MG ..Eπιτελους..Τωρα να δουμε τι θα γινει με τις παραγγελιες..Μεσα σε αυτα και το λευκο το δικο μου..Θα τοχω στα χερια μου σε 15 ημερες..
-
Εχει αναφερθει τπτ για το λεγομενο update που θεωρητικα θα διορθωνε το προβλημα με τις ανηφορες κυριως? Γτ εχοντας μπει στα διαφορα forum ολο κ περισσοτεροι εχουν προβλημα με αυτο, συν κατι αλλα περιεργα που κανει. Διαβαζα χθες στο UK Group sto FB, οτι 1-2 πηγαν εκαναν το update και δν αλλαξε τπτ απολυτως, και ηταν απελπισμενοι λιγο....
Επισης, διαβαζα καπου αλλου οτι ειναι μαλλον απιθανο ενα software update να λυσει ενα τετοιο θεμελιωδες προβλημα στο αυτοκινητο... Κ γενικα ολο αυτο το πακετακι με τις "παιδικες ασθενειες" με εκαναν να μην ασχοληθω με το αμαξι, και ειναι κριμα γτ φαινεται απο ολους τους κατοχους οτι ειναι πραγματικα αμαξαρα για αυτα τα λεφτα!
Μιλαω για το hybrid+
-
Ειναι δυνατον οι κινεζοι να εκαναν τετοια πατατα με την ξεφορτιση της μπαταριας στην ανηφορα.;;;.Αυτοι που εχουν το mg max hybrid ας γραψουν κατι..!!
-
ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ....Λοιπόν, αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί κάθε αντιπρόσωπος που τηλεφώνησα και ρώτησα για το PD052 είπε ότι δεν γνώριζε την ενημέρωση. Τηλεφώνησα σε 10 αντιπροσώπους μόλις πριν λίγες μέρες. Φαίνεται λοιπόν ότι οι αντιπροσωπείες MG του Ηνωμένου Βασιλείου είτε βρίσκονται στο σκοτάδι είτε λένε ψέματα στους πελάτες τους. Σε αυτό προστέθηκε, εάν έχουν όντως εγκαταστήσει την ενημέρωση και εξακολουθείτε να βλέπετε προβλήματα επιτάχυνσης… Θα έλεγα ότι αυτό είναι τώρα ένα ζήτημα ανάκλησης. Αυτό τώρα πρέπει να κλιμακωθεί πέρα από το MG. Είναι σοβαρό. Η εξυπηρέτηση πελατών της MG φαίνεται φρικτή. Είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν ένα αυτοκίνητο που έχει μεγάλες ανησυχίες για την ασφάλεια και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να κρατήσουν το ζήτημα υπό το ραντάρ. Κατά τη γνώμη μου, όλα τα MG ZS Hybrid + πρέπει να ανακληθούν. Κάποιος σε αυτό το φόρουμ (στη Γερμανία πιστεύω) είχε την ενημέρωση PD052 και είπε ότι φαινόταν να λύνει το πρόβλημα της απώλειας της επιτάχυνσης. Επομένως, αν συμβαίνει αυτό, μπορώ μόνο να υποθέσω ότι η αντιπροσωπεία σας είπε ψέματα όταν είπαν ότι το είχαν εγκαταστήσει. Δεν με εντυπωσίασε αυτό που μαθαίνω για το MG. Πολύ χαμηλή εξυπηρέτηση πελατών. Είναι φρικτό να κυκλοφορείς ένα αυτοκίνητο με σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια και να μην κάνεις άμεση ανάκληση παγκοσμίως. Τρομακτικός. Πραγματικά δεν θέλω να διαβάσω για μετωπική σύγκρουση κατά την προσπέραση λόγω μηδενικής επιτάχυνσης. Είχε MG ZS Hybrid + κατόπιν παραγγελίας. Ακυρώθηκε.
-
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ....καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος ενός ZS HYBRID στα 1300χλμ .
Στις αναφόρες είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει πέφτει κατακόρυφα η υποδυναμη και οι στροφές φτάνουμε σχεδόν 4000+ γνωριζω και εχω διαβασει αρκετα πως λειτουργει διαφορετικα απο εναν θερμικο κινητηρα αλλα δε νοείται ΠΑΝΤΑ σε ανηφορικους δρομους να συμβαινει αυτο. έγινε 2 φορές υποτίθεται update αλλά συνεχίζει το ίδιο............................................................................................................................................. -
Ναι αυτα εχω διαβασει κ εγω, και αποθαρυνθηκα πληρως απο την αγορα του.... Ειναι πολυ σοβαρο προβλημα, γιατι εκτος απο τα γυρω-γυρω, ειναι red flag για την ασφαλεια! Απορω πως κυκλοφορει βασικα αν ειναι τοσο σοβαρο οσο φαινεται απο τους ιδιους τους κατχους.... Μακαρι να το φτιαξουνε γτ ειναι εξαιρετικο κατα τα αλλα....
MG ZS