-
@george-0 said in Citroen e-C3 2024:
@super-t said in Citroen e-C3 2024:
mild hybrid 48V με τον ηλεκτροκινητήρα (28 hp) μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Οπότε είναι αυτόματο DSG?
Αυτόματο e-dcs6 το λέει, το dsg είναι οι ανταγωνιστές από το vag group. Η σύγκριση αξιοπιστίας μεταξύ των δυο θα είναι ντέρμπι
-
Σήμερα επιστρέφοντας από το χωριό στην Εύβοια, το είδα να πηγαίνει αντίθετα από Αλιβέρι προς την Κύμη στο ωραίο κόκκινο μαύρο χρώμα και ομολογουμένως ήταν όμορφο στο δρόμο.
Τώρα δημοσιογραφικό ήταν, κάποιος που το είχε παραγγείλει και το παρέλαβε δεν ξέρω.
Τέστ ντράιβ αποκλείεται γιατί δεν έχει αντιπροσωπεία στην Χαλκίδα, λόγω της εγγύτητας με την Αθήνα.
-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Σήμερα επιστρέφοντας από το χωριό στην Εύβοια, το είδα να πηγαίνει αντίθετα από Αλιβέρι προς την Κύμη στο ωραίο κόκκινο μαύρο χρώμα και ομολογουμένως ήταν όμορφο στο δρόμο.
Τώρα δημοσιογραφικό ήταν, κάποιος που το είχε παραγγείλει και το παρέλαβε δεν ξέρω.
Τέστ ντράιβ αποκλείεται γιατί δεν έχει αντιπροσωπεία στην Χαλκίδα, λόγω της εγγύτητας με την Αθήνα.
Πιτσιρικαδες λεγαμε ΜΛΜ ακου δεν εχει αντιπροσωπεία στην Χαλκίδα, λόγω της εγγύτητας με την Αθήνα.
ΑΦου ξερεις γιατι δεν εχει , το οτι ολη η στερεα ελλαδα εχει μια στην Λαμια , ειναι λογικο για τις αποστασεις του τεξας . Ηαληθεια ειναι οτι εκτος αθηνας θεσσλονικης εχει 2 τρεις σολη την ελλαδα . -
@otso said in Citroen e-C3 2024:
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Πιτσιρικαδες λεγαμε ΜΛΜ ακου δεν εχει αντιπροσωπεία στην Χαλκίδα, λόγω της εγγύτητας με την Αθήνα.
ΑΦου ξερεις γιατι δεν εχει , το οτι ολη η στερεα ελλαδα εχει μια στην Λαμια , ειναι λογικο για τις αποστασεις του τεξας . Ηαληθεια ειναι οτι εκτος αθηνας θεσσλονικης εχει 2 τρεις σολη την ελλαδα .Είχε αντιπροσωπεία στο παρελθόν. Αλλά η πελατεία προτιμούσε να κατεβαίνει Αθήνα. Για αυτό το σταμάτησαν.
Τους ήξερα αυτούς που την είχαν.
30 λεπτά είναι η Κηφισιά από την Χαλκίδα. 40 το δαχτυλίδι της Κηφισίας που έχει 10 αντιπροσωπείες.
Citroen e-C3 2024