-
Καλησπέρα σας ! Ψάχνω να φέρω ένα Koleos μοντέλο 2017 πετρέλαιο 1600 κυβικά , το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει κυκλοφορίσει Ελλάδα επίσημα το μοντέλο και κανένας έμπορος δεν μου λέει τιμή για το τελωνείο ! Έχω πάει τουλάχιστον σε 3 εμπόρους και όλοι λένε θα σου απαντήσω αλλά κανείς …. Επίσης στην Ιταλία το βρίσκω ποιο φτηνό από ότι στην Γερμανία αλλά επίσης δεν βρίσκω έμπορο να φέρνει από Ιταλία ! Έχεις κανείς καμία ιδέα !! Ευχαριστω !
-
Εαν δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα θα μπλέξεις. Μόνο η εισαγωγική μπορεί να σου πει τιμή, αλλά εσένα δεν θα στην πει, θα την πει στο τελωνείο όταν την ζητήσει για να γίνει ο εκτελωνισμός...άρα θα το μάθεις αφού το αυτοκίνητο φτάσει Ελλάδα και είναι έτοιμο για ετκελωνισμό.
Άρα μπλέξιμο και μάλλον θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Επίσης με την Ιταλία προσοχή, αν είναι όντως Ιταλικό και όχι Βουλγάρικο.
Με απλά λόγια, δεν αξίζει το ρίσκο και η ταλαιπωρία και μην το κάνεις, βρές κάτι άλλο.
-
Παρε X-Trail.Ειναι το ιδιο αμαξι.
-
@dpantos said in Εισαγωγη Renault Koleos 1.6 diesel από Ευρώπη:
Καλησπέρα σας ! Ψάχνω να φέρω ένα Koleos μοντέλο 2017 πετρέλαιο 1600 κυβικά , το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει κυκλοφορίσει Ελλάδα επίσημα το μοντέλο και κανένας έμπορος δεν μου λέει τιμή για το τελωνείο ! Έχω πάει τουλάχιστον σε 3 εμπόρους και όλοι λένε θα σου απαντήσω αλλά κανείς …. Επίσης στην Ιταλία το βρίσκω ποιο φτηνό από ότι στην Γερμανία αλλά επίσης δεν βρίσκω έμπορο να φέρνει από Ιταλία ! Έχεις κανείς καμία ιδέα !! Ευχαριστω !
Καλύτερα να μιλήσεις με εκτελωνιστή. Αυτός θα έχει πρόσβαση στην αντιπροσωπεία και θα έχεις πιο άμεση και αντικειμενική πληροφόρηση.
-
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
απλά λιτα όμορφα και ωραία. Το γιατί είναι προφανές που δεν χρειάζεται ανάλυση και το έγραψες και μόνος σου στην ερώτηση σου μέσα
-
@accentwizard said in Εισαγωγη Renault Koleos 1.6 diesel από Ευρώπη:
Παρε X-Trail.Ειναι το ιδιο αμαξι.
Συμφωνώ.
-
επόμενες επιλογές ειναι το xtrail και 3008 θα κανω αλλη μια προσπαθεια μπας και βγαλω ακρη
-
@dpantos said in Εισαγωγη Renault Koleos 1.6 diesel από Ευρώπη:
επόμενες επιλογές ειναι το xtrail και 3008 θα κανω αλλη μια προσπαθεια μπας και βγαλω ακρη
Στην κατηγορια των X-Trail και Koleos ειναι το 5008,οχι το 3008.
Εισαγωγη Renault Koleos 1.6 diesel από Ευρώπη