-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Στο cx30 του παει πολυ το soul red crystal. Κι εγω μαλλον αυτο θα διαλεγα
Στο 2 , δεν με ενθουσιασε. Σαν να το "σοβαρευει" , σαν να το κανει για μεγαλυτερες ηλικιες
Οπως και το Deep Crimson
Deep Crystal Blue πολυ σκουρο
Eternal Blue καλο , αλλά πρασινιζει λιγο στον ηλιο και δεν μ αρεσει
Machine Grey επισης ωραιο αλλά ιδιο περιπου χρωμα ειναι το Mistubishi . Ασε που το Polymetal Gray Metallic ειναι πιο απαλο και γαλαζοφερνει λιγο . Οπως ειπες γκρι στο λιγο φως και γαλαζιο στον ηλιο .Πάρε sandero να γλιτώσεις από αυτόν τον χρωματικό πονοκέφαλο
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πάρε sandero να γλιτώσεις από αυτόν τον χρωματικό πονοκέφαλο
To διαλεξα ηδη . 1η φορα δυσκολευτηκα τοσο
-
Α! Τώρα το είδα. Αυτό που σου έβαλα στο βίντεο δηλαδη, σωστά;
-
Α! Τώρα το είδα. Αυτό που σου έβαλα στο βίντεο δηλαδη, σωστά;
Ναι αυτο στο βιντεο που εβαλες κι εσυ
Ειδες που συμφωνουμε ? -
Πολύ ωραίο και διακριτικό, και δεν θα φαίνεται η σκόνη και μοντέρνο. Είναι ελαφρώς παστέλ
-
Ωχ! Με συγχωρείτε, ποσταρα τυχαία...
-
Ωχ!...μα πάλι τα ίδια;
Με συγχωρείτε και πάλι....
-
Καλά εντάξει, .... επίτηδες το κάνω.
Εξακολουθεί να είναι το ομορφότερο αυτοκίνητο πόλης. Το 2023 έρχεται το νέο οπότε σιγά σιγά τελειώνει η καριέρα του. Παρ όλα αυτά..... Τραβάει τα βλέμματα ακομα και σήμερα.
Ένα φθηνό, μικρό καρτ. Μοναδικό στοιχείο η αίσθηση του κυκλικού παρμπρίζ που απέχει πολύ από το κεφάλι του οδηγού. Σου δίνει την αίσθηση που μόνο ένα mini couper προσφέρει.
Αλέξανδρε πάνε δοκίμασε το και πες μας την άποψη σου.
-
Θα το δοκιμασω !!!!
Αλλά κι εσυ δες το Μαζντα και πες μου ποιο ειναι πιο ποιοτικοΕν τω μεταξυ ομορφο δεν ειναι στα ματια μου . Ουτε το Μαζντα ειναι . Αλλά το Μαζντα ειναι πιο ουδετερο . Το Σουιφτ μπορω να πω οτι εμφανισιακα δεν μ αρεσει . Το Μαζντα τρώγετε, χωρις να μ αρεσει ουτε αυτο . Αλλά το προτιμω απο το Σουιφτ
-
Ααα! Δηλαδή εισαι από αυτούς που το βλέπουν σαν βατράχι!!!
Δεν χρειάζεται καν να το δοκιμάσω ξέρω την απάντηση....το Μάζντα θα είναι ποιοτικότερο στα σημεία. Το ποσο όμως δεν το ξέρω. Το είχε θάψει και ο dimsabas οπότε τον πιστεύω.
Πάντως θα πάω να το δω. Και εγώ σήμερα ίσως το Μάζντα να αγόραζα.
Πως μου ξέφυγε δεν ξέρω. Νόμιζα κοστίζει 20.000 ευρώ και δεν το πρόσεξα;;;Να ξέρεις το Μάζντα έχει χάλια ποτηροθηκες.
Εδώ οι καλύτερες ποτηροθηκες της αγοράς
-
Ποια σημεια?!?!?! Πηγαινε δες το πρωτα . Παντου ειναι πιο ποιοτικο και με διαφορά .
Το Σουιφτ δεν ξερω πως ειναι στο δρομο , θα το οδηγησω και θα σου πω την αποψη μου. Μεσα μ αρεσε το Σουιφτ σαν σχεδιασμος . Εξω δεν μ αρεσει και πολυ. Οχι οτι ειναι χαλια, αλλά δεν ειναι και του γουστου μου.
Ο dimsabas τα εθαψε και τα 2, οποτε ....
Οι ποτηροθηκες δεν με νοιαζουν . Δεν τον λιβανιζω τον καφε απο το πρωι μεχρι το βραδυ . Σε 10 λεπτα τον εχω πιει -
Ας πούμε περιμενω να είναι ποιοτικότερο στο πάνω μέρος του ταμπλό. Στα πιο κάτω έτσι όπως το βλέπω σε φωτογραφίες το ίδιο μου φαίνεται αλλά οκ θα πω όταν το δω. Έτσι από μακρυά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Νόμιζα παλιά το είχα δει φευγαλέα.
Το σημείο που το a pillar που ενώνεται με την οροφή είναι ολη η υπόθεση πιστεύω στο εσωτερικό του Σουζούκι. Ειδάλλως δεν ξεχωρίζει πουθενά. Αυταντα έξτρα τετραγωνικά εκατοστά γύρω από το κεφάλι του οδηγού σου δίνουν μεγάλη αίσθηση ευρυχωρίας.
-
Ποτε το πηρες το Σουιφτ? Δεν πρεπει να υπηρχε Μαζντα εκεινη την περιοδο στην Ελλαδα , γι αυτο δεν το ειδες
-
Αααααα!!! Σωστά!!!
Ίσως για αυτό!!! Είπα και εγώ!!! Πως μου ξέφυγε;; -
@lap said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
Η σχεδίαση του a pillar είναι ολη η υπόθεση πιστεύω στο εσωτερικό του Σουζούκι. Ειδάλλως δεν ξεχωρίζει πουθενά. Αυταντα έξτρα τετραγωνικά εκατοστά γύρω από το κεφάλι του οδηγού σου δίνουν μεγάλη αίσθηση ευρυχωρίας.
Και η θεση οδηγησης μια χαρα ηταν , και το ταμπλο ομορφο και ο πινακας οργανων. Ειχα σκεφτει πριν καιρο να το παρω, εκανε 12900 με μια προσφορα που ειχε τοτε. Τωρα πηγε 14700 περιπου (δεν θυμαμαι αν ειναι η τελικη τιμη αυτη) . Αφου πηρε σχεδον 2 χιλιαρικα πανω ξενερωσα. Αν και το Μαζντα πηρε 1-1,5 χιλιαρικο σε σχεση με παλιοτερα
-
Τι μου θύμισες τώρα.
12500 ευρώ glx baleno με όλα μέσα 1,2 90hp και 15000 αν θυμαμαι καλά με τον 1,0turbo glx.
Επίσης 17500 το 1.0 turbo αυτόματο με μετατροπέα ροπής και αυτακια στο τιμόνι της aisin και αυτό στην glx.
Έδιναν καλές εκπτώσεις.
Μετά έλεγαν και 7 έτη εγγύηση. Α ρε Σουζούκι.
Το καλύτερο ήταν με το προηγούμενο swift. Από χρόνια την έψαχνα την Σουζούκι.
Είχαν έκπτωση 2600 ευρώ! Και έβγαινε το glx 11500ευρω... Τζάμπα!!! -
Καλώς εχόντων των πραγματων , της επομενη εβδομαδα θα παω να κλεισω το Μαζντακι 2 . Χρωμα δεν εχω αποφασισει ακομα
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να είναι....η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή για την χρήση που θές!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ SOULD RED....ΔΕΝ υπάρχει άλλο χρώμα για Μάζντα....τέλος!!
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Καλώς εχόντων των πραγματων , της επομενη εβδομαδα θα παω να κλεισω το Μαζντακι 2 . Χρωμα δεν εχω αποφασισει ακομα
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να είναι....η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή για την χρήση που θές!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ SOULD RED....ΔΕΝ υπάρχει άλλο χρώμα για Μάζντα....τέλος!!
Ευχαριστω πολυ Φανη!! Κατσε πρωτα να το παραγγειλω και να ερθει ομως
SOULD RED δεν υπαρχει γι αυτο δεν το παιρνω -
Ευχαριστω πολυ Φανη!! Κατσε πρωτα να το παραγγειλω και να ερθει ομως
SOULD RED δεν υπαρχει γι αυτο δεν το παιρνωΜόνο ΚΟΚΚΙΝΟ λέμε....ΟΛΑ τα άλλα ΔΕΝ κάνουν για Μάζντα. Σκέψου ήθελα να πάρω ένα μόνο και μόνο για το χρώμα...για κανέναν άλλο λόγο...αχαχα!! Εαν είχα λεφτά θα το έκαν, απλά για να το χαζεύω!
-
Το κόκκινο της Μάζντα είναι έτσι ιδιαίτερο διότι πρώτα βαφαται μαύρο και μετά από πάνω μπαίνει το κόκκινο και παίρνει αυτήν την απόχρωση
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο