-
@piliourits said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Δηλαδή άμα το πάρεις μεταχειρισμένο μπαίνει στον δακτύλιο αλλά άμα το πάρεις καινούριο δεν μπαίνει ε;
Ετσι ακριβώς!
Ειναι τελείως βλάκες με αυτό που έφτιαξαν και ολα αυτά για να προωθησουν τις μπαταρίες.... -
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Δηλαδή άμα το πάρεις μεταχειρισμένο μπαίνει στον δακτύλιο αλλά άμα το πάρεις καινούριο δεν μπαίνει ε;
Ετσι ακριβώς!
Ειναι τελείως βλάκες με αυτό που έφτιαξαν και ολα αυτά για να προωθησουν τις μπαταρίες....Έρε και το πάρει μυρωδιά ο @lap με το ψευτο-υβριδικό του, τί έχει να γίνει...
-
https://www.myavis.gr/el/hyundai-kona-electric
Το μπλε ζουζουνί δεν το γλυτώνεις πάντως.
Άκυρο, άσπρο και μαύρο έχουν.
άντε και να μας πεις εντυπώσεις...
ήθελα να σου βάλω την ΤΟΝΑΛΕ αλλά παράδοση Οκτώβριο -
Βλέπω πως ο Δακτύλιος ίσχυε επίσημα μέχρι 22 Ιουλίου 2022.
Αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα, έκανα πριν έκδοση της κάρτας.Σήμερα προσπαθώντας εκδίδεται ξανά σήμα που έχει την ήδη περασμένη ημερομηνία 22 Ιουλίου.
Κάποια site που ενημέρωναν αν επιτρέπεται η κυκλοφορία για το όχημα, δεν λειτουργούν.Υπάρχουν κάπου διατάξεις και όρια για δακτύλιο από σήμερα και πέρα;
Από 25 Ιουλίου ο δακτύλιος πήγε διακοπές…ισχύει για φορτηγά άνω τον 2,2 τόνων..τα υπόλοιπα αμάξια μπορούν να κυκλοφορήσουν κανονικα
-
@celebrimor said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Βλέπω πως ο Δακτύλιος ίσχυε επίσημα μέχρι 22 Ιουλίου 2022.
Αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα, έκανα πριν έκδοση της κάρτας.Σήμερα προσπαθώντας εκδίδεται ξανά σήμα που έχει την ήδη περασμένη ημερομηνία 22 Ιουλίου.
Κάποια site που ενημέρωναν αν επιτρέπεται η κυκλοφορία για το όχημα, δεν λειτουργούν.Υπάρχουν κάπου διατάξεις και όρια για δακτύλιο από σήμερα και πέρα;
Από 25 Ιουλίου ο δακτύλιος πήγε διακοπές…ισχύει για φορτηγά άνω τον 2,2 τόνων..τα υπόλοιπα αμάξια μπορούν να κυκλοφορήσουν κανονικα
Ετσι γινεται καθε χρόνο και επανέρχεται Οκτωβρη.Αλλά φέτος εστειλαν στον κουβά τόσο κόσμο με καινουργια αμαξια μεχρι 140 γρ. που ηταν το όριο και τα κατέβασαν στα 120 εν μία νυκτί!
Ξετσίπωτοι όπως εχω ξαναγράψει και με αφορμή αλλα θέματα! -
https://www.myavis.gr/el/hyundai-kona-electric
Το μπλε ζουζουνί δεν το γλυτώνεις πάντως.
Άκυρο, άσπρο και μαύρο έχουν.
άντε και να μας πεις εντυπώσεις...
ήθελα να σου βάλω την ΤΟΝΑΛΕ αλλά παράδοση ΟκτώβριοΜαυρο αποκλείεται.. λευκό έχουμε και τα βαρεθηκαμε!
Εχει και τη fabia ετοιμοπαράδοτη...
Το θέμα ειναι οτι με leaseplan εχω κακη εμπερία αλλά η Avis που εχω και ένα καλό κονέ δεν έχει επισήμως τιποτα... λογικά βεβαια θα πρέπει να ψωνίζουν τα ίδια, αλλά μπορεί η LP να έχει προκρατήσει αμάξια! -
Ετσι γινεται καθε χρόνο και επανέρχεται Οκτωβρη.
Αλλά φέτος εστειλαν στον κουβά τόσο κόσμο με καινουργια αμαξια μεχρι 140 γρ. που ηταν το όριο και τα κατέβασαν στα 120 εν μία νυκτί!
Ξετσίπωτοι όπως εχω ξαναγράψει και με αφορμή αλλα θέματα!Θα έπρεπε εφόσον άλλαξε το πρότυπο μέτρησης να υπήρχαν δυο όρια..120γρ για αυτούς που μετρήθηκαν με NEDC και πχ 140γρ για αυτούς που μετρήθηκαν με WLTP..όπως ακριβώς πληρώνουν τα τελη
-
Και όμως τα 120 γρ σε nedc είναι περισσότερα σε wltp. Είναι τελείως πλασματικό το nedc. Για αυτό δεχονται τα 120 γρ του wltp .
Λίγα λόγια για τις μπαταρίες. Κάτω από 100 γρ βγάζουν και σε wltp
-
Πάρε κάνα swift cvt να βρεις την ησυχία σου
-
@lap said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Και όμως τα 120 γρ σε nedc είναι περισσότερα σε wltp. Είναι τελείως πλασματικό το nedc. Για αυτό δεχονται τα 120 γρ του wltp .
Λίγα λόγια για τις μπαταρίες. Κάτω από 100 γρ βγάζουν και σε wltp
Σωστά τα λες στο θέμα του δακτυλίου όμως εγώ με NEDC και 118γρ με άδεια 10/10/2020 θα μπω δακτύλιο με το υπάρχον όριο στα 120γρ ανεξάρτητος προτύπου..ενώ το ίδιο αμάξι ίδιο κινητήρα ίδια έκδοση με άδεια 1/1/2021 με wltp 138γρ δεν θα μπαίνει κάθε μέρα…δεν είναι άδικο ; Στα τέλη κυκλοφορίας όμως εγώ πληρώνω επι 0.98 τα γρ ενώ ο wltp έως τα 140γρ έχει 0€
-
Είναι κάπως στρεβλό το όλο θέμα. Όντως.
-
Όταν κι ΑΝ ξαναμπεί δακτύλιος θα το φτιάξουν το όριο.
Μεχρί τότε ποιος αφήνει τον φραππέ να ζεσταίνεται για να ασχοληθεί με το θέμα... -
Μεχρί τότε ποιος αφήνει τον φραππέ να ζεσταίνεται για να ασχοληθεί με το θέμα...Ελλάδα είσαι..δεν θα μου κάνει εντυοωσει αν και του χρόνου υπάρχει το 120γρ ανεξάρτητος προτύπου
-
@celebrimor said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Μεχρί τότε ποιος αφήνει τον φραππέ να ζεσταίνεται για να ασχοληθεί με το θέμα...Ελλάδα είσαι..δεν θα μου κάνει εντυοωσει αν και του χρόνου υπάρχει το 120γρ ανεξάρτητος προτύπου
Γιατί θα έχει χειμωνιάσει και θα κρυώνει ο καπουτσίνο εν τω μεταξύ...
-
Το ηλεκτρικό ΚΟΝΑ που έβαλα παραπάνω είναι νομίζω με τη μεγάλη μπαταρία. Μήπως να το δεις λίγο πιο σοβαρά; Εφόσον πρόκειται για όχημα μέσα στην πόλη της συζύγου; Βάλτε και ένα φορτιστή, ίσως συμφέρει και λογιστικά.
-
Δεν παίζει ηλεκτρικό ή phev ούτε θα το πάρω με επαγγελματικο leasing, αλλά ως ιδιωτης...
Τεσπα οι εταιριες ενώ υπαρχουν καποια αμαξια ετοιμα, αν δεν έχουν κλεισμένα κομμάτια οι ίδιες είναι καπως δυσκοίλιες... -
Ρώτα τον dimsaba που κυκλοφορεί ένα swift cvt. Ρώτησες για αυτό;
-
@lap said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Ρώτα τον dimsaba που κυκλοφορεί ένα swift cvt. Ρώτησες για αυτό;
Μιλάμε για ετοιμοπαράδοτα πάντα
-
Δυστυχώς το πιο καλό και στα μέτρα μας αμάξι, το t-cross δεν έχει αυτόματα ετοιμοπαράδοτα.
Μόνο κουτάλα και σε πολλά χρώματα.
Απορώ ρε γαμωτο ποιοι αγοράζουν χειροκίνητα εν ετει 2022. Έχει μια ανόητη ψύχωση ο Έλληνας με το «ανδρικό» χειροκίνητο. Λες και θα τον πούμε φουστη αν πάρει αυτόματο.
Κρίμα γιατί έκανε κλικ σε πολλά κουτάκια μας. Άπιστευτοι χώροι, ορατότητα, ποιότητα γερμανική, φουλ εξοπλισμό. Ταμάμ μας ήταν. Θα τσακωνόμασταν ποιος θα το παίρνει.
Με παραδέχθηκε όλη η οικογένεια για την επιλογή μου.
Αυτόματο δυστυχως σε 4-5 μήνες.
Αλλά σε αναμονές για καθημερινό αμάξι δεν μπαίνω.
Άσε που οι τύποι στην Καρεντα απλά ανεκδιήγητοι.
Βαριούνται που ζουν ρε φίλε.
Ενδιαφέρον μηδέν.Το puma όμορφο, αρέσει στο γιο αλλά δεν έχει ορατότητα γύρω γύρω για καθημερινό αμάξι στον αστικό ιστό συν ότι δεν έχει και αναδιπλούμενους που είναι το holy grail της συζύγου φέτος.
Τότε που πήραμε του υβριδικό γιαρις ήθελε κλιματισμό αντί για το Aircondition του diesel γιαρις που είχαμε.
Εγώ ήθελα αυτόματο και έτσι μας έκατσε κουτί ο συνδυασμός.Θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω custom παραγγελία Yaris cross αλλά θα απογοητευτώ σίγουρα με τα χαλια και τη δυσκαμψία τους και θα με χάσει εντελώς μετά από 25 χρονια από πελάτη.
-
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Δυστυχώς το πιο καλό και στα μέτρα μας αμάξι, το t-cross δεν έχει αυτόματα ετοιμοπαράδοτα.
Μόνο κουτάλα και σε πολλά χρώματα.
Απορώ ρε γαμωτο ποιοι αγοράζουν χειροκίνητα εν ετει 2022. Έχει μια ανόητη ψύχωση ο Έλληνας με το «ανδρικό» χειροκίνητο. Λες και θα τον πούμε φουστη αν πάρει αυτόματο.Χλατς χλουτς και σεντάν..... Αντριλα
Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο