-
@argyn said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
@wantone said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Εναν νεαρο απο ΤΕΙ πληροφορικης να παρει ο γατος δεν θελει τιποτα αλλο. Το μονο θεμα ειναι οτι συνηθως δεν γνωριζουν αγγλικα.
Για το programming του δινει ενα τεστ και τον ελεγχει. Δεν θελει και τιποτα αλλο αυτη η δουλεια, support ειναι.
Χιλιαδες ειναι στην Ελλαδα που ζητουν τετοια δουλεια, απλα διαλεγεις 5 στην αρχη και μετα εναν. Σε 2-3 εβδομαδες εχεις τελειωσει την διαδικασια.
Παίξε λοττο, μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. Η τεχνική κατάρτιση σε οποιαδήποτε ομαδική δουλειά ή δουλειά που απαιτεί αλληλεπίδραση με πελάτες είναι όχι πάνω από το 50% της συνταγής ενόσω αυτή έχει έστω και στοιχειώδη περιπλοκότητα - εκτός εάν κάποιος εργοδότης είναι σε θέση να θεσει συγκεκριμένες νόρμες και να έχει τον τρόπο να επιβάλει την τήρηση τους (κάτι είτε αδύνατο είτε ασύμφορο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις).
Εχω δουλεψει 4.5 χρονια ΙΤ support σε μεγαλες εταιρειες οποτε κατι ξερω. αυτη ειναι η διαδικασια που ακολουθειτε. Τωρα μια μικρη εταιρεια σαν του γατου μπορει να μην ξερει πως να το κανει και ψαχνει τον τελειο υποψηφιο που δεν υπαρχει. Κανεις μια επιλογη και ελπιζεις οτι θα αποδωσει (δηλ οι πελατες να ειναι ικανοποιημενοι και ταυτοχρονα να μην ξεφυγουν τα κοστη).
-
Τον εσφαξες που τον είπες μικρή εταιρεία..
-
Και IT support, και μηχανικος, και οικονομολόγος.
Τον καφέ τον λες;
-
@criuser said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Τον εσφαξες που τον είπες μικρή εταιρεία..
μια εταιρεια που εχω δουλεψει εχει 340 χιλ εργαζομενους και ειναι στον IT τομεα.
ο γατος ποσους εχει;
-
339.999 για αυτό τώρα ψάχνει.
-
@lap said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Και IT support, και μηχανικος, και οικονομολόγος.
Τον καφέ τον λες;
δεν ντεπομαι να κανω οτιδηποτε δουλεια για να πληρωσω το νοικι μου, αυτη μου εδωσαν αυτο εκανα.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ