-
Γεια χαρα σε ολους.
Οντας ολιγον ασχετος απο αμαξια μιας και ειμαι των 2 τροχων, επι το πλειστον,θα ηθελα τα φωτα σας στην επιλογη αυτοματου μεχρι 1,600 κυβικα . Μπατζετ το πολυ μεχρι 3,500 με 4,000 χιλιαρικα γιατι δεν θελω να χαλασω υπερβολικα χρηματα για ενα αμαξι που θα το εχω για μολις λιγα χρονια και θα ειναι το πρωτο μου. -
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317014330-lancia-ypsilon
Αυτα εδω ειναι καλα ? Λανσια εχει και η αδερφη μου ενα Δελτα τουρμπο 1,400 κυβικα με 130,000 πλεον και βγηκε καλο αμαξι.Βεβαια καινουργιο το ειχε παρει και οχι αυτοματο απλα εγω εχω θεμα με το αριστερο ποδι και ειμαι αναγκασμενος να μην παω σε συμπλεκτη. -
Μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ σου, για να δεις κάποιο φουλ υβριδικο ΤΟΥΟΤΑ;
-
@piliourits said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
Μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ σου, για να δεις κάποιο φουλ υβριδικο ΤΟΥΟΤΑ
να σου πω την αληθεια ημουν ετοιμος να παω να κοιταξω για καινουργιο Dacia sandero stepway αυτοματο διπλου συμπλεκτη σαν τα DSG, τουρμπατο 1000 κυβικα και τελευταια στιγμη επειδη ειχα τροχαιο περυσι και πουλησα το motard ,γιατι δεν μπορω πλεον να συμπλεκταρω ευκολα(επαθα στα νευρα ζημια και δεν κουναω την μια πατουσα) θα παω σε αγορα Honda rebel 1,100 με αυτοματο DCT γιατι ειμαι στα ορια της καταθλιψης ενα χρονο χωρις μηχανη και 4 χιλιαρικα που θα μεινουν ενα αμαξακι .....οποτε μαλλον δυσκολο να ανεβασω το μπατζετ σε επιπεδα πανω απο 1,000 ευρω...θελω να κανω αμεση την αγορα και των 2. -
ας παρω ενα αμαξακι τωρα να μη βγει ζημιαρικο να κανω την δουλεια μου 4-5 χρονακια και μετα βλεπουμε που θα αλλαζουν και οι αναγκες ...
-
@ducatidark said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
ας παρω ενα αμαξακι τωρα να μη βγει ζημιαρικο να κανω την δουλεια μου 4-5 χρονακια και μετα βλεπουμε που θα αλλαζουν και οι αναγκες ...
Πάντως, επειδή στον προϋπολογισμό σου αντιστοιχούν μόνο αυτοκίνητα 15ετίας (και βάλε), να ξέρεις ότι ότι κι αν πάρεις θα είναι λαχείο και οι πιθανότητες για 4-5 χρονάκια απροβλημάτιστα είναι μικρές...
-
@harisma23 said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
@ducatidark said in Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.:
Πάντως, επειδή στον προϋπολογισμό σου αντιστοιχούν μόνο αυτοκίνητα 15ετίας (και βάλε), να ξέρεις ότι ότι κι αν πάρεις θα είναι λαχείο και οι πιθανότητες για 4-5 χρονάκια απροβλημάτιστα είναι μικρές...
ετσι εχει η κατασταση παιδια ! Λιγο υπερβολικο αυτο οπως το διαβαζω γιατι 3 γνωστοι μου που τα παιδια τα ξερω καλα ειχαν παρει αλφα 147 με 200,000 2,000 ευρω ,το εχει περιπου 3 χρονια δεν εχει παθει κατι. Ο αλλος πηρε panda του 2009 με 130,000 ,3 χιλιαρικα 2 χρονια ειναι κομπλε και ενα αλλο παλικαρι ειχε παρει πριν περιπου 8 χρονια Κορολα 4,300 με 120,000 χιλιομετρα και το εχει ακομα δεν εχει βγαλει το παραμικρο.Να μην βρω και εγω ενα ,,ειναι τοσο δυσκολο αν γινει απο καποιον ιδιωτη η αγορα ...??τα αυτοματα σασμαν με τρομαζουν γιατι βρηκα μερικα ωραια αυτοκινητα στο Car αλλα καθως μπαινω σε διαφορα φορουμ και λενε για κιβωτια που σπανε η κολλανε τρομαζω...π.χ για το C2 με sensodrive το οποιο στο ματι μου εκατσε καλα..διαβαζω τα χειροτερα.Δυσκολη επιλογη......Θα ηθελα για το Λαντσια Y σε αυτοματο αν καποιος ξερει κατι ,μου αρεσει και ειναι μεσα στο μπατζετ.
-
Τα παλιά αυτόματα ή ήταν τελείως μάπα σχεδιασμοί, "λάθος" αρχή λειτουργίας, ηλεκτρομηχανικά με 4 σχέσεις, δύσκολο να κάνεις τη δουλειά σου απροβλημάτιστα όπως θέλεις... και τα DSG του γκρουπ, πολύ προβληματικά, ειδικά τα παλαιότερα.
Εγώ θα σου έκανα, με όλο το θάρρος, μια πρόταση.
Να πας σε κάτι σαν τα μεταχειρισμένα αυτόματα σκουτερομηχανές 750 της Honda και να σου μείνουν περισσότερα λεφτά να διαθέσεις, είτε για μεταχειρισμένο Full Hybrid TOYOTA αν το θες για μέσα στη πόλη, ή για κάτι με CVT όπως τα Swift, κι όσο πιο καινούριο γίνεται.
-
Τα παλιά αυτόματα ή ήταν τελείως μάπα σχεδιασμοί, "λάθος" αρχή λειτουργίας, ηλεκτρομηχανικά με 4 σχέσεις, δύσκολο να κάνεις τη δουλειά σου απροβλημάτιστα όπως θέλεις... και τα DSG του γκρουπ, πολύ προβληματικά, ειδικά τα παλαιότερα.
Να πας σε κάτι σαν τα μεταχειρισμένα αυτόματα σκουτερομηχανές 750 της Honda και να σου μείνουν περισσότερα λεφτά να διαθέσεις, είτε για μεταχειρισμένο Full Hybrid TOYOTA αν το θες για μέσα στη πόλη, ή για κάτι με CVT όπως τα Swift, κι όσο πιο καινούριο γίνεται.
Δηλαδη με λιγα λογια να κοιταξω κατι σε τζαπαν μερια με Cvt τυπου κιβωτιο
-
ωραια ειναι αυτα που λες και πουλαει και ενας φιλος μου αν ενδιαφερεται καποιος ενα BMW C 600 το οποιο το εχω παρει και ειναι πολυ ανωτερο απο Τ-ΜαΧ και Nexus 500,μονο 6 χιλιαρικα με λιγα χιλιομετρα.Εχω ηδη σκουτερ ομως και δεν με ενδιαφερει.Tην Rebel την εκλεισα μετα απο μηνες σκεψης αρα αναγκαστικα 4 χιλιαρικα αυτοματο για παμε λιγο,δεν μπορει να μην υπαρχει κατι καλο..!!
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315715298-bmw-316 εδω η μπεμπα με λιγοτερα χιλιομετρα απο 200,000 και περισσοτερα παζαρια αξιζει η θα εχουμε ζημιες και ειναι και πανακριβα φανταζομαι τα ανταλακτικα...καμια αποψη?
-
παντως μεταξυ μας το LANCIA Y μου εχει γυαλισει περισσοτερο απο ολα, ειναι πολυ στα γουστα μου και μεσα κυριλα για τα χρηματα του αλλα δεν ξερω καθολου τι κιβωτιο ειναι αυτο που φοραει
-
Μπήκα και ψάχνω. Βρήκα ένα Υ που λέει πως το κιβώτιο έχει επισκευαστεί πρόσφατα με εγγύηση ενός έτους, κι ένα D που λέει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά χρειάζεται επισκευή το αυτόματο κιβώτιο... στα γράφω σαν παράδειγμα, για να καταλάβεις τί παίζεται...
Εγώ πάντως, που μόνο αυτόματα αυτοκίνητα κοιτάζω πλέον, ΔΕΝ θα το έκανα να αγοράσω τόσο παλιό αυτόματο, είναι σαν να ψάχνεις που θα πετάξεις τα λεφτά σου...
Άσε που λίγοι ξέρουν να σου πουν τί είδους κιβώτιο φορούσε το κάθε αμάξι πριν 20 χρόνια, όλα "μάπα" ήταν σε σύγκριση με τα σημερινά. Γι αυτό σου πρότεινα να δεις κάτι γύρω στη δεκαετία, από τεχνολογίες που είναι αρκετά αξιόπιστες όπως τα υβριδικά. -
στο Car ειναι και λιγο fake οι τιμες, απλα ξερουν οτι θα πεις πιο λιγα εσυ αρα τα γραφουν παραπανω
-
γραφουν διαφορα για τα ημιαυτοματα στο ιντερνετ που βλεπω και μαλλον πρεπει να παω σε cvt επιλογη
-
θα ψαξω να βρω Micra 1.6 cabrio με Cvt να το τσεκαρω απο κοντα.
-
Στα χρήματα που κοιτάς είναι Μ@λ@κια να πάρεις αυτόματο γιατί τα παλιά αυτοκινητα (με αυτη την τιμη που βάζεις) είχαν σκ@τ@ αυτόματα. Για πέταμα και καθόλου απροβλημάτιστα. Τόσο απλή είναι η απάντηση.
Απλά Ξεχνα το εκτός αν θες να πετάς τα χρήματα σου σε προβλήματα
Τωρα από εκεί και πέρα η σκέψη σου είναι σωστή. Πάρε ενα αυτοκινητάκι που να το κρατήσεις 4-5 χρονάκια και μετά παίρνεις καλό. Απλά πάρε με manual κιβώτιο ταχυτήτων. Δεν είναι δα και τοσο δύσκολο να οδηγείς με συμπλέκτη, σιγα τα αυγά, ελεος με τα αυτόματα. Ενταξει σε καινούργιο, αλλα να ψάχνετε και για 10-15ετίας αμάξια με αυτόματο είναι τρελό πραγματικά.
-
Ρε σεις, σωστά τα λες, έτσι είναι τα παλιά φθηνά αυτόματα, αλλά το παιδί έχει θέμα με το πόδι μετά το ατύχημα και κοιτάζει αυτόματο. Το έγραψε. Και μηχανάκι θέλει αυτόματο πλέον.
Και γω είχα τραύμα παλιό και ήταν λόγος που με βόλεψε το αυτόματο, για άλλον ίσως είναι απαραίτητο. -
Ρε σεις, σωστά τα λες, έτσι είναι τα παλιά φθηνά αυτόματα, αλλά το παιδί έχει θέμα με το πόδι μετά το ατύχημα και κοιτάζει αυτόματο. Το έγραψε. Και μηχανάκι θέλει αυτόματο πλέον.
Και γω είχα τραύμα παλιό και ήταν λόγος που με βόλεψε το αυτόματο, για άλλον ίσως είναι απαραίτητο.Ειλικρινα συγνώμη δεν το ήξερα αλλα δεν το βρήκα πουθενα πιο πάνω.
Και γω από ατύχημα με μηχανή είμαι και καταλαβαίνω. Το πόδι μου έχει γεμίσει βίδες αλλά μπορώ να οδηγώ με συμπλέκτη, δεν μπορώ να περπατάω για πανω από χιλιόμετρο προς το παρόν. Μπορεί ο φίλος να μην μπορεί αλλά αν θελει αυτόματο με αυτά τα χρήματα θα είναι σίγουρα ζημιάρικο, πρέπει να αυξήσει το μπάτζετ για κάτι μη προβληματικό. Το λέω με ενδιαφέρον γιατι στο τέλος θα πληρώσει πολλά περισσότερα
-
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε να καβαλάτε μηχανές μετά από τέτοια ατυχήματα.
Αγορα μεταχειρισμενου με πανω απο 100,000κμ,αυτοματο.