-
Ρώτα μπορεί να ξέρουμε.
-
επειδή τωρα βαρέσα κολλημα και δε θυμαμαι, το χειρόφρενο στη distinctive δεν είναι κουμπί είναι 'παλιού' τύπου. επίσης έκατσα στα καθίσματα του hatchback distinctive ηταν υφασμάτινα δε ρώτησα αν έχω επιλογή να βαλω αλλά υφασμάτινα, βέβαια πετυχα το τελευταίο λευκο που ηταν στο τελωνείο.
Γενικά παρατηρώ πως Hyundai kia δε εχεις τις επιλογές σε εξοπλισμούς σαλόνια ζαντες που είχες στην Citroen που κοιτούσα.
-
To ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι έξτρα εξοπλισμός και συνδυάζεται με το συρόμενο πορτάκι στην κονσόλα, ίσως και με κάτι άλλο δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχες άλλες επιλογες σε υφάσματα και ζάντες.
-
καλημέρα παιδια, μου εκοψε αλλα 300 ευρώ και το πηρα απο το Άργος, εκδοση distinctive σε λευκό. ειδε ένα i30 hatchback distinctive και μου είπε εσωτερικά θα είναι τα ιδια. έχει παρει καποιος έκδοση distinctive να ρωτήσω κατι;
Μπράβο φίλε , άντε με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς ! Καλά - πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα !
Αλήθεια πως του τα έκοψες τα 300ε?
-
@Georgemit ναι μαλλον ειναι εξτρα, αν και το χειρόφρενο κουμπακι δε το συμπαθώ και πολύ, ουτε στο προσπέκτους δεν εχει να διαλέξεις υφασμα χαχαχα χιουνται! ενω στον διαμορφωτή της σιτροεν κανείς κυριολεκτικά τα παντα.
@Yem σε ευχαριστώ πολυ φιλε, καλα χλμ και σε εσενα!! του ειπα την αλήθεια οτι αθηνα το βρήκα 550 ευρω πιο κατω και αν μπορεί να κανει κατι καθως ηθελα να το πάρω απο αυτον, μετα απο λιγο με πήρε και μου ειπε 250-300 ευρω κατω. θα μου βαλει και τα κλασικά τριγωνα, φαρμακεία, πυροσβεστήρες, πατακια και ζήτησα και πλαστικό πατακι για το Πορτ μπαγκαζ, απο Αθήνα ζήτησα και μπαρες οροφής μηπως και ποτε τις χρειαστώ αλλα ηταν κατηγορηματικός πως δε μπορεί. σκεφτόμουν να βάλω καποιο αλλο έξτρα αλλα διαβάζοντας τον εξοπλισμό δε μπορούσα να σκεφτώ τι αλλο θα μπορούσα να βαλω.
-
Δε νομίζω ότι λείπει κάτι στο αυτοκίνητο εκτός από acc και Led μπροστά. Για τα Led πως και δε ρώτησες;
Καλορίζικο να είναι, πολύ καλή επιλογή
-
Δε νομίζω ότι λείπει κάτι στο αυτοκίνητο εκτός από acc και Led μπροστά. Για τα Led πως και δε ρώτησες;
Καλορίζικο να είναι, πολύ καλή επιλογή
σε ευχαριστώ, να σαι καλα! λογικά θα έπρεπε να γίνει παραγγελία και δε ξέρω με τι κοστος επίσης δε θεωρώ πως θα είναι τοσο χαλια τα φώτα του, χρειαζομουν αυτοκίνητο και υπήρχε ετοιμοπαραδοτο στο λευκό που ηθελα.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Καλορίζικο και απροβλημάτιστο. Υπάρχει αντιπροσωπεία και Άργος και Ναύπλιο; Η δεύτερη είνα μισή-μισή με Skoda, είχε πάρει από εκεί γνωστός μου ένα Fabia τότε που ήταν μόνο Skoda, τα λεφτά ντούκου στο χέρι μετρητά και το δώρο ήταν ένα φαρμακείο και ένας πυροσβεστήρας...ανάθεμα εάν έκαναν και τα δυο μαζί 5 ευρώ... ο πυροσβεστήρας ένας πλαστικός της πλάκας, το φαρμακείο ήταν ένα πλαστικό κουτί που μέσα είχε μια γάζα, ένα μαντηλάκι όπως αυτά που μοιράζουν τα Hondos και ένα πακέτο χαρτομάντηλα... Αλλά πάνε 4-5 χρόνια από τότε...
-
@some1 στα παζάρια δεν παίζομαι σου λέω... παραδίδω και μαθήματα
-
Καλορίζικο και απροβλημάτιστο. Υπάρχει αντιπροσωπεία και Άργος και Ναύπλιο; Η δεύτερη είνα μισή-μισή με Skoda, είχε πάρει από εκεί γνωστός μου ένα Fabia τότε που ήταν μόνο Skoda, τα λεφτά ντούκου στο χέρι μετρητά και το δώρο ήταν ένα φαρμακείο και ένας πυροσβεστήρας...ανάθεμα εάν έκαναν και τα δυο μαζί 5 ευρώ... ο πυροσβεστήρας ένας πλαστικός της πλάκας, το φαρμακείο ήταν ένα πλαστικό κουτί που μέσα είχε μια γάζα, ένα μαντηλάκι όπως αυτά που μοιράζουν τα Hondos και ένα πακέτο χαρτομάντηλα... Αλλά πάνε 4-5 χρόνια από τότε...
ειναι χιουνται και σκοντα. νομίζω το αν ειναι μετρητά τα λεφτά η δάνειο αυτον δε τον επηρεάζει καπου αυτος θα τα παρει ετσι και αλλιώς. οσον αφορά τα δώρα τα ιδια μου εδιναν αθηνα απλα ηταν 250-300 ευρώ φθηνότερο. απο αθηνα είχα ζητήσει και μπάρες οροφής τις αλουμινίου έβγαιναν καπου 170-190 νομίζω μου ειπε δε μπορεί να κάτι αν μου έδινε και τις μπάρες θα πήγαινα απο Αθήνα. δε θα βασιστώ ούτε στον πυροσβεστήρα του ουτε στο φαρμακείο του, φαρμακείο θα φτιαξω ενα εγω οπως επίσης και πυροσβεστήρα εχω στο τωρινό μου αμαξι εναν καλο. το τρίγωνο του μπορεί να ειναι καλο να το κρατήσω χαχαχα.
εχω ακούσει να αλλάζουν πολλα πράματα στην εγγύηση που κανονικά δε θα έπρεπε και αυτο γίνεται μονο αν ο αλλοςνσε ξέρει η αν εχεις καλή σχέση κτλ μονο που τωρα μου εχουν μπει διαολια μην έπρεπε να παρω το Ν line χαχαχαχα. για το καύσιμο το ξεπερασα μέχρι και τη μερα που πηγα αντιπροσωπεία ημουν ακομα στο δίλημμα βενζίνη-πετρελαιο, αλλα λιγο το οτι δε κανω πολλα χλμ το χρόνο (15-17000) λιγο ολα αυτα που ακούγονται για το μελλον των diesel, λιγο τα 2500 ευρω παραπάνω, τελικά πηρα βενζίνη.
@Yem απο που είσαι επρεπε να έρθω να σε πάρω να παμε μαζι! χαχαχαχα θα μου το έριχνες κατω απο 20000 εσυ
-
15.00-17.000χλμ το χρόνο δεν είναι λίγα, σε κάνα 3-4αρι χρόνια θα είχες κάνει απόσβεση 100%
Τα άλλα που κοίταγες diesel δεν πλήρωναν καν τέλη κυκλοφορίας.
-
@some1 από Πειραιά είμαι , Άργος -Ναύπλιο- Άστρος κατεβαίνω συχνά λόγο φίλων (ποιο πολύ Ναύπλιο και Άστρος), οπότε εκτός covid θα την κάναμε την βόλτα μας , θα βάζαμε και τα ρούχα της εφορίας που έλεγε και ο Δόγκανος και όλα καλά !
Αν και εγώ έχω ένα κόλλημα με τα Diesel θα συμφωνήσω με τον Dublin , έπρεπε να κοίταγες και το Diesel ,τα 2,5 -3κ παραπάνω είναι ένα αξιόλογο ποσό το οποίο όμως θα το κάνεις απόσβεση μέσα σε 3-5 χρόνια . Βέβαια ακόμα και τα 500ε παραπάνω όταν έχεις φτάσει το μπάτζετ σου φαίνονται πολλά!
Άντε και πάλι καλοτάξιδο και όταν φύγει το lock down να πάμε στο Παράλιο για ψαράκι .
-
@dublin θυμάσαι εγω ηθελα το c3 aircross στη γυναίκα δεν αρεσε, το crossland τελευταία στιγμή το άφησαμε μιας και νομίζω πως ηταν απλα ενας συμβιβασμός ετσι πηγαμε στο παλιο μας απωθημένο, το fastback που το χαμε δει πριν κανα δυο χρόνια στην αθηνα και απλα το αφήσαμε γιατί δεν ήμασταν υπερ του καινούριου στην αθηνα.
δε το έγραψα σωστά, 15-17000 υπολογίζω τωρα που με τη γυναίκα εχουμε ενα αμαξι και τωρα χειμωνα κινείται συνεχώς μιας και δε πολυκουνάω τη μηχανή. με δυο αυτοκίνητα και μηχανή τα χιλιόμετρα στο φαστμπακ πιστεύω θα ειναι το πολύ 10000.
@Yem και εγω Άστρος μενω, αν κανεις τα ιδια παζαρια στις ψαροταβέρνες με τις αντιπροσωπείες να με παρεις τηλ να παμε! χαχαχαχα
-
@Yem αν και στην δουλειά είμαι 'σκληρός', στις δικές μου συναλλαγές είμαι ψωροπερήφανος.. Θα σε έχω κι εγώ στο νου μου για διαπραγματευτή
-
-
Καλησπέρα.
Έπειτα από την ήττα που έφαγα από το focus που το είχα παραγγείλει τον Γενάρη κ περίμενα τέλος του μηνα να παραλάβω, την προηγούμενη βδομάδα με ένα email μου ανακοίνωσαν πιθανή κατασκευή τέλος Σεπτεμβρίου... οπότε και το ακύρωσα.
Ξανά βγήκαμε λοιπόν στο σεργιάνι για ψάξιμο hatchback..
Και εδώ θέλω την βοήθεια / εμπειρία / συμβουλή σας.. είμαι ανάμεσα στο leon fr plus 1.5 tsi 150hp και i30 n line 159hp.
Το leon το έκανα τεστ ντραιβ ομολογώ ότι δεν είχε την σπιρτάδα του focus 1.0 mh με τους 155hp παρ'όλα αυτά σε αίσθηση τιμονιού και χώρους αμαξώματος με βρίσκει αρκετά ικανοποιημένο αυτές τις μέρες θα κάνω κάνω τεστ ντραιβ κ το i30 n line
-
Περιμένουμε εντυπώσεις από τον νέο κινητήρα της Kia/Hyundai.
-
i30 N-line 1.5 160hp
Στα θετικά του α) πολύ καλή ηχομόνωση (λέει πως στο ρελαντί δεν καταλάβαινε πολλές φορές αν δούλευε ο κινητήρας,αθόρυβο,μηδέν τριγμοί-4κύλινδρο γαρ) β) άριστη συναρμογή γ) σχεδόν τέλειο line keeping assist d) και το κλου,ότι το στήσιμο κι η οδηγική συμπεριφορά του είναι εφάμιλλη του Focus.Λέει πως μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που ξεστόμισε,αλλά είναι πραγματικά εξαιρετικό στην έκδοση N-line διατηρώντας και μια σχετική άνεση ανάρτησης.
Στα αρνητικά πως α) ο κινητήρας ενώ έχει δύναμη, φαίνεται σαν να μην έχει τη σπιρτάδα των Focus και Leon 1.5 β) έλλειψη ACC γ) ο συμπλέκτης μοιάζει να μην έχει ομαλή 'ρύθμιση' (δεν ξέρω πως να το μεταφράσω ακριβώς) στο χειρισμό του,αν κι είναι κάτι που συνηθίζεται. δ) το infotainment δεν ανταποκρίνεται καλά στις φωνητικές εντολές.
Γενικά,πολύ θετική εικόνα (αν κάποιος θέλει να καταλάβει κάπως τους εσωτ. χώρους,ο τύπος έχει ύψος 1.85μ.)
-
Huyndai i30 fastback πριν λίγο έξω από την αντιπροσωπία.
Από που ξεφύτρωσε πάλι αυτό? Πίσω θυμίζει Merc ή είναι ιδέα μου?
Hyundai i30