Περιμένω στο φανάρι πίσω από το Ledra Marriot εχθές το απόγευμα για να στρίψω δεξιά σε δρόμο που από ότι θυμόμουν είναι διπλής κατεύθυνσης. (αυτός που κάνουν πιάτσα τα ταξί δίπλα στο ξενοδοχείο)
Τελικός προορισμός το Starcity και το Death Proof του Ταραντίνο που αν και σαν ταινία δεν με ξετρέλανε το κυνηγητό με το Dodge Charger και το Plymouth Baracuda (αν δεν κάνω λάθος) ήταν όλα τα λ7. [/off topic mode off]
Από τη θέση που ήμουν βλέπω ένα Lancia που κατά κάποιο τρόπο έκλεινε το δρόμο έτσι όπως είχε σταματήσει αλλά δεν φαινόταν και ακριβώς τί συνέβαινε.
Πράσινο, ξεκινάω και........ σταματάω μπροστά σε ένα Lybra που περίμενε 3 μέτρα πριν από το φανάρι σταματημένο ακριβώς στην μέση του δρόμου με κυρία στο τιμόνι.
Ο συνοδηγός της μου κάνει νόημα να κάνω ποιό δεξιά (και να κολλήσω στα παρκαρισμένα) για να μπορέσει να το βάλει στην άκρη το Lancia η κυρία...
Από πίσω της ήταν άδειος ο δρόμος εντωμεταξύ αλλά έτσι όπως την είδα λέω άσε, να μην μπλέξουμε βραδυάτικα.
Κάνω δεξιά και περιμένω, ακούω θορύβους, μαρσάρισμα, μυρίζω καμένο συμπλέκτη και το αμάξι τσουλάει 2 μέτρα προς τα πίσω.
Περιμένω.
Σταματάει.
Θορύβους, μαρσάρισμα, πάει άλλα 2 μέτρα προς τα πίσω.
Σταματάει.
Περιμένω, περιμένω, περιμένω και κάποια στιγμή κατάφερε να ξεκινήσει.
Περνάει από δίπλα μου και πάει και σταματάει 2 μέτρα ΜΕΤΑ το φανάρι (που ήταν ακόμη κόκκινο) σχεδόν μέσα στην διασταύρωση.
Φυσικά ούτε ένα συγνώμη, ούτε βλέμμα από το βούρλο, ούτε μια κουβέντα βρε αδερφέ.
Αν τις έλεγα τώρα να το αφήσει και να πάει να πλύνει κάνα πιάτο θα με χαρακτηρίζατε φαλλοκράτη ;;;;;